írjunk mesét!

Történetesen még az a sárkánynak álcázott ufó is, aki épp akkor repült el az ufónak tűnő sárkány melletti légifolyosón, amikor az, a lemerevedést okozó énekbe rázendített.
 

Pepe80

Állandó Tag
Állandó Tag
Mivel az ufónak szép volt a lelkében az ének, ezért hallotta a sárkány énekét is szépnek (ifjúkorában egy bizonyos Metallica nevű földi együttesnek csápolt a csápjaival - bár többen nem is tudják, többnyire rockernek álcázott ufók váltottak jegyet a koncertekre). A svéd újságíró pedig miután magához tért jobbnak látta lelécelni, ezért a következőt eszelte ki:
 

Gabetto

Állandó Tag
Állandó Tag
De elszámította magát, ugyanis még manapság sem szaladgálnak D-kosaras melltartós ártatlan kisleánykák ebben a megapoliszban.
 

Pepe80

Állandó Tag
Állandó Tag
Feltúrta a légimentős helikoptert, de nem volt már más ruha mint egy sárkányjelmez, Süsü sárkányé, mivel az ő fejeinek a száma (1) pontosan egyezett a svéd újságíró fejeinek a számával (1). Szóval passzolt. Fel is öltötte egyből és kilépett az ufónak látszó sárkány és sárkánynak látszó ufó elé, aki még mindig azt hallgatta, ahogy a sárkány énekel.
 

Gabetto

Állandó Tag
Állandó Tag
Arra viszont nem számított, hogy a sárkány elveszett gyermeke miatt volt oly mérges, így amikor meglátta a helikopterből kikászálódó svéd álsüsü-t, anyai ölelésébe kapta és elrepült vele.
 

Pepe80

Állandó Tag
Állandó Tag
Repült, repült a sárkány a svéd újságíróból lett ál-Süsüvel mígnem egy nagy erdő közepére értek, ahol már várták Süsünket a testvérei, a háromfejű Egon és az ötfejű Tádé.
 

szalaiheni

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyből vallatóra fogták, hogy miért nem jött haza időben lefekvéshez és miért nem hozott nekik is vadkörtét. S amiért hajthatatlan volt, egy heti szobafogságra ítélték a kastély alagsorában levő kis fogdák egyikében.
 
K

kokojumbo

Vendég
Pedig ilyesmi soha nem történt még vele. De jó lenne ha most itt lenne Malacka!
 
Oldal tetejére