Macskabordély nyílt Oroszországban

A szibériai Irkutszkban immár nem kell napokig céltalanul alkalmi partnerek után kóborolni a jól nevelt házimacskáknak, tüzelési ingereiket ugyanis egy erre a célra létesített kuplerájban vezethetik le mostantól.


A vöröslámpás macskaház gondolata japán sugallatra pattant ki néhány unatkozó irkutszki vállalkozó fejéből. Úgy hallották ugyanis, hogy a Felkelő Nap Országában már évek óta sikeresen működnek az ilyen jellegű intézmények.

Az orosz Telegraf beszámolója szerint az Angara parti város macska-teaházának üzemeltetői abból indultak ki, hogy a lakótelepi lakásokban bezárva tartott doromboló kedvencek a tüzelési időszakokban valóságos hárpiákká válnak. Különösen a kandúrok tudnak ilyenkor kibírhatatlan operaénekesekké válni, de a nőstények sem sokkal múlják alul őket.

Az intézmény tehát a cicáknak és a gazdiknak egyaránt kíván a kedvében járni. Előbbieknek a természetes igényeik kielégítésével, utóbbiaknak pedig az idegeik rendbetételével, valamint lelkiismeretük megnyugtatása által. A problémának ugyanis mindeddig csak két megoldása volt. Az egyik a szabadon engedés, mely során a macskáknak ebben az időszakban gyakorta örökre lába kél, vagy az ivartalanítás, mely után bizony sokáig nehéz a kedvencünk szemébe nézni.

Az irkutszki cicakupleráj koedukált. Jelenleg tizennégy bárcás örömmacskalány és -legény várja a feltüzelt klienseket, akiknek mindössze állatorvosi igazolással kell rendelkezniük egészséges mivoltukról.

cica szerelem.jpg
 
B
A nőstények esetét nem értem. Az oké, hogy odaviszi a nőstény cicust a gazda. Oké, hogy ott a nőstény cica „áldozik a bűnnek” valamely macska-kéjfiúval. De azután mi lesz? Mert ha nem szed fogamzásgátló szert, akkor szülni fog. Mi lesz a macskabébikkel? Ha nem akarják őket meggyilkolni, akkor mégis ivartalanítani kell a macskalányt... Ha viszont azt teszik, bordélyba se kell utána vinni... Vagy igen?
 
AMert ha nem szed fogamzásgátló szert, akkor szülni fog.

Ha egy nősténymacska fogamzásgátlót szed, akkor a kandúrok nem érdeklődnek iránta, olyan lesz, mintha ivartalanították volna.
Tehát ez a macskabordély nem lehetséges fogamzásgátlóval.

Nem tudtam, honnan ismerős ez az Irkutszk. Nem itt mászkált a Sztrogoff Mihály? Igaz, neki nem volt macskája. :)
 
Ez az ivartalanítás mizéria az embereket jobban megviseli, mint az állatokat. A volt kandúr már hótbékésen elkezdi az elhízást, mikor a gazdi még mindig a golyóit siratja. Mármint a macskáét.
Sokan esnek abba a hibába, hogy emberi érzelmekkel ruházzák fel a kedvenceiket.

Edit:
Egy tenyészmacska esetében meg tudom érteni a bordélyt, ha nincs épp megfelelő pedigréjű partner a láthatáron, fölösen ne szenvedjen mindenki.
Egyéb esetekben csak rácsodálkozós a történet.
 
Ha egy nősténymacska fogamzásgátlót szed, akkor a kandúrok nem érdeklődnek iránta, olyan lesz, mintha ivartalanították volna.
Tehát ez a macskabordély nem lehetséges fogamzásgátlóval.

Nem tudtam, honnan ismerős ez az Irkutszk. Nem itt mászkált a Sztrogoff Mihály? Igaz, neki nem volt macskája. :)
Itt ölték meg Kolcsak tengernagyot is 1919-ben.Élve egy mozdony felfütött kazánjába dobták :/
 
Szervusztok ,
mondjuk az a szép argumentáció, hogy ugye egy ivartalanitás után nem tudunk a szegény macska szemébe nézni , de majd minden további nélkül tudjuk a kismacskákat majd az utcára kitenni vagy esetleg a legközelebbi folyóba beledobni . :rolleyes2: lényeg snoblizott egy jót !!!!!
esemény táni oltás elég régóta kb 35 éve van az állatoknak

un kedvencek igényei egyre nagyobb üzlet , ahogyan nő a narcizmusunk és a bűntudatunk az állatokkal szemben
tanulságosan emberi
 
Ez honnan van ?
Tudtommal Kolcsakot a történelemtanár miniszterelnökével együtt agyonlőtték majd az Angara mellékfolyójába dobták. Vagy már eleve a lékbe lőtték.
Hja az igazságot nem lehetett tanitani nemde?
Amikor Tuhacsevszkij vereséget mért rá ,akkor a seregével megprobált visszavolni Irkutszkba...de itt már ekkor felállt egy "munkástanács" .Lefogták és sajna eme barbár módon végezték ki. :(
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,143
Üzenet
4,805,762
Tagok
615,904
Legújabb tagunk
Zidovudinesof
Oldal tetejére