Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. Sziasztok!
  Igen rég nem írtam a blogomba. Nagyon sok minden történt velem és körülöttem. Jó is rossz is, mint általában mindenkivel. A jó, hogy a térdem elég jól rendbe hoztam. Nem lesz műtét. Tavaly év végétől mostanáig a pránanadin eljutottam a VI.szintre, valamint elvégeztem a csontot és az izületeket is. Szükség volt rá. A vejem szive, Saci barátnőm rákja és a magam térde miatt is.
  Közben próbálkoztam szerelemmel, ami nem jött be, mert megint csak kihasználták a jóindulatomat, s még furfangosan, de a pénztárcámat is. /ugyan abban elég kevés volt, de így legalább még kevesebb lett./ Inkább köszi, de azt hiszem nekem nem kell többé senki. Jól megvoltam egyedük, csak a környezetem puffogott, hogy ne éljek egyedül stb. Pedig jobb lett volna, ha békén hagynak ezzel.
  Mi a fenét akartam tulajdonképpen 57 évesen?
  Szerencsére hamar sikerült magam regenerálni, miután rájöttem, hogy rosszabb vége is lehetett volna.
  Elkezdtem weblapomat, de sajnos a nadiról nem írhattam semmit, mivel nincs rá engedélyem.
  Azonban szereztem jó zenéket, melyeket az ezoterikus feltöltésekben megtalálhattok. Használjátok egészséggel.
  Ha valakit érdekel a lapom:
  www.szavitri.freewb.hu
 2. :pEz egy kérdés csupán, melyre a válaszom: igen. A mi esetünkben azt hiszem igencsak lehetséges.
  Az előzmények: Hét évig tartó kegyetlen válóper, és utálkozás. Szinte menekültünk egymás elől. Egyfolytában csak tárgyalásokon találkoztunk. Novemberben azonban történt valami. A volt férjemnek segítségre volt szüksége, s én szó nélkül elmentem, s kihúztam a bajból.
  Ezt követően az utolsó válóperi tárgyalásra nem mentem el. Ő azonban ott volt, s visszavonta a fellebbezését, lemondott mindenről.
  Mikor ezt megtudtam nagyon elcsodálkoztam. Első ízben néztem fel rá a hét keserves év után.
  Aztán hol ezért, hol azért felhívott, találkoztunk, beszélgettünk sokat.
  Néha nálam aludt. Szép lassan szeretni kezdtük egymást. Nem volt köztünk testi kapcsolat, s ennek ellenére mindketten nagyon szeretjük egymást.
  Biztos vagyok benne, mert érzem. Ez egy más, sokkal mélyebb kapcsolat köztünk, mely egyértelműen az emberi szereteten alapul.
  Nem költöztünk össze, mindkettőnknek megvan a saját otthona. Viszont minden este telefonál, hogy hogy vagyok, mi újság. Többször kiszalad hozzám, fát vág, gyújtóst készít, segít főzni. Egyikünknek sincs partnere. A környxezetemben mindenkinek megvan a saját véleménye kettőnk viszonyáról. Kinek ez, kinek az. Mondjuk engem nem érdekelt soha, hogy ki mit mond. Nekem, nekünk legyen jó még ami hátravan.
  Lehet, hogy mélyebb lesz a kapcsolat, de az is lehet, hogy így marad, vagy abbahagyjuk. Ez utóbbit nem igen hiszem.
  Részemről minden jót kívánok magun knak.
 3. Imádtam Geminit. 18 évesen jártam a Taurus Gumigyárba. Minden bulin ott voltunk, sokan. Sok régi élmény, szerelmek, stb. Barátnőm ott ismerte meg a férjét. Na és a zene. Én szerettem, s sokan mások is. Az utóbbi évtizedekben kettéváltak. Markó Gemini és Mityó Gemini. Nem mondanám, hogy rajonganak egymásért. Én azonban mindkét zenekart imádom még most is, s, ha tehetem minden bulira elmegyek.
  Mityó szoc otthonvan van, nagyon rossz fizikai állapotban van.
  Viszont összehozott egy új cd-nyi anyagot. A szólógitáros Hegedűs Ákos szerint nagyon szuper, s külföldön fogják elkészíteni.
  Sok sikert kívánok Mityónak, s jó egészséget.Ráfér.
 4. Köszönöm mindenkinek, aki tegnap este velünk volt és segített Sacinak.
  Ma reggel korán hívtam és nagyon jól volt. Elmesélte, hogy milyen csodás élményei voltak.
  Mindenkinek szeretettel köszöni mindazt, amit kapott, s jobban van.
  Ma a kórházból hétfőig hazaengedték. Hétfőn újabb kemoterápiára fekszik be.
  Azt kérte, hogy ő írhassa majd le Nektek mindazt, amit érzett.
  Hihetetlen mire képes a szeretet. Kár, hogy nem mindenki tudja ezt.
  Mégegyszer köszönjük.
 5. A hétvége azoké, akik elmentek, s akiket szerettem. Az utóbbi napokban a hangulatom már igen szürke, gyakran borítják be szemeimet a könnyek, csíp a szétfolyt szemfesték.
  Mamám, Papám, még kislánykoromban, fiatal asszony koromban eltávoztak.
  Aztán a férjem következett. Reggel elment dolgozni, és én soha többé nem láttam, csak a ravatalozóban. Az autója mellett elütötte egy részeg. Akkor, ott Budaörsön azonnal meghalt. Két kicsi lánnyal maradtam egyedül, akik az Édesapjuk cipőjét bepólyázva várták őt hónapokig haza. Évekig nem voltam észnél. Nem is értem, hogy, hogyan voltam képes nem utána halni. 10 évig tartott a gyász, s míg felnőttek a lányok.
  Anya 15 évig szenvedett a rákban, míg nem szörnyű fájdalmak közepette halt meg. A kórházban három hónapig feküdt, és egyre jobban és jobban szenvedett. Megváltás volt neki a halál.
  Mindig rossz volt köztünk a viszony. Nem volt igazi anya-lánya kapcsolat. A betegség utolsó fázisában szeretett meg. Csak rám számíthatott, s ő ezzel tisztában volt. Már nem szidott. A lépéseimet ismerve örült, ha reggelente hallotta a komor kórházi folyosón, hogy megjöttem. Az utolsó napokban szinte mindig vele volta. Csak éjszakára mentem haza. Amikor a kórházban egy reggel a kezembe adták a kék zsákot néhány kis személyes motyójával, csak álltam és azt sem tudtam merre van a kijárat. A temetésén alig tudtam sírni. Akármerről néztem, nem hasonlított rá. Csupán 66 éves volt, és nagyon szép asszony. A temetés napján matrónának tűnt. Egészen kicsire összezsugorodott. Kissé megfakult ugyan a kép, de még mindig fáj a hiánya.
  Aztán jött Apa. Mindenszentek hajnalán lesz három éve, hogy elment örökre. Szeptember 13-án esett le egy csigalépcsőről, ahol nem volt korlát. Koponyatörés, tüdővérzés…
  Egy hónapig gépen volt, kómában. Minden időmet vele töltöttem az intenziven. Volt, hogy este 11 kor is bementem be hozzá, mert látni akartam. Minden tudásomat bevetettem, de hiába. Pedig az orvosok is hagyták, hogy a pránanadival kezeljem. A kristályaimat folyton a kezébe dugdostam. Hat hét után, amikor már tudatánál volt, s már ült, és evett, megkapta az MRSA-t, amit sikerült nekem is átadnia. Nem érdekelt, én akkor is csak öleltem, és csókoltam a kezeit. Mindig beöltöztettek, csak én mehettem be, mert már ugyis fertőzött voltam. A ruhákat mindig egy külön zsákba tették, mikor elmentem, mintha leprás volnék. Az arcomat fedő maszkot viszont utolsó este levettem. Akkor már haldoklott. Akartam, hogy tudja, nincs egyedül, vele vagyok. Akartam, hogy lássa az arcomat. Hajnal ötkor megcsörrent a telefonom.
 6. A mai napom javarészt azzal telt, hogy mindenkit mozgósítottam az ismeretségi körömben, hogy próbáljuk meg Sacit együtt gyógyítani. Volt olyan agykontrollos, akit telefonon is hívtam, nem is olyan rég.
  Voltam a kórházban és nagyon várja, a 21 órát. Azt mondta vigyázban fog feküdni. Az iwiwen is kértem az agykontrollosokat, volt aki vissza is írt.Régi barátnőm ő is. E pillanatban nem kívánok semmit sem jobban, mint azt, hogy jobban legyen.
  Még soha nem szerveztem közös gyógyítást, de többször olvastam már az Elixírben, hogy ezt már többen is megtették, sikerrel.
  Hát ugyenezt kívánom most magunknak.
 7. Itt a Canadahunon Saci barátnőm a Dinnyefej. Van itt is néhány barátnője.
  Tehát este 21.óra 00 kor találkozzunk.
  Sziasztok
 8. Ezen a fotón barátnőm Saci látható.
  Nyirokáttétes rákja van. Több éve, mellrák után egy mellel jól volt. Aztán áttét keletkezett a nyirokrendszerben.
  Volt, hogy elutasította a kemoterápiát, mert hitt a természet és a maga erejében. Mindig azt vallotta, ő nem beteg, csak a kemótól van rosszul.
  Mindegyik után kicsit meghalt a fájdalomtól és a rosszullétektől. Most a Szt.Imre kórházban fekszik/onkológián/ és nagyon rosszul van. Az utóbbi hetekben rengeteg vizet csapoltak le a hasából./6-7-8 litereket/
  Legyengült, fullad, köhög, egy alatt van a fehér vérsejtje.
  Kérek mindenkit, aki ma este 9 óra 00.perckor ráér, hogy gyógyítsuk őt egyszerre többen.
  Kolléganőim akik nem agykontrollosok, ők is azt mondták, ha mást nem is tudnak, de szeretettel gondolnak rá, s
  kívánják, hogy jobban legyen.
  Köszönöm Nektek.
 9. Természetesen lehagytam a blogbejegyzésemből a lényeget./ nem is én lennék/
  Feltettem albumban néhány nagyon szép munkáját. Aki szereti az ilyen kreativ dolgokat, annak biztosan szemt gyönyörködtető. No meg szerintem talán azoknak is, akik csak úgy nézelődnek, mint én.
  Szép napot Nektek.
 10. Ma volt időm, s az ágyban pihengetve elnézegettem lányom honlapján az ékszereit. Elég sokat találtam, amiket még nem is láttam.Azon gondolkodtam, hogy, ha annak idején az édesapját nem éri az a bizonyos halálos baleset, 22 év plusz lett volna. Akkor vajon milyen munkái lehetnének.
  Egy tanfolyamra íratkozott be, ahová néhány vasárnap délelőtt eljárogatott. Itt megtanulta az alapokat, s íme...
  Odis kedveli ezt.
 11. Egy nagyon régi szerelmem kardiológus volt, s ajánlott egy barátját, aki hétfőn fogadni is tudja a vejemet.
  Addig is bízunk abban, hogy talán hibás volt a vizsgálat. Előfordult már, hogy meghibásodott egy műszer, vagy valami miatt rossz adatok kerültek a számítógépbe.
  Nem tehetünk mást, mint türelemmel várunk és bizakodunk.
 12. Lányom férjét hívják Robinak. Nagyon jó ember. Minden megvan benne, amire egy nőnek, és a családnak szüksége van. Nagyon szereti a lányomat.
  Mikor összeházasodtak, nem voltam vele túlzottan jó viszonyban, mint általában az anyós a vejével. Édesanyám más volt. Ő mindenkivel jó viszonyban volt mindig. Én Édesapám természetét örököltem.
  Furcsa volt, hogy az én vejem szive mindig kevesebbet vert, mint a normális. Ezen kívül nem volt más baja soha, sőt ez sem mindig betegség. A maratoni futóknak is keveset ver a szive.
  Egy munkahelyi orvosi vizsgálat során két hónappal ezelőtt derült ki, hogy az EKG nem a legjobb. Sok rajta az extrasystole. Továbbküldték ultrahangra, ahol megállapították, hogy a bal kamra fala túl vastag. Ez a hirtelen halál kockázatának lehetőségét megemeli. Öröklött genetikai dolog, ezt mondta az orvos.
  Aztán kerékpáregometria következett.
  Már az elején hívni kellett az orvost. Nagyon megterhelték. 240 wattig. ST depressziója lett, valamint nagyon sok extrája alakult ki közben. Rosszul nem lett. Eztuán Holtert kapott. Másnap kiderült, hogy 24 óra alatt 99.643 extrasystoléja volt, melyből 168 kapcsolt.
  Az orvos nem akart nyilatkozni.
  Két unokám van, egy kislány és egy kisfiú. 10 és 7 évesek.
  Nagyon nem akarják elhinni, hogy ennyire beteg. Szeretnének eljutni még orvoshoz, de csak szeptemberre van időpont. Egy orvost találtak, de több, mint fél napig vártak rá a Honvéd Kh-ban, de nem került elő. Most tanácstalanok vagyunk.
  Kérlek Benneteket, hogy aki tud ajánlani orvost, aki ismét megvizsgálná, kérem írjon nekem. Nagyon megköszönnénk.
  Felteszem a fotóikat. Nekem ők az életem.
  Most éppen a munkahelyemen vagyok.Éppen róla nincs képem. Ha hazaértem teszek fel családi fotót.
 13. Drága Édesanyám!

  Május első vasárnapja mióta az eszemet tudom anyák napja. Ilyenkor a gyerekek, s a nagyok is meglátogatják édesanyjukat s virágot visznek nekik. Átölelik, megcsókolják, megszeretgetik. Ma én csak a temetőbe tudok Neked virágot vinni, s csak gondolatban tudlak átölelni Téged, mert már sajnos Te máshol jársz.
  Azonban tudom, hogy mindig velem vagy, s óvsz engem a bajtól. Vigyázol rám.
  Köszönöm Neked az életem, s azt, gyönyörű és szerető gyerekeim, unokáim lehettek.
  Szeretlek Anya.
 14. Mikor kicsi volt nagy terveink voltak. Iparművészetire akart menni. 12 éves volt, amikor az édesapja reggel elment dolgozni és többé nem jött haza.Egy részeg elütötte az autója mellett. Tanulmányaiban lemaradt. Éppen csak leérettségizett. Évekig bánatosak voltunk. Most 34 éves, és úgy látszik most találta meg magát. Néha kegyetlen az élet.
  A youtub-on, a videán megtekinthetők munkái, ha valkit érdekel.
  Elég, ha a keresőbe beirjátok Schenk Zsuzsi ékszerei, vagy Schenk Zsuzsi vizsgaékszerei.
  Büszke vagyok rá nagyon, mert én soha nem voltam ilyen ügyes. Csak kötni tudok.

 15. Sok szépet szerettem volna alkotni, de annyira nem jött össze, hogy nagyon elment a jókedvem. Nagyon ügyetlen vagyok.
  Aludjatok jól.