Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. Bemutatkozaskeppen: Rewolfied vagyok, Budapesten elek, biologiat vegeztem anno Kolozsvaron, a kincses varosban...elmenyekkel teli evek voltak, sokat gondolok azokra a napokra, akkor formalodott,alakult ki a sajat igazi vilagom,akkor szulettek meg az almaim, amiknek a megvalositasa lett a celom nap mint nap.
  Amellett, hogy a munkam soran lehetosegem nyilt bepillantani a gyermeki lelek melysegeibe, most lassan mar 10 honapja megadatott az is, hogy sajat kisfiam fejlodesenek, novekedesenek legyek a szemtanuja. Felejthetetlen, egyedi elmenyben van reszem igy minden percben.
  Nemregiben vettem egy varrogepet, hiszen idom eleg nagy reszet toltom itthon, igy olyan idotoltest valasztottam,ami a hobbym is lehet, kikapcsol, feltolt, es kreativitast igenyel, valamint aminek a vegeredmenye egy szep alkotas.
  Masik hobbym a sutes es a fozes. Nem konnyu beiktatni a hetkoznapok aradataba a konyhai ugyeskedest, de talan megis egeszsegesebb igy elni,mint mar elkeszitett kajat fogyasztani.
  A blogom keszitesenek az volt a celja, hogy bepillantast nyujthassak a konyha varazslatos vilagaba, hiszen ez is bilogia. Amit eszel, azza leszel...Szoktak mondani....
  Holnap egy uj nap, uj otletekkel. Kivancsi leszek, hogy mit rejteget.
 2. Mar regota szerettem volna blogot irni.....sohasem volt ra alkalmam, vagy nem volt idom, vagy volt eppen nehany szabad percem,de massal kellett foglalkoznom;)
  A csigahaz legyen az en oldalam most.....miert csigahaz az elnevezes? Hm magam sem tudom, csak ugy jott;)
  lendvy és Szedaj kedveli ezt.