Új profil üzenetek

Hello,

Melitta azt írta, hogy nálad lehet jelentkezni a rádiós szerkesztő-műsorvezető pozira. Szeretném tudni, hogy mik a feltételek? Én Churchillben élek, 5 éve érkeztem Kanadába a családommal.

Zoli
Szia! Először is szeretném megköszönni azt a sok munkát, amit a fordításokra fordítottál! Soha nem olvashattam volna ezeket a könyveket.... Most éppen újraolvasom a Kárpátok vámpírjai sorozatot. Az utolsó kötet amihez hozzájutottam az a Sötét illúzió, de nem tudom, hogy azóta lefordítottál-e újabb könyveket a sorozatból. Ha igen elmondanád hogyan juthatnék hozzájuk vagy esetleg megosztanál velem? Nagyon örülnék neki!
Sziasztok! Újgenerációs munkafüzet Biológia 7. megoldókulcsára lenne szükségem. Előre is köszönöm a segítséget!
Ha adsz emai8lcimet mobi-ban el tudom kuldeni a Sebzett nagyvadakat, és az Oxen trilogia befejezo reszet is
E
eddy56
Elmemnt a trilogiqa, ne oszd majd tovabb mert a ket utolso resz nemrég jelent meg, még nem hultek ki, ezért is nem osztottam , hanem maganban kuldtem :)
B
Búza Mihály
Nagyon szépen köszönöm
KIS DIÁKOKNAK KÉSZÍTETTEM OKTATÁSI SEGÉDLETEKET. EZEKET KÜLDENÉM HA VAN RÁ IGÉNY. I-IV-IG OSZTÁLYOSOK RÉSZÉRE.
KÜLDÖK EGY MINTÁT AZ IDŐRŐL. MIÉRT 24 ÓRA? MIÉRT A2 HÓNAP?
phoenyx
phoenyx
Helló, üdv az oldalon!
Milyen díjazást szeretnél érte?
Amint a ÁFSZ-ből értesülhettél, email címet nem osztunk meg nyilvánosan, így csak privát beszélgetésben tudnád küldeni.

Legyen napfényes hétvégéd!
köszönöm szépen a két könyvet! nagyon szerettem volna már kiolvasni őket és hála Neked ez most megtörténhet! köszönöm! legyen szép napod!:dr_24:
csoroszlya
csoroszlya
Szívesen! További kellemes húsvétot!
kanocpapa
kanocpapa
Neked is! :D:dr_31:
Szia,
Jó hallani rólad, már azt hittem beteg lettél. A kert sokkal jobb!
sziporka78
sziporka78
Nem dehogy is, bevallom kicsit nehezebben indult a következő könyv, az első fejezet nem lopta be magát a szívembe Cat-tel és Griffinnel, aztán kicsit bepótoltam az olvasásaimat és a kerti munka is beindult, így hétvégente jóval kevesebb időm van. De ne aggódjatok, folyamatban van a következő kötet. Addig figyelmetekbe ajánlom Tóth Anna fordításait, nemrégiben két Nalini kötetet is feltett.:)
Szia, olvastam a régi kommentek között, hogy neked megvan Péntek Enikő ABS challenge viedója. Szeretnélek megkérni hogy oszd meg velem :) mert amiket fent találtam linkeket, azokból hiányzik kb 6 videó :( Nagyon szépen köszönöm, ha segítessz :)
Oldal tetejére