Auto verseny F1

Acrab

Állandó Tag
Állandó Tag
A következő versenyre még egy hetet kell sajna várni. (Török o.)

Csak ha érdekel valakit -->Általában mikor valami infót megakarok nézni Neten akkor a http://www.formula1.com/ oldalt böngészem. Ez a "hivatalos" oldal és szerintem a legpontosabban fogja össze a sport jelenét és múltját.

Én személy szerint Kimi rajongó vagyok (és csak másodlagosan Ferrari-s)
Az utóbbi -talán 2 évben- időben, picit nagyobb a nyüzsgés, ennek csak örülök.

Nem tudom a Spanyol futamot láttátok? A Heikki Kovalainen eléggé megközelítette a gumi falat...Azt mondják kutyabaja .....
 

SOLI77

Állandó Tag
Állandó Tag
kiss

Nem tudom sajnos értékelni a f1-et mert csak kőrbe mennek,évek ota ugyan ott.inkább a városi versenyt részesitem előtérbe.A szép idomokat.
 

Norby91

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a verseny naon esemény dús volt, Hamiltonnak szerencséje volt...olvastam, hogy ha 2 kört még kellett volna hogy mennyen akkor ki kellett volna jönnie a boxba kerék cserére, mert kissebb defektet kapott...de jó verseny volt és most se lesz olyan egyértelmű hogy ki nyeri a vb-t...
 

MasterChief18

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért azt el kell ismerned, hogy kétszeres világbajnok úgy, hogy a Minardiban kezdett, és kevésbé van egyengetve az útja mint Hamiltonnak.
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogyan lehet értékelni Hamilton box utcai megmozdulását?
Hát figyelmetlen volt, sietni akart kifelé, és későn eszmélt. A rutin majd megoldja az ilyen problémákat.
Az bosszantó benne, hogy más is kárát látta, de Raikönnen túl sokat nem szövegelhetett, hisz előző héten ő sem brillirozott, ha nem is ugyanaz volt a helyzet, mint most.
 

rol33

Állandó Tag
Állandó Tag
Sztem Lewis az utóbbi évtized legtehetségesebb, gyorsabb pilótája, csak iszonyatosan szertelen, és hát ilyen hibákat vét, emlkézetett anno a fiatalkori Sennára...
 

filozófus

Állandó Tag
Állandó Tag
hamilton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 

rol33

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a verseny eléggé kaotikus volt, edzések, büntetések, satöbbi..lassan úgy tűnik mindenkire rájár vmelyest a rúd, aki egy kicsit jobban tud a szerencsével gazdálkodni az viszi el a pálmát!
GO Mclaren-Mercedes
 

lipi_

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem az csak jó ha nem lehet tudni mindjárt az év elején, hogy van 21 versenyző akik csak azért köröznek a versenyeken a pályákon, hogy a végén Shumacher nyerje a világbajnokságot. Tényleg nagyon jó pilóta volt de én örülök, hogy a jelenlegi F1-ben nincs az Ő idejében meglévő óriási dominancia!
 

rol33

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért kicsit túlzás h Schumacher minden idők.......sőt több mint túlzás, az tény sok midenben reokordot döntött, de a Ferrari mindent alájátszott
 
Oldal tetejére