Viewing blog entries in category: Képek videók

  • Sirkánkán
    Kezdetben élő előadások felvételeit töltöttem fel egy ismert videó-megosztóra. Ezt egy kis játéknak szántam a barátaim számára. Magam is meglepődtem, hogy ennél több nézője akadt a feltöltéseknek. Mivel elköltöztem vissza a szülőfalumba, megszakadtak az élő fellépések, ezért sokat gondolkoztam, hogy hogyan tudnék feltölteni dalokat, hogy a képen, ne mindig ugyan az a hasas pasas látszódjék a furulyájával. Olyan grafikusi vénával sajnos nem rendelkezem, hogy saját grafikákkal kitöltsem a képernyőt, ezért fotókból készítek, grafikának tűnő dolgokat. A feltöltött klipek bár nem rengetik meg a világot, de annál többen nézegetik, hogy veszni hagyjam az eddigi munkámat.Szerencsére már a régi-új lakóhelyemen is sikerült élő zenével foglalkozni, de most már a dalok feltöltögetését folytatni szeretném.

    Ma egy általam sikeresnek ítélt dal hátterének alakulásából szeretnék ízelítőt adni. Ha lesz érdeklődés, akkor több dolgot is megosztok szívesen. Hiszen némi kezdeti bukdácsolás után, elég könnyű, némi segítséggel, nézhető dolgokat alkotni.

    Mivel szabálytalanul töltöttem fel képeket, ezért a kormányos törölte a hozzászólásom azon részét amiben a lényeg volt. Ha valakit érdekel a dolog, akkor nézze meg galériába képeimet, ott megtalálja, hogy miről szóltak a sorok. A komplett videó, amit példának szántam megtalálható Tizenhat tonna címmel a youtube-on Sirkankan csatornájában.