Küzdősportok

Abigel573

Állandó Tag
Állandó Tag
1206351068nyuszi_8_3_21.gif
1206351518nyuszi_8_3_17.gif

 

Zsófi19

Állandó Tag
Állandó Tag
Szolgálati közlemény: Ha valakinek a szumós linkekről csak a belépő oldal nyílik, akkor regisztráljon az info-szumo.neten, vagy ha már tag, lépjen ott be. Utána működni fog a link!
;)kiss
 

Mazli

Állandó Tag
Állandó Tag
Box szerintem nagyon jó kis kikapcsolódás. Hobbi szinten jártam 3 évig. Sajnos későn kezdtem, így a versenyekről lecsúsztam. Igazából én is úgy kezdtem, hogy lemegyek egy kicsit a terembe, aztán elugrálgatok, néha kicsit zsákolok, de magával ragadt. Azon kaptam magam, hogy a ringben vagyok, és az egyik edző társammal boxolunk. Szerintem lehet félgőzzel csinálni, de ha egy kicsit megérzed az ízét, már nem akarod fél gőzzel csinálni. Én azt tudom javasolni, hogy mindenképpen próbáld ki. Viszont kemény sport, arra azért készülj fel, hogy odavágnak, főleg azok akik versenyszerűen csinálják. Ha esetleg valami kérdésed van, nyugodtan keress meg!:555:
 

Mazli

Állandó Tag
Állandó Tag
Még egy kis történet.:)
Pontosan az időpontra nem emlékszem, de azt hiszem kb. 3 hónap után megkért az egyik edző társam, hogy kicsit bokszoljunk a ringben. Tudni kell, hogy én 21 éves voltam, a srác aki megkért 12. Mondtam, hogy persze, menjünk, és ne haragudjon, de nem akarom megütni, úgyhogy inkább ő szurkáljon egy kicsit. Mondta a gyerek, hogy nyugodtan üssem meg. Én mosolyogtam, hogy ha megütőm összetörik. Aztán megszólalt a gong. Azon kaptam magam, hogy két olyan ütést kaptam a 12 éves gyerektől, hogy csak néztem ki a fejemből. Ekkor értettem meg, hogy nem számít, ki mekkora. 3 menetig bírtam, de talán ha hatszor tudtam bevinni ütést a gyereknek. Olyan gyors volt, és technikás, hogy sehogy se értem utol.
Valamint azon szoktam még mosolyogni, mikor boksz megy a tévében, és a haverok mondják, hogy mibe fáradnak el, csak ütni kell. Azt mondom az ember próbálja ki, hogy 100x tiszta erejéből üt, és ezt szorozza meg hárommal. Kb. ennyire kemény lehet a ringben egy menet. Nagyon fárasztó!! Ha esetleg kipróbáltad, írd le milyen volt. Szép napot!
 
F

FxLyS

Vendég
Kisebb nagyobb kihagyásokkal nagyon régóta karatézok, ju-jitsu-ztam, boxolgatok időnként, ha akad hozzá valaki. Minden küzdősportban vannak jó dolgok, össze szoktunk jönni másokkal, akik másban járatosak, mutogatunk egymásnak dolgokat.
Haveri alapon nagyon jól el lehet boxolgatni, annyi, hogy ha látod, hogy nagyot kapott a másik, megvárod, míg kipiheni, vagy ő téged... ;) A kéztechnika, helyzethez alkalmazkodás javul, mégse vereted szét magad...
Fél-egy óra zsákolgatás meg nagyon nagyon jól átmozgatja az embert, nagyon érdemes kipróbálni, hozzászokni...
 

lacika1961

Állandó Tag
Állandó Tag
szia 5. oszt.korom óta foglalkoztam japán sportokkal ill. harcmuvészetekkel.jJelenleg kislányom születése miatt szüneteltetem az edzéseket.Ha kérdésed van,és tudok válaszolni segítek/gratulálok a vizsgádhoz. /De ne feledd "a tizmérföldes út is egy lépéssel kezdödik"
 

lacika1961

Állandó Tag
Állandó Tag
Az mesterem tanitotta,hogy nincs rossz harcművészet/sport/,csak rossz harcos Bármit csinálsz ne élégedj meg,hogy csak egy legyél a sok közül - akarj - a legjobb lenni.Egy boxfilm edzőtermének a falán volt egy felirat ami nagyon megfogott" Bajnoknak nen születünk tenni kell érte".
 

Katalina

Állandó Tag
Állandó Tag
Szolgálati közlemény: Ha valakinek a szumós linkekről csak a belépő oldal nyílik, akkor regisztráljon az info-szumo.neten, vagy ha már tag, lépjen ott be. Utána működni fog a link!
;)kiss


nagyon kedves Tőled Zsófi, már túlvagyunk rajta kiss
( Aby segített regisztrálni, így hálából minden nap kapott linket - akarta vagy sem..:p)
most jövök puskázni, mikor kezdődik a májusi torna - már nagyon hiányzik..
 
Oldal tetejére