Folytasd - Foglald mondatba

fri50

Állandó Tag
Állandó Tag
A vapiti éjjeli bőgésére felriadtam,elkapott a hurráoptimizmus,most bekerülhetek a pikszisbe !!!

derűs,szaggatott,oltári
...de szertefoszlott hurráoptimizmusom, a derekam szaggat, Ottó horkol, Zsolt áriákkal próbálja derűssé tenni a maradék éjszakát..., bár ne tenné nem megy ez neki...hajnalodhatna már!

Omlett, roller, zakó
 

fri50

Állandó Tag
Állandó Tag
Karóval jöttél...? vagy a Tudod, hogy nincs bocsánat..., nem emlékszem, ma olyan tompa a memória , zavar a nagy meleg..., hogy lesz ebből versmondás..., elszáll, oda a nagy lendület.
kap, kapor, puskapor
 

laara

Állandó Tag
Állandó Tag
A tetthelyen talált lábnyomok laborelemzése alapján emberünk 45-ös méretű Pierre Cardin cipőt viselt, magassága 6 láb 4,8 inch, a benyomódás mértéke alapján súlya 185 font lehet, a lópata alakú recés felület aszimmetrikus elhelyezkedése elárulja, hogy sántítása idegi eredetű a bal cipőjében hordott, egyedi rendelésre készült lúdtalpbetét miatt, ez lehet az oka annak is, hogy megcsúszott a csirkeháló melletti felázott talajon s a drót feltépte a bal lapockája és gerinc közötti területen kedvenc smaragdzöld tweed zakóját, s bár a szövetszálak elemzését még nem fejeztük be, de hát könyörgöm főnök, majd kiüti a szemét, hogy ez kiköpött a szomszéd Pista bá’, ne várjon már szeptemberig azzal a letartóztatással!

neandervölgyi, újgazdag, habverő
 

Omaha C. Duncan

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos kedves Watson, egy közepesnél nem jobb orr is nehézség nélkül kiszimatolná, hogy itt bizony amatőrrel van dolgunk, hisz bár a kissé alvadt vérhab verőlegény csapásáról tesz tanúbizonyságot, a helyszín kiválasztása, melynek terepviszonyait tanulmányozva érezhető, hogy a kissé párás passzátszél délkeleti irányból fúj, gazdag lehetőséget kínált volna egy tökéletes bűntény elkövetésére, ellenben a nem túl sok képzelőerővel megáldott elkövetőnk, kinek genetikai hozadéka minden bizonnyal tartalmaz pár kromoszómát a neandervölgyi előember génállományából, úgy ítélte meg, hogy a hátrahagyott áporodott szagmintái kijátszhatják derék Gladstone ebünk éberségét.

hagymás, alvajáró, csigahajtás
 

fri50

Állandó Tag
Állandó Tag
Ugyan már Uram, ez a szóáradat sokmindenre magyarázatot próbál adni, ám rengeteg nyitott kérdést hagy, másszóval a sok duma mellett a cselekedet halva, járóképtelen, illetve lessú mint a csiga..., hajtás Uram..., hajtás!
szögmérő , lumbágó, császárfa
 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére