Hírek Egy budai luxusvilla áráért hirdetnek egy vidéki stadiont

Több mint 336 millió forintért hirdetik eladásra a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadiont.

A hirdetés szerint a hetvenes években épült létesítmény 1344 négyzetméteren található, és nemcsak a füves futballpályát szerezheti meg a következő tulajdonos, de hozzá tartozó lelátót, egy háromszintes épületet, benne öltözőkkel és büfével, a tetején pedig terasszal.

A cikk szerint a hetvenes években épült stadion fénykorában 18 ezer néző előtt lépett pályára a Ferencváros, a helyi csapat ellen, jelenleg pedig az NBIII-ban játszó Salgótarján BTC használja.

A vevő megkapja azokat a 2017-ben készült korszerűsítési terveket, amelyek szerint ötezer fősre bővítették volna a most gazos és romos lelátót, valamit új klubházat alakítottak volna ki és persze az elmaradhatatlan VIP parkoló is szerepelt a dokumentált elképzelések közt.

Zách Dániel


1687278666923.png
 
Kár hogy ennyire elhanyagolták.
Sok középiskola tartotta ott a tornaórákat.
Mikor szakmunkásképzőbe jártam, nekünk is minden tornaórát ebben a stadionban tartott a tornatanárunk. Szombaton két szakrajzóránk, szakmaiismeretek és tornaóránk volt, ha az SBTC otthon játszott és jelentkeztünk szurkolni akkor a tesi órából egy elmaradt.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

¡Hola! Estoy buscando estos patrones. Pertenecen a una diseñadora mexicana llamada Alejandra Betancur. Su Instagram es @corazondemelocoton
B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen ! The Osmonds-Down by the lazy river-mp3
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!

Statisztikák

Témák
38,160
Üzenet
4,809,188
Tagok
616,132
Legújabb tagunk
Sara 14
Oldal tetejére