Hírek Borzalmas részletek derültek ki a Hamász vérengzéséről

A terhes nőkből vágták ki a gyereküket, és a szemük előtt el is égettek a babát, úgy, hogy ezt még le is videózták a terroristák.- ezt mondta Híradónknak egy fiatal anya, aki pár nappal ezelőtt éppen azért tért haza Izraelből, mert négy és fél éves kisfia attól félt, ha nem érnek be időben az óvóhelyre, a rossz emberek felrobbantják majd őket. A biztonság-politikai szakértő szerint a háború egyre veszélyesebbé válik, Izraelnek több frontos támadásokkal kell szembenéznie. Az ATV Híradó riportja.

Perjesi Tina két kislányával és kisfiával, 15 év után, a tömegmészárlást követő napokban, egy üres hátizsákkal hagyta el Izraelt. Noha a szíve visszahúzza, nem hiszi, hogy valaha is vissza mer menni otthonába. A terroristák egy közeli barátjának volt párját is meggyilkolták.


,,Nagyon sok holttestet úgy találtak meg, hogy el voltak égetve, az övé is. És az anyuka a temetésen úgy sírt, hogy ami a legszörnyűbb és ami a legjobban fáj, hogy annyira tönkretették a lányomat, hogy fel sem ismertem mikor be kellett volna azonosítani"
– idézte fel a borzalmakat Híradónknak az édesanya. Ben Shimon Eszter és családja a Gázai övezettől negyven kilométerre él: mindennap lövik őket. A fiatal nő négy és fél éves fia miatt jött haza. A pici egyfolytában remegett, sírt, és attól félt, ha nem érnek időben az óvóhelyre, felrobbannak.
,,Apukája hiányzik neki, hiányzik a szobája, a barátai, sokszor azt kérdezi, hogy itthon nem lesz-e rakétázás, reggel például arra kelt fel, hogy zajt hallott, kinézett az ablakon, hogy a paleszitnok jönnek és lövöldöznek, így kérdezi tőlem, mondom nem, nem, nem" – mesélte a fiatal nő. Eszter sincs jól és nem is nyugodt, azt mondja, ha Budapest utcáin sétál, és arab beszédet hall, összeszorul a gyomra és eszébe jut a sok szörnyűség.

,,A terhes nőkből kivágták a gyereküket konkrétan, és a szemük előtt felégettek a babát, úgy, hogy ezt még le is videózottak a terroristák"
– mesélt a rettenetes élményeiről. Izraelnek több frontos támadással kell szembenéznie – ezt már a biztonságpoltikai szakértő mondta. Mióta Izrael bombázza a Gázai övezetet és összecsapott a Hezbollahhal a libanoni határon, romlott a helyzet Ciszjordániában is. Kis-Benedek József azt sem zárja ki, hogy a Hezbollah nagyobb rakétatámadást indítson Izrael ellen, amire a zsidó állam válaszolni fog.

Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő úgy fogalmazott a Híradónknak: ,,Úgy fog erre reagálni, hogy meg fogják támadni légi úton Bejrútot. Ennek különösebb akadálya nincs, hiszen Libanonnak légvédelme nincsen, ők ott szabadon mozoghatnak bárhol, bármikor, amivel nyilván késztetni fogják vagy tudják vagy próbálják a libanoni kormányt arra, hogy fogja vissza a Hezbollahot ez viszont nem elsősorban Libanontól, hanem Irántól függ és ezért bizonytalan és veszélyes a helyzet".

A szakértő hozzátette: meggyőződése, hogy a készenlétben lévő izraeli hadsereg Libanon északi részén bármikor támadhat, ha szükség lenne

1697961220432.jpeg
 
"Mindenkit teleportálni kellene egy távoli galaxisba, aki egy kicsit is másként gondolkodik?"

Javaslom kérdezd ezt meg egy ott élő palesztintól, mit kellene csinálni az izraeliekkel, a nőkkel, a zsidókkal, a keresztényekkel, a Nagy Sátán egyéb szolgáival :)

Greta a téma nálam, ha nem lennének ilyenek, akkor a maradékot osztanátok világos és sötét kékekre, hogy legyen kit utálni, és kezdődne minden újra.
 
Greta a téma nálam, ha nem lennének ilyenek, akkor a maradékot osztanátok világos és sötét kékekre, hogy legyen kit utálni, és kezdődne minden újra.
Most ilyenkor kikre gondolsz ?
Miért gondolod hogy utálat van a dolgok mögött?
Az hogy valaki elégedetlen az nem azt jelenti hogy utálom is a más véleményen lévőket.
 
(#14) Greta eltávolítva. A kicsit másként gondolkodók képeit összetépik, a szobrokat összetörik, a filmeket és a zenéket törlik, a könyveket elégetik?
 
(#14) Greta eltávolítva. A kicsit másként gondolkodók képeit összetépik, a szobrokat összetörik, a filmeket és a zenéket törlik, a könyveket elégetik?
Nos ha nem érdemli meg mert olyat nyilatkozik ami sérti az állam és a polgárok érzékenységét akkor talán jogosan távolítják el.
 
igy van.
Ez amit leirtal a woke lényege.
De ha nem tetszik miért tetszik?
A woke is olyan mint más: az aktivisták fenntartják maguknak a jogot, hogy az egy igaz megmondó jóemberkezdők legyenek. Ha ők törlik el végleg a múltat (rabszolgahad jöjj velük!), az helyes és ildomos, de ha már, az már a nagyon szép eszmék ellen van.
 
A woke is olyan mint más: az aktivisták fenntartják maguknak a jogot, hogy az egy igaz megmondó jóemberkezdők legyenek. Ha ők törlik el végleg a múltat (rabszolgahad jöjj velük!), az helyes és ildomos, de ha már, az már a nagyon szép eszmék ellen van.
Ideologiat csinaltak abbol ami itt is mashol is, mindenhol is megy:
"befogod a pofad mer nekem van igazam! Ha nem tetszik tunes innen!"
 
A Gázai övezet ostroma visszafelé sülhet el Izrael számára

Miközben támogatjuk Izraelt, azt is világossá kell tennünk, hogy nem mindegy, hogyan folytatja Izrael a Hamász elleni harcot.
jelentette ki Barack Obama, volt amerikai elnök egy nyilatkozatban.
Hangsúlyozta, hogy Izraelnek jogában áll, hogy megvédje polgárait az ilyen önkényes erőszakkal szemben.
De szerinte a világ szemében minden olyan izraeli katonai stratégia, amely figyelmen kívül hagyja az emberi áldozatokat, végül visszafelé sülhet el.

A Gázai övezetre mért izraeli csapásokban már több ezer palesztin, köztük sok gyermek vesztette életét, miközben százezreket kényszerítettek ki otthonaikból.
Az izraeli kormány döntése, hogy a fogságban lévő civil lakosságot elvágja az élelmiszertől, a víztől és az áramellátástól, nemcsak azzal fenyeget,
hogy súlyosbítja a növekvő humanitárius válságot, hanem azzal is, hogy generációkon keresztül tovább keményíti a palesztinok hozzáállását,
aláássa az Izraelnek nyújtott globális támogatást, Izrael ellenségeinek kezére játszik, és aláássa a térség békéjének és stabilizálására tett hosszú távú erőfeszítéseket.

A Guardian szerint kifejezetten ritkaságszámba megy, hogy Obama ilyen erőteljesen megnyilvánuljon külpolitikai kérdéseket illetően.
Az nem volt világos, hogy a nyilatkozatot egyeztették-e a Biden kormányzattal.


Ezt mondta Greta is. Obamát is eltávolítják? Greta és Obama "értetek haragszik, nem ellenetek".
 
Utoljára módosítva:
Meggyőztél! Nagy méltánytalanság érte Grétát! Aki érted jön, és nem ellened! Kívánom neki, hogy mielőbb rehabilitálják és méltó helyet kapjon.
 
Meggyőztél! Nagy méltánytalanság érte Grétát! Aki érted jön, és nem ellened! Kívánom neki, hogy mielőbb rehabilitálják és méltó helyet kapjon.
Nem érted megy, haragszik, mert

ez aláássa az Izraelnek nyújtott globális támogatást, Izrael ellenségeinek kezére játszik, és aláássa a térség békéjének és stabilizálására tett hosszú távú erőfeszítéseket
 
- Greta neni, most nincsen itthon az apukam, mert el kellett menni izraelbe babak fejet levagni, de majd jon, mert azt mondta az Abdullah bacsi a nagybatyam, hogy most meg ki kell loni par raketat izraelre, de majd este mulatunk. Kicsit faradt lesz az apu, mer noket kellett neki megeroszakolni, de senki sem olyan eros mint az en apukam. Ha nagy leszek én is olyan akarok lenni....
 
Nem érted megy, haragszik, mert

ez aláássa az Izraelnek nyújtott globális támogatást, Izrael ellenségeinek kezére játszik, és aláássa a térség békéjének és stabilizálására tett hosszú távú erőfeszítéseket
igen, teljesen megértem, hogy Greta a globális klíma változás mellett a nagypolitikai összefüggéseket is teljesen jól látja!
És emellett abban is teljesen biztos vagyok, hogy jobban tudja ezeket, mint az izraeli vezetés, aki ebben dönt! Nyilván.
 
Ez az egesz szerintem a 9-10 sz.-ban indult, amikor veget vewtettek az arab reneszánsznak!
Bezártak az olyan hires egyetemek mint pl a bagdadi volt, és az uralkodok az oktatást kizarolag a mollahok kezébe adtak.
A koznepnek nem kell tudnia irni olvasni, eleg ha a Korant ismerik!

Az a vilag, ami a kultura, a tudomany, a muveszetek vilaga volt elenyészett!

Az iszla terhoditasa a rombolasban jelent meg!
Uralták a fél vilagot, de csak nagyon kevesek elvezték a hasznat!
Dozsolés, haremek, a kultura, a táncmuveszet minden nehany elokelo birtokaban volt csak!
A koznep vagy katonaskodott, vagy rabvszolga szintu életet élt!

Olyanok, mint Omar Khajam aki a csodalatos versek mellett a harmadfoku egyenletek általános megoldasanak szentelte életét kirekesztettek lettek!

Innen indult :(

...és mára ide jutott!
 
Utoljára módosítva:
Befejezem, de elgondolkodtatonak idezem Khajam egy hires verset:

"A Korán! na, gyere, tedd próbára, Kedves régi könyv utálatos tévedésben, Hidd el, én is tudom idézni a Koránt, A hitetlen ismeri legjobban a Koránját. És azt gondolod, hogy az olyanoknak, mint te, egy bolondlelkű, éhezett, fanatikus legénységnek, Isten adta a Titkot, és megtagadta tőlem? Hát, mit számít! ezt is hidd el."
 
Az izraeli hadsereg hétfőn újságíróknak tartott egy vetítést főképp olyan felvételekből, amelyeket a Hamász terroristáinak testkamerái rögzítettek október 7-én. A vetítésről nem készülhetett felvétel
az látható, ahogy az egyik kibucban egy apa két kisfiával egy óvóhelyre rohan, a hamászosok követik és bedobnak közéjük egy gránátot, amely azonnal megöli az apát és megsebesíti a gyerekeket. Miután a két fiú véresen és sokkos állapotban, sikoltozva visszatántorgott az otthonukba, egy hamász fegyveres belépett utána, átnézte a hűtőszekrényt, majd kivett egy vizet, hogy igyon egyet, megkínálta a gyereket, majd kisétált.
A filmben szerepelt egy hangfelvétel is, amelyen a Hamász egyik fegyverese az egyik áldozat telefonjáról hazatelefonál gázai szüleinek, és azzal dicsekszik, hogy „legalább tíz zsidót ölt meg puszta kézzel". „Nyissátok meg a WhatsAppot, és nézzétek meg, hány halott van" – mondta a szüleinek azokra a képekre utalva, amelyeket hazaküldött. „Anya, a fiad egy hős" – tette hozzá.
és egy kerti kapa segítségével megpróbál lefejezni valakit, aki még életben lévőnek tűnik.
( a többi csak szerecsenmosdatás)
 
Obama, Greta és még sokan mások szóltak, hogy ami most történik az már rövidtávon is káros Izraelnek, hosszútávon pedig különösen.
 
Az a probléma Greta és a köreinek a figyelmeztetéseivel, hogy nem sokat érnek. Egyik sem tartalmaz stratégiai megoldást, és garanciát Izrael létére. Aggódni, felhívni a figyelmet, nagyon humanitáriusnak lenni, és esetleg imádkozni a békéért, tüntethetni nagyon szép pótcselekvés. Én is írtam levelet Reagen bácsinak, hogy nem bánccsa a nikaraguai gyerekeket, így a béketábor hasznos tagja vagyok! Na, kb. ennyit ér a Greta bejegyzése.
 
Obama, Greta és még sokan mások szóltak, hogy ami most történik az már rövidtávon is káros Izraelnek, hosszútávon pedig különösen.
Ez sajnos így van . Láthatod mennyire véres volt a terrorista akció.
Ez a rövid táv.
Hosszú táv pedig az hogy ennek hatására egyre többen próbálhatnak meg terrort véghez vinni.
Ha pedig arra célzol hogy a bombázás káros Izraelre akkor ebben nem értek egyet veled.
Ott mások a gondolkodás alapjai. Vérbosszú és tsai.
Ha nem csapnak vissza akkor az a gyengeséget mutassa.
 
Hosszú táv pedig az hogy ennek hatására egyre többen próbálhatnak meg terrort véghez vinni.
Ha pedig arra célzol hogy a bombázás káros Izraelre akkor ebben nem értek egyet veled.
Ott mások a gondolkodás alapjai. Vérbosszú és tsai.

Ezzel bárkinek (beleértve a hamászt is) jogalapot biztosítotok arra, hogy a féktelen véres bosszú mindössze jogos önvédelem.
Így már minden világos, arrafelé még a vérbosszú és tsai. (ezt nem is akarom tudni, hogy mi) a szokásjog.
Már csak abban vagyok tanácstalan, hogy ehhez miért szeretnétek elnyerni a szimpátiánkat és a támogatásunkat.

Szerintem káros, mert elolvad a kezdeti szimpátia, az ezerrel támogatók is azon törik a fejüket, hogyan lépjenek vissza.
A gyerekek, az unokák, a dédunokák és az ükunokák is félelemben fognak élni.
A vérbosszú és tsai. kölcsönösen ismétlődnek.
Ha arrafelé az a szokás, lelketek rajta, nem aggódom tovább senkiért sem.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen ! The Osmonds-Down by the lazy river-mp3
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
Horváth Csilla Judit wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta!
Szeretnék hozzáférést a Legális E-bookok fórumhoz!
Előre is köszönöm: Judit
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!

Statisztikák

Témák
38,148
Üzenet
4,806,808
Tagok
615,967
Legújabb tagunk
NNóra2000
Oldal tetejére