Agykontrollosoknak

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

67bea

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!!Szeretettel köszöntök mindenkit!!Még új vagyok itt és most ismerkedem az oldallal!!Minden segítséget előre is köszönök!!Szeretnék majd letölteni is remélem sikerül!!Régóta ak-s vagyok de most egy ideje ellustultam de az élet vissza zökkentett és újra minden nap programozom!!Érzem ahatását!!Boldog vagyok hogy itt lehetek közöttetek!!Szép napot mindenkinek!!Legyünk egyre jobban!!Szeretettel:Bea
 

kiralye

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresek e-könyvet

Sziasztok!

Keresem a következőt: Neal Donald Walsh: Teljes beszélgetések Istennel? című könyv, vagy részekben.

Üdv
 

Rea42

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Nagyon szeretnék egy könyvet, de sehol nem találom,/lehet ügyetlen vagyok/ Győri Jutka: KIP-KOP KOPOGOK c.könyvét.Kérlek benneteket,ha meg van valakinek, tegye fel számomra. Előre is nagyon szépen köszönöm!
 

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!!Szeretettel köszöntök mindenkit!!Még új vagyok itt és most ismerkedem az oldallal!!Minden segítséget előre is köszönök!!Szeretnék majd letölteni is remélem sikerül!!Régóta ak-s vagyok de most egy ideje ellustultam de az élet vissza zökkentett és újra minden nap programozom!!Érzem ahatását!!Boldog vagyok hogy itt lehetek közöttetek!!Szép napot mindenkinek!!Legyünk egyre jobban!!Szeretettel:Bea

Szia Bea!

Én is üdvözöllek! Itt jó helyen jársz, sok ötletet meríthetsz, hogy újra kedvet kapjál az AK-hoz! :)
Ha vannak (voltak) sikereid, ne habozz, oszd meg velünk!
L.
 

Anyci1

Állandó Tag
Állandó Tag
Közös programozás a célok eléréséhez

Sziasztok!

Lelkes Agykontrollosokat keresek akikkel közösen csoportos programozásokat végeznénk (így a távolból) céljaink eléréséhez.
Már 3-an vagyunk.

Elképzeléseim erről:
- 10 emberrel indulna a csoport.
- 1-1 ember céljaiért 3 napig programoznának a csoport tagok (így 1 hónap alatt érnénk minden személy programozásának a végére)
- Mindenki programozna a csoport tagjainak a céljaiért. Így meghatványozódik az az Energia ami segít a célok elérésében, megvalósulásában.
- reggel 6-7, valamint este 9-10 között.
- a kívánságokat kör e-mailben küldenénk.
- Beszámolnánk a megvalósult sikereinkről.

Ezen kívül keresek valakit aki ennek koordinálásában besegítene.
Várom egyéb ötleteiteket is!

Egyre jobban!
 

kiralye

Állandó Tag
Állandó Tag
Vagyok

Én vagyok

Megállt. Vártam. Egy idő múlva
Újra megszólalt.

"Tudod, amikor a múltban élsz,
Annak minden hibájával és bánatával,
Az bizony nehéz dolog.
Ott ugyanis nem vagyok veled.
Az én nevem nem az, hogy voltam.

Amikor a jövőben élsz,
Annak minden gondjával és félelmével,
Bizony az is nehéz.
Ott sem vagyok veled.
Az én nevem nem az hogy leszek.

Ha viszont a jelen pillanataiban élsz,
Könnyű a dolgod.
Ott veled vagyok
Mert az én nevem: vagyok."
 

csotke

Állandó Tag
Állandó Tag
Sokáig nem hitem ilyesmiben.
De egy tragédia ráébresztet arra, hogy a problémámat gyógyszerek nélkül is megtudom oldani , majd ez által megszüntetni.
Szerintem szükség lenne minnél szélesebb körben bevezetni az agykontrolt.
 

Rawenke

Állandó Tag
Állandó Tag
... agykontrol...
... egyszer kipróbáltam egy gyakorlatot amit a könyvben javasoltak. Beprogramoztam magamnak ,hogy ébredjek fel az álmaim után.
Teljesen jól is működött, azon az estén 3szor keltem fel és mindig egy-egy álom után. A probléma (és a vicces) az volt, hogy beprogramozás után ki nem lőttem semmit,így volt még 3 fárasztó éjszakám. :D :D
Vissza gondolva vicces... és jó tanulópénz volt.
 

laszlozol

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
Keresem a Gazdagság forrásánál hanganyagot,a dupla indukciós részét teljes anyagban.Ha valakinek megvan nagyon megköszönném ha feltenné.
 

vanildi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én most szombaton fogom elkezdeni az agykontroll tanfolyamot és alig várom már ,hogy elkezdődjön.
Szép estét mindenkinek!!
 

Práder Gyuláné

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Vanildi!
Szerintem nagyon jól döntöttél, hogy elvégzed az agykontrollt. Én juniusban végeztem el a Domján Lacinál. Azóta is alkalmazom a technikákat. Nekem inkább az elmetükre technika segitett eddig. Annyit tudok neked mondani, hogy azóta jó irányba fordult az életem. Tegnap vizsgáztam és a háromujj technika segitségével azt a tételt huztam, amit szerettem volna. Mit mondjak nagyon meglepődtem. Én mindenkinek csak ajánlani tudom az agykontrollt. Fantasztikus élmény nem fogsz csalódni. Hatalmas energiát kaptam a tanfolyamon. Nagyon szuper.
Üdv. mindenkinek: Babi
Egyre jobban
 

pedionk

Állandó Tag
Állandó Tag
Kontrollosok!
Még 1989-ben végeztem el Domján László vezetésével a tanfolyamot. Kisebb-nagyobb sikereim után eléggé elhanyagoltam a gyakorlást. Februárban aneurizma miatt meghalt az öcsém és orvosa azt ajánlotta, hogy vizsgáltassam meg magamat, mivel nagymértékben halmozódik ez a családokban. Márciusban egy ultrahangos vizsgálaton megállapították, hogy a májamban egy 27 milliméteres elváltozás található, amit egy hónapos várakozás után egy hasi CT vizsgálat 18 mm-esnek talált. Május 16-án kezelő orvosom egy ultrahangos biopsziára jegyeztetett elő, melyen ott asszisztált az az orvos is aki az egészet észlelte - a zárójelentésre az került rá, hogy a beteg belignus vagy malignus miatt biopsziára jelentkezett, de nem volt miből mintát venni. Gondolat nagytakarítás, szintemen "kékítés" és napról napra egyre jobban és jobban, napról napra egyre egészségesebb és egészségesebb leszek - és immár vagyok.
Üdv, Mindenkinek: Pedion
Egyre jobban!
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudvalevő, hogy az emberi elmének teremtő ereje van. Agyunk olyan mint egy számítógép, saját gondolatainkkal, illetve szavainkkal programozzuk. Ha például te valamilyen negatív szót mondasz, akkor az agy ezt parancsnak veszi, és a szerint jár el. Például nem megy neked a Matematika és azt mondod: (Jaj nem értek a matek-hoz, hülye vagyok hozzá, úgy sem fog sikerülni) és persze minél többször mondod ki ezt az állítást, annál jobban beléd kontrolálodik és egy idő után már tényleg nem fog menni a Matematika. Minden attól függ, hogy hogyan állunk hozzá. Ha tényleg nem nagyon megy valami, még nem kell feltétlenül azt mondani, hogy úgy sem fog sikerülni. Szóval le kell mondani a negatív jellegű kijelentésekről, állításokról, mert azok csak romboló hatásúak. Mivel a negatív gondolkodás stresszt idéz elő és mindenféle betegség 90%-a stressz eredetű. „Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaid! Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteid! Ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaid! Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemed! S ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!” Frank Outlaw Ha agyunk olyan mint egy számítógép, akkor mi benne a program? -A hit. Életünk legnagyobb részét hiteink képezik és ez az amivel életünkbe vonzzuk, a különböző eseményeket. Pl.: Gondold magad jelen helyzetedbe. Gondold végig mik voltak azok a negatív hitek, illetve hiedelmek, amik befolyásolták mostani helyzetedet. Képzeld el azt a sok remek dolgot, amiről lemaradtál ezek negatív hiedelmek miatt. Ez is azt tanúsítja, hogy nem volt megfelelő a hozzáállásod. Életedet te irányítod. Hinned kell magadban, mert te vagy a kulcs problémáid megoldásához és céljaid eléréséhez. A negatív hiteket töröld ki életedből és teremts helyettük új hiteket, melyek építőek. „Korunk legnagyobb forradalmát annak felfedezése jelenti, hogy lelki világunk megváltoztatásával a külvilág is megváltozik.” William James filozófus és író
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
A lelki gazdagság és annak előnyei: A legtöbb ember főleg anyagi téren akar megváltozni, és kevesen vannak, akik a lelki gazdagságot választják. Elárulom, én az utóbbiba tartozom. Kevesen tudják azt, hogy minden lelki eredetű és hogy a saját lelkünk megváltoztatásával tudjuk a külvilágot is megváltoztatni. Ha növeled lelki gazdagságod, eléred azt, hogy kevesebbet betegszel meg, hogy mások jó véleménnyel vannak rólad, és csak a pozitívat hallod vissza. Ezen kívül minden rossz elkerül az életben. Például ha mondjuk autóbaleseted lenne, az nem történik meg. Ezek mellett nem fogsz anyagi gondokkal küszködni, sőt, szó szerint házhoz jönnek az anyagiak. Például megnyered az ötöst a lottón. Ha ezt eléred, szerintem akkor már nem is fog érdekelni téged, hogy megnyerted-e a lottót, vagy sem. Ráadásul minél gazdagabb vagy lelkileg, annál kreatívabb is vagy. Mit jelent a kreatív szó? Például: Jó vagy a munkád terén, minden összejön, rendben van a házasságod, újabb és újabb lehetőség nyílik meg az életedben, illetve jó a döntéshozatalod Hogyan növelheted lelki gazdagságod? A lelki gazdagságot Spirituális dolgokkal lehet növelni. Például: Film, könyv, meditáció A lelki gazdagság, mint tapasztalatot, mint bölcsességet eredményez, és akkor az ember már nem csak tanul, de tanít is.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére