Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. "Semmi sem lehetetlen".
  A Toyota szlogenje


  Az Akarat angyala

  Ez az angyal erőteljes sugárzását küldi neked,kék fénnyel burkol be.Akaratod az isteni erő eszköze.Ezzel az erővel mindent véghez tudsz vinni,amit akarsz,ha az isteni forrás szolgálatában állítod.Az akarat,hittel párosulva,hegyeket mozgat meg.Állandóan egyesítsd akaratodat a forrással.Ha egyszer azt mondod:"akarom",akkor ne add fel.Irányítsd akaratodat folytonosan a célra.Kérj támogatást utadon Istentől és az angyaloktól.Akaratod megrajzolja a célhoz vezető utat.Ne térj le erről.


  Gyakorlat


  Gyújts meg egy kék gyertyát .Mit akarsz?Mire használod akaraterődet?Válassz egy célt,amit szeretnél elérni.Fesd le részletesen.Határozd el szilárdan,hogy megvalósitod ezt a vágyadat.Akaratodat irányítsd kitartóan a célra.Kezdj el úgy élni,mintha már elérted volna a célodat.

  Megerősítés

  "Ne az én akaratom legyen meg,hanem az isteni akarat teljesüljön rajtam keresztül.Vezess,és adj erőt,hogy a ...-t (itt megnevezed a célodat) megvalósítsam."
 2. A Gyakorlatok

  A különböző gyakorlatok célja,hogy rögzitsék éledetben az éppen bemutatott tulajdonságot vagy erőt.A gyakorlatok segítségével megtapasztalhatod és részeddé teheted ezt.

  A tér

  Gondoskodj olyan térről,ahol nem zavar senki:ez a megfelelő hely,hogy hívd az angyalokat.A gyertyák és a füstölök megkönnyítik a kapcsolatteremtést a szellemi birodalmakkal,és rövid időre megnyítják a kaput a jó erők előtt.

  A légzés

  A gyakorlatoknál fontos,hogy csendben,nyugodtan fordulj belefé.Ezt légzésselérheted el:lélegezz be mélyen,tartsd benn a levegőt egy pillanatra,és közben képzeld el,hogy a visszatartott levegőben gyűlik össze minden,ami pillanatnyilag téged terhel.Kilégzéskor engedd ezt el.Tarts ismét egy rövid szünetet.Képzeld el,hogy a jó energiád összegyűlnek,és azokat mélyen lélegezd be:lásd,ahogyan egy pillanat alatt szétáramlanak benned.A légzéstechnikát erősítheted és szellemedet lecsendesítheted,ha közben egy gyertya lágját nézed.

  A vizualizáció

  A vizualáció azt jelenti,hogy képszerűen gondolunk valamire.Ezáltal irányítjuk a fényt,és csatornát nyitunk a szellemi erőnek.Mindenki rendelkezik ezzel a képességgel,van aki jobban,míg mások kevésbé.Ezt a képességedet úgy fejlesztheted,hogy fogsz egy egyszerű tárgyat vagy egy szimbólumot,és minden oldalról alaposan megnézed.Ezután behunyod a szemed,és lehető legrészletesebben elképzeled lelki szemeiddel ezt a tárgyat vagy szimbólumot.Ezt a belső képet olyan sokáig tarsd meg,ameddig csak tudod.

  A hívás

  A hívás az egy ima egy erősebb formája,amelyhez egy olyan tömör imát használhatsz ,mint a "Szabadíts meg engem!",amit teljes erődből,teljes lényeddel kell mondanod,legalább háromszor,mivel a három a megnyilvánulás száma.

  A Megerősítés

  A megerősítés egy rövid,tömör mondat,amely sok ismétlés hatására átjárja a tudattalant.E technika alkalmazásával új hiedelemmintát teremtsz,amelyek azokat az energiákat hívják be az életedbe ,amelyek most fontosak,és amelyek gyógyíttanak,segítenek,támogatnak utadon.
 3. A kérdés
  Ha jósolsz,fontos,hogy tisztán fogalmazd meg a kérdésedet.Minél egyértelműbben tudod szavakba önteni a kérdést,annál világosabb lesz a válasz,amelyet kapni fogsz.Ezért fontold meg jól:milyen kérdés alkotja a magját annak az élethelyzetnek,ami most foglalkoztat?Az élet mely pontján állsz most?

  Kapcsolat az angyalokkal

  Nagyon egyszerű kapcsolatot teremteni az angyalokkal:kérd hangosan vagy gondolatban,hogy válaszoljanak a kérdésedre,és maradj csendben egy pillanatra .Az angyalok abban a pillanatban jönnek,ahogy hívjuk őket.Fényük hatását gyakran azonnal érezhetjük,időnként csak kicsit később-attól függően,hogy a mi fényünk milyen sűrű és nehéz,és hogy megengedjük-e nekik,hogy áthassanak bennünket.Mindenesetre rögtön vagy néhány napon belül érzékelni fogjuk a hívott angyalok hatását.

  A Fogalamak

  Ha egy fogalommal találkozol,azt javaslom,hogy egyszerűen csak hagyd,hogy hasson rád-mielőtt utánanézel egy könyvben-és kérdezd meg magadtól.Mit jelent a ...(pl,Figyelmesség) számodra?Hogyan kapcsolodik ez a fogalom a mostani élethelyzetemhez?
  Csenben meditálj ezen egy percig.Szánj időt arra,hogy légzésedre koncentrálj,hogy megnyugodj és befogadd a fogalom jellemzőit.A szívedben található jelentés mindig más,mint ami a könyvekben van.Ha utánanézel egy fogalomnak,akkor hagyd,hogy a szöveg egy pillanatig hasson rád,és érezd meg,hogy melyik szakasszal kerülsz összhangba,
 4. "Mert az ő angyalainak parancsolt felőled,hogy örizenek téged minden utadban.Kézen hordoznak téged,hogy meg ne üsd a lábadat a kőbe.
  Mert az ő angyalainak parancsolt felőled,hogy éjjel és nappal őrizenek téged."
  (Zsolt.,91,11)
 5. Az őszinteség olyan kifejezés,amely a becsületességhez vezető előrehaladást írja le.Az őszinteség ezen energiája az életedet pozitív,a gyógyulás felé vezető irányába mozdítja el.Az őszinteséget ezért nevezik még egyenességnek.
  Ez a hatalmas erő felülkerekedik az egészségügyi,a pénzügyi és a pszichés akadályokon,ahogyan életed más egyensúlytalanságain is.Egy óriási gyógyító energiahullámot küld kifelé,amely minden érintettet bekebelez,még azokat is,akik nem értenek egyet az igazaddal,vagy akiket ez veszélyeztet.
  Gyógyítóként duplán fontos a számodra,hogy őszinte légy másokhoz.Becsületességed megtartja jó egészségedet és egyensúlyodat,ügyfeleidnek pedig segít megbízni benned (amennyiben képesek megérezni tisztességed mértékét).Az,hogy magadba zárod saját érzéseidet azért,hogy megkímélj másokat ,végtelenül káros önmagadra és a többiekre nézve.
  Ez összegubancolja az energiahullámokat,kusza jeleket sugározván ki az univerzumba,melyek zavaróan hatnak tiszta megnyilvánulásaidra.
  Mi segíthetünk szavaid és cselekedeteid irányításában,hogy lágyabbá tegyük őszinteségedet,és hogy mások képesek legyenek szeretettel meghallani igazi szavaidat.Ma légy korrekt a többi emberrel szemben,és engedd meg saját energiádnak,hogy azok egyenesek és tisztességesek legyenek.

  Gondolat a mai napra

  Őszinte vagyok a többiekkel.Kapcsolatba lépek igaz érzéseimmel,és szeretettel közvetítem azokat.Szívem nyitva állaz igazam előtt ,és arra kérem angyalaimat,hogy segítsenek szeretettel kifejeznem önmagam.
 6. Ha mindennap teszel valamit kedveset,az megemeli energiaszintedet,és eredményeképpen a hála pihe-puha felhőjén térhetsz vissza azoktól,akik kedvességedben részesültek.Amikor együtt érzőn viselkedsz,erődet szó szerint úgy irányítod kifelé,akár egy fénysugarat,amely támogatja és felemeli a másikat.Amikor pedig ez az illető kiterjeszti feléd nagyrabecsülését,akkor egy igazán erőteljes energiasugár emel a magasba téged.Így ahányszor csak valaki hálával gondol rád,úgy saját szellemed is felemelkedik.Amint a másik személy kiküldi feléd háláját,javulást érzékelhetsz hangulatodban vagy melegséget a szívedben.
  Ha mindennap teszel valami figyelmeset,az befektetésnek számít saját spirituális fejlődésed emelkedésében és feltörekvésedben.Ezáltal valójában saját magad irányába terjeszted ki a kedvességet .Ez egy olyan helyzet,amelyben mindenki nyer.

  Gondolat a mai napra

  Az útmutatás szerint terjesztem ki a kedvességet.Szabadon adok belőle a szerető szavak,gondolatok,energiák,ötletek és segítség révén.Kedvesen beszélek önmagamról,másokról és a világról.
 7. Megérdemled,hogy csodálatos bánásmódban,extrán különleges gondoskodásban,nagyszerű ajándékokban és a világ minden más jellegű kényeztetésében legyen részed.Az összes ilyen jellegű élvezet ára a részedről nem más,mint a hála,az az édesded energiahullám,mely eljuttatja ezeket a felajánlásokat hozzád és mindenki máshoz.
  Eljött az ideje,hogy nagy örömmel elfogadd életed adományait.Az igazi elfogadás azt a bűntudat nélküli hálát jelenti,amely azon alapul,hogy ahogyan kapsz,úgy másoknak is megengeded az adakozás örömének átélését.Ha csak adsz anélkül,hogy elvennél,az maga az örökké tartó bőség akadályoztatása.És miután képtelen vagy arra ,hogy gátak közé szorítsd az örök áradatot,ha nem vagy hajlandó kapni,az egyszerűen falat húz köréd.A folyamat így megreked,és mások felé terjeszkedik-mintha csak kikerülne téged.Úgy érezheted,hogy elhanyagol az univerzum,ez a történés azonban valójában tőled ered.
  Önmagad kényeztetésének folyamata során,számolj fel minden olyan gátat,ami a befogadással kapcsolatos.Kényeztesd magad még ma.....és mindennap.


  Gondolat a mai napra
  Különleges szeretettel teli figyelmességgel kényeztetem magamat.Egy kis szundikálással,egy talpmasszázzsal vagy valamilyen más különleges kedvességgel.Kifejezem örömömet,hogy önmagam vagyok!
 8. Benned rejlik annak a lehetősége,hogy szinten tarsd energiádat,hangulatodat,pénzügyeidet és életed számos más területét.Ahogyan a beállítások megváltoztatásával szabályozni tudod otthonod vagy a hűtőszekrényed hőmérsékletét,ugyanezt megteheted önmagaddal is.
  Képzeld el,hogy akár egy kapcsoló,ami életed egy olyan részéhez kötődik,amiben javulást szeretnél elérni.Amint elképzeled önmagad,hogy feltekered a kapcsolót (ahogyan a szoba hőmérsékletének szabályozásához tennéd), egy fontos jelet küldesz ki az univerzumba.
  Azzal,hogy magasra tekered a kapcsolót,átveszed a helyzet fölötti irányítást.Te döntesz arról,mi az ,ami elfogadható,és szándékodat határozottan annak irányába összpontosítod.Kristálytiszta döntéseid sokkalta gyorsabb cselekvést idézne elő,mint amennyit bármekkora mennyiségű pénzen képes lennél megvásárolni.Ezek a választások többet érnek egy egyetemi diplománál,vagy a siker bármely földi mértékénél.
  Döntsd el kristálytisztán azt,hogy mit akarsz,és már ma kurblizd fel a mércét a vágyott eredmények irányában.


  Gondolat a mai napra


  Átveszem az életem feletti irányítást,és felgyorsítom a jóság intenzitását.A mércét a harmónia,a bőség,a kicsattanó egészség,a szeretettel teli párkapcsolatok,a csodálatos lehetőségek és minden olyan dolog magassága felé irányítom,ami a szívem vágya.Követem az útmutatást,és széttárom karjaimat a befogadás előtt.
 9. Meghatározhatod a napod hangulatát,ha azt egy olyan specifikus szándéknak,leckének vagy témának szenteled,amit meg szeretnél tapasztalni.Például a szívmelengető,szeretettel teli kapcsolatoknak is szentelheted magad:vagy annak,hogy meglásd önmagadban,mindenkiben és minden helyzetben a szépséget :annak,hogy tökéletesen gondját viseled önmagadnak:hogy sok pénzt teremts elő jelentőségteljes módokon:vagy bármi másnak,ami a számodra fontos.
  Ha minden reggel felajánlást teszel,a lelked kirepít egy jelt az univerzumba-miként a halász is kiveti hatalmas hálóját-,s erre a hívójelre pont olyan szituációkat vonzol be,amiket kértél.A felajánlás nagyszerű módja annak,hogy megértsd,mily erőteljesek a döntéseid és te magad is.


  Gondolat a mai napra

  Ezt a napot annak szentelem,hogy .............(egészítsd ki).Magamhoz hívom Istent és az angyalaimat,hogy segítsenek felismernem és élveznem azokat az ajándékokat,amelyek felajánlásom során érkeznek hozzám.
 10. A szorongás nyugtalanságot szül,ami megnehezíti az összpontosítást és a koncentrációt.Néha oly zaklatottnak érzed az elméd és a tested,akár a háborgó tenger.
  Ezek az érzések a béke utáni azon kutakodásból fakadnak,mely során nem tudod,hol és hogyan találj rá.Ez a tökéletességre való törekvésed és az irányításvágyad hajthatatlan kifelé irányuló kutatása,ami derűutáni vágyadból ered.De miután a béke maga az Isten,,amire valójában szomjazol,az az istenivel való kapcsolatteremtésed.Szüneteltetned kell az intenzív helyzeteket.Ironikus ugyan,de azért teremtetted meg ezeket a stresszes körülményeket,mert azt hitted,nyugalmat hoznak majd,vagy legalábbis egy kis változatosságot a szorongással szemben.
  Minden,ami után oly eszeveszettül vágyakozol,ott vár rád azokban a nyugodt pillanatokban,amikor behunyod szemeidet,lélegzel,és lecsillapítod a tested és az elméd.Ez az a hely,ahol Isten és a béke lakozik...te pedig ezután sóvárogsz.
  Tarts gyakran szünetet,hunyd be szemeidet,és lélegezz mélyeket a nap folyamán (főként a nehéz helyzetek alatt,vagy amikor szorongsz).És ne feledd,hogy minden helyzetben,legyen az akár nyugodt,akár kaotikus,mi mindvégig fogjuk a kezedet.Miután teljesen békések vagyunk,nyugodtan ránk támaszkodhatsz,és ha úgy gondolod, ,,kölcsönkérheted" derűs nyugalmunkat.Békességed hűsítő folyadékot önt a dühöngő tűzre,harmonikus megoldásokat teremtvén minden látszólagos problémára.
  A mai napodon felmerülő összes kérdésedre a béke a válasz...csakis a béke.


  Gondolat a mai napra

  Észben tartom,hogy a nap folyamán lélegeznem kell.Emlékeztetem magam arra,hogy függetlenül attól,mi zajlik körülöttem,dönthetek a béke mellett.Amikor úgy kívánom,visszavonulhatok a nyugodt benső helyre,azáltal,hogy behunyom szemeimet.
 11. Tudd,hogy mindig veled vagyunk!
  Sosem vagy egyedül,főként szükség esetén nem.Szüntelenül melletted állunk,támogató és gyógyító energiát küldünk feléd,és várjuk segítségkérésedet.Már maga a puszta gondolat a részedről-még ha az egy futó ötlet csupán-cselekvésre késztet bennünket az érdekedben.Csendben hallgasd meg útmutatásunkat,ami szárnyakon érkezik szívedhez,elmédhez és testedhez.üzeneteink mindig a szeretetről szólnak.Mi olyannak látunk téged,amilyen valójában vagy:egy végtelenül szeretetre méltó és nagyszerű fénylény.
  Képesek vagyunk meglátni a megoldást minden látszólagos problémádra.Boldogan végigvezetünk életed sötét tartományain át,s onnan vissza a fénybe,és segíthetünk abban,hogy jól érezd magad a tapasztalataid és önmagad miatt.Segítünk neked a döntéshozatalban és a válaszok megtalálásában.
  Mi az angyalaid vagyunk... feltétel nélkül és örökkön-örökké szeretünk téged.Miközben ezeket a szavakat olvasod,ott vagyunk melletted,hiszen állandóan veled vagyunk.

  Gondolat a mai napra

  Nem felejtem el,hogy egy csapat tagja vagyok.Angyalaim készen állnak.és szívesen segítenek bármiben és mindenben,ha csak megkérem rá őket.Magamhoz hívom őket.hogy támogassanak,és hálával fogadom segítségüket.