Gyermek és ifjúsági könyvek IV.

Kratos14

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Bökös Borbála: Szmirkó című könyvét keresem. Megvan esetleg valakinek?
Köszönöm.
covers_371934.jpg
 

titineni

Állandó Tag
Állandó Tag
Kiss Dénes: Kányadombi indiánok (1970)
ifjúsági regény
borito.jpg
„A regény hősei gyermekkorom igazi barátai. Magam is nagyon örültem, amikor újra láttam arcukat, hallottam szavaikat, és ráismerhettem mozdulataikra, amelyek már-már elvesztek a múló évek ködében. Eddig nem is sejtettem, hogy mennyire elevenen hordozom őket magamban. Ahogy jó pajtásait nem feledheti el az ember, nem felejti el a közös izgalmakat, az alkonyatba vesző játékokat, a csaták nemegyszer igazi kockázatait. Amit elmondok, igaz volt, bár nem minden történt szó szerint így. Pajtásaim nevét is megváltoztattam, olykor a dűlők, utak nevét is, de egyvalamit sehol sem tudtam volna megváltoztatni: az ifjúság feledhetetlen csodáit, azokat az izgalmakat, amelyek most lapról lapra végigkísérik fiatal olvasóimat.” - írja a szerző. A regény olvasói most átélhetik mindazt, amit a kányadombi indiánok néha vacogások, torokszorító ijedelmek között átéltek.
EPUB / MOBI
itt PDF:
 

Csatolások

  • Kiss_Denes_-_Kanyadombi_indianok.pdf
    2.2 MB · Olvasás: 161

pszi53

Állandó Tag
Állandó Tag
Bartelsheim U et al. A vasút
Mi micsoda 068

Mielőtt kérdezné valaki: a T-B kiadó Mimicsoda 66. Ókori görögök nincs meg nekem (nem tévesztendő össze a B kiadó hasonló című kiadványával).

Mi micsoda 068 Bartelsheim U et al. A vasút.jpg
 

Csatolások

  • Mi micsoda 068 Bartelsheim U et al. A vasút.djvu
    4.6 MB · Olvasás: 386
Utoljára módosítva:

Angel112

Állandó Tag
Állandó Tag
Bella Swift
A kiskutya, aki unikornis akart lenni

covers_569895.jpg


Mindig légy önmagad – kivéve, ha lehetsz unikornis is!

Milli, a mopsz épp karácsony előtt veszíti el az otthonát, de szerencsére Anna családja befogadja egy hétre. A játékos kedvű kiskutya nagyon megszereti Annát, és nagyon szeretne örökre vele maradni. De Anna nem vágyik kutyára – ő egy unikornist szeretne, legalábbis Milli szerint.
Sikerül-e Millinek unikornissá változnia? Ha rájönne, mit kell ehhez tennie, akkor talán valóra válhatna az álma, hogy otthonra találjon.
[HIDE-THANKS]https://data.hu/get/12475489/Bella_Swift_A_kiskutya_aki_unikornis_akart_lenni.pdf[/HIDE-THANKS]
 

Angel112

Állandó Tag
Állandó Tag
Lauren Brooke
Heartland 1-10.

covers_396577.jpg

A Heartland farmot lovak számára alakították ki Virginia állam lankáin – ám sokkal több egyszerű lovas farmnál. Nincs még egy hozzá fogható hely: a múlt sebei itt begyógyulnak, és a rémült, bántalmazott lovak megtanulják, hogyan bízzanak ismét az emberekben.

Amióta csak az eszét tudja, Amynek Heartland volt az otthona. Itt figyelte, hogy az anyukája bizalommal és reménnyel tölti meg az egykor vad, rémült lovak szívét. És Amyben is megvan az anyukája képessége: a lovakra hangolódva megérti, mire van szükségük. Amikor egy tragikus baleset mindent megváltoztat, Amynek nem szabad szem elől veszítenie, amit az anyukája tanított neki – őszintén hinnie kell benne, hogy Heartland a csodák birodalma.
 

Csatolások

  • Lauren Brooke Heartland 1-10.zip
    5.6 MB · Olvasás: 282
Oldal tetejére