Macron új fiú, de majd kiismeri magát

Orbán Viktor magyar miniszterelnök csütörtök délután Brüsszelben röviden reagált Emmanuel Macron francia elnök beszólásaira.

A francia elnök azt mondta, hogy az EU szerinte nem szupermarket, ahol válogatni lehet a kötelezettségek között. Ezzel elsősorban a magyar és a lengyel kormányt kritizálta, amelyek nem tartják be a közös szabályokat.

Orbán Viktor az EU csúcsra megérkezve azt mondta, hogy Macron még új fiú az Európai Tanácsban, és még nem ismerte ki magát, hogy mit illik és mit nem. Mindenesetre nem tartja túl biztatónak, hogy belépőként belerúgott a visegrádi országokba.

Pénteken egyébként a visegrádi csoport vezetői (a lengyel, a cseh, a szlovák és a magyar miniszterelnök) külön is találkoznak Macronnal. Magyar diplomáciai források szerint a találkozó célja, hogy az új francia elnök bemutatkozhasson a régiós vezetőknek.

macron.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

¡Hola! Estoy buscando estos patrones. Pertenecen a una diseñadora mexicana llamada Alejandra Betancur. Su Instagram es @corazondemelocoton
B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen ! The Osmonds-Down by the lazy river-mp3
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!

Statisztikák

Témák
38,160
Üzenet
4,809,300
Tagok
616,141
Legújabb tagunk
Focusike
Oldal tetejére