Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. #70
  ALFIMACSEK@ 2010. JÚL. 1.

  Ez a köcsög levideózta, ahogy a pléd alatt bújok meg ugatott is mellé valamit, ami halk, mert már mindenki alszik, de pofán vágom még ma, mert kiszöktem a kertbe, ugyanis felügyelettel mászkáltam az udvaron, de rájöttem, hogy a világegyetem nagyobb, mint az udvar, és a szomszéd veteményében futott utánam, úgyhogy ma minimum ketten küldték el a kurva anyjába ezt a faszt, az egyik én voltam. Mondjuk sokért nem adnám, ha még egyszer láthatnám, ahogy a dagadt testével rohan.

  Öreg Pál kedveli ezt.
 2. #69
  ALFIMACSEK@ 2010. JÚN. 23.

  Ez egy buzi, szépen letakarítottam az asztalát, modem, router, váza, óra, távkapcsolók, cigisdoboz, erre nem hogy megköszönte volna, lebaszott.

  Beakadtam a függönybe, úgyhogy függönnyel együtt tudott csak kiszabadítani, a Feketahajú meg fogta a fejét és mondta Szőrinek, hogy ideje volna megnevelni a macskát. Múltkor meg láttam szárnyasokat az udvaron, Szőri ki is engedett hozzájuk utána meg röhögött rajtam, hogy nem tudtam őket elkapni, és elmondott minden szerencsétlennek, de aztán mondtam neki, hogy ha téged nők közé engednének akkor sem tudnál elkapni egyet sem, úgyhogy kussolj baszd meg.

  Problémázik, de nem mer elvinni az orvoskurvához, mert úgyis kiröhögné, ugyanis nem iszom semmit, a cicatejet sem ittam meg. Nem érti, hogy mi van, mert pisilek rendesen, meg csak a csapból vagyok hajlandó inni, a tálkából nem. Mondjuk arra rájöhetne, hogy iszom, mert mit pisilnék ki egyébként, de hát ennek a baromnak nem csak a mozgása korlátozott méretéből adódóan, hanem az agya is, az is méretéből adódóan.

  Reggel, amikor felkelt akkor megharaptam, és utána engem baszogatott, hogy miért van ennyi szőröm, ugyanis baszd meg, beleharapott a nyakamba, hogy átérezzem milyen érzés. Kutya legyek, ha ez normális.
  Öreg Pál kedveli ezt.
 3. #68
  ALFIMACSEK@ 2010. JÚN. 17.

  Az úgy volt, hogy Szőrös elment horgászni én meg egyedül maradtam Feketehajúval és gondoltam egy merészet és nyitottam a szúnyoghálón egy lyukat majd elszöktem. Szerencsére Szőri nem volt itthon, így csak Feketehajú elbeszélésen hüledezett, ráadásul azóta hálátlan szökevény gecinek hív, szerinte teljes joggal. Elmagyarázta, hogy ha még egy ilyen lesz, akkor nem fog senki megkeresni, aztán lehetek kóbor, és azt is mondta, hogy vesz helyettem egy kopasz macskát, mert annak tök jó arca van. Anyádat. Igazából nem szöktem messzire, csak a fügefa alá ültem le szárnyasokat nézni, de Szőri elmagyarázta, hogy ez azért veszélyes, mert a főút mellett lakunk és rengeteg autó jön és mindegyik rám vadászik, úgyhogy maradjak csak a picsámon.

  Szóval ennyi volt a nagy szökés, remélem hogy nem fog rám sokáig haragudni, mert azt nem viselem el és nyűgös leszek.

  Megyek heverni.
 4. #66
  ALFIMACSEK@ 2010. JÚN. 5.


  upload_2014-6-19_23-9-25.png

  #67
  ALFIMACSEK@ 2010. JÚN. 10.

  Bazmeg, olyan melegem van, hogy kihullajtom a szőrömet, mert én ezt már nem bírom. Mondjuk Szőri a dagadt testével lép kettőt és izzad az azért kárpótol valamelyest, de már rossznak lenni sincs kedvem csak fekszem egy sötét sarokban. Azt mondja ez a fasz, hogy hát hiszen nyári gyerek vagy bazmeg, miért van meleged, mondom te egészen pontosan a nyár közepén születtél, hát akkor te miért izzadsz?, aztán azt mondja azért, mert genetikailag kódolva van bele az izzadás. Mondom nincs, hanem kicsit kevesebbet kellett volna zabálni és akkor képes lennél lélegezni.

  Ezek Magassal ketten retardáltak egyébként, becsukták az összes ablakot meg teljesen lehúzták a redőnyt, de annyi eszük nincs, hogy a meleg beszorul teljesen csak még a levegő is elfogy. Gratulálok.

  Megyek tovább aludni és hallgatom, ahogy mormog a bajsza alatt ez a fasz, hogy az isten bassza meg a nyarat.
 5. #65
  ALFIMACSEK@ 2010. JÚN. 5.

  Szőrös életében először jófej volt, mert vett Sheba csirkemellfilés kaját, be is dobtam, mondjuk lófasz adag, de azt mondta, hogy ne szokjak hozzá, mert kurva drága én meg kurva rossz vagyok, úgyhogy jöjjek rá az összefüggésre egyedül. Mondom neki, hogy a Feketehajú neked is ad enni, pedig nagyobb hulladék vagy, mint én. Ja és megint kizárt a konyhába éjszakára, és szorul a kurva ajtó, ezért nem tudtam kinyitni kilinccsel ezért inkább lemészároltam a konyhát éjszaka felebaráti szeretetből.

  Ja, meg jöttünk haza, persze vonattal megint, aztán jött a kalauz és megkérdezte rám mutatva, hogy ez mi, aztmondja Szőrös macska és akkor egyből elborult a kalauz és elmesélte, hogy az ő cicájának eldugult a húgycsöve és hogy vegyen nekem Szőri Royal Canint, attól nem dugul el. Én helyeseltem, hogy majd kidőlt a valagam, de azt mondta, hogy így is kapok prémium tápokat, és ennyit nem szeretne azért költeni rám. Miután elment a kalauz, mondtam neki, hogy legalább mások előtt ne teregesd ki a magánéletünket basszalak meg te nyomorék, meg egyébként is mi az, hogy nem költene rám ennyit, amikor egyértelmű hogy megérdemlem.

  Visszafelé a kalauz ki akart venni a dobozomból, de Szőri mondta neki, hogy kurva világ lesz ha mindez megtörténik, ugyanis szerinte nem én vagyok a legnyugodtabb állat a világon és képes lennék mindenki fejére rámászni és megkarmolni a kedves utazóközönséget, úgyhogy megkérte a bácsit, hogy hanyagolja a kiszabadítást, aki volt olyan hülye és úgy is tett. Az egyetlen esélyemet baszta el ez a fasz a szabadulásra. Istenem.

  Ja, meg mielőtt jöttünk haza Magasnak hagytam egy kis szeretetcsomagot a takaróján vizelet formájában, úgyhogy rohant mosni ez a szerencsétlen, ráadásul belenyomta a képem a pisibe. Nem érti meg, hogy értem, hogy mit nem szabad, csak nagyívben leszarom.
 6. #64
  ALFIMACSEK@ 2010. JÚN. 2.

  Ha van macskajogi bíróság, akkor én ahhoz fordulok, mert itt engem terrorizálnak. Reggel 7-kor kezdtem el kaparni Magas ajtaját, Szőrös persze felébredt és mondta, hogy az isten basszon engem szanaszét, ráadásul a villám pucoljon meg. Persze nem hagytam abba, 10-ig ezt csináltam és már éreztem rajta, hogy agyvérzést fog kapni, úgyhogy abbahagytam délig. De most újrakezdtem, azt mondta, hogy a kurva anyám, amelyik megszült az volt a legnagyobb idióta a földön, ráadásul rávágott egy hatalmasat is a seggemre, amiért bosszúból felfordítottam a szőnyeget és lepisiltem az alját. Mondjuk erre rábasztam, mert a szőnyeg alulról nem szívta be a pisit, viszont ez a fasz felitatta és a képembe nyomta, azzal a felkiáltással, hogy az apám faszából is inkább ez jött volna ki helyettem.

  Azt is mondta, hogy a macskáknál hülyébb lények nem léteznek, mert ha egy kibaszott csigának (így mondta!) elmagyarázza 43-szor 1 óra alatt, hogy mit nem szabad, az valószínűleg megérti. Gyorsan ezt el akartam mesélni, de most sietek vissza kaparni, hátha belehal az idegbajba ez a fasz.
 7. #63
  ALFIMACSEK@ 2010. MÁJ. 27.

  Hazajön ez a fasz, hogy boldog születésnapot, kérdezem az mi, és akkor elmagyarázta, hogy pontosan 1 éve keserítem meg az életét, ami persze nem igaz, mert júliusban kerültem csak hozzá. Hozott szerinte finom kajákat, kiönti nekem, ránézek hogy mi ez a szar, azt mondja 500 forint, úgyhogy megenném a helyedben, mert nyakon leszel baszva ellenkező esetben. Persze kierőszakoltam, hogy adjon szokványos tasakost, úgyhogy azt mondta, hogy majd megeszi ő a drágát, úgyis 66% hús van benne, meg lenolaj.

  Kaptam narancssárga egeret, ami sípol, de már el is veszett, de szerencsére amilyen fasz majd vesz másikat.

  Magas ágyát megint lehugyoztam, úgyhogy már könyörgött az istenekhez, amikben nem hisz, hogy sugalmazzanak valami megoldást, mert megbolondul már. De hát istenem. Mondjuk, miközben a frissen cserélt alomban feküdtem Magas mondta, hogy megfordíthatnám a folyamatot, jelesül, hogy az ágyban fekszem és az alomba hugyozok. Szőri elment, mire hazajött a felét kiszedtem a dobozból, úgyhogy porszívózhatott egyet gyorsan.

  Igazából nem vagyok rossz, csak a napi egy-egy momentum teszi őket idegileg tönkre, de ma születésnapom van, úgyhogy azt csinálok, amit csak akarok és leszarom őket.
 8. #62
  ALFIMACSEK@ 2010. MÁJ. 21.

  Most már biztos, hogy két nyomorékkal lakom együtt. Múltkor megjöttek este, de úgy, hogy egész nap egyedül voltam, úgyhogy játszani akartam, erre szétszedték a számítógépeket, engem pedig kiraktak a konyhába senyvedni, mert szerintük belemászok és tönkreteszem az alkatrészeket. Persze amikor kiszabadultam, akkor tényleg belemásztam a gépbe, de ez csak a kíváncsiság miatt volt. Utána megint kizártak, aztán elbasztak valamit, mert az egyik gép nem működött, úgyhogy újra szétszedték őket, és ez így ment hajnalig, aztán lefeküdtek aludni. Persze kibasztam velük, mert már délelőtt rossz voltam, mert ha ők nem hagytak aludni, akkor én sem fogom őket.

  A Magas takaróhuzatából kihúztam a szálat és most így össze van rántva az egész, de nem panaszkodik. Ebből két dologra tudok következtetni. Az egyik az, hogy leszarja az összes tevékenységemet, a másik pedig az, hogy amikor majd Szőrös nem lesz itt, akkor megver, esetleg kínoz. Remélem, hogy az első verzió érvényes.

  Szőri szerint olyan vagyok, mint a tépőzár, ugyanis tegnap tele volt a faszom, erre elkezdett baszogatni, úgyhogy átkulcsoltam a lábaimmal a kezét, belemélyesztettem a körmömet és elkezdtem harapdálni, és konkrétan úgy tépett le a nyakamnál fogva magáról, de akkor sem adtam fel és folyamatos támadásba lendültem. Aztán elkapott, és az a taktikám, amire sajnos azóta már rájött, hogy elkezdtem keservesen nyávogni, mintha valami bajom lenne, persze nincsen, és ilyenkor elenged és egyből pofán tudom baszni, mert sajnálkozik és nem figyel.

  Röhögtek rajtam, mert tudok olyat, hogy a farkamon megduplázom a szőrt, meg a hátamon is felállítom és oldalra ugrálva, görbített háttal ugrálok. Szerintem ez ijesztő, sajnos szerintük kurva vicces, úgyhogy már nem tudom mit csináljak. Vagy hát tudom, csak sajnos erre a tudásra irdatlanul rábasztam, ugyanis lepisiltem Szőri plédjét, és az lett a következménye ennek, hogy akkorát vágott a seggemre, hogy átrepültem a szobán félig és mondta, hogy nem akart ma mosni, de köszöni szépen, hogy ilyen kurva kedves kis kibaszott köcsög vagyok.
 9. #61
  ALFIMACSEK@ 2010. MÁJ. 13.

  A Magas mérges lett, mert lepisiltem a plédjét, de hát csak és kizárólag területfoglalási szándékkal tettem ezt, úgyhogy nem értem a felháborodást, de a Szőri megvert a biztonság kedvéért. Gondolom az volt a baja, hogy mosni kell miattam, és hát mozogni az már nehéz, meg felhúzni egy gombot a mosógépen, aztán amikor elhallgat a mosógép, akkor kivenni belőle a plédet.

  Múltkor volt itt fenn két csaj, odamentem hozzájuk, Szőri meg is jegyezte, hogy pinaszagra futok, mondom neki te is futnál, ha egyszer éreznél olyat hátralévő életedben, úgyhogy ennyiben maradtunk. Mondjuk az egyik allergiás volt rám, amit nem tudok megérteni, hát hogy lehet valaki allergiás egy ilyen szép teremtményre, mint amilyen én vagyok. Nem értem az embereket.

  Ja, meg állítólag kizabálom a vagyonából ezt a szerencsétlent. Az nem tűnik fel neki, hogy akkora pizzákat kajál, mint az asztal, hogy az is pénzbe kerül, nem csak a tasakos, de aztán megnyugtatott, hogy nem halunk éhen, mondom jó hogy nem, mert ha te véletlenül mégis, akkor én a testedből lakmározom, aztán amikor már elrohadsz a padlón és lecsöpögsz az alsó szomszédhoz, akkor engem megtalálnak és elvisznek jóllakatni, úgyhogy ne aggódjál hülyegyerek.

  De vannak még problémák, most éppen az, hogy rászoktam a vécépapírra, és szétcincálom a tekercseket, majd be is terítem vele a fürdőszoba előtti részt, aminek annyira nem örülnek, de ugye azért születtek meg, hogy engem szolgáljanak, takarítsanak és etessenek, tehát nem értem mi a gond.

  Szőri vett szilikonos almot, mondom mi a fasz, de azt mondta, hogy jó, mert nem büdösödik be olyan gyorsan és nem porzik. Természetesen bebüdösödik és porzik is, csak máshogy, csak téged basztak át Szőrikém, és amikor cserélte, akkor így megnézte a zacskóján, hogy 40 napig jó, úgyhogy kitalálta, hogy nem az alom rossz, hanem én pisilek büdöset, ami nem igaz, mert olyan tápot kapok, ami a húgyutaknak jót tesz. Tehát átbaszták ezt a hülyét, újfent, nincs mit szépíteni ezen.
 10. #60
  ALFIMACSEK@ 2010. MÁJ. 7.

  Két hülye egy pár, tartja a mondás, legalábbis Szőri szerint van ilyen, szerintem nincs, de az a lényeg, hogy mindkét idiótát terrorizálom és amikor valami bajom van Szőrivel akkor Magassal simogattatom magam, ez a hülye pedig megrohad az irigységtől. Ma például Magassal aludtam egy ágyban, de ez azért volt, mert megsértődtem, ugyanis kihoztam a fürdőszobából a vécépapírt és elkezdtem cafatokra tépni aztán kaptam a picsámra egyből.

  Kurva jó, hogy most már a Magas sem tud kizárni, mert hiába zárja be az ajtót, addig ugrálok a kilincsre, amíg kénytelen beengedni ha aludni akar, legalábbis egy kis ideig, mert ugye ezek átaludnák az életüket is, én pedig unatkozom, úgyhogy rohangálok és trappolok már korán reggel, úgyhogy fasza sztereóban hallani az álmos hangokat, hogyAlfi bazmeg fejezd be, Alfi bazmeg leütlekés társait.

  Tegnap nem volt itthon egész nap ez a fasz, úgyhogy jó is voltam végig, mert azért hátszél nélkül nem szeretek rossz lenni még Magassal, mert kitudja mire képes, Szőri szerint például egyszer majd kibasz az ablakon, ha ennyit baszogatom, de én tudom, hogy ez nem így van.

  Ma mondtam Szőrinek, hogy húzza fel a redőnyt, mert egyrészt a virág kurva élet, hogy nem fog a monitorfénytől fotoszintetizálni, meg már nekem is teli volt a faszom azzal, hogy mindig sötét van, úgyhogy egy picit fel is húzta, ki is ültem mutogatni magam az ablakba, ugyanis Szőri mesélte, hogy a földszinten lakó nő mondta neki, hogy szokott engem látni az ablakban ülni és fél, hogy kiesek. Kiesek a faszt esek ki, egyrészt figyelek, másrészt pedig Szőri is lohol a nyakamban, mert annyira félt, hogy az már beteges.

  Csinált rólam képet is, mondtam neki, hogy ha megmutatod valakinek, akkor megrohadsz, úgyhogy egyből ki is rakta 3 helyre, úgyhogy most már mindegy, itt is megmutatom, hogy milyen idióta fejet tudok vágni. Nesztek. Ha rákattintasz nagyobb, de csak nem vagy ilyen hülye, hogy nem kattintasz rá.

  upload_2014-6-5_11-34-0.png
 11. #59
  ALFIMACSEK@ 2010. MÁJ. 2.

  Hazajöttünk, a Feketehajú tiszta ideg, ugyanis tegnap ledöntöttem a vasalót, amiből kifolyt a víz, úgyhogy gyorsan bele is dobtam a táskáját, hogy az majd biztos felszívja, a hűtőtáskát ráborítottam a tálamra és még én voltam felháborodva, hogy nem tudok enni. Ma pedig anyák napja van, ezért van egy csomó virág, amiből legeltem is pár bimbót, úgyhogy el kell zárni előlem. Egy vázát nem zártak el, abból kiborítottam a vizet és úszott az egész konyha. Mondhatni a faszuk tele van velem, pedig én csak játékos vagyok, nem istentelenül rossz, legalábbis Szőri ezzel érvel a Feketehajúnak, aki fel akar pofozni, hátha abból tanulok. Jelezném, hogy nem tanulok ebből sem.

  Egyébként is tele van a faszom, mert megint ki akartak zárni a konyhába éjszakára, de aztán rájöttek, hogy ez lehetetlen, mert egy ajtó már nem akadály nekem, bármit kinyitok, úgyhogy Szőri fel is kelt ma fél 9-kor amikor beszabadultam hozzá, mert én már meguntam az alvást, ő se aludjon.

  Persze doromboltam egy csomót, hogy bűnbocsánatot nyerjek, de Szőri szerint dorombolás közben is úgy nézek, mint egy aljas szemétláda, úgyhogy doromboljon a faszom neki legközelebb, az nem aljas.

  Ráadásul megvert, mert fújtam és görbített háttal néztem rá, aztán belemélyesztettem a kezébe a körmöm és a fogam, úgyhogy most harag van, de aztán bocsánatot kért, mert nem akarta, hogy szomorú legyek és ne szeressen. Azzal kéne tisztában lennie, hogy eddig sem szerettem, csak elviselem.
 12. #58
  ALFIMACSEK@ 2010. ÁPR. 25.

  Azon gondolkodott ez a két fasz, a Szőrös meg a Magas, hogy biztos buzinak nézik őket, hogy két férfi egy macskával lakik együtt, persze ahelyett hogy tennének ez ellen valamit csak játszanak egész nap, ugyanis Szőri elújságolta, hogy kirúgtak mindenkit a munkahelyről, ahol dolgozott. Mondom ne szomorkodj bazmeg, legalább több idő jut arra, hogy velem játsszál, nem látom mi lehet a probléma.

  Szerintük egy kezelhetetlen hülye vagyok. Mondjuk tényleg lehet valami ebben, mert harapok, karmolok válogatás nélkül, de hát úgy örülök, hogy nem csak Szőrit, hanem Magast is idegesíthetem. Például reggel felébresztettem, ugyanis gyökér módon kizárt a szobájából, de én a kilincset használtam, amire felijedt, és rám kiabált, de persze nem komolyan, ugyanis Szőri jelenlétében nem mer velem baszakodni. Ja, meg a Magas miatt majdnem meghaltam, legalábbis Szőri így gondolja, ugyanis nyitva hagyta az ablakot én pedig kiültem nézelődni, de nem hiszik el, hogy van annyi eszem, hogy a harmadik emeletről nem ugrok ki.

  Egy szó, mint száz, az a lényeg, hogy kurva rossz vagyok, de Magas szobájában annyi felfedezni való van, hogy őrület és Szőri meg féltékenykedik persze, de csak titokban, de én látom rajta, hogy bántja, hogy más is simogat, úgyhogy direkt Magassal simogattatom magam, mert Szőri szavaival élve egy szürke istenfasza vagyok.

  Egy kurva szappanopera az életem, nevetséges amit ezek ketten művelnek. De legalább a gladiátoros sorozat nézését abbahagyta, de végül is mindegy, mert van más, amibe beleélheti magát, és úgy gondolhatja, hogy sikeres lehet bármiben is az életben. Azt mondta nekem, hogy soha nem lesz gyereke, ugyanis ha engem nem bírt megnevelni, akkor mit kezdjen egy gyerekkel. Hülye ez teljesen, azért ne hasonlítson engem senki össze egy gyerekkel, aki 2 évig szarik be folyamatosan én meg alig pár hét alatt lettem szobatiszta.

  Ja, majdnem elfelejtettem, hogy ez a buzi bazmeg, levette a képet a falról és arrébb tette, hogy ne érjem el a szekrény tetejéről és ne tudjam lökdösni, hogy ő felébredjen. Olyan kurva ideges voltam, amikor ezt megláttam, hogy azonnal fel is ébresztettem azzal a módszerrel, hogy elkezdtem megenni a lábujjait.
 13. #57
  ALFIMACSEK@ 2010. ÁPR. 20.

  Megint utaztunk, kétszer is, de szerencsére kocsival, úgyhogy nincs okom panaszra. Azt mondta, hogy holnaptól lesz lakótársunk. Kérdezem tőle, hogy mégis mi a faszt képzelsz magadról, hogy így előzetes egyeztetés nélkül idehozol még egy állatot magadon kívül? Azt mondta, hogy jó lesz nekünk nagyon, mert több pénz jut cicatápra. Mondtam neki, hogy ha valami gond lesz a másik emberrel, akkor én álmában mindkettejüket megölöm, de szerinte nem lesz semmi baj, és nyugtatott, hogy ki kell bírnom.

  Persze most nekiállt takarítani, mint a hülye, mert eddig meg volt elégedve a mocsokban lakással, de most a szebbik arcát akarja mutatni a lakónak, már amennyire ez lehetséges. Egy dolgot remélek, méghozzá azt, hogy nem leszek korlátozva semmiben ezentúl sem, mert akkor kurva világ lesz itt.

  Egyébként szerencsére jól vagyok, már egy jó ideje, úgyhogy sok újdonságot nem tudok, esetleg azt, hogy hozzám baszta a párnát ma hajnalban, amikor a szekrény tetején állva próbáltam lelökni a képet a falról. Olyan ideges volt, hogy jobbnak láttam lejönni és elbújni a fürdőkád alá, mert képes lett volna megölni szerintem.

  A whiskas meg hülye mint a faszom, van ilyen heti menü, amiben 7 csomag tasakos van, de sajnálattal kell közölnöm velük, hogy rettentően elbaszták, mert maximum 3 napig tart egy heti menü nekem, úgyhogy találjanak ki valamit kurva gyorsan. Vagy lehet, hogy más macska bír mértéket tartani? Ezt már a Szőri kérdezte, miközben folyt le a pofáján az olaj, amikor tömte a sült krumplit magába.

  Este amikor hazajön, akkor meg ilyen hülye gladiátoros sorozatot néz, alig játszik velem fél órát, de aztán nem is értem, meg is kérdeztem tőle, hogy milyen érzés az, hogy az ókori rabszolgák is baszhattak nővel, te meg szabad ember vagy, aztán nincs senkid? Erre nem válaszolt, hanem sértetten elvonult rágyújtani. Apropó rágyújtás. Vett dohányt, aztán fél percig nem figyelt és én kiöntöttem az egészet, annak is örültünk mindketten. Pofán leszek vágva hamarosan az a helyzet.
 14. #56
  ALFIMACSEK@ 2010. ÁPR. 10.

  Nem esnek ki a fogaim, meg azt mondta az orvos, hogy nincs is semmi bajom, csak Szőri fél mindentől. Amikor megláttam a doktornőt, akkor bebújtam a dobozom sarkába és nem lehetett kiszedni, de kibasztak velem, mert levették a tetejét és úgy fogtak meg. Megnézte, azt mondta, hogy hátul van egy kis lepedék, de ez azért van, mert nem folytatok vadászó életmódot, hanem csak elém van baszva a kaja, amit alig kell rágni, úgyhogy javasolt ilyen rágós dolgot, mert azt mondta, hogy az agresszivitásom köszönhetően a fogmosás nem jöhet szóba.

  De aztán Szőrös még szánalmaskodott egy sort, mert megkérdezte, hogy a csapvíztől nem lehet-e, mert szar a víz, ilyen vízköves, és hogy én is biztos vízköves vagyok. A doktor arcát azért érdemes lett volna lefotózni, meg az enyémet is. Hazafele mondom neki a kocsiban, hogy te tényleg ennyire kurva hülye vagy, hogy szerinted egy macska tud vízköves lenni? Azóta nem térek magamhoz.

  Persze azt is mondta a doktor, hogy ha 1 év múlva is ilyen lesz, akkor majd ő lekaparja a fogakről a fogkövet, mondom, az fasza lesz, de azt remélem tudod, hogy velem halsz te is. Ja, meg láttam egy kutyát, ami kisebb volt mint én, pedig öregebb, de Szőri nem engedte, hogy kiröhögjem, mert beszédbe elegyedett a gazdájával, aki nő volt és elpanaszkodta, hogy milyen rossz tudok lenni, eszmét cseréltek állatartási szempontok alapján, de nem lépett magasabb szintre a kapcsolatuk mert a nő meg a kutya következett a vizsgálóban.

  De amit nem hisztek el, hogy hevert ott egy fehér macska, pedig azt hittem csak én vagyok az egyetlen a világon. Jó, mondjuk értelmesnek csak én vagyok az egyetlen értelmes, és Szőri odament, megsimogatta, mondta neki, hogy milyen szép vagy, nekem is megmutatta, de aztán gyorsan el is vett onnan, mert úgy néztem arra a korcs dögre, hogy jobbnak látta, ha nem basztatjuk, mert a végén még kikaparom, idézem, azokat a gyönyörűséges szemeit. Két percig nem néznék oda örökbe fogadna bazmeg 16 másik macskát ez a fasz.
 15. #55
  ALFIMACSEK@ 2010. ÁPR. 9.

  Te, ezt meggyilkolom. Ugye múltkor megígérte meg nyomatékosan hangsúlyozta, hogy nem kell többet vonattal menni én meg hittem neki, aztán ma reggel, mit reggel, hajnalban be a dobozba, aztán kimentünk a vasútállomásra, ahol egy csomó ilyen mozdony zörgött. Mondom bazmeg, ennyit ér a szavad. De nem is itt kezdődött az egész, hanem megint éjszaka ért haza, magamra hagyott egész nap, kétszer a héten, mondom nem lesz ez így jó hogy rohadnál meg. És nyugovóra tértem hajnali kettőkor vele együtt, hat előtt meg keltünk. Vagyis keltem, mert ez a buzi visszaaludt, gondoltam akkor én is megtehetem, aztán valami csoda folytán felébredt, és mondta, hogy 15 perc múlva indul a helyijárat, úgyhogy pisiljek, mert kurva világ lesz. Persze nem pisiltem, nem megy ez parancsszóra, addig ő pakolt, persze felét otthagyta annak, amit haza akart hozni, és felét hazahozta annak, amit ott akart hagyni.

  Na, de felültünk a vonatra, hárman voltunk, egy lány, aki Eszter meg egy fiú, aki Zoli, azok baszogatgattak egy darabig, de aztán rám untak meg én is rájuk, úgyhogy pihentem, olyan 13 és fél percet, aztán nekiálltam hisztizni, mert pisilnem kellett. Megmagyarázta, hogy otthon kellett volna, én meg pedig megmagyaráztam neki, hogy halva kellett volna születnie, és rázendítettem a nyávogásra. A Zoli már nemzetisportot etetett velem, csak kussoljak el, de nem olyan fából faragtak. Amikor meg bazmeg elaludtam, át kellett szállni egy másik vonatra, úgyhogy folytattam tovább a nyávogást, és ezt nem bírta tovább, úgyhogy felhívta a Feketehajút, hogy jöjjön el értünk, mert kurva világ lesz egyébként. Az autóban 3 nyávogás/sec sebességre kapcsoltam, már az agyvérzés kerülgette őket, de aztán hazaértünk végül, és nem pisiltem be, mert kurva jó fej vagyok, pedig Szőri mondta, hogy pisiljek nyugodtan, de mondtam neki, hogy te lehet, hogy szeretsz a saját pisádban aludni, de én nem annyira.

  Amikor hazaértünk volt kaki-pisi, csak kaja nem, úgyhogy gyorsan elugrasztottam Szőrit boltba, hogy éhes vagyok, hozzon kaját, kaptam lazacost, de az meg nem ízlett, úgyhogy most kurva csúnyán nézek rá, főleg miután mondta, hogy megyünk az orvoshoz, mert - így mondta - Nem tetszik nekem a fogad. Nekem meg te nem tetszel mégsem viszlek temetni bazmeg, pedig legszívesebben azt tenném, úgyhogy most várom, hogy mi lesz. Azt mondta, ha kiesnek a fogaim, akkor majd darál nekem kaját. Én is így gondoltam.