Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

Sidhe

Kitiltott (BANned)
Remélem csak vicceltél?
Ha nem akkor van egy rossz hírem számodra. A pénznek annyi meg egy bambi, mert az emberiség túl nőtt rajta.

Én folyton viccelek.
Most éppen nem, de amúgy mindig. :)

Az emberiség mindenen túlnő, amit nem tud elérni. A teremtő meg jó fej, csak valamiért ragaszkodik hozzájuk, én meg hiába mondogatom, hogy inkább a hangyákból csináljon valami értelmeset.
 

jasziacs

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt nem tudom, hogy megváltozatatja-e vagy sem, de itt egy kis történet. Ez jutott eszembe, és lázas keresés után találtam rá:
Neale Donald Walsch - A Kis Lélek és a Nap

Egyszer volt, sose volt, volt egyszer egy Kis Lélek, aki így szólt Istenhez: „Tudom, Ki Vagyok!" Isten erre azt mondta: „Hát ez nagyszerű! És ki vagy?" A Kis Lélek így kiabált: „A Fény vagyok!" Isten széles mosolyra húzta az ajkát: „Úgy bizony! - mondta. -Te a Fény vagy."
A Kis Lélek nagyon boldog volt, hogy sikerült rájönnie, amire a Királyságban élő minden léleknek rá kellett jönnie. „Tyű – mondta a Kis Lélek –, ez szuper!” De az, hogy tudta, ki ő, hamarosan már nem volt elég számára. A Kis Lélek rém izgatott lett, és most már Azzá szeretett volna Válni, Aki Volt.

Szeretettel üdvözöllek köztünk Attila.
Már vártam a felbukanásod, csodálatos a belépőd.
Könnyű, ha jó a kérdés. Központi kérdés és messzire visz. ;) Kár, hogy sokan elmennek mellette. És nagy öröm volt, hogy ilyen kérdés itt felmerült.
 

jasziacs

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemcsak hatni tudsz akkor rájuk. Sokkal többet is tudsz tenni.
Akár a Földi mennyország megteremtéséhez is közelebb jutsz. De neked kell rájönnöd, én nem mondhatom el. ;)
 

Nilem

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem nem teljesen igy kell nezni (ez a sajat velemenye persze csak). ...
Arabok... total jofej emberek. Nem europai kulturajuk van.... meg kell erteni oket csak. Olaszok... szamomra a legszebb hely es kozel allo emberek. Nagyon emocionalisak es ez total jo latni. Van bennuk elet. Olaszorszag.... mafia.... hat a letezesenek hidd el megvan az oka... ennyibol irhattad volna a prostikat is... de az o letezesuknek is megvan az oka :)....
Szia Nando25!
Pontosan így van. Írhattam volna bármilyen fajt, vagy réteget, de általánosságot akartam csak, jelezni, hogy mire gondolok. Szóval a cimkézésre. Könnyen ráhuzzuk a cimkénket bármire és bárkire a bőre szine, a lakhelye vagy csak a származása miatt. Ezen godnolkodtam és ezért voltam kiváncsi a véleményetekre.

Köszönöm a sok hozzászólást. Igen, pontosan ezt akartam, hogy fejtsétek ki, hogy számotokra ez mit jelent. Persze nekem is van véleményem, de ez már a hozzászólásaimból talán ki is tünt.
icon7.gif

Szeretettel: Nilem
 

Sidhe

Kitiltott (BANned)
Szia Nando25!
Pontosan így van. Írhattam volna bármilyen fajt, vagy réteget, de általánosságot akartam csak, jelezni, hogy mire gondolok. Szóval a cimkézésre. Könnyen ráhuzzuk a cimkénket bármire és bárkire a bőre szine, a lakhelye vagy csak a származása miatt. Ezen godnolkodtam és ezért voltam kiváncsi a véleményetekre.

Köszönöm a sok hozzászólást. Igen, pontosan ezt akartam, hogy fejtsétek ki, hogy számotokra ez mit jelent. Persze nekem is van véleményem, de ez már a hozzászólásokból talán ki is tünt.
icon7.gif

Szeretettel: Nilem

A cimkék hasznosak. ;)
Azért ne dobd ki őket teljesen.
kiss
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Az erdők visszahódítják Európát

Fák és fák mindenütt, egy új ENSZ tanulmány szerint rendkívül gyorsan gyarapodnak az erdők Európában, elsősorban Oroszország területén nagy a növekedés. Ez azt is jelenti, hogy az eddiginél nagyobb mennyiségű szén-dioxidot nyelnek el, ami jó hír az éghajlatváltozás ellen küzdőknek. A „State of Europe's Forests 2011“, az Európai erdők állapota 2011 című jelentés alapján az elmúlt 20 esztendőben évi 800.000 hektárral, vagyis 8000 négyzetkilométernyi területtel gyarapodott az erdők területe kontinensünkön. Ezen terület nyolcvan(!) százaléka Oroszországban van.

phpThumb.php

A hatodik miniszteri szintű európai erdővédelmi konferencia jelentése szerint Európában - az oroszországi területeket is ideértve - 1,02 milliárd hektárnyi erdő található, azaz a világ erdőfelületének egynegyede. Az Európai erdők állapota 2011 című jelentés tartalmazza azt is, hogy a lábon álló fa mennyisége ugyanebben az időszakban 8,6 milliárd köbméterrel nőtt, főként a francia, német és lengyel erdőkben, azaz jóval gyorsabb volt a faállomány gazdagodása, mint az erdővel borított felületé.

A fák fejlődésük közben szén-dioxidot nyelnek el: az európai erdők 2005 és 2010 között évente mintegy 870 millió köbméter szén-dioxidtól kímélték meg a légkört. Ez a térség országai által 2008-ban kibocsátott üvegházhatású gázoknak körülbelül a 10 százaléka. A jelentés egyben felhívja a figyelmet a problémákra is, például a talajt károsító légszennyezésre, a rovarok okozta károkra, az erdők egy százalékát megrongáló betegségekre, a katasztrófák - köztük a viharok és az erdőtüzek - okozta pusztításra.

Az 1990-ben létrehozott miniszteri konferencia az erdők védelmét és a fenntartható erdőgazdálkodást hivatott támogatni. A norvég fővárosban a héten tartott tanácskozáson, amelyen 46 ország képviselői vettek részt, sikerült egyezségre jutni egy jogi érvényű nemzetközi megállapodás kidolgozásában.
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán épp erre van szükségünk egy kis áramszünetre..

Napkitörések veszélyeztetik az elektromos hálózatokat




A Nap életében az újévben egy viszonylag csendes korszak után zűrzavaros időszak kezdődik, amely a műholdas rendszerekre és az elektromos hálózatokra is komoly hatással lehet. Ennek a rendkívül aktív szakasznak várhatóan 2013 közepén lesz a csúcspontja - ezt állítja az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA.

phpThumb.php

A megfigyelések szerint a Nap "tevékenysége" körülbelül tizenegy éves ciklusok szerint változik. A 90-es évek aktivitása után viszonylagos „béke” kezdődött, a kutatók pedig most azt várják, hogy a Nap fokozott aktivitásba kezd.
A Napból nem csak a fényt kapja a Föld, hanem az áramló részecskéket, a napszelet is. Amikor Ausztrália északi részén tavaly komoly zavarok keletkeztek az áramellátásban, senki nem értette, mi történt. Az erőművek teljesen normálisan termeltek, a fogyasztás sem nőtt az átlag felett, és zivatarok sem voltak azon a vidéken. Ennek ellenére igen erősen ingadozott a feszültség a vezetékekben. Aztán Richard Marshall, az ausztrál meteorológiai intézet munkatársa rájött arra, hogy abban az időpontban épp egy napvihar zajlott le.
A Napból folyamatos a részecskék áramlása, ezt nevezik napszélnek. Az áramlás másodpercenként 3000 kilométeres sebességgel száguld az űrben. Ha a napszél nem a Föld Napjából származik, csillagszélnek nevezzük. Főként nagy energiájú elektronokat és protonokat tartalmaz, amelyek képesek legyőzni a csillag gravitációját. Több jelenség közvetlenül kapcsolódik a napszélhez, így a mágneses viharok, melyek képesek megzavarni a földi elektromos rendszereket, a sarki fények, vagy az üstökösök csóvája. A részecskeáramlás képes megváltoztatni a Föld mágneses mezőjét, és hatással van mindenre, aminek elektromos vezetékre van szüksége.

Az amerikai űrkutatási ügynökség, a NASA szerint a napszél erőssége két éve 50 éves mélypontot ért el, ereje mintegy 20%-ot csökkent az 1990-es évek közepe óta. Az 1960-as évek óta, amióta a napszél erősségét mérik, ez jelentette a mélypontot. Mivel eddig nem fordult elő hasonló jelenség, a tudósok nem tudják, hogy mennyire szokatlan csökkenésről van szó.

Ugyanakkor az amerikai kutatók úgy vélik, hogy egy valóban heves napszél áramlás következtében az amerikai elektromos hálózat 80-90 százaléka mondhatja fel a szolgálatot. A NASA szerint egy ilyen vihar a közeljövőben esedékes, éppen azért, mert a Nap annyira nyugodt volt. Különösen veszélyeztetettek a Föld körül 20 ezer kilométeres távolságban keringő távközlési műholdak.
1994-ben egy napkitörés 5 hónapon keresztül zavarta egy kanadai műhold tevékenységét, ami az üzemeltetőnek 50 millió dollárjába került. Az idén az amerikai Galaxy 15 műhold egy napkitörés miatt vált ellenőrizhetetlenné. A napkitörések a 19. században már tönkretették az akkor frissen kifejlesztett a távközlési technikát: 1859-ben a telegráfok nem tudtak működni az elektromágneses zavarok miatt. A tudósok úgy véli, hogy emberek milliói maradhatnak áram nélkül a következő időszakban a napkitörések miatt.
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Mágneses pólusváltás a Földön
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]A Föld szerkezete egy szilárd belső magból, képlékeny magkülsőből, földköpenyből, és egy szilárd kéregből áll, illetve a belső mag anyagi összetétele (vas, nikkel) létrehoznak egy mágneses mezőt. Ez a mágneses mező merőben eltér a gravitációtól, hiszen az többé-kevésbé egyenletes a Föld felszínén, míg a mágneses mező kétsarkú, azaz létezik egy északi pólus és egy déli.A mágneses északi sarkot 1831-ben fedezték fel, majd 1903-1905-ben pontosították. A déli mágneses sarkot 1909-ben fedezték fel.A mágneses sarkokban futnak össze a földmágnesességi erővonalak, amelyeknek az irányában az iránytűk beállnak.A Napból a Földre tartó elektronok útvonalát a mágneses erővonalak határozzák meg, ahol az elektronok elérik a Földet ott alakul ki a sarki fénynek nevezett jelenség, ez a két pólusnál található. Napkitörések idején különösen jól látható a sarki fény, hiszen ilyenkor lényegesen több a Napból kilőtt elektron.[/FONT]
erd_3_11.jpg
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]A földmágnesesség jelentősége
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]A Föld mágnesességének legnagyobb jelentősége az élet szempontjából van, hiszen ez a mágneses pajzs védi meg a bolygó élőlényeit a világűrből érkező részecskesugárzástól, mint a kozmikus sugárzás, napszél, stb. Ezek a kozmikus sugárzások az élet szempontjából kritikusak, mert részben kiolthatják az élet bizonyos területeit, illetve ami túlél, az mutálódik, új fajok jönnek létre.A föld mágnesességét már i.e. 4-6.000 évvel is ismerték, a sumer leírások részletesen és pontosan taglalják. A sumer társadalom bukásával elfelejtődött ez a tudás is. Nagy Sándor az utolsó, aki egyesítette Mezopotámia népét, már nem ismerte a jelenséget, pedig tanítója Arisztotelész tudott róla. Az újra felfedés a Krisztus születése körüli időkre tehető, ekkor a Kínaiak kezdték használni, majd tőlük elterjedt az arabok révén. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Mágneses pólusváltás
A mágneses pólusok folyamatosan változtatják a helyüket. Ez egy természetes jelenség. A kőzetminták ezt a folyamatot igazolják. Azonban az utóbbi években lényegesen felgyorsult a pólusvándorlás. Az elmúl 150 év alatt 1.100 km-t haladt Kanadától Szibéria irányába.
A Föld mágneses ereje csökken, az elmúlt 200 évben kb. 10%-al. (ezer évvel ezelőtt 1,5-szöröse volt a mai értéknek) A mágneses tér folyamatosan csökken. Ez azért nagyon fontos, mert például a csontszövet stabilitását nagyban befolyásolja a mágneses tér erőssége. Ha tehát csökken a tér, gyakoribb lesz a csontritkulás. Lassan kezd érthetővé válni, hogy miért szenved sok kisgyerek csontritkulástól. Később ahogy nőnek a gyerekek és a nem megfelelő táplálkozás miatt elsavasodnak (üdítők, édességek, fehér cukor, fehér liszt, elektroszmog, stb.) tovább fokozódik a csontritkulás, hiszen ahhoz, hogy a szervezet életben maradjon, kalciumot kell kioldjon a csontokból.
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]De ez már egy másik történet.
A mágneses pólusváltás mindig összefügg a dimenzióváltással.
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]A dimenzióváltás fogalma
Első lépésként mindig meggyengül a mágneses mező, vándorolnak a pólusok. Előfordul, hogy a mágneses mezők összezavarodnak. A repülőtereken nemrég világszerte át kellett állítani a mágneses műszereket a térképek használhatósága miatt. Az állatvilág, mely a mágneses vonalakat követi, gyakran eltéved, így nem találnak haza a madarak, a tengeri állatok pedig kiúsznak a partra a mélytenger helyett. Változhat a Föld alap rezonancia frekvenciája, a Schumann hullámok frekvenciája, és egyéb energia átalakulások is zajlanak.

Sok német és orosz tanulmány foglalkozik a témával, és kiemelten Gregg Barden.

A legfontosabb azonban, az a hatás, amit a geomágneses mezők gyakorolnak az emberi tudatra. Az első orosz asztronauták, akik két hétnél több ideig tartózkodtak az űrben, azaz a földi rezgéseket nem érezték, egyszerűen megőrültek. Azóta mind az orosz, mind az amerikai űrhajósok mesterségesen gerjesztett Schumann hullámok hatókörében élnek az űrben. Amikor a geomágneses mezők értéke nulla, akkor az emberi agyban tárolt információ megszűnik létezni. Ez teljesen hasonló azzal, mint amikor a számítógép memóriája csak akkor tárol információt és dolgozik vele, ha áramot kap. Ha lekapcsoljuk az áramot, minden törlődik a műveleti memóriából. Ez az agy információtároló képessége miatt van, azaz felépítése igényli a külső, földi teret.A dimenzióváltás és a hozzá kapcsolódó pólusváltás előtt a bolygó civilizációja hanyatlásnak indul, sokszor megmagyarázhatatlan okok miatt. Ez a hanyatlás nagyon mély. Időtartama néhány hónaptól, két évig szokott tartani. A dimenzióváltásról részletes leírásokkal szolgál Thoth, illetve több indián törzs (pl. pueblo indián), illetve a sámán világ.

Közvetlenül a dimenzióváltás előtt néhány órával, a két dimenzió egymásba csúszik. Ilyenkor megjelenik valami szokatlan forma, szín, amit nem tudunk értelmezni. Nem őrültünk meg, hanem egy másik dimenziót látunk a miénkben.
Fontos megjegyezni, hogy ilyenkor minden szintetikus anyag szétesik atomjaira. Csak a természetes anyagok maradnak meg. Érdemes emiatt kimenni a szabadba, hiszen minden ami mű, az eltűnik. Most már érthető, hogy a több százezer vagy millió éves Gízai piramisok, a Titicaca tó dokkolói 4.000 méter magasan miért kőből készültek. Azok a civilizációk nem olyan primitívek, hogy „csak” kőből tudnak építkezni, hanem olyan okosak, hogy tudják, a dimenzióváltást a természetes kő biztosan túléli.
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Edgar Cayce a téma egyik szakértője, illetve Thoth smaragdtáblái több nagy civilizáció, hasonló módon történő „eltűnéséről” beszélnek. Ehhez hasonlóak a Titicaca tavon található sziget indián törzseinek rituáléi. Ide járnak a nagy feltalálók, hogy kozmikusan feltöltődjenek, mielőtt nagy dolgokat „feltalálnak”. Most már az is érthető, hogy a nagyon régi civilizációk modern nyomai miért nem léteznek. Az Föld olyan mint egy nagy homokozó. Egy adott pillanatban elsimítják a homokot, ilyenkor eltűnnek a nyomok. Egy, két komolyabb kőalkotás marad meg mint örök mementó.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Dimenzióváltás idején hatalmas üresség lesz úrrá a Földön. Sötét üresség. Ez azonban egyáltalán nem félelmetes. Inkább érdekes. Vannak olyan meditációs technikák, melyekkel át lehet ezt élni. Egyáltalán nem rossz. Fontos, hogy tudatosak legyünk. Ez az üresség 1-2-3 napig tarthat. Az egyik indián törzs két és fél napról számol be az utolsó ilyen váltás előtt. Naptárjukban kettő és fél fekete kő szerepel az egyébként csupa fehér kőből álló idősorban.
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]A dimenzióváltás után egy új világban találjuk magunkat. Fontos, hogy tudjuk itt a gondolatunk teremt. Érdemes vele szórakozni. Úgy igazítjuk testünket, ahogy akarjuk. Ha valamire gondolunk, az megvalósul, megteremtődik. Ekkor megértjük, hogy a TUDAT TEREMT. Ez így van a harmadik dimenzióban is, de nem akarjuk elhinni, mert elhitetik velünk, hogy ez baromság.[/FONT]
 

Sidhe

Kitiltott (BANned)
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Az első orosz asztronauták, akik két hétnél több ideig tartózkodtak az űrben, azaz a földi rezgéseket nem érezték, egyszerűen megőrültek. [/FONT]

És mi lett velük? Halomra ölték egymást, vagy elindultak az űrbe, vagy azért őrülten is hazahozták a kütyüt, és azóta elnövénykednek valami állami diliházban, vagy mi?
 
Oldal tetejére