Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. Kedveseim !
  Újra írok nektek is. 2012.12.21 óta nagyon sokan kérdeztétek ugyanazt és most szívesen válaszolok.

  Az volt a kérdés, hogy annyi dátum volt már és annyira vártuk a változást, de még nem történt
  semmi. Mi most az igazság?

  Válaszom:
  Szellemi szinten a felemelkedés megtörtént 2012.12.21.-én !
  Ahhoz, hogy fizikailag is megtapasztaljuk nekünk kell befogadjuk a magasabb energiákat és
  alkalmazkodva hozzá, állandósítsuk valóságként.
  Ehhez többször kaptunk már segítséget, és még kapunk is.
  De ha nem változunk, nem válunk jobb emberekké , igaz egységben és szeretetben létezve,
  akkor még sok időbe fog telni amíg képesek leszünk meg is tapasztalni a magasabb dimenziókat.
  Tehát értünk van a tologatás, hogy minél többen felemelkedjünk.
  Nagyon várjuk ? Persze ! De várni, készülődni, cselekedve kell !

  Egyre magasabb szinten megélni a szeretetet, a teremtő képességünket!

  Más nem tud helyettünk átalakulni, csak segíteni tudnak kívülről, megtanítva, hogy mit tegyünk.
  A magasabb szintekről idejöttek közül, mint én is vagyok, mindig megtapasztaltuk az ilyen
  portálnyitásokat.
  Én már 3-szor kiléptem és mindig visszatértem, hogy segíthessek,
  hiszen olyan mindegy, hogy pár évvel előbb vagy utóbb lépek ki innen, ha tudom, hogy hova
  megyek.

  -Mit tehet akinek még nem elég magas a rezgésszáma?

  Minden kicsi segítő kéznyújtással emeled a rezgésedet, minden pozitív gondolatoddal és
  tetteddel, s így, egyszer eléred a megfelelő szintet, amit egyenesen Isten fog neked kijelenteni,
  visszaigazolni.

  Aki Istenben él, annak már majdnem mindegy, hogy itt vagy máshol van,
  mindenhol örömben él és lelki békében.
  Már csak ezért is érdemes megvilágosodni !
  Nem csak azért, mert felemelkedünk.
  Az egy plusz ajándéka ennek a kornak amiben élünk.

  Az itt és most örömeiért érdemes Isten-tudatosságban élni !
  Szeretettel ölelek mindenkit, Ella
 2. <HR style="BACKGROUND-COLOR: #89959b; MARGIN-BOTTOM: 10px; COLOR: #89959b" SIZE=1><!-- ads could go here -->
  2012 Miért ÖRÖMÜNNEP az emberiségnek?
  Azt már mindenki tudhatja, hogy a fény milyen csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, ha útjába állítunk egy prizmát megtörik és 7 színre, a szivárvány színeire bomlik. Azt is tudjuk, hogy a fény energia és hullámokban terjed a világegyetemben. Minden létező dolog csupán a fény visszatükröződése, különböző rezgésszámon való megnyilvánulása. így az ember is fény, tehát igazi fény-lény. Az ember az általa felfogható rezgések alapján különbözteti meg a fény változatosabbnál változatosabb megnyilvánulásait, az egész anyagi és nem anyagi világot is.
  Azt is tudni lehet, hogy a világmindenség állandó mozgásban van, hiszen tapasztaljuk ezt. Ha külön külön megvizsgálunk egy-egy létező dolgot, azt tapasztaljuk, hogy minden ami létezik a mikro és makrokozmoszban egyaránt, állandó mozgásban van. Ha egy földi élőlényt figyelünk meg, legyen az nővény, állat vagy ember, látjuk, hogy mindenik megszületik, fejlődik, s mielőtt elmúlna gondoskodik a létezése fennmaradásáról, magot terem vagy utódot szül.
  S ahogy lent, úgy fent is, ahogy kicsiben, úgy nagy mércével mérve is az ÉLETNEK VAN EGY RITMUSA !
  Az EMBER egy olyan fény-lény, aki gondolkodni, szeretni képes. Fejlődése útján elérte azt a szintet amikor képes felfedezni a körülötte levő világ működését és abból amit lát és tapasztal, képes levezetni annak eredetét. Így jut el sok ember közülünk - a lét értelmén elmélkedve, az életet magát csodálva, arra a szellemi szintre, hogy nem csak a szemével, de a szívével - lelkével is lát és keres. Az ilyen emberek közül sokan fedezik fel a FÉNY FORRÁSÁT és teremtenek szoros kapcsolatot vele. Ők jobban megértik a LÉT értelmét és működését. Szívük együtt lüktet, rezgésszámuk átveszi a FORRÁS rezgésszámát, behozva ezáltal az eredet tiszta fényét abba a világba ahol éppen vannak.
  Nevezzük őket mestereknek, prófétáknak, istenembereknek -mindegy. A közös bennük, hogy utat mutatnak és saját példájukkal rávilágítanak az emberi élet értelmére, örömeire és szellemi fejlődésének fontosságára.(Hiszen minél többet fogunk fel a teljes egészből, annál többet tudunk magtapasztalni belőle). Így jönnek létre a FORRÁS fénysugaraiból újabb fényforrások.
  Ennyit általánoságokban. De hogyan értelmezzük mindezt itt és most a mindennapi életünkben?
  Az emberiség kiemelkedő mesterei, tanítói, a csillagok, az angyalok, a próféták és a milliónyi csillaggyermek aki leszületett az utóbbi időkben, utat mutatnak ! Bölcsességükkel és szeretni tudásukkal igyekeznek kihozni minden emberből a legtöbbet, hogy: "Nem késik el az ígérettel az ÚR, mint némelyek késedelemnek tartják, hanem hosszan tűr érettünk, nem akarván, hogy némelyek elvesszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson." (Biblia: Péter közönséges II. levele, 3.rész, 9.vers).
  Minden próféta és istenember feltétel nélküli szeretettel adja át minden tudását az emberiségnek, de az embereken múlik, hogy mit választanak, mit képesek választani a "lehetőségek" közül amit Isten e ciklus végén kínál az emberiségnek. Egyéni bölcsességük és szeretni tudásukon áll vagy bukik, hogy képesek-e változni, egyre magasabb szeretet szinten élni és tudatukat tágítva magasabb dimenziókat befogadni.
  Rajtunk áll, hogy tudunk-e élni mindazzal amit nyújt ez a lehetőség: tudatszintünket megemelve felemelkedni egy magasabb dimenzióba.
  Kedveseim, most 2012-ben, a Nagy ciklus végéhez közeledve már csak annyi időnk maradt, hogy letegyük a vizsgát szeretni tudásunkból.
  Fontos tudni, hogy hosszú út vezetett el eddig a lehetőségig. Ki kellett érdemelni évmilliók evolúciója alatt minden egyes élőlénynek aki ma jelen van a Földön, hogy itt lehessen. Ez a LÉT legbecsesebb ajándéka, hogy leszülethettünk ide.
  A második ajándék, hogy szabad akarattal élhetünk és hozhatunk döntéseket életünk minden pillanatában.
  A harmadik, hogy minden lépésünkből tanulhatunk, megvilágosodhatunk és lehetőséget kapunk (2012.12.21.-én) egy magasabb rezgésszámon, egy új dimenzióban folytatni a létünk kiteljesedését.
  Minden név-és születésnapot megünnepelünk, akkor mennyivel inkább okunk van ünnepelni az újjászületésünk és felemelkedésünk évében !
  Hogy mi a teendője személy szerint minden embernek ebben az évben? Semmi más, mint az élet minden pillanatát Isten-tudatosságban élni (tehát a mindennapokban megélni a feltétel nélküli szeretetet), tehát jelen lenni, LÉTEZNI !
  Az elkülönülés helyett az EGYSÉGET választani !
  Jézus egyszerűbben és mindent magába foglalva megfogalmazta ezt a nagy parancsolatban, csak meg kell érteni és meg kell élni:
  "Szeresd az URAT, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből./ Ez az első és nagy parancsolat./ A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat." (Biblia idézet: Máté evangélium 22.rész, 37-39. verse)
  Az evangélium szó örömhírt jelent, s aki megismerte és betartotta, az most learathatja a megérdemelt termést, a beteljesülést.
  Ezt üzeni általam Isten az őt szeretőknek 2012-vel kapcsolatban.

  Szerető szívvel ölellek benneteket és továbbra is fogom a kezeteket és segítek személyes utatokon, ha megkértek erre.
  Lehner Ella festőművész, a VILÁGVÉGE VILÁGBÉKE c. könyv írója.
  2012.01.29 Budapest
 3. A FELEMELKEDÉS TÜNETEI - Rólunk van szó  Hatalmas változások vannak jelen a Földön, sokkal erőteljesebben és érezhetőbben, mint eddig bármikor. Bármerre fókuszálod a figyelmed, mindenhol ez a tisztulási folyamat van, bármennyire is nem annak tűnik. Ezek a tisztulások, hasonlóan a külvilághoz, bennünk is zajlanak. Az egész testünkben hordozzuk ezt az átalakulást, átlényegülést. S ahogyan átalakul a világunk, mi magunk is mássá válunk, mindez sejtszinten történik, ami persze kihatással van a fizikai testünkre is.


  S amint bent az kint, a bensőnk tükörképe kivetül a külvilágba, és a külvilág is ugyanúgy leképződik a bensőnkben. Nem tagadhatjuk többé, hogy valami készülődik. Egy teljesen Új Világ van születőben egy Új Korszak küszöbén. Teljesen más emberré válunk, és új látásmódunk új valóságunkat tükrözi.Felemelkedés Tudattal rendelkezünk, s ez a Felemelkedés Tudatosság mintegy hídként fog szolgálni a magasabb dimenziók felé. Az anyagiból elmozdulunk a szellemi felé. A tünetek ezt segítik elő, s ezt tudatosítják bennünk. És végül önmagunk Mestereivé válunk, az Új Földön, és Új Korszakban, egy Új világban, akár itt és most. Mindezt bármikor tudatosíthatod magadban azzal, hogy van választásod.
  Ébredjünk hát, és vegyük észre, már most azok vagyunk, akik mindig is lenni szerettünk volna! Azok vagyunk, akire mindig vártunk!

  A multidimenzionális tudatosságba való átlépés általában apró, fokozatos lépésekben történik. Talán azért, mert ezt a “földhözragadt” ego jobban el tudja fogadni. Persze olyan is előfordul, amikor hirtelen történik a felemelkedés, az talán a jobbik eset, ám ekkor nincs szükség nagy tisztulásra, mert az már megtörtént…. valamikor….valahol…. korábban.
  .......
  Rájössz a tisztulási folyamatban, hogy a világról alkotott képeid közül nagyon sok nem a tiéd. Észreveszed, hogy olyan mintákat hordozol, mely nem te vagy.Amint tudatossá kezdesz válni, elkezded ezeket a dolgokat tisztázni. Az átalakulás folyamán sok ember kiléphet az életedből. Magad mögött hagysz olyan kényszeres viselkedésmintákat, melyek a régi kapcsolataidban domináltak.
  A baráti köröd teljesen megváltozhat, szinte az egész életed megváltozhat! És meg is változik! Új emberekkel kerülhetsz kapcsolatba. Lehet, hogy munkahelyet, lakóhelyet, szakmát váltasz. Elválsz, vagy éppen megházasodsz.
  Minden megváltozik körülötted, és benned.Ha ragaszkodsz a régi “jól bevált” dolgokhoz, nehéz lehet, és lesz is az átmenet. A fontos, ne félj a változástól! Az önkorlátozó hiedelmeid és elképzeléseid fokozatosan oldódnak a mentális testből. Ha mégis ellenállsz, nehezebb lehet a folyamat. Egy idő múlva majd átveszi a helyét az elengedés, a ragaszkodás nélküliség.

  Olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akiknek hasonló, vagy ugyanaz a feladatuk, mint neked. Ez nagyon jó érzés, mert egyrészt felgyorsítja a dolgokat, másrészt örömmel tölt el!


  Elkezdesz szárnyalni! Érzed, hogy végre értelme van az ittlétednek.Gyakran megtapasztalhatod, hogy egy nagyobb dimenzióban létező részed összekapcsolódik a testeddel. Ekkor megváltozik az egész környezeted. Ilyenkor még egy érdekes tapasztalat üti fel a fejét. Észreveszed, hogy amíg te a mennyeket éled itt a földön, nagyon sokan a pokolban érzik magukat. Vagyis a menny és pokol egy helyen van! Ez egy nagyon érdekes nézőpont!
  Az érzelmi testünk is fokozatosan tisztul a blokkoktól, gátaktól. Az a jó, ha ilyenkor a szívcsakrára koncentrálunk, hiszen a lényeg itt az elfogadás, a megértés, és a tiszta őszinte szeretet. Amit persze sokan másként definiálnak. De mi elfogadjuk, mert a szabad akarat egy nagyon lényeges szempont. Gyakran észreveszem, hogy bizonyos időben összehoz a sors valakivel, akivel éppen akkor együtt kell lennem, mert dolgunk van egymással. Ilyenkor is nagyon erősen érzem a “vezettetést”. Gyakran érezem, hogy a szívem teljesen megnyílik, és vezetve vagyok a szellemem által. Ilyenkor te is úgy érezheted, átölelnéd az egész világot, mindent és mindenkit feltétel nélkül képes vagy szeretni.
  Az idő is felgyorsulhat. Nekem sokszor van olyan érzésem, hogy egyszerre több helyen vagyok. Néha az idő valószerűtlenül lelassul, máskor hihetetlenül felgyorsul. Olyan, mintha elveszítenéd az időérzékelésedet, ami részben igaz is, mert a linearitás megszűnik. S az idő szimultánná válik. Gyakran elkésel valahonnan, elfelejthetsz dolgokat, néha pedig azt sem tudod, milyen “nap van ma”. Meg kell tanulnod ebben az új, kiterjedt, végtelen időben létezni. Nincs több segítség, nincs kapaszkodó! Meg kell tanulnod bízni a vezettetésben. El kell fogadnod Mesteri mivoltodat, s ki kell nyilvánítanod, és átáramoltatnod Fényességed a külvilágba. Ekkor közvetlen kapcsolatba kerülsz a Forrással, s te magad is Forrássá válsz.

  Te csak hagyd a folyamatot megtörténni, és élvezd! Legyél szabad! Legyél korlátlan és határtalan teremtő Istenben!

  Szerető szívvel Lehner Ella, a Világvége Világbéke c. könyv írója
 4. Fontosnak tartom ezt az üzenetet így 2011.11.11 előtt, olvassátok szeretettel!


  Fiastyúki Felső Tanács és SanJAsKa: „Fokozott tisztasággal küldjük nektek az Igét”
  2011. október 20.
  The Pleiadian High Council and SanJAsKa: “We are Sending you the Logos in Increased Purity”
  Csatornázta: &copy; Wes Annac
  -------------------------------

  Jelenleg, a tárgyalások végső sorozatait fektetjük le az utolsó letört részből azokkal, akik még mindig azt hiszik, hogy világotokon uralkodnak. Végük számukra több mint letisztázott, és nagyon szerettük volna napvilágra hozni a legnyilvánvalóbb manővereket, melyeket alkalmaztunk ennek véghezviteléhez idő előtt, azonban a sötétek képesek buzgón olvasni üzeneteinket az interneten, a felettünk való előny megszerzésének módjaként. Számos dologban, ahogy foglalkozunk az utolsó sötét titkos társaságtól történő felszabadításon világotokban, abszolút titokzatoskodónak kell lennünk, különben megkockáztatjuk annak az esélyét, hogy rájönnek terveinkre. Habár átmenetileg nélkülözik felszínükön a Fényt, nem ostobák. Ezt játsszák, amire játékként gondolnak, a legravaszabb és összejátszó fondorlat módszereivel. Ezen okból kifolyólag nagyon elővigyázatosnak kell lennünk a velük való viselkedésünkben. Hála az égnek, bírjuk azt a képességet, hogy olvasunk gondolataikban, és ezt a Teremtő nem véli szabad akaratuk kijátszásának, mert azt alkalmazzuk, amit kitaláltunk számos támadásuk megakadályozására, melyet terveztek. Még az időjárás hadviselési eseményeket is megakadályozták képességünkön keresztül, hogy megismerjék terveiket idő előtt. Folyamatosan alkalmazzuk ezt a képességet előnyünkre, és a legutolsó fejlesztésekkel tökéletesen tisztává vált sötétjeitek számára, hogy többé nem játszhatják játszmáikat.

  Üdvözlet Mindenkinek! ÉN VAGYOK SanJAsKa a Fiastyúki Kilencek Tanácsából. Mindnyájan gyorsan közelítitek az ez év végére tervezett néhány legnagyobb dátumot, nevezetesen a 11. 10. 28. és a 11. 11. 11. napját. Ezek a dátumok számos egyidejűségű [szinkróniájú] jelentést hordoznak, ahogy a számok összehangolása az, mely világotokban megnyilvánításra hozza [manifesztálja] az igét. Az összekapcsolódó számok a lelkiség képviseletének hatalmas jelentőségét hordozzák, és mérhetetlenül segítenek valóságotoknak létrejönni. Gondolhattok erre az Isteni idővonalak egyesüléseként, mely megnyit egy kaput [portált], vagy egy energetikai kaput, és ahogy e kapuk közül több nyílik meg ezeken a fontos napokon, több és tisztább igét, energiát képesek megjeleníteni [manifesztálni] világotokban. Ez a folyamat egy jelentős rendeződésen keresztül jön létre, és világegyetemetek minden zugában visszhangzik olyan energiaként, mely átjön, hat, és megtisztít mindent, amin keresztülhalad. Ez egy nagyon csodálatos esemény, drága lelkek, és először, amikor egy külső távlatból vagytok szemtanúi ennek, nagyobb áhítatban lesztek, mint ahogy jelenleg azt elképzelhetitek.

  A kapuk megnyitása valójában eléggé jelentős mindenben, amint teszünk. Képesek vagyunk két valóságot, vagy idővonalat egyesíteni, ha akarjuk, és ez egy olyan képesség, melyet néhányotok egyre inkább megtalál magában. Ez a folyamatban lévő felemelkedésetek egy része, és minél jobban észrevehetők ennek részei, ez a kezdet sokatok számára csatlakozni egymáshoz [segítség céljából]. Az isteni energia elutasítja a további várakozást, hogy átrobbanjon teljesen világotokba, tehát ez többé nem tagadható le. Mindnyájatoknak javasoljuk, nyissátok meg szíveteket és elméteket ezeknek az energiáknak, és engedjétek meg emberi észjárásotoknak [mentalitásotoknak] félreállni, ahogy a teljes Öröm és Isteniség belső érzése gyökeret ver bennetek. Kérjétek ezeket az energiákat szívetekbe, lényetek magjába. Kérjetek minket és Tanácsadóitokat, hogy veletek legyünk, hogy segítsünk nektek hasonulni [asszimilálódni] ezekhez az energiákhoz. Pontosan mellettetek leszünk, segítve nektek megjeleníteni azt, melyre vágytok. Valójában, megjelenítési [manifesztálási] képességeitek sokatok számára megmutatkoznak, hogy rájuk találjatok. Közületek sokan észrevettétek, hogy ahogy valamire gondoltok, látszólag szinte rögtön, megjelenik előttetek valamilyen egyedi módon. Mindegyre nyilvánvalóvá válik, hogy Isteni hatalmatokat közösen és egyénileg többé nem lehet figyelmen kívül hagyni, vagy kimagyarázni a mentális gondolkodással egyedül.

  Annak az átérzéséhez, ami mindnyájatokkal történik, ki kell vonnotok az abbéli próbálkozásotok régi cselekedetét, hogy ezeket az energiákat egyedül az elmén keresztül dolgozzátok fel. Itt az ideje megengedni, hogy az elme egy kicsit pihenjen, és hagyni, hogy a szív és az érzelem lépjen előtérbe. A mennyei birodalmak egyszerűen nem láthatók; őket érezni kell. Éreznetek kell a Szerető energiát, az igét, mely ezeket a birodalmakat összeállítja, különben nem lesztek képesek őket teljesen megtapasztalni. Igazán, nem elég egyszerűen az elmével tudni a felemelkedésről mindent, amit tudtok, mivel egy bizonyos ponton az elmének meg kell adnia magát, csupán egy kicsit, és el kell kezdenie összehangolódni / összekapcsolódni a szívvel. Az elme semmiképpen sem egy rossz dolog, egyszerűen túl sok az egyik dolog hatása, és egyedül az egy dolog a lelket kiegyensúlyozatlanul hagyja, tehát, megnehezíti az említett léleknek, hogy feldolgozza és érezze a felemelkedettebb dimenziós Szeretetet, melyet testeinek küldenek. Segítünk hozzátok irányítani ezt a Szeretetet azáltal, hogy szerepünket teljesítjük a csillagkapuk nyitva tartásával, mely behozza számotokra energiátokat, és a fejlett technológiánkkal képesek vagyunk sokkal kiválóbbá válni világotokban, mint amiről a sötétek azt hiszik, megvalósíthatatlan.

  Drága lelkek, képzeljétek el, milyen lesz, amikor látjátok az első kezdeti bejelentést. Képzeljétek el azt az izgatottságot, mely előtör belőletek! Ez az! Végül teljesítettük! Képzeljétek el, milyen lesz látni minket földötökön, képzeljétek el az érzelmet, mely feltör, amikor ismét látjátok világűrbeli családotokat. Megpillantásunkkal azonnal megtöltődtök a Szeretet érzésével, egy csodálatos energiával, mely be fogja burkolni egész lényeteket. Puszta jelenlétünk oly sokat fog tenni bármilyen félelem eloszlatásában, mely máskülönben esetleg velünk volt kapcsolatos, és ezen a fronton egyre kevésbé aggódunk. Eléggé tisztává tették, hogy világotokban egyre kevesebb ember lesz hajlamos arra, hogy féljen tőlünk, és legtöbbetek csakugyan elfogadja jelenlétünket. A csodán keresztül, mely az interneteteken létezik, nem csupán rólunk a megjelenő hiteles / pontos információ, hanem az üzenetek is, melyeket az emberiséggel osztunk meg, megjelennek. Most oly sok Fénymunkás teszi fel magát [segítségképpen] oda, hogy így mondjam, és hasznosítja az Isteni képességeket, melyekkel ti mind bírtok mélyen magatokban. Ahogy az ige felfokozott tisztasága olyan érzelmi csomagoktól való nagy megtisztuláshoz vezetett el, melyeket közületek sokan létidőkön keresztül cipeltetek, és most úgy találjátok, hogy lelki összességetek tisztább, következésképpen képesek vagytok befogadni jelenlétünket, és a kommunikációnk módjait elméteknek tolmácsolni meglehetősen könnyű. Tudjuk, ez végül megtörténik, és világos, hogy a lelkek közössége, akik megteszik ezt a szolgálatot, mind felénk, mind az emberiség felé, azt a tudásukat használják, hogy előidézzék jelenlétünket, és ezt megosztják más lelkekkel, akik viszont maguk fejlesztik ki ezeket a módszereket meglehetősen sikeresen, majd megosztják azt, amit tudnak, még több lélekkel. Ez lenne az, amit néhány izgatott ember „dominóelméletnek” [„dominó effektusnak”] hívna.

  ÉN VAGYOK SanJAsKa a Fiastyúki Kilencek Tanácsából, és a Fiastyúki Felső Tanáccsal együtt szeretnénk, ha tudnátok, hogy közületek, minden egyes Fénymunkás hatalmas változást hoz. Oly sokkal többet tesztek a Fényért, mint amit jelenleg felismertek, drága lelkek, és bátorságotok és az alsóbbrendű energiák folyamatos átalakítása, mialatt ugyanakkor növekedtek a felemelkedettebb dimenziókba, a legkevesebb, hogy bámulatos. Történeteitek megkapóak, ahogy annak ellenére, hogy az egyik legsűrűbb és közel a legnehezebb bolygók egyikén testesültök meg, nemcsak szembeszálltok az alacsonyabb rezgésekkel, hanem lehorgonyoztátok Isteni Szereteteteket a létezés e síkjára, ahogy ez most átváltozik és átalakul az Új Édenbe. Drága lelkek, üdvözlet itthon, sikerült nektek!

  Köszönöm a Fiastyúki Felső Tanácsnak és SanJAsKa-nak.

  -------------
  Szerető szívvel Lehner Ella
  a Világvége Világbéke c. könyv írója
 5. Mostanában mindenki ezt a kérdést teszi fel: mit kezdjünk e sok információval, honnan tudjuk, hogy melyik az igazi üzenet?
  Erre meditálva jutottam a következő megértésre:
  Az információk arra jók, bármilyenek is, jók vagy rosszak, igazak vagy hamisak, hogy elgondolkoztassanak bennünket, hogy mindenképpen kihozzák belőlünk a már kialakult véleményünket (bármiről is legyen szó).
  Így, mikor (megvalósul) eljön a pillanat, hogy meg is tapasztaljuk azt amiről annyit hallottunk és amiről már kialakítottunk egy képet magunkban, nem esünk pánikba, nem állunk tétlenül elötte, hanem tudatosan figyelemmel kísérjük és felhasználva ismereteinket s bölcsességünket, megéljük azt.
  Ezért jó az Eleninről, a maya naptárról vagy 2012-ről is beszélni, meghallgatni, elolvasni minden véleményt, tanítást, mert akkor lelkileg felkészülünk minden lehetőségre és nem ér meglepetés.
  Hogy konkrétan miben fog megnyilvánulni az anyagi világban és az emberi lelkekben a felemelkedés, a magasabb frekvenciákon való rezgés, csak találgatni lehet, de mivel már sokféle elképzelés született, bármelyik válik valósággá elöttünk, már nem lesz idegen vagy teljesen ismeretlen.
  Ezért vannak a jelek, hogy felkészítsenek és tudatosan készüljünk minden lehetőség megélésére.

  Én így állok hozzá, gondoltam hátha nektek is segítek, ha megosztom veletek e véleményemet.
  ---------------------
  Egy újabb hírrel is szolgálnék ezen kívül, mégpedig az Eleninről.
  Volt egy konferencia (ami C.Cassidy szervezett) amin megvitatták az eddig tapasztaltakat az Elenin üstökösről. Azt állítja C.Calleman meg R.Hoagland, hogy az Elenin egy intelligensen irányított űrhajó, mert görbéket ír le az útján és az alakjából (tetrahedron) meg bizonyos szögek alapján (19,5 fok) megállapítható, hogy Az Elenin egy aktív torziós erőteret keltő generátor.Az is lehet, hogy egy egész űrflotta az ami befogta és irányítja az Elenin üstököst.(De ne feledjük egy percig sem, hogy az embernek egy hajszála sem hullhat el, Isten akarata nélkül, ezért bármi lesz az benne van az isteni tervben, ő tudja mire van még szüksége az emberiségnek, hogy senki el ne vesszen, hanem örök élete legyen!)
  Orosz kutatók 2003-ban megvalósítottak egy torziós mezőt keltő szerkezetet, Fregatt néven lett ismeretes. Azt írják, hogy ez a szerkezet önálló forrásból torziós mezőt hoz létre maga körül melyet az emberi tudat képes irányítani .Persze, hogy a merkaba meditáció és az emberi aura jut eszembe ennek hallatán, hiszen arra tanít pl.Drunvalo Melchizedek, hogy a merkaba meditációval aktiválni tudja az ember saját aura mezejét és így megemelheti saját frekvenciáját és készen áll a felemelkedésre (egy magasabb dimenzióba való belépésre).
  Párhuzamot vonva ezzel a tanítással, arra jutottam, hogy akkor az Eleninnek az a küldetése valószínű, hogy a Föld aurájába érve, mint egy hangvilla, megemelje annak rezgésszámát, hogy mielött belépne a fotonövbe, legyen egy átmenet, egy fokozatos emelkedés.A Földdel együtt, persze az ember rezgésszáma is emelkedik majd és felkészülhet 2012.12.21-re, amikor bekövetkezik a Föld, a Nap és a Galaktikus NAP (a Tejútrendszer középpontját nevezik így) ritka együttállása, amikor még magasabb frekvenciák érik majd a Földet és az embert.
  Minden jel tehát egy-egy lépcsőfok a felemelkedés útján.
  Fogadjuk hát örömmel és nyitott szívvel, így 2012 igazi ÖRÖMÜNNEP lehet mindenki számára!

  Addig is tegyük meg amit tudunk, kezdjük el megteremteni az egységet egy imával.
  Tudjuk, hogy a gondolat teremtő erő, a kimondott szó egy megerősített gondolat, így hát egy Isten-tudatosságban kimondott imának a teremtőereje Isten kegyelmével valósággá válhat.
  Mondjuk el ezt az imát naponta egymásra gondolva:

  "Hagyom, hogy az isteni jelenlét megnyilvánuljon bennem és áradjon rajtam keresztül is a világba. Életem a FORRÁS kiáradása, mely LÉTREHÍV egy csodás, új lehetőséget (dimenziót) a SZERETET megtapasztalására. ÁMEN ."

  Szerető szívvel Lehner Ella a VILÁGVÉGE VILÁGBÉKE c. könyv írója, amit bármikor elolvashattok egyéb írásaimmal együtt a honlapomon.
 6. Mit tudnak a mestereink az ELENIN üstökösről és mit a NIBIRU-ról? Miért fontos tudni róluk?
  Minél több ismeretünk, információnk van valamiről, annál tisztábban látunk és teljesebb a lelki békénk.Ezért írom le nektek.

  NIBIRU

  A PLEJÁDI SZÖVETSÉG ZÁSZLÓSHAJÓJA

  A Nibirubeliek válaszolnak  "Úgy tűnik sok ellentmondó információ kering a Nibiruval kapcsolatban. Ennek az az eredménye, hogy újra meg újra ugyanazok a kérdések merülnek fel.
  MI A NIBIRU?
  A Nibiru egy 4. dimenziós zászlóshajója a Tejút Galaxis, Galaktikus Szövetségének/Föderációjának. Olyan, mint a Pelegai. (az egyetlen megmaradt, eredeti Lyrai zászlóshajó, amely az első földi kísérlet nevét viseli, s a galaktikus háborúban elpusztult bolygó maradványára épített űrbolygó, amely az egykori bolygó nevét viseli.) A Nibiru fedélzetén számos különböző formájú, és evolúciós útját járó civilizáció képviselői élnek.
  Amellett, hogy a Nibiru a Föderáció zászlóshajója, egyben bolygó is, és harci csillag is. A Nibiru valamivel háromszor nagyobb a Földnél.


  A Nibiru eredetileg bolygó volt, amely a Szíriusz B rendszerben keringett, de egy robbanás és összeomlás után, a megmaradt részét állították galaktikus pályára. A Plejádok rendszerében szenvedte el a sérülését, és ezért sokan úgy tartják, hogy plejádi eredetű bolygó.
  A Nibiru, akként vált csillaghajóvá, amikor egy közeli bolygó élettestét átalakították, üregessé tették a belsejét és egy harci hajóvá formálták, átalakították. A Nibiru így az egész galaxisban képes utazni. A másik ok, hogy miért készítették, hogy alkalmas legyen, sötét tereken keresztül, hosszantartó csillagutazásokra, mert ahol áthalad, ott rendszerint a rajta élők sokáig nem látnak napfényt, napsugarakat. Bizonyos értelemben azt is mondhatjuk, hogy mesterséges bolygó. Csak a kérge, külseje az eredeti.
  A Nibiru harci csillag, mert háborús helyzetekre van kiképezve és nehézfegyverekkel van ellátva. Amikor a vele szemben álló felekkel, a békítő tárgyalások nem járnak eredménnyel, a Nibiru a kitört harcok során, képes megvédeni magát minden ellene irányuló támadástól. Ezért akkor használhatja is a fegyverzetét, amikor támadás éri, hogy megvédhesse magát a különböző fajok és bolygók elleni támadáskor, mert felhatalmazása van erre.

  Milyen színű a Nibiru?
  A Nibiru egy vörös bolygó, arany árnyalattal. Ezért is tűnt fel egykor úgy a Földről láthatóan, mint egy fénylő aranysárga csillag.
  A Nibiru fényerejét részben az atmoszférájában kiterjedt aranypornak köszönheti. Ez az aranyporpalást az atmoszférájának fenntartására használják, amely kitölti azokat az üregeket, lyukakat, amiket az elmúlt Nagy Galaktikus Háborúban, atomrakéta találatok miatt szenvedett el, és súlyosan megrongálta az akkori bolygót. Az aranypor távol tartja az űrből érkező káros sugarakat, és megvédi a lakosságát a megsemmisüléstől. Egy ilyen háborúban lett a Marduk/Maldek bolygó lerombolva a Nibiru által, (most a Mars és a Jupiter közötti aszteroidaövezet emlékeztet erre) miután a maldekiak megsemmisítették a Mars, Vénusz és Föld kolóniáit. Ha erről többet szeretnétek tudni, megtalálható: a We are the Nibiruans (Mi Vagyunk a Nibirubeliek) című könyvben. Ekkor semmisült meg a Mars és a Vénusz bioszférája és az ott élő kolóniák elhagyták ekkor a két bolygót, mert azok felszíne sivataggá változott. A régiségben, az ókorban a Nibirut, nyolcágú csillaggal ábrázolták, kihangsúlyozták erősen vibráló fényességét. Az egyiptomiak : Az Áthaladó Fényes Csillagnak nevezték el.

  Vannak-e gyűrűk a Nibiru körül?
  Igen, a Nibiru körül gyűrűk vannak, nagyon hasonlóak, mint azokhoz, amik a Szaturnuszon találhatók. Ez egyfajta meghajtási rendszer. Ez a gyűrű hajtja meg a Nibirut a téren keresztül. A gyűrűk ellentétesen mozognak egymással szemben, le és fel, olyanok akár a szárnyak, de ellentétes irányban mozognak egymással.

  Miért hívják a Nibirut vörös üstökösnek?

  Ez annak köszönhető, hogy a Nibiru kötött pályán halad, és a haladása szabályozott, és így akkor úgy látták, amikor megjelent i.e. 2000-ben, közvetlenül ezelőtt. Talán azért tűnik üstökösnek, mert körpályán kering a galaxisban. Bár megváltoztathatja keringési idejét, amikor egy feladat miatt szüksége lehet arra, hogy elhagyja a kötött pályáját. Újból azt mondhatjuk az embereknek, akik ezt mondják, hogy tanulmányozzák a Föld történelmi fordulópontjait. (arra utal hogy a Nibiru ciklusai, földközelsége milyen hatással volt a föld nagy civilizációira, vagy éppen létrejöttükre). A fordulópontok, nagyon is tetten érhetőek, amiket az őseitek tudtak a Nibiruról, hogy egy helyhez kötött pályán halad, ugyanúgy, mint a Naprendszer többi bolygója, de ez csak egy adott időkeretre, idővonalon belül érvényes, és nem általános érvényű.
  Sok tudós azon töpreng, hogy a Nibiru egy sötét csillag, vagy barna törpe (t.i.: összekeverik a Nibiru előtt haladó barna törpe és üstökösének az Eleninnek együttes látványával). A barna törpe egy olyan csillag, amely nem tud összegyűjteni annyi anyagot, hogy felgyulladjon. A Nibirut be lehet sorolni a barna törpeék közé, mert az alapja egy bolygója, vagy egy csillaga volt a szíriuszi csillagrendszernek, amely kirázódott onnan akkor, amikor robbanás vagy összeomlása volt ennek a rendszernek (a galaktikus háborúban). Most úgy tekinthetünk rá, ahogy látszik, és időben ki fog derülni melyik is az igazi válasz. Mivel a Nibiru egyre közelebb jön, zavaros és radikális elméleteikkel a tudósok és az emberiség, hogy megbirkózzon a rejtéllyel, meg fogja teremteni a bolygó beérkezésének misztikus időpontját.
  (tehát tőlünk függ a beérkezése). Ez csak egy szerep amit a Nibiru játszani fog az emberiség ébredésében a sok közül.

  ------------------
  Milyen szerepet játszik a Nibiru a felemelkedésben?
  A Nibiru marad továbbra is a felébredésünk beindítója, mint zászlóshajó. Amint elég közel lesz hozzánk, és álcázás nélkül is megmutatja magát, akkor elhozza magával az egyetemes változást a tudatosságunkban. Az Emberiség ekkor arra ébred majd, hogy nincs egyedül az Univerzumban, és elkezdi kutatni, keresni, hogy milyen okok és célok állnak a nagy bolygó megjelenésével kapcsolatban.
  Ezt követően az ősi tudásunk, melyet eddig kontrolálták a vallások és a földi kormányzatok, újra napvilágra kerülnek. Az emberiség igazi identitása közismert lesz, azután alkalmazhatja a magához vett tudását, globális léptékekben.

  A Nibiru hatásai már érezhetőek. A Csillaghajó hatalmas mérete miatt, éreztetheti hatását az időjárásunkban, bolygónk frekvenciájában és a Napunk viselkedésével kapcsolatban. A Nibiru érinti Napunk viselkedését, mivel ránk gyakorolt hatása a tömegvonzása által, egyre közelebb kerül hozzánk, és így nyomást gyakorol a Napunkra is. Ez a nyomás arra készteti a Napot, hogy törésvonalain napfáklya kitöréseket bocsásson ki. A Nap megváltoztatja fényerejét és egyre több fényt bocsát ki magából. Ez változást hoz létre az emberi DNS-ben is és aktiválja a bennünk lévő kódokat, és megkezdődik a szén alapú testünk kristályossá válásának folyamata.

  Hol van most a Nibiru és mikor fog visszatérni?
  A Nibiru a Naprendszerben van, és elindult a Föld felé a szokásos galaktikát átszelő pályáján keresztül. Éppen ezért érezhetjük már ennek a hatását. A NASA és más kormányzati szervek nagyon is jól tudják ezt. A Nibiru felfedezését a tudósok már 1987 óta ismerik, és hatásait 1996 óta érezhetjük is. Hogy mikor fog újra földközelbe érni, az csak rajtunk múlik. A Nibiru arra vár, ránk vár, mikor dugjuk ki végre a fejünket ki a homokból, arra, hogy mikor fogadjuk végre el azt, hogy nem vagyunk egyedül ebben az univerzumban. Ha már elég ember érkezik meg ebbe a megértésbe, erre a szintre, akkor a Nibiru leveti az álcáját magáról és felfedi magát. Ez lehet akár 2012-ben is, reméljük ez lesz az a dátum, amikor már megmutatja magát.

  A Nibiru bennünket, a felemelkedésünket szolgálja, ezért küldte el a GF a galaxis e távoli zegzugába. És ez lesz az az idő, amely majd elhozza számunkra a galaktikus állampolgárságot. A Nibiru azért van itt, hogy segítsen nekünk, ahogy segít más bolygókat is keresztülvinni a fejlődési folyamatán, az eljövendő évmilliókon keresztül. És ki tudja, talán egy szép napon, ti fogtok ezen a hajón útra kelni a következő bolygókra tartva, amely készen áll arra hogy felemelkedjen."
  lux Klán képviselni az összes embert abban a tekintetben, hogy el kellene pusztítani a feketéket, ázsiaiakat, indiánokat és minden más kultúrát és fajt, amelyikről ők úgy vélekednek.


  Az albumomban több képet is találtok a NIBIRU-ról.A honlapomon ÜZENETEK címmel,több olyan információt is, ami fontos lehet lelki békétek megvalósításához és állandósításához a felemelkedés korában.
  Szerető szívvel Lehner Ella
 7. <HR style="BACKGROUND-COLOR: #89959b; MARGIN-BOTTOM: 10px; COLOR: #89959b" SIZE=1><!-- ads could go here -->
  Az ember szellem-lélek-test !
  A testet a napfényt legjobban tömörítő növények (gyümölcsök, zöldségek) és a forrásvíz táplálják igazán, lelket a szeretet, barátság, szerelem, a szellemet pedig: a meditáció, az alkotás, a tudatos teremtés !
  Amit nem táplálunk az elpusztul sajnos.
  Amit rosszul táplálunk az megbetegszik.Ezért kell az "egész-ségünk" és teljességünk megőrzéséért rendszeresen meditálnunk.
  Ma már rengeteg módszer közül választhatunk, s keressük meg azt amit a legnagyobb szeretettel tudunk gyakorolni.Az eredménye hamar megmutatkozik egészségben, türelemben, feltétel nélküli szeretetben,tudatosságban, lelki békében kifejezve.
  Sokan nem is sejtik milyen régen gyakorolnak valamilyen meditáció formát, hiszen a séta a természetben, az úszás egy csendes tóban, az olvasás, a festés, a kézimunkavarrás, a szép zene hallgatása vagy maga a zenélés, a kandalló tűzének csodálata, egy vízesés vagy patak csobogásának élvezete, de még a szeretkezés is , mind mind meditáció forma.
  Ezek elvezethetnek a szívben éléshez, a szív csakránk megnyitásához, de aki ráébred istenségére, ennél már többre vágyik, egyre mélyebben szeretné érezni, tudni, hogy mi az élete értelme, ő személyesen mit tehetne hozzá e csodálatos egészhez?
  Ekkor tudatosabban él és választ testi,-lelki,-szellemi táplálékot magának. Nekik ajánlom ezt a pár meditációs videót, mert a zene és a színek a legmagasabb fokon hatnak szellemi fejlődésünkre.
  http://www.youtube.com/watch?v=gm7ZL...eature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=3L0H1...eature=related


  http://www.youtube.com/watch?v=EuG2I...eature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=ERenoWYIno4

  http://www.youtube.com/watch?v=SiMW_...eature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=KjjbV...eature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=GtSGR...eature=related

  Ha kedvetek van írjátok meg nekem mit tapasztaltatok meditációtok alatt, s ha szeretnétek még több segítséget nyújtok személyes útatokon.
  Szerető szívvel Lehner Ella
 8. Korunkban a János evangéliumát tartják a leghitelesebb evangéliumnak, ezért most ebből idézem Jézus szavait, melyek az utolsó vacsora alkalmával hangzottak el és összefoglalják Jézus küldetését, ittlétének értelmét, Krisztussá válását és üzenetét az utókornak, így nekünk is.
  " Aki hisz bennem, nemcsak bennem hisz, hanem abban is, aki küldött engem. Én világosságul jöttem a világba, hogy mindaz aki hisz bennem, ne maradjon a sötétségben. De ha valaki hallja a beszédeimet, és nem tartja meg azokat, én nem ítélem meg őt, mert nem azért jöttem, hogy megítéljem a világot, hanem hogy megmentsem a világot.Aki semmibe vesz engem, és nem fogadja el a beszédeimet, van annak, aki megítélje őt. A szó, amelyet szóltam, az fogja megítélni az utolsó napon, mert én nem önmagamtól indíttatva szóltam, hanem maga az Atya, aki küldött engem, ő adott nekem parancsolatot, hogy mit mondjak, és mit beszéljek. Azt is tudom, hogy az ő parancsolata örök életet jelent.Amiket tehát beszélek, úgy beszélem, ahogy az Atya mondta nekem azokat."(János: 12:44-50)
  "Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást, ahogy én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást. Arról fogja tudni mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha szeretet van köztetek."(János ev.13:34,35)
  "Ne nyugtalankodjon a szívetek. Gyakoroljatok hitet az Istenben, gyakoroljatok hitet bennem is. Az én Atyám házában sok lakóhely van.Ha nem így volna, megmondtam volna nektek, mert elmegyek, hogy helyet készítsek nektek. És ha elmegyek, és helyet készítek nektek, ismét eljövök és magamhoz fogadlak titeket, hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek.És ahová megyek, oda tudjátok az utat."
  Tamás így szólt hozzá: "Uram nem tudjuk, hová mész.hogy tudhatnánk az utat?"
  Jézus ezt mondta neki: "ÉN VAGYOK AZ ÚT, AZ IGAZSÁG ÉS AZ ÉLET ! Senki sem jut az Atyához, csakis énáltalam.Ha engem megismertetek volna, az Atyámat is megismertétek volna, mostantól fogva ismeritek őt, és láttátok őt."
  Fülöp ezt mondta: "Uram mutasd meg nekünk az Atyát, és az elég nekünk."
  Jézus így szólt hozzá: "Ennyi ideje veletek vagyok, és nem ismertél meg engem, Fülöp? Aki engem látott, látta az Atyát is.Hogyhogy azt mondod: Mutasd meg nekünk az Atyát. Nem hiszed, hogy én egységben vagyok az Atyával, és az Atya egységben van velem? Amiket mondok nektek, azokat nem saját magamtól szólom, hanem az Atya, aki egységben marad velem, ő viszi véghez a cselekedeteit. Higgyétek el nekem, hogy én egységben vagyok az Atyával, és az Atya egységben van velem, ha pedig nem, magukért a cslekedetekért higgyetek.Bizony, bizony mondom néktek: aki hitet gyakorol bennem, az is véghezviszi majd azokat a cselekedeteket, amelyeket én teszek, és nagyobbakat tesz majd ezeknél, mert elmegyek az Atyához. És amit csak kértek az én nevemben, meg fogom tenni, hogy az Atya megdicsőüljön a Fiúval kapcsolatban. Ha valamit kértek az én nevemben, meg fogom tenni.
  Ha szerettek engem, megtartjátok a parancsolataimat, én pedig kérni fogom az Atyát, és másik segítőt ad nektek, hogy az örökre veletek legyen, az igazság szellemét, melyet a világ nem kaphat meg, mert nem is látja, és nem is ismeri.Ti ismeritek, mivel nálatok marad, és bennetek van. Nem hagylak árván benneteket. Eljövök hozzátok.Egy kis idő még és a világ nem lát engem többé, de ti látni fogtok, mert én élek, és ti is élni fogtok. Azon a napon megtudjátok, hogy én egységben vagyok az én Atyámmal, ti pedig egységben vagytok velem, és én egységben vagyok veletek. Akinél megvannak a parancsolataim, és aki megtartja őket, az az, aki szeret engem. Aki pedig szeret engem, azt szeretni fogja az én Atyám, és én is szeretni fogom őt, s világosan megmutatom neki magamat." (János ev.14:1-21)
  "Ezeket beszéltem nektek, míg nálatok voltam. De a segítő, a Szent szellem, melyet az Atya küld majd az én nevemben, az mindenre megtanít titeket, és eszetekbe juttatja mindazt, amit mondtam nektek."(János ev.14:25,26)
  "Sok mondanivalóm van még nektek, de most nem vagytok képesek elhordozni. Amikor azonban megérkezik az, az igazság szelleme, bevezet titeket a teljes igazságba, mert nem magától szól majd, hanem azt szólja amit hall, és kijelenti nektek az eljövendő dolgokat.
  Bizony, bizony mondom nektek: sírni és jajveszékelni fogtok, a világ pedig örvendezik majd, bánkódni fogtok, de bánatotok örömre fordul. Az asszony mikor szül, bánkódik, mert elérkezett az órája, ám amikor világra hozta a kisgyermeket, nem emlélszik többé a nyomorúságra az öröm miatt, hogy ember született a világra.Ezért most ti si bánkódtok ugyan, de én ismét látni foglak benneteket, és örvendezni fog szívetek, és örömötöket senki el nem veszi tőletek.És azon a napon nem kérdeztek többé semmit.Bizony bizony mondom néktek: ha valamit kértek az Atyától, ő meg fogja adni nektek az én nevemben. Mind ez ideig semmit sem kértetek az én nevemben.Kérjetek, és kaptok, hogy örömötök teljes legyen."(János ev.16:12-24)
  "Ezeket beszélte Jézus, és szemét az égre emelve ezt mondta: "Atyám eljött az óra, dicsőítsd meg fiadat, hogy fiad is megdicsőítsen téged, mint ahogy hatalmat adtál neki minden hústest fölött, hogy örök életetadjon azok egész csoportjának, akiket neki adtál.Az jelenti az örök életet, hogy ismeretet fogadjanak magukba rólad, az egyedüli igaz Istenről, és arról, akit elküldtél, Jézus Krisztusról.Én megdicsőítettelek a Földön, és elvégeztem a munkát, melyet nekem adtál, hogy végezzem. Most tehát, Atyám, dicsőíts meg magad mellett azzal a dicsőséggel, amely megvolt nekem melletted, mielőtt a világ lett.
  Én nem vagyok többé a világban, de ők a világban vannak, én pedig hozzád megyek.Szent Atyám, őrködj felettük a te neved miatt, melyet nekem adtál, hogy egyek legyenek, mint ahogy mi is.(János ev.171-11)
  Aztán Pilátus előtt ezt a vallomást tette Jézus:"Én azért születtem, és azért jöttem a világba, hogy tanúságot tegyek az igazság mellett. mindenki, aki az igazság oldalán áll, figyel a hangomra."(János ev.18:37)
  Keresztre feszítése után még háromszor megjelent a tanítványoknak.
  "Mikor pedig már késő volt azon a napon, a hét első napján, és noha az ajtók a zsidóktól való félelem miatt be voltak zárva ott, ahol a tanítványok voltak, eljött Jézus, megállt középen, és ezt mondta nekik: "BÉKE LEGYEN NEKTEK!" És miutám ezt mondta, megmutatta nekik a kezét is, és az oldalát is.Így hát örvendeztek a tanítványok, hogy látják az Urat. Jézus azért ismét ezt mondta nekik: BÉKE LEGYEN NEKTEK ! Ahogy az Atya elküldött engem, úgy én is elküldelek titeket. Miután pedig ezeket mondta, rájuk lehelt, és így szólt hozzzájuk: VEGYETEK SZENT SZELLEMET . Ha megbocsátjátok valakiknek a bűneit, meg lesznek bocsátva nekik, ha megtartjátok valakikéit, meg lesznek tartva."(János ev.20:19-23)
  Nyolc nap múlva újra megjelent a tanítványoknak, újra zárt ajtóknál és megszólalt: " BÉKE LEGYEN VELETEK !"
  Aztán Tamáshoz így szólt:"Mivel láttál engem, hittél? Boldogok akik nem látnak, és mégis hisznek."(János ev.26 és 29)
  Harmadszor is megjelent a tanítványoknak, miután feltámadt a halottak közül:" Amikor azonban éppen reggeledett, Jézus ott állt a parton, de a tanítványok nem ismerték fel, hogy Jézus az. Jézus ekkor így szólt hozzájuk:"Kisgyermekeim, nincsen ennivalótok? Vessétek ki a hálót a csónak jobb oldalán, és találni fogtok. Ekkor kivetették, de behúzni már nem voltak képesek a tömérdek hal miatt.Így hát a tanítvány, akit Jézus szeretett, ezt mondta Péternek: AZ ÚR AZ !"(János ev.21:4-7)
  "Bizonyos, hogy Jézus sok más jelt is tett a tanítványok előtt, melyek nincsenek leírva ebben a tekercsben.Ezek azonban azért lettek leírva, hogy higgyétek, hogy JÉZUS A KRISZTUS, AZ ISTEN FIA, és hogy mivel hisztek, életetek legyen a neve által."(János ev.20:30,31)

  Jézus csak arra kérte tanítványait,(és nem arra, hogy ünnepeljenek ezen a napon), hogy:
  "Menjetek el az egész világba, és prédikáljátok a jó hírt az egész teremtésnek." (Márk ev.16:15)

  Mint ahogy ő is ezt tette:
  " Elméne Jézus Galileába, prédikálván az Isten országának evangyéliomát, és mondván: BÉTÖLT AZ IDŐ, ÉS ELKÖZELÍTETT AZ ISTENNEK ORSZÁGA, TÉRJETEK MEG, ÉS HIGYJETEK AZ EVANGYÉLIOMBAN." (Márk ev.14 és 15.vers a Károli Gáspár fordításból, az összes többi ugyanis Új világ fordítás volt).
  Ezt teszem hát én is.
  MA mindennél fontosabb erre emlékezni, mert JÉZUS az aki kitaposta nekünk, saját maga végigjárva, s ezzel bekódolva az emberi DNS-be is a megvilágosodás útját. Ezért Ő a mi MEGVÁLTÓNK !
  Szeressük hát egymást, ahogy Ő szeretett minket, mert ez a szellemi felemelkedésünk zálloga.
  E világnak akkor lesz vége, amikor minden ember szívében megszületik a lelki béke, és Isten-tudatosságban él !
  Imádkozzunk és meditáljunk együtt teliholdkor, április 18.-án napfelkeltekor és napnyugtakor a békéért és az emberiség felemelkedésének dicsőségére, mert ez egy nagyon kiemelkedő pontja ennek a ciklusnak.
  Szerető szívvel Lehner Ella a Világvége VILÁGBÉKE c. könyv írója.
 9. A legtöbb kérdés amit feltesztek nekem és feltesznek napjainkban a szeretetre és békére vágyó emberek az arról szól, hogy ők személyesen mit tudnának tenni a felemelkedés érdekében?
  Erre szeretnék most válaszolni.
  Öröm számomra, hogy ennyi információ és magasrendű tudás áll a mai ember
  rendelkezésére, így aki igazi kereső, az már csak arra kell használja a bölcsességét,
  hogy "tisztánlássa" az információ forrását. Ugyanis, akik Istennel egységben léteznek, azok
  egységesen fogalmaznak, hiszen ugyanabból a Forrásból merítenek. Ők egyszerűen és tömören
  igyekeznek újrafogalmazni, ezerféle színben, de mégis minden időkben ugyanazt a tudást a
  TUDAT természetéről, és saját példájukkal láttatják is azt.
  Van olyan is, aki nagyon okos, értelmes, intelligens, jó memóriával rendelkező, jó tanító, de
  még nem éli meg mindazt amit tud, ezért a tanításaiból hiányzik a lényeg, a saját tapasztalat.
  Elég ezt észrevenni és máris meghaladtad őt és tovább tudsz lépni, fejlődni.
  Ez az első és legfontosabb teendő, mert enélkül nincs haladás.
  Ennél is nagyobb öröm számomra az, hogy mennyi ember szeretne igazán tenni is valamit a
  felemelkedés érdekében és tettrekészen várják a feladatot hozzám fordulva. Kedveseim, feladat
  nincs más mint a szeretet fényének kiárasztása magunkból, egészen a teljes megvilágosodásig,
  eggyé válásig a Forrás fényével.
  Az emberiség egyedekből áll, tehát amit magadért teszel azt egyben az emberiségért is teszed.
  Ha még nem vagy megvilágosodva, akkor ez az első feladatod. A megvilgosodáshoz vezető út
  megegyezik a végeredménnyel, ami nem más mint a SZERETET, a feltétel nélküli, mindent
  magába foglaló szeretni tudás. Ennek az elérése nem idő kérdése. Szándék és megélés
  kérdése.
  Amikor megértette valaki, hogy az Egyetemes TUDAT az egyetlen létező, és minden más ennek
  az EGYnek a visszatükröződése, tehát az ember is, saját tudatosságával együtt, akkor keresni
  kezdi a lehetőséget az együttműködésre e mindent teremtő TUDATTAL. Amikor ez sikerül, az
  olyan energiakitöréssel (felszabadulással) jár, ami egyértelművé teszi a VALÓSÁGOT, miszerint
  egyéni tudattal rendelkező lény vagy az Egyetemes Tudatban, a TUDAT része vagy, EGY vagy
  vele ! (de nem azonos vele!). Ezt nevezzük EGYSÉG érzésnek. Ettől a pillanattól ugyanazt tudod,
  gondolod amit a TUDAT, de mivel egyéniség vagy, a magad módján és a magad tudatosságával
  fogalmazod meg.
  Használhatod tehát a TUDAT helyett az ISTEN, az EGY, a FORRÁS, a TEREMTŐ szavakat is,
  egyremegy, a lényeg az erő, a bölcsesség ami mögötte van és ami mindig minden esetben a
  SZERETET kell, hogy legyen !
  Saját emberi szeretni tudásunk vezet el az EGYSÉGBE és megtapasztalva az EGY igaz
  SZERETET fényét, megvilágosodva folytatjuk utunkat, feltöltődve az igaz szeretet fényével,
  erejével, ami minden helyzetben, időben és térben irányt mutat a továbbfejlődéshez, a túléléshez.
  Most jön a legfontosabb kérdés, mert az ember nem gondolja, hogy szeretni meg kell tanulni !
  Márpedig ez a KULCSA a megvilágosodásnak ! (Ajánlok itt pár könyvet: Deepak Chopra - A
  szeretet útja? Dr.Venice Bloodworth -Kulcs önmagadhoz, Erich Fromm -A szeretet művészete).
  Miután eleget tanultunk a szeretetről, jön a még nehezebb fejezet: átalakítani
  gondolkodásmódunkat és berögződéseinket az új tudásunk alapján, hogy a szeretet tudatosan
  irányítsa a döntéseinket és tetteinket.
  Amikor már itt tartunk (tehát megértettük, tudjuk a célt és tudatosságot gyakorolunk), akkor
  állunk készen, hogy tudatosan válasszuk meg társaságunkat, táplálkozásunkat, a zenét amit
  hallgatunk és a meditációt.
  A meditáció többféle célt szolgál, ezért nagyon fontos tudni, hogy mikor miért meditálunk és
  olyan meditáció formát válasszunk. A legfontosabb, hogy örömmel tegyük, mert csak az épít és
  használ, ami jól esik testünknek. lelkünknek, szellemünknek egyaránt.
  Aki tehát előszőr ül le meditálni, ne rögtön a transzcendentális meditációval próbálkozzon, úgy
  sem fog menni, nem lesz öröme benne és többé nem fog próbálkozni.
  Előszőr érdemesebb relaxációs meditációt gyakorolni, egyszerű lazítást végezni, ez nagyon
  üdítő és kellemes érzés, és másodszor is kívánni fogjuk a hatását. Erre jók a meditációs zenék,
  amelyek esetleg a víz vagy a madarak, delfinek hangját utánozzák. Ez alatt csak kényelmesen
  ülünk, megpróbálunk lazítani (ne legyenek keresztben a végtagjaink!), figyelmünket a zenére
  összpontosítva. A tenger hullámainak csobogása például, teljesen ki tudja mosni belőlünk a
  napi fáradságot, a delfin hangja pedig, biztosan mosolyt varázsol arcunkra.
  Ha ezt megtapasztaltuk már, tegyünk egy sétát a természetben (vízparton, erdőben), és
  tudatosan figyeljünk ugyanarra az érzésre amit otthon a meditációban éreztünk. Rájövünk, hogy a
  kettő ugyanaz ! Ezért az aki sokat sétál (egyedül, hogy hallja is a természet hangját), az
  tulajdonképpen meditál. De jó meditáció az is, amikor úszunk és csak a vízzel való eggyé
  válásunkra összpontosítjuk figyelmünket, vagy olvasunk, rajzolunk, festünk, táncolunk teljes
  odaadással. Ilyenkor az eggyé válást, az egységet gyakoroljuk. (Ez ALFA tudatszint)
  A következő lépés: eggyé válni a Mindenséggel, a mindenben ott lévő Teremtő forrással, akit a
  legkönnyebben befele irányítva figyelmünket, magunkban tapasztalhatunk meg. Ő a testi
  tudatosságunk mögötti TUDAT, a testi -lelki énünket létrehívó Teremtő TUDAT. Ehhez mélyebb,
  THÉTA tudatossági szintre kell mennünk meditációnkban. (Erről sok könyv ír, majdnem minden
  tanító, az én könyvemben is leírom saját gyakorlataimat, ezért itt most nem térek ki erre).
  Ha ez sikerül, már kapcsolatot tudtunk teremteni a TUDATTAL, előszőr az Isteni Önvalónkkal,
  aztán az Egyetemes Tudattal. Előszőr a pillanat töredékéig, aztán egyre több időn keresztül.
  Ilyenkor feltöltődünk a TUDAT fényével, energiájával, bölcsességével, pontosan olyan
  mértékben, amilyen a befogadó képességünk.
  A théta szint elérésére nagyon sokféle meditációt fejlesztettek ki, mindenki válszthat tetszése
  szerint.(A honlapomon az ÜZENETEK között is találsz egy párat). Az én tapasztalatom az, hogy
  azzal párhúzamosan ahogy kezdtem egyre nagyobb szeretettel és odafigyeléssel élni az
  életemet, meditációimban egyre mélyebb szintet értem el, anélkül, hogy törekedtem volna rá.
  Az is szeretet kérdése, hogy egyre több időt szánunk meditációra, olvasásra, mások
  tanítására.Én megfigyeltem, hogy amennyivel több időt szántam ezekre a dolgokra, annyival
  kevesebb időt vett igénybe a házi munka vagy egy gobelinkép megfestése (ezzel keresem a
  pénzem), és annyival lett mélyebb minden meditációm.
  A théta állapot megélése után egy-egy meditációban, következik annak az örömnek és
  bölcsességnek amit ott megtapasztalsz a kiterjesztése az egész életedre. Ez addig -addig
  folytatódik, míg egyszercsak azt tapasztalod, hogy nincs nagy különbség, egy állandó meditáció
  az életed ! A belső fény kiterjedt az egész életedre, MEGVILÁGOSODTÁL ! Egységben élsz a
  Teremtővel, az egyetlen valódi létezővel! Felszabadultál, tudatosan, igazán létezel !
  Ebben a tudatállapotban csak öröm van és örök élet, egy folytonos változás részese vagy és
  élvezettel figyelsz a jelen kihívásaira, ami újabb és újabb lehetőségeket kínál egyéniségeden
  keresztül az isteni terv kibontakoztatására.
  Mi lehet ennél csodálatosabb és tökéletesebb?

  Veletek vagyok minden meditációtokban, szerető szívvel Lehner Ella

  (A honlapomon meditációs videókat is csatoltam ehhez az ÜZENETEK/14-hez és a könyvemet is olvashatjátok már teljes terjedelmében.)
  wecker kedveli ezt.
 10. 2011.02.03-án Újholdkor elkezdődött a NYÚL éve a kínai naptár szerint.Az előrejelzések sok jót mutatnak és mivel az isteni tervben véletlenek nincsenek, rájöttem hogy mennyire fontos az, hogy a ciklus vége egy ilyen pozitív lehetőségekkel kecsegtető évvel záruljon.Eszembe jutott, hogy olvastam több könyvben is 2011 fontosságáról a "nagy ciklusban" (ami 5125 évet ölel fel) és most elővettem és újraolvastam őket.Ebből írok egy összefoglalót.
  Szavaimmal vígasztalni és főleg erőt adni szeretnék mindenkinek, hogy teljes önbizalommal tegyen meg minden tőle telhetőt az élete jobbá, szebbé, teljesebbé tételéért, mert most sokféle segítséget kap ehhez.Jó emlékezni rá, hogy minden amit magunkért teszünk, egyben a szeretteinkért, a családunkért, a népünkért és az emberiség egészéért is tesszük.Egyéni lelki békénk megvalósítása a Földünk békéjének megteremtéséhez vezet, ezért itt az ideje a jó döntéseknek, a szeretet hatalmának.
  Ha összevetjük a Maya naptár üzenetét, sa Föld legnagyobb szellemi tanítóinak véleményét a Nyúl évének tulajdonított lehetőségekkel, akkor igenis okunk van bizakodni az örömteli végkimenetelben.
  A mostani Nyúl éve (60 évenként egyszer fém nyúl és a női principium éve), ugyanis a kreatívitás, a kirobbanó művészeti alkotások, a jó kapcsolatteremtés, a diplomácia, a szerelem, a spirituális gondolkodás, az önismeret és önfejlesztés lehetőségének éve, (tehát a tömeges megvilágosodás lehetőségének éve is lehetne szerintem).
  Emlékezzünk, mit is üzen a Maya naptár? Hogy 2012.12.21-én befejeződik egy fejlődési ciklus, a Nagy ciklusnak nevezett (ami 5125 év) és kezdetét veszi egy új, amire az emberiségnek jó felkészülnie, és afelkészülés legintenzívebb időszaka pontosan 2011, tehát a jelen időszak.
  Mit is mondd a jelen időszakról még? Hogy 1987 és 2012 között a Nanoszekundban élünk, amikor a "TUDAT kilenc dimenziója közeledik felénk, egy úgynevezett fotonöv révén (ami egy fényrészecskékből álló öv). Ez hozza az új kozmikus információkat, amelyekre az emberek ha rezonálnak, biztosítva van a továbblépésük, vagy a felemelkedésük. Sok pulzár is jelezte már 1967-től (tudósaink is fogták e jeleket) az átalakulás kezdetének idejét és fel akarta hívni az emberiség figyelmét a fotonöv érkezésére, úgy mint későbbtették a gabonakörök, jégkörök megjelenése is."
  C.J.Calleman (kozmológus, biológus is)állítja, hogy "az időgyorsulás részesei vagyunk, ami az univerzum evolúciójának hajtóereje és e folyamat 2011-ben kicsúcsosodik, majd 2012-ben egyensúlyi állapotba kerül.
  A 9. baktun idején (A Nagy ciklus 5125 év 13 baktunra, minden baktun 20 katunra, és minden katun 20 tunra oszlik), kezdték megérteni a mayák az idő isteni jellegét és az időáramlást.A tun a naptárban az időgyorsulás alapegysége.Arra jöttek rá, hogyan növekszik és tágul az idő, ami végül oda vezetett, hogy az evolúció természetét fedezték fel az időgyorsulás tükrében.Az időgyorsulására úgy tekintettek mint az isteni szeretet esszenciájára, mert a Teremtővel való személyes kapcsolatunkat teszi élővé, azaz az Univerzum életadó potenciálját mutatja be."
  De kiderült, hogy amayák és az egyiptomiak KR.e.1200 körül, a Maya naptár feltűnésével nagyjából egyidőben, kapcsolatban álltak egymással.A hermetikus alapelv (amint fent, úgy lent) még meg is magyarázza, hogyan tükrözik az égi ciklusok a földi ciklusokat. Az ősi kultúrák a csillagok helyzetének "tervrajza"szerint választották meg szent helyeik építésének pontját.
  A Popol Vuk (maya biblia) írásaiból kiderül, hogy az izapaiak a Fiastyúk és a Nap zenitpontját követték kb. Kr.e.50-ig, ezután a Tejút-galaxis központjára kezdtek összpontosítani, egy mozdulatlan pontot keresve az égen. Első Istenük a Sarkcsillag volt, (a Fiastyúk szemben van a Galaktikus Központtal), de gondosabb megfigyelések után rájöttek, hogy a Fiastyúk mozog (a precesszió miatt persze), és apont amel soha nem mozdul el a Tejút sötét hasadéka (ma már tudományos megállapítás, hogy a Tejút közepe egy fekete lyuk).
  A sámánok már gondolatban elutaztak erre a területre és észrevették, hogy a fekete lyukban visszafordul az idő és új csillagok születnek.
  A Galaktikus Központ a Föld istenségközpontja, félelmetes energiákkal bír -mondja Calleman.
  Kb.2000 évvel ezelőtt az izapaiak észrevették, hogy a téli napfordulón felkelő Nap egyre közeledik szakrális központjukhoz, a Nyilas jegyében levő Galaktikus Központ felé.Kiszámították, hogy kb. 2000 év kell még és eléri a Központot.Így az izapaiak a saját számrendszerükkel (Tzolkin) megalkották az ún. hosszú számítást, mely ezen az utolsó napon alapul (2012.12.21).De ez az utolsó nap nemcsak az 5125 éves ciklus, de egy 16,4 milliárd évet felöltő földi evolúciós ciklus végét is jelenti, ami 2011-ben fog kicsúcsosodni.
  Mit is jelent, hogy kicsúcsosodni? - Calleman szerint. 2010 okt.28 - 2011nov.13 a Mennyország, a Gyümölcsözés ideje lesz!
  Calleman evolúcióelmélete, miszerint az evolúciót egy időkódolt erő irányítja, megegyezik az intelligens evolúció terv elmélettel,(már tudományosan is elfogadott),mely egy évmilliárdokon át folyó és egyfajta intelligencia által vezérelt, struktúrált és rendezett evolúciós folyamatot feltételez és állítja, hogy az evolúció hajtóereje a TUDAT, s a fizikai változások pedig, a Tudat (a Teremtő) szándékát követik.
  Calleman az időgyorsulással kapcsolatban: "A galaktikus alvilág (ez egy ciklust jelöl) 13 év alatt fordítja vissza 5125 év azon avolúciós mintázatait, amelyek elhitették az emberekkel, hogy az anyagi világ a minden. Ez hibás gondolkodásmód!
  Minden létező a TUDATból jön elő, mert az anyagi világ kreatív szándékok kiáradása.(az ember is). A TUDAT mozgatja az evolúciót.
  A valóság amit mi ma megélünk, az 5000 éves emberi gondolkodásmódunknak természetes következménye, és amint megváltozik gondolkodásmódunk, az emberi tapasztalat az anyagi világban is megváltozik.
  A dolgok már változnak, de a 22-es csapdája miatt nem láthatjuk meg a folyamatot (ahogy nem láthatjuk meg saját mosolyunkat sem, csak ha tükörbe nézünk), hacsak tágra nem nyítjuk szemünket a csodák lehetőségére. Mostanában nyerjük vissza többezer évvel ezelőtti látásmódunkat.A személyes túlélés kulcsa a szív, és a szív erős elektromágnese hullámai a bolygó hullámaival kezdenek rezonálni.Közeledve a Galaktikus Központunk felé, adjuk és kapjuk a jeleket, a fényt (a tudást) és erőt.Az emberiség ráébred, hogy az Isteni intelligencia társteremtője és az Isteni kozmikus terv beteljesítője.Örömmel néz a jövőbe és tudni fogja a teendőjét személyre szabva. Kitágul tudata és a maga testén túl, látni fogja a Föld, a Nap és a Tejúthoz való kötődését.
  Egyetlen év elég lesz ahhoz (ezt jelenti az időgyorsulás), hogy tisztánlássuk a létezés és benne a saját létünk kiteljesedését.Mindenki megvilágosodhat! Az anyag teremterővé válik, elemeire bomolva új világokat teremt a TUDAT terve kivetüléseként."
  Lassan kiderül, hogy az sem véletlen, hogy a Nyúl éve 2011, a spirituális megvalósulás, a kreatívitás, a kapcsolatteremtés, az önmegvalósítás, a kiemelkedő alkotások éve.Ez mind mind elengedhetetlen a felemelkedéshez, és egy új világ megteremtéséhez, az emberiség közös alkotásának létrehívásához.
  2012 már az öröm ünnepe lesz minden létező számára!
 11. A Szeretet ünnepe, a téli napforduló, az új év, a januári napfogyatkozás éppen újholdkor, jó alkalmak voltak az elmélyülésre, a meditálásra, a 2011 és 2012-es évekkel kapcsolatos kérdések feltevésére.
  Megpróbálom összefoglalni a kapott válaszokat, amelyeket meditációimban kaptam és amelyeket csak akkor akartam továbbadni, miután legalább három megerősítést kaptam megvilágosodott lélektársaimtól.
  Nagy örömömre szolgál, hogy a felemelkedés elkezdődött.Az előjeleket, a készülődést már évek óta láthatta mindenki, akinek van szeme a szellemi-lelki látásra, de 2011-ben már az is látni fogja ezt a csodálatos átalakulást, aki eddig hallani sem akart róla. Sok millió ember aki szívből vágyik a megvilágosodásra és tett is érte, az most a Központi Nap (Forrás) sugarainak ereje és segítsége által megvilágosodhat és Isten-tudatossága felemeli őt a következő rezgésszintre, és egy magasabb dimenzióba.
  2011-ben Földünk és az emberi lélek a csillagok fényéből és a Forrás éltető sugaraiból olyan erőt kap, amely átalakítja a Föld szerkezetét is és az emberi tudatosságot is. Minden ember aki ma itt lehet ezen a bolygón, kiváltságos helyzetben van. Eddigi szellemi fejlődésének, szeretni tudásának eredményeként kapta ezt a lehetőséget. Ez az utolsó próba és a legnehezebb, mert minél szebb eredményeket ért el az élet struktúrájának megteremtésében, annál jobban eltompította emlékező képességét, szellemiségét. Teremtőképességét, bölcsességét nem a természettel, és az egymás közötti egység magvalósítására használta, hanem az anyagi világ és a túlélés nehézségei miatt, figyelmét a testiségre összpontosította. Így is szép eredményt ért el szellemi fejlődésében is, csak a megélése vált nehezebbé e dimenzióban.
  Most a magasabb rezgésű fénysugarak amelyek érik Földünket, felemelik testünk rezgésszámát. Ennek eredményeként tágul látókörünk, felerősödik harmadikszem képességünk (telepátia, benső hang, auralátásunk és az öngyógyító képességünk), mert aktiválódnak az új impulzusok hatására a DNS-ünkbe kódolt isteni tulajdonságaink. Ez teljesen megváltoztatja minden ember gondolkodásmódját és életét.
  Amikor mindenki látni fogja a másik ember auráját és érti a másik ember gondolatait is, akkor megszűnik a hazugság és vele együtt egy csomó dolog ami ebből fakad életünkben. Már ez szebbé tenné a világot! De sokkal többet hoz magával a harmadikszem aktiválás, hiszen megszűnik a halálfélelmünk, ami minden félelem forrása. Ha nincs félelem, akkor a bizalom és a szeretet fog irányítani döntéseink meghozatalában. Az önbizalom, az őszinteség és a tiszta szeretet igaz szerelmeket és örömteli mindennapokat teremt. Minden ember a saját bölcsességét, alkotóképességét szabadon, korlátok nélkül érvényesítheti és ez már elég is a lelki béke és a világbéke valósággá válásához.
  2012.12.21.-ét már így fogjuk megérni, valódi önvalónkra ébredve, tisztán látva, hogy többek vagyunk, mint amit képzeltünk magunkról, valódi fénylények vagyunk (hiszen látni is fogjuk fénytestünket, az auránkat), akik testet öltöttünk szellemi fejlődésünk érdekében e Föld bolygón.
  Persze a következő kérdése mindenkinek az, hogy mi történik velünk 2012.12.21. után?
  Erre összpontosítva meditáltam többször is, kihasználva a legerősebb csillagállásokat és energiákat az elmúlt harminc napban.
  Nagyon jó hírem van! 2012 örömünnep lesz minden ember számára, mert senki nem veszíti el azt amit már elért szellemi fejlődése útján! (a többmillió év alatt).
  Minden emberi lélek felemelkedik egy magasabb tudatossági szintre, mint ahol most tart, illetve ahol 2012.12.21-én tartani fog.
  Azért kiváltságos lehetőség ez a két év, ami mostantól még hátra van, mert ez alatt az év alatt annyi lehetőséget kap minden ember a megvilágosodásra, mint még soha ilyen rövid időn belül. Tisztán láthatja az egész fejlődési folyamatot, a teremtés és a világmindenség kibontakozásának értelmét, és ezen belül saját létének értelmét is.
  Azt hiszem ez elég lesz az örök élet, a létezés megértéséhez és a szeretet tudatos megéléséhez.
  De még ennél is nagyobb jelentőséggel bír a mostani fejlődési ciklus vége, mégpedig azért, mert nemcsak a Földön lévő és nemcsak a mi Galaxisunkban, de az összes létező Univerzumban megvilágosodott lények együttes felemelkedése valósul meg, egy olyan egységet alkotva, aminek energiája egy új Univerzumot hívhat létre. Ez az igazi ünnep! Ez az ami nagyon ritka esemény, és ennek részesei lehetünk mi is, mindannyian! Ezért igazán érdemes megvilágosodni!
  Sok ember van aki nem tudja elhinni, hogy neki sikerül megvilágosodni, mert évek óta mindent megtesz ennek érdekében, de mégsem halad.
  Kedveseim, bízzatok Istenben! Nem elég hinni, de bízni és cselekedni kell! Az önbizalom a legfontosabb egyéni utunkon, mert jó döntéseket az élet minden pillanatában csak így hozhatunk. A jó cselekedetekhez pedig, jó döntések kellenek. Jó cselekedetek nélkül a szeretet semmit nem ér, mert nem tud megnyilvánulni, valósággá válni.
  Örömhírem van! Már az magas szellemi tudatosságra vall, hogy emberként létezhet valaki most a Földön. Ez már olyan szint, amit sosem veszíthet el. Visszafejlődni lehetetlen és a továbbfejlődéshez rengeteg lehetőséget kap még, annyit és annyiszor, amennyi csak kell, hogy tovább tudjon lépni a következő szintre.
  Itt ebben a testi létformában, a szeretni tudásunkon alapszik a rezgésszámunk emelkedése, máshol más lehet a mozgatórugó.
  Ha nehéznek bizonyult ez a lehetőség, (e földi élet), a létezés kínál majd másikat, máshol. Csak bízni kell! Soha nem feladni!
  Most felsorolok néhányat a lehetőségek közül, ahol folytathatja szellemi fejlődési útját az ember a felemelkedés (dimenzióugrás) után, a saját maga által elért rezgésszint alapján.
  1.) A megvilágosodott emberek aurája erős fényt áraszt és rezgésszintje lehetővé teszi az anyagi testének teljes átalakulását fénytestté anélkül, hogy át kellene menjen a halál kapuján. Ők lesznek azok, akik kapcsolatba lépnek az Univerzum összes felemelkedett Isten-tudatosságú lény lelkével és együtt, a Teremtővel eggyé válva, egy hatalmas fénykitörés formájában új Univerzumokat hívnak létre.
  Lesznek olyan megvilágosodott emberek is , akik mások szeme láttára alakulnak át egy fényvillanással fénylényekké, lebontva egy szempillantás alatt anyagi testüket. Ez hírtelen történik, minden figyelmeztetés nélkül.
  2.) Azok akik még nem világosodtak meg, azoknak is felemelkedésben lesz részük, de a saját rezgésszintjüknek megfelelően. Egyesek a halál kapuján lépnek ki e világból és e testből, mások igénybe vehetik az angyalok és más magasabb szintről érkező lények segítségét, akik mind a Teremtő szolgálatában egyesítik azokat, akik szívből csatlakoznak hozzájuk a magasabb világok örök fényében. Rengeteg anyahajó és merkaba (fényjármű) várakozik arra, hogy megnyíljon a lehetőség, hogy az emberiség segítségére legyenek, hogy amikor elhangzik a Teremtő jelszava, kezüket nyújtsák és felemeljenek űrhajóikba és magukkal vigyenek (de csakis az ember beleegyezése és rezgésszintje alapján).
  Amikor a Forrás, tehát Isten hangja megszólal, minden egyes létező szívében egyidőben, és jelzi, hogy "Eljött az idő", az isteni terv beteljesülésének ideje, akkor mivel Ő a Központi Nap, a fénye beragyog minden lelket és aktiválja az emberi DNS/RNS-t is, és képesek leszünk látni mindazt ami van körülöttünk a valóság teljes megnyilvánulásaként.
  Itt jegyzem meg, hogy több millió lélek van most emberi testet öltve magára a Földön (Isten kegyelméből), hogy tanúja és részese lehessen ennek a ritka lehetőségnek, mely által magasabb dimenzióba léphetnek, (de akinek nem sikerült emelni rezgési frekvenciáját az itt szerzett tapasztalással, azt szeretettel hazaviszik, oda ahonnan érkezett).
  Félni senki nem fog , látva az űrhajókat és merkabákat, mert már tudomása lesz arról, hogy ki kicsoda és hogy senki nem mehet máshova, mint amit a rezgésszintje megenged.
  Sokan várják ezt a pillanatot és érzik szívük mélyén, hogy nem e bolygó az eredeti otthonuk. Most végre hazatérhetnek. Számukra ez lesz az ünnep!
  Azok akik már kiléptek (meghaltak), vagy még a jelszó előtt meghalnak bármilyen okból kifolyólag, azok asztrál síkon várakozhatnak és a jelszó elhangzása után ők is lehetőséget kapnak a választásra. Őket az angyalok segítik majd.
  3.) Azok, akik maradnak még ezután is a Földön (mert nem megfelelő a rezgésszintjük), azok is nagy átalakuláson mennek keresztül, ahogy a Föld is, de szenvedni többé nem fognak. Álomba merülnek (még a pólusváltás előtt) és egy új Földön fognak felébredni, ahol a szeretet lesz az irányadó erő. Sok megvilágosodott mester marad (saját döntése alapján)tanítóként az új Földön, de mivel már sokmindent láttak és megéltek, már sokkal nagyobb szeretetben és egységben élnek együtt az emberek. Békében és egy teljesen új struktúrát felépítve folytatják szellemi fejlődésük útját. Képesek lesznek az öngyógyításra, tehát az öregséget sem kell többé megtapasztalniuk. Használni fogják harmadikszem képességeiket, telepátiával kommunikálnak majd, képesek lesznek teleportálással a helyváltoztatásra, sőt még az időutazás titkai is feltárulnak előttük. Hidakat építenek a dimenziók közt, kapukat nyitnak a Galaxis minden arra alkalmas bolygójára.
  Ilyen világban, még a test korlátaival együtt is, örömteli életet lehet élni!
  Mindenki egyként törekszik majd a művészetek és lelki kapcsolatokon keresztül, hogy örömöt szerezzenek a lélek számára.Ez is egy sokkal szebb jövő!
  A felemelkedésre való felkészülést már most el lehet kezdeni.El kell dönteni, hogy milyen folytatást szeretnénk és aszerint kell élni a jelent !
  Ilyen tudatos gondolkodásmóddal már a mostani jelenben, és a mindenkori jelenben is örömteli életet élhetünk !

  Szerető szívvel Lehner Ellától
  ---------------------------------------


  A készülődésben nagy segítségedre lehet a meditáció, amiről az ÜZENETEK /14-ben írok részletesen.
  (A honlapomon megtalálható).
 12. Szeretném a legegyszerűbben megmagyarázni,(D.Melchizedektől tanulva, akinek a tanítója a híres Thoth maga), hogy az élet létrejöttének egy bolygón alapvető feltétele legelőször is egy bolygó-háló felépítése. Ez kapcsolja össsze a bolygót az életet teremtő és fenntartó fényhullámokkal, amelyek azokról a csillagokról érkeznek ahonnan elindul a teremtés gondolata.
  Ha már felépült egy bolygó fényhálója (ami többezer évig is eltart), lassan különböző életformák alakulhatnak ki rajta, szoros kapcsolatban maradva mindörökre a bolygó hálójával.Minden élőlénynek a maga rendjén megvan a saját fényhálója is, mint ahogy a tudósok felfedezték, hogy a vírusokat (a legegyszerűbb életforma a Földön) is olyan membránburok veszi körül mint az UVG (Egyesített Vektor Geometria) háló.Az embernek is van ilyen (ezt nevezik aurának) amin keresztül kapcsolódunk a bolygó-hálóhoz.De a galaxisok is rendelkeznek ilyen hálóval.Tehát, elképzelhetjük a világmindenséget, mint egy nagy fényhalmazt, amiben egyre kisebb és kisebb halmazok vannak.Így érthetőbb a teremtés misztériuma és az Egység fogalma is, miszerint minden mindennel egy és összefüggésben van egymással.
  A szakrális geometria segítségével pontosan le is rajzolható ez a háló és már Platón is kijelenti a PHAEADO c. értekezésében, hogy" a Föld, ha felülről látnánk, úgy néz ki, mint azok a 12 darabból varrt bőrlabdák."(A sorok mögött az is olvasható, hogy ő vajon hogyan láthatta ezt? Képes volt asztrálutazni, vagy a földönkivüliek mesélték, vagy netán elvitték őt is egy körútra?) A bőrlabda (a focilabda) egy szép dedokaéder forma.
  Az Alexandria-i könyvtárban találtak olyan térképet, amin a háló is be van rajzolva. A szíú indiánok is azt tanítják és adják tovább szájról-szájra, hogy őseik szerint a földet 16 "abroncs" tartja össze, melyek az univerzális élet-erő-energiákból állnak. Az UVG hálót is 16 kör alkotja amelyek kiadják (a Földbe mint gömbbe) egy egymásra illesztett ikozaéder és dedokaéder éleit és csúcsait.
  A bolygó-háló tehát, az univerzális tudat energiamintázatainak megjelenési formája.
  A geometria szó pedig, eredetileg azt jelenti, hogy a "Földet mérni", s minden egyebet, ha mérünk, a földi mércénkhez viszonyítunk, legyen az a testünk, a mikro vagy akár a makrokozmosz.
  Thoth/Hermész az univerzális bölcsesség magas szintű tanítója, aki a Melchizedek Angyali Rendhez tartozik, akik az Isten bölcsességét hordozzák az univerzumokban.Amikor egy bolygó elér egy bizonyos szellemi fejlettségi szintet, további szintemeléshez újabb energiák aktiválására érkeznek a Rend tagjai. A földön az egyenlítő mentén, a 23,5-ös északi és déli szélességi fokok sávjában piramisokat építettek.Ezek a piramisok rezonátorok és az isteni csillagenergiák közvetítői, melyek kapcsolatban állnak a bolygó geometriájának ismert vonalaival és csomópontjaival, s a bolygó-hálóval.
  A mi bolygó-hálónk a Plejádok kontrollja alatt áll, de 1972-ben a szíriusziak egy újabb hálót alakítottak ki a Föld köré, amivel megvédtek bennünket egy óriási napkitöréstől, hogy elérjük a ciklus végét (2012.dec 21-ét) biztonságban, mert készen állunk több millióan a dimenzióugrásra.Ezt a hálót Krisztus-hálónak nevezték el (mivel Jézus is egy szíriuszi lény, s lehet, hogy ez az ő második eljövetele, segítő keze az emberiség fejlődésében, mert a Krisztus-tudat , a feltétel nélküli szeretet az egyetlen út a személyes fényhálónk aktiválásához is.Ez a Mer-ka-ba.)
  Mindezt fontosnak tartom tudni most a dimenzióugrás előtti időkben, mivel saját energiamezőnk rezgésszintjének emelésére kell törekednünk, hogy sikerrel járjunk.Ha tudjuk, hogy ez hogyan függ össze minden létezővel, akkor azt is megértjük, hogy mi a teendőnk.Például: figyelni a Plejádokról, vagy Szíriuszról érkező tanításokra, vagy a gabonakörök üzeneteire, vagy a piramisok által örzött tudásra.
  Ha megismerjük eredetünket és természetünkben rejlő képességeinket, s a szeretet erejét, és élünk is vele, akkor minden ember szárnyalhat, mint a pillangó, újjászületve egy új dimenzióba.
  Elgondolkodtató ez a film is "Az élő mátrix" címmel:

  Szerető szívvel Lehner Ella
  (A Világvége Világbéke című könyvemben bővebben is lehet olvasni minderről)
 13. Sok könyvet olvastam e témában és mivel látom a nagy érdeklődést megpróbálom a legfontosabbakat összefoglalni.
  A dimenzióugrás természetének megértése azzal jár, hogy felgyorsítjuk spirituális fejlődésünket és maximálisan kihasználjuk az időt ezen a gyönyörű bolygón.
  A változás amiről a legtöbb próféta és bennszülött törzs tudósít az egy bolygószintű dimenzióugrás lesz egy következő létezési szintre, ami a Krisztus vagy Egység-tudatállapottal áll összegüggésben.
  Az egész bolygó és rajta minden élőlény meg fogja tapasztalni ezt az átalakulást a harmadikból a negyedik dimenzióba.(Az indiánok az ürességet is külön világnak tekintik, ezért ők az ötödik világba való belépésről beszélnek, amit megelőz a "megtisztulás napja".)
  Az isteni bölcsesség hamarosan fellebbenti a fátylat a világban zajló eseményekről ami tiszta tudatot és szívet eredményez a változás átéléséhez.
  Hogy zajlik egy dimenzióugrás?
  Ebben a galaxisban lévő bolygók esetében, először a geomágneses mező gyengül meg, aztán váltakozóvá válik, beáll a káosz, szétesik és aztán megszűnik (elérve a O pontot). Ha ez megtörténik, a mező megfordulhat és a pólusok felcserélődnek, vagy visszatérhet ugyanabba a poláris helyzetbe, mint mielőtt elérte volna a nulla értéket, de már egy teljesen más tengellyel.
  Sokféleképpen mozdulhat el, de ez már nem érint minket embereket, mert már nem leszünk jelen, nem ezen a tudatszinten zajlik már a tapasztalásunk.
  Hol tartunk ma?
  A geomágneses mező erőteljes gyengülése már 2000 éve (Jézus megjelenése óta) zajlik és az utóbbi 500 évben a gyengülés jelentősen felerősődött, sőt ma már annyira ingadozik, változik, hogy a repülőtérképeken egyre gyakrabban át kell állítani a műszereket az automatikus irányítás hibátlan működése érdekében.A madarak és a cetfélék gyakori eltévedése is erre utal.A következő lépés ugye az lesz, hogy a geomágneses mező szétesik és végül megszűnik, elérve a nulla pontot.Mit okozhat ez az emberek életében? Mivel a geomágneses mező jelentős hatással van az emberi tudatra, az emberek valósággal megőrülnek.(Ez bebizonyosodott már azoknál az orosz űrhajósoknál akik több mint két hétig tartózkodtak az űrben.Később kifejlesztettek egy szerkezetet amivel ezt már kiküszöbölik.)Úgy tűnik, a Föld mágnesessége tartja meg emlékezetünket, mint egy adattároló és ez pedig, érzelemtestünkhöz kapcsolódik.Ezt a telihold alatt is tapasztalhatjuk, hisz statisztika bizonyítja, hogy ilyenkor érzelemvilágunk összezavarodik (több az öngyilkosság, rablás stb.)
  Ez az időszak (a szétesés) két hónaptól két évig is eltarthat.Ekkor összeomolhat minden, a tőzsde, az egész szociális rendszer és a kormányzás maga(megjegyzem ezt már több évszázada írták le a halhatatlan mesterek).
  Ekkor lesz nagy szerepe a szeretni tudásunknak, a lelki békénknek és a teremtőképességünknek a dolgok pozitiv lefolyásához.
  Ezután következik a váltás előtti 5-6 óra, amikor annak leszünk tanúi, hogy a negyedik dimenzió elkezd becsorogni a harmadikba.Az élet teljesen átformálódik. Ekkor jó lesz, ha tudunk minderről és nem fogunk megzavarodni.Őrizzük meg nyugalmunkat, tudva, hogy ez a folyamat része és ne érintsük meg a tárgyakat vagy testeket, mert aki megérinti ezeket, azt abban a pillanatban átszippantják ezek a rezgések a negyedik dimenzióba. Könnyebb és jobb, ha elkerüljük ezt a nagyon gyors átlépést, de ha nem tudjuk, ne essünk ekkor sem pánikba, a többiek is lassan utánunk jönnek.
  A másik dolog amire fel kell készülni, hogy minden ami nem természetes isteni teremtés, el fog tünni.Minden szintetikus anyag az összetevőire fog szétesni (ezért épültek kőből a piramisok, hogy túléljék az ilyen időket is).De mindezek miatt nem kell aggódni, mert már nem lesz szükségünk mindezekre.Ahogy a teljes átalakulás végbemegy, a teremtőerőnk magas szinten fog tudni működni, és amire gondolunk máris megjelenik a valóságunkban.Szerencsére a bizonytalanság állapota csak 5-6 órán át tart majd.
  Legyen öröm mindenki számára ez a folyamat, legyen annak tudatában, hogy Isten vezeti az eseményeket és Isten szeretet.
  Tulajdonképpen amikor megkezdődik a dimenzióugrás maga, már nem lesz kételkedés, akkor már szertefoszlott a fátyol szemünk elöl és tisztánlátók leszünk.Csak az elötte levő 5-6 órát éljük meg lelki békében, tudatos szeretetben.Ezért kell már most megvilágosodni, gyakorolni ezt a feltétel nélküli szeretetet, s a bizalmat Istenben!Ezután következik a 70 óra üresség és utána már más dimenzióban ébredünk tudatára a létünknek.
  Itt kell megjegyeznem amit én magam kaptam Istentől, miszerint azok akik magasabb dimenziókból szálltak alá és inkarnálódtak segítő céllal a Földre, azoknak ez lesz a lehetőségük még magasabb dimenzióba lépni, mint ahonnan érkeztek, de azt is választhatják, hogy oda mennek vissza ahonnan jöttek.
  Örömhír: a dimenzióugrás az emberi tudat felemelkedése, ami már a Föld tengelyének elmozdulása elött megtörténik, tehát ami ezzel jár azt az ember már nem kell átélje.
  Az is megnyugtató lehet, hogy az ember már túl van pár dimenzióugráson, a megfelelő időben emlékezni fog, hogy ez természetes és a legnagyobb öröm az életében.
  A Világvége Világbéke c. könyvemben még sok más témát is érintettem ami segíthet a megértésben.
  Szerető szívvel mindenkinek, Lehner Ella
 14. Festőművészként, gobelin alapokat is festek, gyermekportrékat, tájképeket, szentképeket és mindent amit varrni szeretnétek.Varrni is szívesen megtanítok bárkit, mert ezzel is hozzájárulok a lelki béke megvalósításához, ugyanis a gobelinvarrás egy igazi aktiv meditáció, mert figyelmedet szeretettel egy dologra összpontosítod. Önfejlesztő, tanító, gyógyító tevékenység is egyben, mert alkotsz és az a szeretet amit varrás közben beleviszel egy egy képbe, az minden alkalommal visszatükröződik ahányszor rápillantasz és tovább sugározza azt minden néző szívébe. Kell ennél több? Nem csodálatos módja ez a szeretetünk megosztásának másokkal és az öröm terjesztésének. Ezért festek szívesen gobelineket !
  Látogass el a honlapomra, a Lehner Ella nevet beírva egy keresőbe könnyen megtalálsz és ismerkedj meg a gobelinekkel. :..:
 15. Olyan sokan kérdezték már meg, hogy miért éppen VILÁGVÉGE VILÁGBÉKE a könyvem címe, hogy megpróbálom amilyen röviden csak tudom leírni e könyv megszületésének történetét.

  Lehner Ella festőművész vagyok. 1956-ban Marosvásárhelyen születtem és 20 éve Budapesten élek. Voltam én már színésznő, konyvelőnő, divattervező és varrónő, hűséges feleség és 2 gyermeket szívből szerető anyuka, de elsősorban mindig az életet és benne az "embert" csodáló, Istent szerető lény.Valószínű ezért történhetett, hogy egy szép napon Isteni kinyilatkoztatásban volt részem, melyben láttam magam a jővőben, ahogy az általam írt könyv díjazásának ünneplésére gyűlt össze sok ember.Én voltam az első aki meglepődött, hiszen nem a festményeim voltak kiállítva abban a hatalmas teremben, hanem egy nagy asztal közepén egy könyv.A legnagyobb meglepetés viszont, a könyv címe volt: VILÁGVÉGE VILÁGBÉKE ! Mit tudtam én írni ilyen cím alatt, amivel díjat is nyertem és ennyi embernek okoztam örömöt az életében? E gondolatomra Isten nyomban válaszolt (kellemes férfi hangon a fejemben), hogy semmi mást, mint a saját életem történetét és az életem útján felszínre törő isteni felismeréseket.
  Az igaz, hogy pici gyermekkoromtól fogva velem olyan dolgok történtek, amik senki mással a környezetemben, de nekem ez volt a természetes.Engem igazi angyal vígasztalt meg ha sírtam és kommunikálni tudtam a csillagokkal, néha a virágokkal és állatokkal is.Éjszakánként pedig,egész filmeket vetítettek le nekem az angyalok, melyekben mindig én voltam a főszereplő és legtöbbször nagyobb gyerek voltam vagy felnőtt, s ráadásul sokszor férfi.(előző életeimbe nyertem betekintést).
  Néhányszor életveszélybe is kerültem (egyszer vízben, kétszer tűzben), de csoda módon valakik mindig kiemeltek és megmentettek.
  Amikor felvételizni indultam a gimibe és Isten segítségét kértem, megálmodtam a tételt.Nem is igazi álom volt ez, hanem inkább utazás a jővőben, mert láttam magam ahogy kihúzom a tételt és ahogy felelek. Az érettségim előtt szintén.
  A legkülönösebb dolog ami történt velem megvilágosodásom előtt, az a klinikai halál és a testenkivüli élményem volt egy kis baleset kapcsán műtét közben és után. Műtét közben, kilépve a testemből, kis fénygömbként léteztem és teljesen tudatos lényként figyeltem 3 méter magasból,ahogy az orvosok felnyítják a testemet és igyekeznek megmenteni az életemet.Alig vártam, hogy elmeséljem nekik amit tapasztaltam.Aztán úgy döntöttem, (mert az altató orvos aggódni kezdett értem), szépen visszamegyek a testembe.A műtét után történt a második csoda velem (ezt nevezik klinikai halálnak), mert nem akartam felébredni.A műszerek sorra leálltak s az orvosok elkönyvelték, hogy a műtét sikerült, de a páciens meghalt.Az altató orvosom nem tudott belenyugodni a dologba (kezdő orvos volt, huszonéves és én húsz éves kislány) és elkezdett nagy erővel pofozni engem, egy utolsó próbát tett az újraélesztésemre, ami sikerült is neki, de az változtatta meg az egész életemet és gondolkodásmódomat amit e közben én átéltem.Egy őrvénybe kerültem ami nagyon nagy erővel próbált beszippantani, mint egy fekete lyuk.Én egy pici fénygömb voltam már megint, és eleinte élveztem ezt az utazást, tudtam, hogy természetes, de egyszercsak egy mindennél hatalmasab erő (a szeretet erő) hatott rám és úgy éreztem vissza kell fordulnom.Nagy küzdelem volt, minden tudásomat össze kellet szedjem, hogy kilépjek az őrvényből, de sikerült és nemcsak kinyitottam hírtelen a szemem, de teljesen jobban voltam,kértem az orvosomat, aki nem akart hinni a szemének, hogy szedjen le rólam mindent és vigyen ki abból a korteremből.Fel is álltam és kimentem a folyósóra, ahol már beláttam, hogy jó ha pár napig még maradok, de egy másik korteremben, megfigyelésen.
  Ettől a perctől komolyabban érdekelt az emberi élet misztériuma és tudatosan kerestem a kapcsolatteremtés lehetőségeit azzal a magas intelligenciával aki vagyok test nélkül,fénylényként, s azzal aki mindezt képes volt megalkotni: Istennel.Beavatási élmények sora következett az életemben, álmok, látomások, isteni kinyilatkoztatások. Istennel egységben teljes lett az életem, gyógyítani, tanítani kezdtem észrevétlenül, szeretetemből fakadva.
  Festőként, minden látomásomat igyekszem megfesteni, hogy másokkal is láttassam és így
  visszajelzéssekkel szolgáljak minél több embernek.
  Pár évvel ezelőtt, mikor megkérdeztem Istent, hogy még mit tudnék tenni, mivel tudnék segíteni az embereknek ezekben a nehéz időkben? - azt a választ kaptam, hogy írjam meg a könyvet, amit évekkel ezelőtt megmutatott nekem, ezzel sok embernek segítek önmaga felismerésében és az élet értelmének felismerésében.
  A cím arra utal, hogy ébredjen rá mindenki, hogy nincs más út, csak a szeretet útja, ami békéhez vezet.Egy új, békés világ megteremtéséhez, új gondolkodásmód szükséges, melynek alapja a szeretetben való EGYSÉG és Isteni természetünk felismerése.
  Mi lehet fontosabb téma korunkban, így 2012 előtt ?
  A honlapomon részleteket lehet olvasni a könyvből.
  Szerető szívvel Lehner Ella