Állatkertből lopják az állatokat az éhezők Venezuelában

Olyan súlyos mértéket öltött az éhezés Venezuelában, hogy egy állatkertből sorra lopják el az állatokat, vélhetően azért, hogy megegyék őket.

Közben a hatóságok három hét után szabadon engedtek egy hegedűművészt, akit azért tartóztattak le, mert egy ellenzéki tüntetéseken a nemzeti himnuszt játszotta.

Vizsgálja a venezuelai rendőrség, hogyan tűnt el két örvös pekari az ország egyik állatkertjéből. A vaddisznókhoz hasonló állatokat a hétvégén lopták el. „A rendőrség kiérkezett a helyszínre és az állatkert vezetőjével megszerveztük, hogy naponta és éjjelente kétszer járőrözünk. Két pekarit vittek el a parkból, úgy hisszük azért, hogy megegyék őket” – mondta egy rendőrségi illetékes.


A park igazgatója szerint az elmúlt hetekben több állatot elloptak, köztük egy bivalyt, amit szerinte darabokra vágva adtak el. Elvittek két veszélyeztetett tapírt is. Tíz állatfajta érintett, köztük madarak és emlősök.
Hüllőket és macskaféléket nem vittek el. Olyan bűnözőkről beszélünk, akik kihasználják, hogy bizonyos állatok szelídek, és az éj leple alatt leölik és elviszik őket – nyilatkozta Leonardo Nunez a park igazgatója.

A fővárosi állatkertben tavaly 50 állat pusztult éhen. A kormány ezt tagadja, a gazdasági válságért pedig az ellenzéket okolja, amelynek tüntetésein három hete egy hegedűst is letartóztattak. „Mit akarnak még a politikai vezetők? Hány embernek kell még meghalnia szerintük? Hány embert akarnak még börtönbe zárni? Az igazi hősök rácsok mögött vannak, vagy már meghaltak” – mondta Wuilly Arteaga, a 23 éves hegedűs, miután kiengedték.

A zenész akkor is a himnuszt játszotta, amikor könnygázzal és gumilövedékkel oszlatták a tüntetőket. Jogvédők szerint a fogságban a hegedűjével verték, emiatt károsodott a hallása.



diszno.jpg
 
Ki is a hibás? A tüntető mert nem tudnak miattuk kilábalni a válságból, ráadásul biztos külföldi tőke áll mögöttük...
Ha éhesek akkor enni kell!
 
Sok gond van naluk,de a legnagyobb az olaj ar leesese, mert ez volt a nemzeti jovedelem nagy resze, es hiaba termelnek az ar miatt csod fele menek ,ennek kovetkezmenye minden egyeb az import hiany a munkanelkuliseg a fizeteskeptelenseg stb. A politika se all magas fokon.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,802,939
Tagok
615,776
Legújabb tagunk
fkaresz
Oldal tetejére