Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. image.jpeg Egy magyar blogger friss bejegyzése és ironikus reakciója Habony Árpád megkérdőjelezhető tevékenységére.
  Melitta kedveli ezt.
 2. Fischer Iván, Kossuth-díjas magyar karmester, valamint két világhírű karnagy társa ad jótékonysági koncertet Németországban. Menekülteknek és segítőiknek játszanak, március 1-én, Berlinben.
  Sir Simon Rattle, Fischer Iván és Daniel Barenboim, a világ legnevesebbjei közé tartozó három karnagy, a zenei élet egyik legnagyobb presztízsű intézményének, a Berlini Filharmóniának a színpadán vezényelnek majd. Valamennyien saját zenekarukat dirigálják március 1-én. Rattle a Berlini Filharmonikusokat, az argentínai születésű izraeli zongoraművész és karmester, Daniel Barenboim a Staatskapellét, Fischer Iván pedig (aki a Budapesti Fesztiválzenekar alapítója és zeneigazgatója is ) a Konzerthaus zenekarát.
  A megszólaltatott művek között szerepel majd egy Mozart-zongoraverseny, Prokofjev Klasszikus szimfóniája, valamint Beethoven Hetedik szimfóniája is.
  A zene három óriása, közös nyilatkozatában azt írja: ezzel a koncerttel szeretnék üdvözölni azokat az embereket, akiknek menekülniük kellett hazájukból, és köszönetet mondani azoknak, akik munkájukkal, áldozatvállalásukkal segítséget nyújtanak a rászorulókon.
  image.jpeg