Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. Sziasztok!  Úgy érzem, eljött a pillanat, amikor nem bírom tovább magamban tartani a gondolataimat. Mivel a legjobb barátnőm Zsuzsa évekkel ezelőtt meghalt, így nem igazán van már olyan ember, aki ismerne.

  Kb. 20 évvel ezelőtt megismerkedtem egy nővel a baba-mama klubban. A gyerekek miatt kezdtünk el összejárni, de egy idő után barátság alakult ki köztünk. Összeengedtük a férjeinket is, és ők is jól kijöttek egymással. Az évek múltával a barátnőmék elváltak, és Kriszti újra férjhez ment.

  Született egy kisfia ebből a házasságból.

  Egyszer nálunk is beütött a vég, elváltunk. Míg mi békülni próbáltunk, ez alatt Kriszti állandóan hozzám járt panaszkodni, hogy nem élnek jól. Kérdezgetett, hogy mi van velünk, azt gondoltam, komolyan érdekli, ami végül is igaz, csak nem úgy, ahogy egy baráttól elvárható lenne.

  Egyszer csak elmondta, hogy van egy pasija, akinek vannak gyerekei, de már elvált, és hogy a pasi a gyerekeire hivatkozva szakítani akar. Én marha vígasztaltam,.biztattam, hogy ne adja fel. Közben, amíg mesélt, úgy éreztem, hogy ez a volt férjemről beszél!!!

  Elhessegettem a gondolatot, mert azt hittem, nem lehet egy ember ennyire szemét.

  Két hét múlva jött a hideg zuhany, megláttam őket valahol, és ezt már nem lehetett kimagyarázni.

  Elfordultam, és eljöttem. Közben már pusmogtak az ismerősök is, és többen mondták, hogy otthon a férjének azt hazudja, hogy nálam van beszélgetni, miközben az exemmel szórakozik.

  Megmondtam Krisztinek, hogy ne hívjon többet, mert nem akarok vele beszélni. Letagadta az egészet, de sajnos, addigra már kár lett volna bármit mondani.

  Nem akarok szólni a férjének, mert ez nagyon piti dolog lenne, és azért, mert ő egy patkány, én még nem vagyok az. Soha nem nézetm a barátnőim pasijára, még akkor sem, ha már szakítottak. Ez nálam alap erkölcsi norma.

  Szerintetek csak én veszem túl komolyan a barátság szó jelentését, és helyénvaló dolog, amit művel ez a ribanc?
  Tilinger Istvánné kedveli ezt.