Új vagyok, bemutatkozom.

Karmin

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello, Karmin vagyok, 28 eves, Erdelybol irok :) Brassoban szulettem es itt is elek ferjemmel egyutt:) Jogasz vagyok a mindennapokban, per pillanat babat varok, decemberben fog erkezni kislanyunk , Timea Krisztina
Imadom az allatokat, van ket cicam es ket tengerimalacom, szabadidomet kirandulasokkal, internetezessel, makramezassal (csomozassal) toltom be :)
Remelem befogadtok engem is :p
 

talpacska

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Karmin, üdvözöllek tagjaink sorában remélem, hogy te is olyan jól fogod itt érezni magad, mint itt mi már nagyon sokan. Minden elképzelhető jót kívánok Neked és a születendő babának.:..:
 

Sarkesz

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is új... :)

Üdv mindenkinek...

Zoltán vagyok, eredetileg Erdélyi, pár éve Pesten élek bár ez remélhetőleg csak ideiglenes amig tanulok... programtervezéssel szeretnék foglalkozni annak ellenére hogy zenélek időnként (tudom hogy elég messze áll a 2egymástól, de senki sem tökéletes:D)
 

Sarkesz

Állandó Tag
Állandó Tag
kösz, remélem meglessz :) igazából bevallom zenekeresés útján jutottam ide... egy ideig elgondolkodtam rajta hogyan lehetne kikerülni az első 20postot, de végül győzött a gondolat hogy nem mindig a leggyorsabb megoldás a legjobb:D
 

Derrivett

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Szeretnék mindenkinek gratulálni, aki munkájával és hozzászólásaival létrehozta és működteti ezt a honlapot! Nagyon tetszik ez a családias hangulat, ami itt fogadott. Remélem én is "otthon" érezhetem majd magam nálatok egy kis idő után.
A valódi nevem Nikolett, mindig mosolygós, vidám lány vagyok. 26, na jó már majdnem 27 éves. Egy Miskolc melletti kisvárosban élek. Sokat internetezek és nem csak azért mert a munkám ide köt. A szabadidőmet szívesen töltöm erdőben, tóparton - a lényeg, hogy kint a természetben szép helyen és jó társaságban legyek. Imádom a családomat, a kedvesemet, a barátaimat, a kutyánkat (róla töltöttem fel képet is), a könyveket, a színházat, a zenét , a jó filmeket, a bowlingot, a kártyajátékokat és még sorolhatnám.
Legyen mindenkinek szép napja!
 

Karmin

Állandó Tag
Állandó Tag
Koszonom a meleg fogadast :)
Hali mindenkinek a me gujabbaknak is ;)
Sarkesz , eredetileg honnan irsz? nekem Brasso a vilag kozepe !
 
E

elke

Vendég
Sziasztok!Új vagyok és a nett világában elég tudatlan :( amikor a gogléban keresgéltem mindig idejutottam.Túl sok érdekes engem érdeklő téma van itt és érdekes emberkék. Ezért léptem be mert akármit keresgéltem végül mindig ide érkeztem és itt is ragadtam :D Mezőberényben élek van egy gyönyörű fiam kutyám macskáim és családi osztott tulajdonban kígyók és madárpókok kompót hörimama és szürmi höripapa valamint a kiskompótok.
Teszem a dolgom mindennap .Néha nagyon fáradt vagyok és nincs a környezetemben olyan ember akivel ezoterikus témáról beszélgessek úgy hogy ne nézzen komplett idiótának vagy verseket osszunk meg egymással .Úgy látom itt közöttetek melegedhetem :D Üdvözlettel :elke
 

ambróziusz

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Véletlenül találtam erre az oldalra (persze véletlenek nincscenek), ami nagyon elnyerte a tetszésemet. Sok témát találtam, ami érdekel, és jó olvasni, amit írtok. Van néhány meditációs cd-m, amit majd én is fel akarok rakni, hátha érdekel valamelyikőtöket.
Sziasztok.
 
Sziasztok! Új vagyok, egy férfi a gyönyörű Budapestről. Szeretettel üdvözlök itt mindenkit, s szeretnék bemutatkozni, az alábbi módon:




[FONT=book antiqua,palatino]Messzi kint,[/FONT]
Hol komisz szél kócol bogot hajamba,
Múlattam sokszor a balkörmű időt,
Kenuval tépve távot, örvények közt botolva,
Tartva csöppnyi fórom a viharfelhők előtt.


Messzi kint,
Több hold lavíroz, attakot fúvat
A zacskós szemű ég, s a távoli dörgésben,
Vihar álságos maszkja gúvad;
A hiány-kokárdák szúrnak az ölelésben.


Messzi kint,
Hol limány vet gáncsot, s csobog áteresz,
A zúgó előtt, mely barna tajtékkal zsibong,
Ringó hullám-dajka lágyan partra tesz,
Egy méla fűz a silbak, mely átellen állong.


Messzi kint,
Ár, ha jó, s villámok ádáz csörtéje csendül,
A bámész fák sora hátra-hátrahőköl,
Tűzről, övhelyről szó nincs, ázom minden nélkül,
Szél fon bandázst körém ázalék-füvekből.


Messzi kint,
Ilyenkor támadnak duzzadt mesék a BENT-ről,
Csak legyintek, inkább hagyjatok,
Magam hadd szóljak a KINT küzdelmeiről,
S felsírnak belőlem az ártéri dalok.
 

fozsu

Új tag
Hello

Sziasztok 31 éves anyuka vagyok ,kislányom Janka 26.hétre született 610gr -al. Nagyon ügyes szép kislány már 6 és fél hónapos.A férjemmel nagyon nagy szerettel neveljük őt.Hogy miért regiztem ide? Szeretnénk mi is elöbb utóbb kitelepülni,de nem Canadába.Nekünk az túl messze lenne.Svédország a célunk majd egyszer.Szeretnék megismerkedni , már hosszabb ideje külföldön élökkel , hogy hogy birják honvágy stb(ne mosolyogjatok rajtam);)kissé röghöz kötött vagyok.
 
Oldal tetejére