Agykontrollosoknak

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Derzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én 1995-ben végeztem a tanfolyamot, 2-szer az ismétlőt, és 2001-ben az Ultrát!!! Ajánlom mindenkinek! Akinek bármilyen segítségre van szüksége...bár nem régi tag vagyok itt...írjon,és szívesen adok tanácsot és segítek, hogy különböző technikákat ismerjen meg! A gondolat nagytakarítás nagyon fontos...de a Faster EFT-t alkalmazva, a lehető leghatásosabb és leggyorsabb!

Rea melyik az a Faster EFT? A simát ismerem.
 
I

ionon

Vendég
Ennél jobb idézetet még nem olvastam és nem hallottam

„Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet!
Ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet!
S ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!”
Igen? és nem?
vannak szavaim amikben nincs gondolatom
vannak tetteim amik nem szavak generálnak
vannak szokásaim amik a tiéd
lenne jellemem?
 

Cseppike

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nekem az a gondom,hogy nem érzek semmi különbséget,amikor lemegyek alfába(ha egyáltalán lent vagyok).Ti hogyan érzitek,élitek át?
és
nekem is, please :D
előre is kösziii

Korábban engem is zavart, hogy nem tudom, sikerült-e, vagy sem. Állandóan kétségek közt voltam, hogy elértem-e már az adott mélységet, vagy még nem. Csak így most utólag látom, hogy az ezen való töprengés miatt volt nehezebb a dolgom. Minden kis jelre figyeltem a testemen, mit érzek, hogy érzem. Ez viszont nem negedett mélyalfába - hiszen épp az ellazulás lenne a lényeg.
És éppen ezért nem is lehet tanácsot adni. Ugyanis mostanra pont mert az elején figyeltem a testemet, tudom, hogy mi mit jelent. A testemet melegség járja át, hasonló az alváshoz - vagy inkább ahhoz, amit akkor érzek, mikor reggel felkelek: meleg, puha, kényelmes. Az idő lelassul körülöttem, az érzékeim élesednek, miközben megpróbálok nemfigyelni rájuk :p

Bízz önmagadban. Abban a pillanatban, hogy elhiszed, hogy ott vagy, ott leszel! Tudom, sablonszöveg, de ez van.
A gondolataid azt próbálják bizonyítani logikus énednek, hogy nem vagy alfában. Ajánlhatok egy másik, teljesen logikus dolgot? Bizonyítsd azt, hogy ott vagy :D A lényeg, hogy élvezd, amit csinálsz! Semmi más nem fontos!

Másik:
És habár 8 éve agykontrollozom, mégy mindig jobban szeretek 25-től visszaszámolni :D Az agykontroll lényege, hogy kilépünk a rohanó világból! Nem stresszelünk, nem sietünk.
Én 1995-ben végeztem a tanfolyamot, 2-szer az ismétlőt, és 2001-ben az Ultrát!!! Ajánlom mindenkinek! Akinek bármilyen segítségre van szüksége...bár nem régi tag vagyok itt...írjon,és szívesen adok tanácsot és segítek, hogy különböző technikákat ismerjen meg! A gondolat nagytakarítás nagyon fontos...de a Faster EFT-t alkalmazva, a lehető leghatásosabb és leggyorsabb!
Az utolsó mondat elárulta, mi nálad a lényeg. Az ultra tényleg nagyon hasznos, nagy előrelépést jelent az elvégzése, de az ultra sem arra hajaz, hogy gyorsítsa a dolgokat. Csak lassan! Lassan járj, és nem csúszol el ;) Idő mint a tenger - főleg alfában!

Igen? és nem?
vannak szavaim amikben nincs gondolatom
vannak tetteim amik nem szavak generálnak
vannak szokásaim amik a tiéd
lenne jellemem?
Érdekes :D Ez tetszik :D
Talán épp a hozzáállás adja meg a jellemet ;)

Üdv
Csepi
 

vkrisz14

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyors help kéne, mert ellopták a biciklimet.
A házunk előtt van egy kerékpárút.
Valaki légyszi írjon olyan meditációt amiben a kerékpárúton találkozok az elkövetővel ahogy a biciklin ül.
 

Tucan

Állandó Tag
Állandó Tag
A nagymamám a Gyógyíthatsz könyvet olvasta, és csinálta a gyakorlatokat és a lebénult karján egy idő után tudta mozgatni az ujjait...
 

HáeSeM

Új tag
lemaradva ...

Én alig 1éve hallottam az agykontrollról először és borzasztónak találom saját magam:confused:, hogy én még mindig csak "csapkodom a szárnyaimmal", holott ez egy hatalmas dolog, lehet csak jó helyen - Elixír magazin - olvasok róla, de csupa jót olvasok róla ... és még mindig nem határoztam el magam, hogy magam is belevágok, mindennapi rutinommá teszem ennek gyakorlását. Totál idióta vagyok, pedig rám férne 1 alapos alapszemélyiség-változás, leginkább a rengeteg stressz miatt gondolok én erre.
Mindent 1be véve, akkor én itt és most megfogadom saját magamnak, hogy 2010 évét 1 ilyen könyv beható tanulmányozásával fogom indítani ... csak kéne egy érthető nem túl "fennkölt" iromány. Esetleg ha olvastok, és megtiszteltek, adnátok egy kezdőknek ajánlható könyvcímet;)?!
 

Tucan

Állandó Tag
Állandó Tag
Agykontrollal gyógyítás

Fájt a bal mellem, és éreztem benne egy csomót, nem tudtam azon az oldalamon aludni. A nőgyógyász is mondta, hogy télleg van és ultrahangon is látta, elküldött mammográfiára. Időpontot csak egy hónappal későbbre tudtak adni. Én persze nagyon meg voltam ijedve és az agykontrollt bevetettem és reggel és este lementem alfába és gyógyítottam magam. A mammográfián már semmit sem találtam, úgyhogy nagyon-nagyon boldog voltam és azót már jobban hiszek benne és magamban.
 

platyna

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én Magyarországon élek (21 éves lány vagyok).
Tanultam valamikor agykontrollozni(csak könyvből tanultam,tanfolyamra nem jártam), de nem voltak sem kis-, sem nagy sikereim, talán azért, mert nem igazán hittem benne, de nagyon akartam. Ha nem bánjátok, tanácsot szeretnék kérni tőletek (vagy akár esettanulmányt adni, ha úgy tetszik).
Saját problémáimról lenne szó. Rendkívül ideges típus vagyok, saját rémképeimből vannak állandó feszültségeim. Általában aludni sem tudok rendesen, sokszor felébredek, állandóan fáradt vagyok. De a legjobb az, hogy 5 hónapja viszonylag komoly kapcsolatban élek. Párom gyakorlatilag lesi minden kívánságomat. Szüleim nem ismerik őt, de elmondásuk szerint nem is akarják megismerni, mindezt azért, mert hátrányos helyzetű családban nőtt fel. Ha velük vagyok vagyok, már nem tudnak velem normálisan beszélni, állandóan mocskolják vagy őt, vagy engem, hogy hogy lehettem ilyen hülye, hogy szerelmes lettem valakibe, pedig mindig mondták, hogy nem szabad.
Ezen kívül pedig nem okoztam nekik csalódást, legfeljebb annyit hogy szakot váltottam, amivel talán jobban el tudok majd helyezkedni a munkaerőpiacon.
Tudom, hogy vannak emberek, akiknek nagyobb problémái vannak, de ennek ellenére teljesen el vagyok keseredve.
A tanácsokat is nagyon megköszönném!
Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta és Boldog Új Évet!
:))))
 

Maccs

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem agykontrollozd a pároddal való kapcsolatot ,védd le magatokat a az ártalmas negatív véleményektől. Mintha egy egy energiagömbben lennétek amiről lepattannak a negatív vélemények és ti boldogok vagytok és bevonzzátok a pozitív embereket akik elfogadnak benneteket.Szokáskontrollal pedig próbálj megszabadulni a rossz aggódó beállítottságodtól, hogy igenis megérdemled a boldogságot ,még akkor is ha ez nem a szüleidnek tetsző. A szülőknek a legnehezebb a kedvükre tenni, sokan a jelen helyzettel sem elégedettek - pedig a világ megváltozásához ők is letettek valamit az asztalra ,az eredmény pedig ez..Nem nagyon kell megváltoztatni a világot ,hanem kicsit magunkat és a sok kicsi összeadódik és akkor fog a világ nagyon megváltozni.
 

billyboy2

Állandó Tag
Állandó Tag
hali és BUÉK

Gyors help kéne, mert ellopták a biciklimet.
A házunk előtt van egy kerékpárút.
Valaki légyszi írjon olyan meditációt amiben a kerékpárúton találkozok az elkövetővel ahogy a biciklin ül.

szia

BUÉK mindenkinek !
Véletlenül olvastam a bejegyzésedet. Gondoltam a szintemre megyek.
Ezt láttam:
(ha valami eltér, akkor nem tudok mit tenni, aki végzett agykontrollt az tudja, hogy tévedhet bárki)

Nem tudom, hogy emeletes vagy földszintes ház elött vana bicikli, de nem gond.
Egy vékony, de magas fiút látok. Lassan eltolja a biciklit és, mintha az övé lenne elkarikázik vele.
Hol van?
Van egy vasútállomásféle, vagyis amikor az állom körül vannak alacsony fehér betonfalak, amik függöleges csíkokban át van vágva, hogy a túloldalra át lehessen menni. Ez lehet raktársor, vagyis a védelmére szolgál. A házzal szemben az út túloldalán ez a sor van, de mindkét utcavégen eléggé messzire húzódik. Földszintes tanyasi házsor. Az egyikben van. Vagyis itt láttam. Ha háttal állsz a bejárati ajtónak, ami vaskapu féle, amolyan 40-50 éves, az akkori korból kovácsoltvaslemezelt féle. Mellette fakapu, roskadozó, szinte soha nem nyitották ki. Vidéken szokták a lovaskocsi bejáratot ilyenre csinálni. Vagyis régebben. A házvég az utcára néz. Jobb sarka repedezett, bal is. Ablaka parasztház ablakára emlékeztetö. A fel, ezen a házvégen annak idején világoskékes színü volt, de mára már nagyon megfakult. 20-30 éve lehetett lefestve, vagy nagyon rossz festékkel borították. Parasztház, aminek a vége látszik csak. Ha a ház bejárati fémajtójának háttal állsz, akkor szemben van az út, ami döngölt vagy nem igazán betonút, akkor jobbra talán a 6.7. ház egy közértféle. Balra látsz az út végén egy víztornyot, de a házak és építmények miatt csak a teteje látszik. Kb. 6-800 méterre lehet. Reggel amikor süt a nap, akkor a napfelkelte miatt a víztoronytól balra színte pont az utcát világítja meg a napfelkkelte, majd halad a víztorony felett és egyre magasabban lesz. Ha hátam mögött van még mindig a ház ajtaja, akkor a nap a deleléskor szemben helyett kicsit balra lehet, talán 20 fokra. Az utcában tölgyfák lehetne, vagy hasonló, ami nagyon terebélyes és vastag a törzse. Nyáron nagyon eltakarja a fényt. Jármüvet szinte nem is láttam. Mellék utca az egész, de biztosan van forgalom.
Bent a telken:
Amikor bementem a vaskapufélén, akkor balra volt ugye a ház. Parasztház. Talán 8 méter hosszab húzódik. Utána van egy üres rész, ami 3 méter lehet és ahogy megyek, szemben van egy fatákolmányú szür. Lóistállóféle, ami mára már lomraktár. Ferde tetös. Fekete az egész, mert 30-40 év alatt csak van és senki nem gondozza. Bementem ide és baloldalon van a biciklid a falnak támasztva. Ez egy új "szerzemény". Szemben és jobbra is rakáson a "szerzett" bicajok. Fent fel is van akasztva, mert nem férnek el. Jobboldalon vagy 4-5 egymásnak támasztva. Majd egyszer lesz "vevö" rá.
Kis apróság. A szintemen nem tudok jegyzetelni, de legjobb lenne ilyenkor diktafon vagy bármi, amibe bemondom a gondolatomat, amit látok.
A ház elött talán 20-25cm magas vascölöpök, amik dróttal vannak összekötve, hogy ne mászkáljanak a füre, aminek most semmi nyoma. Lehet, hogy nyáron látszik, de most nem.
Még egy apróság:
Mivel most háttal állsza háznak, az út jobboldali vége felé a kerítéssor túloldalán az úttól talán 100 méterre emeletes lakótelepi házsor látszik, szemben nem mert jóval jobbrább kezdödik. Ez 10 emeletes lehet, vagy csak 8, de mindenképpen amilyen emeletes háztömb. Hossza kb.80 méter lehet. Elöregyártott betonház. A biciklid világosszürke vagy világoskék, de ha kékes, akkor inkább szürkéskékre van festve. Sáros. Mintha locspocsban keresztülgázoltak volna vele pocsolyákon.

Amúgy visszafelé figyeltem meg a terepet. Elöször a hátam mögé helyeztem a házat, ami elöl eltünt a bicikli. Nem is érdekes, hzogy emeletes vagy földszintes, de láttam a bicikliutat.
Utána a biciklire összpontosítottam és mint, amikor a kamera távolít, én is mentem hátrafelé. Ekkor látszódott a többi bicikli, majd hátrálva a parasztház. Aztán az utca és környéke.

Bocsi a sok sorért. Ezt láttam.
Ha további info kell, akkor szólj. Remélem tudtam segíteni.

további jó netezést.

hali
 

napsugar641

Állandó Tag
Állandó Tag
A nagymamám a Gyógyíthatsz könyvet olvasta, és csinálta a gyakorlatokat és a lebénult karján egy idő után tudta mozgatni az ujjait...
Apukámnak szintén használtak a gyakorlatok---arcidegbénulása volt--ma nem is látszik a nyoma, Sajnos késöbb valakinek kölcsönadtam a könyvet és így nincs már meg
 

Notemi

Állandó Tag
Állandó Tag
:p"Minden nap jobban és jobban érzem magam"
Én miután elvégeztem a tanfolyamot megtaláltam a gyermekem cumiját, mert nem tudott nélküle elaludni. Mindenhol kerestem, ahol csak előfordulhatott. Ám nem találtam sehol. Ekkor a tanultak szerint lementem szintemre, és megkérdeztem magamtól, ha én cumi lennék, hol lennék. Ekkor a padlóváza képe ugrott elém. Az a fránya cumi a padlóvázában volt. Nagyon megörültünk mindketten, mostmár aludhattunk is.

Boldog új évet
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyors help kéne, mert ellopták a biciklimet.
A házunk előtt van egy kerékpárút.
Valaki légyszi írjon olyan meditációt amiben a kerékpárúton találkozok az elkövetővel ahogy a biciklin ül.
Légy szives ird majd meg, hogy a billyboy2 által látottak segitségedre voltak-e? Nagyon kiváncsi vagyok, és természetesen szurkolok.
 

vkrisz14

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi billyboy2!!
Én debreceni vagyok és a vasútállomásra illik amit írtál.
Még nem teljesen értelmeztem amit írtál, de sztem tudom merre keressem. Sajna a környezetem miatt nem sikerült a pozitív hozzáálás, mert mindig kizökkentettek így nem tom, h eladták, vagy még megvan-e bicóm. Így van nem volt lelakatolva bolt elől lopták el.
A színe eredetileg sötét zöld és tényleg sáros volt.
Még azt nézd már meg létszi ha az a lámpa van rajta ami eredetileg volt akkor az első lámpában nagyon gyenge az elem.
Még egyszer nagyon köszi.
 

billyboy2

Állandó Tag
Állandó Tag
hali

Köszi billyboy2!!
Én debreceni vagyok és a vasútállomásra illik amit írtál.
Még nem teljesen értelmeztem amit írtál, de sztem tudom merre keressem. Sajna a környezetem miatt nem sikerült a pozitív hozzáálás, mert mindig kizökkentettek így nem tom, h eladták, vagy még megvan-e bicóm. Így van nem volt lelakatolva bolt elől lopták el.
A színe eredetileg sötét zöld és tényleg sáros volt.
Még azt nézd már meg létszi ha az a lámpa van rajta ami eredetileg volt akkor az első lámpában nagyon gyenge az elem.
Még egyszer nagyon köszi.

szia

A bicaj ebben a félig roskatag faépületben van még, de már átrakták a jobb oldalra, de kicsit hátrébb, az "átalakított"-ak közé.
A nyerget újnak látom, a hátsó részen egy kiskosár van rárakva a csomagtartóra, vagy egyböl olyan. A lámpa bumszli hengeres, de 4 vékony elemet láttam benne és 80%-os. Fél évig bírja, ha nem nyúlnak hozzá. Ha meg használják, akkor annak függvényében. Szerintem átcserélhették jobb elemekre, mert ha "elajándékozásra" lesz, akkor illik újabbat bele rakni. Az is lehet, hogy az egész lámpa ki van cserélve, de a lámpa újnak látszik.
A telek jobboldalán, közvetlenül elöl a kapunál a szomszéd egyenes tüzfalát láttam. A tüzfal és a parasztlakóépület közötti részen a kaputól 5-6 méterre kb. 4 sor szölösor vezet hátrafelé a rozoga faépület és a jobboldali szomszéd telke között.
Mást nem néztem meg. Most nem láttam sárt a biciklin. Le lehet mosva.

szia
 

Shery

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, ez döbbenet, hogy mennyire otthon vagytok e témában! Én is némi segítségre szorulnék, nekem a karkötőmet lopták el, ami borzasztóan fontos , emlék volt a számomra. Mélyik az a tehnika amivel rátalálhatnék? Előre is köszömöm
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére