Motor sport

zoarden

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja, egyettertek. A Michelin gumi nagyon gyenge volt az iden. Talan a legjobb az lenne, ha ugy, ahogy a Forma 1-ben is van, egyetlen cég szállítana a gumikat.
Nemcsak a gumi ilyen kérdés.
Kezd elmenni nagyon is f-1 irányba a dolog.
Egyedi nagypénzes fejlesztések, végletekig kicentizett spécikkel> nagy érzékenység és nagy-nagy nagy különbségek kialakulása miatt esélytelen motoron egyébként esélyes versenyzők.
Tudom ez az élvonal attól az és nem superbike, de remélem nem megy tovább az f-1 irányba.
Ha a doki ül idén egy ducatin az idény utolsó egyharmada uncsiba ment volna át
 

Laci Buda

Állandó Tag
Állandó Tag
Ettől még Stoner nagyon jó versenyző persze!
Ja a Stonner gyerek, tenyleg nagyot alakitott iden. Mar csak azert is, mert csapattarsa (Capirossi) joval mogotte vegzett.
De azert megnezzuk mit csinal a Il Dottore egy jobb motorral.
Ami a Forma 1-es hasonlatot illeti, nem nagyon helytallo. A Forma 1-ben mar regen csak emlekekben el az elozes. Ott a legjobb hely, a PitBox- ban van, a benzintoltok melett. :smile:.
Meg szerencse a palya mogotti csetepatenak es forrofeju nyilatkozatoknak iden, igy erdekes lett a Forma 1. Azaz, a Forma 1 "Cirkusz"!
Na, visszaterve a Motorokra. Azert hatalmas csalodas a Hayden ideji szereplese. Meg a Suzukisok is jobbak voltak nala. :sad:
Nem a kedvencem, de hat, azert egy Vilagbajnok igy leszerepeljen???
 

biker12

Állandó Tag
Állandó Tag
Túra- vagy pályamotorozás

Motorozni jó dolog. Motorozni veszélyes. Kívülről nézve mindkét megállapítás igaznak tűnik. Belülről méginkább. (Én csak tudom, minden szezont kórházban fejezek be.;))

A motorozás szívből jön. "Életérzés." Szabadság. Gyönyörű tájak, az országút magánya, igaz barátságok... Nehéz megfogalmazni, ezt meg kell élni. Számomra ezt jelenti a túramotorozás.

Viszont a motor sporteszköz is egyben - nem is akármilyen! Izgalmas játék, igazi adrenalin löket. A fizika határainak feszegetése. Ezt a játékot azonban biztonságosan játszani és túlélni csak a versenypályán lehet. Egy modern sportmotorra nyugodtan ráragaszthatnák a címkét, mint a dohányárura: Vigyázat, függőséget okoz!

Én a túrák miatt kezdtem el motorozni. De a közúthoz nem volt elég önfegyelmem. Aztán egyszer véletlenül felkeveredtem egy pályára és azóta sem tudok lejönni róla...:)
 

sasa67

Állandó Tag
Állandó Tag
Robogózni jó

Sziasztok! Budapestről írok.
Nálatok a nagymotorok mellett hogy állnak a kisebb motorok, robogók?
 

sasa67

Állandó Tag
Állandó Tag
Robogózni jó

Úgy látom a tél szedi az érdeklődöket.
Nekem egy Kymco People 150-es robogóm van.
Városi és város környéki utazásra kíváló.
Hosszabb utakra is el lehet vele menni, igaz egy kicsit kényelmetlen a 300. kilóméter után.
 

sasa67

Állandó Tag
Állandó Tag
Robogózni jó

BUÉK!!!

Helló. Úgy látom teljesen egyedül vagyok.
Szerencsére robogózni egyedül is nagggyyyon jó.
 

bekesi39

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha szereted a gyorsaságot és motor általnyújtot szabadságot akkor az élet a számodra
különleges élményt ád az embernek
 

vadeger

Állandó Tag
Állandó Tag
A stílus meghatározó. Példa, chopperen teljesen zárt sisak fura, vagy sportmotoron nyitott. Személyesen a zárt sisak híve vagyok a menetszél elviselhetősége miatt. Városi szaladgáláshoz a nyitott praktikusabb. Könnyebb le-felvenni.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Drótkötélnek ütközött motorjával egy rendőr - a helyszínen meghalt

Pécel -<WBR> Meghalt egy 29 éves rendőr, amikor motorjával egy kifeszített drótkötélnek ütközött szombaton délután Pécel közelében -<WBR> tájékoztatta a Független Hírügynökséget Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr-<WBR>főkapitányság sajtóügyeletese.

A fiatal rendőr a Pest megyei település mellett motorozott a szántóföldön, amikor egy telekhatáron kifeszített drótkötélnek ütközött. Olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőr nem volt szolgálatban. A baleset körülményeit, hogy ki a felelős a tragédiáért a Gödöllői Rendőrkapitányság vizsgálja.
 

sirpg

Állandó Tag
Állandó Tag
Minden halál tragikus és értelmetlen. De azért ha az ember nem fejetlenül száguldozik... szerintem :(
 

vadeger

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem birom elviselni ha a természet csendjét motorok dübörgése zavarja. Ez a hang maradjon az épített pályák, vagy az országutak sajátja. Ebből ered ez az értelmetlen halál is. Akinek a földjén motoroznak valószínű megakadályozza azt. Az már más kérdés, milyen módszerrel. Na ez az ami embertelen.
 
Oldal tetejére