Az oltásellenesség hazugságai

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves 1958
-
A statisztika a nagy számok törvényszerüsége, egy falusi orvos rávan utalva szakfolyoiratokat olvsni és a kollégái ismereteit összegezni.
-
Természetesen védöoltások nélkül is éltek emberek a földön. Különössen nekünk akik egy olyan szépen hangzo fövárossal rendelkezünk mind Pest illene tudni, hogy Europa egy hajszál hijján kipusztult. Az eszak és középamaerikai indiánok kipusztultak járványok, nem winshester miatt, népek tüntek ek a térképröl járványok miatt.
-
A statisztika egy nagyon hatásos modszer a veszélyek felismerésére, ezt ugyancsak nekünk Magyaroknak nem szabad elfelejteni, Semmelweiß volt az elsö aki ezt a modszert használta az orvostudományokba, az eredménye vitathatatlan.
-
A felvilágosodás kezdetén alig 500 millio ember élt az egész bolygon, gyerekelhalálozás napirenden volt, egyszerü betegségek mind a kanyaro még ma is 200.000 emberálldozatot követel évente a fejlödö országokban.
-
Mindennel beavatkozunk a bilogiánkba, a legjobban akkor ha nem védekezünk.Aki magát a felebaráti szeretet feltaláloi közés számolja az nem beszélhet ugy mind te.
-
Nem üllhetük tétlenül és tehetjük ki magunkat a természetes szelektionak
Kedves Ernoe!

"A Hepatitis B méreginjekció (“védőoltás”) a legújabb, 2011-es kutatások szerint 144 gén működését változtatja meg, ebből 7 gén gyulladások kialakulásával és az anyagcserével van kapcsolatban.

Így aztán érthető, hogy miért szenved oly sok gyermek és fiatal ízületi gyulladástól, amikor életkoruk egyáltalán nem indokolná. Ugyancsak többen jártak úgy ismerőseim körében, hogy a Hepatitis B vakcina után gizdává váltak a korábban mokány, izmos fiatalok.
Az oltási kötelezettséget előíró paragrafus alkotmánysértő, sárba tapos több nemzetközi egyezményt, de még magát az egészségügyi törvényt is szembeköpi. Az egészségügyi törvény bevezetője szerint ugyanis az Országgyűlés az egyén és a nemzet jólléte, egészsége érdekében és szolgálatában, felelősségtől ihletve törvénykezik – nos, az oltási kötelezettség mindezzel homlokegyenest ellentétes. Felelőtlen, egészség- és életellenes, kizárólag a vakcinalobbi érdekeit szolgálja – a gyártók gigaprofitját pedig egészségük elvesztésével, visszafordíthatatlan károsodásaikkal a gyermekek fizetik meg

A csecsemőkori kötelező méreginjekciókat néhány család sikeresen megússza a rendszer adminisztrációs réseinek következtében. Az iskolai kampányoltások keretében azonban erre sokkal kisebb az esély. Célszerű lehet az oltási napokon a diákoknak otthon maradni, sőt, mivel az oltottak akár teljesen tünetmentesen fertőzhetnek is, ezért több napig is tanácsos messze elkerülni az iskola környékét. Értendő ez minden évfolyamra.

A felelősségteljes szülő feladata kideríteni tehát, mikor oltanák gyermekét, s megelőzni a bajt. Ha nincs rá mód, hogy a gyermek otthon maradjon, akkor magyarázzuk el neki, hogy törvénysértő és életellenes, visszafordíthatatlan beavatkozás az oltás, és ha megpróbálnák erővel leoltani, az súlyos bűncselekmény – erre érdemes figyelmeztetni a kakaskodó védőnőket, iskolaorvosokat, tanárokat.

Célszerű találni több haladó gondolkodású osztálytársat, s összetartani, támogatni egymást, hisz sok esetben ilyenkor pszichikai erőszakot követ el a lebutított többség, s tévinformációk által felhatalmazva érezve magukat lehülyézik, leősemberezik a felvilágosultakat.

Nehéz ilyen helyzetben megértőnek lenni a támadó fellépést tanúsítókkal szemben, de gondoljunk arra, hogy beléjük plántálták a betegségektől való rettegést, mely betegségek miértjeivel nincsenek tisztában. Próbáljuk kedvesen, higgadtan elmagyarázni úgy, hogy megértsék: az oltások nem védenek, hanem temérdek gyógyíthatatlan betegséget okozhatnak, károsítják az immunrendszert, megváltoztatják a géneket, oda nem való anyagokkal mérgezik a testet-lelket. S hogy az oltatlan nem jelent semmiféle veszélyt, az oltottal ellentétben.

Nem célunk meggyőzni azokat, akik úgy hiszik, hogy a természet hibásan lett megalkotva, s az emberi szervezet a vakcinaipar korrekciójára szorul. Azonban fogjunk össze mindnyájan, akik tudjuk azt, hogy az élet láthatatlan rend szerint működik, s védjük meg gyermekeinket az államilag támogatott oltási önkénytől.

Az 1997-ben, az Európa Tanács által alapított Oviedói Egyezmény – melyet Magyarország 2002-ben aláírt – kimondja, hogy egészségügyi beavatkozás csak azután hajtható végre, ha abba az érintett szabadon, megfelelő tájékoztatást követően beleegyezett. A beleegyezés bármikor visszavonható. (2002. évi VI. törvény 5. cikk)
Nem követünk el tehát semmiféle szabálysértést, pláne nem bűncselekményt az oltások megtagadásával, s mások oltásmegtagadásra való buzdításával, hanem épp ellenkezőleg, egy immáron tíz éve érvényben lévő törvény betartatásáért küzdünk. Sajnálatos módon az egészségügyi hatóságok gestapós módszerekkel terrorizálják a felvilágosult szülõket, a lakájbíróságok pedig cinkos módon asszisztálnak hozzá. Határozott, szervezett civil fellépésre van szükség, gyermekeink egészsége, élete a tét!"

Köztudott, hogy a GYÓGYSZER hatalmas üzlet, és szerény országunkban orvoshoz jár az szépen át van világítva betegségileg, gyógyszerileg és még az is, hogy kiváltotta-e a felírt gyógyszert.

Ezt tovább már felesleges ragozni!!! Az üzlet az üzlet, és ennek az üzletnek vajmi kevés köze van a gyógyításhoz!!! Az érdek, hogy minél több gyógyszert tudjanak a páciensnek felírni és megvásároltatni VELE!!!

Fénnyel teli áldott szép napot kívánok.:Kati
 
Utoljára módosítva:

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
- Egyik részről: ismerek olyat, aki itt, Magyarországon kikerülte gyermeke születésétől fogva a kötelező oltásokat, a GNM szerinti gyógyulási programok kifutottak a gyermekből, makk egészséges, izmos, fejlett gyermek, jelenleg 3 éves!
- Másik oldalról: fejlesztenek ki bizonyos, biológiai fegyverként bevethető vírusokat, amihez még foghatót a világ nem látott, olyan pusztításokat lehetne velük elérni.
Mi a helyzet azzal, ha aprólékosan, módszeresen, a szokványos vírusok elleni oltóanyagokkal adagolva némiképp gyengített változataik inkább azt a célt szolgálják, hogy a természetes ritkítást érjék el velük?
Ki, honnan tudja azt megmondani, jelenleg mi áll az oltóanyagban? És ez már gyerekkortól fogva adagolva...
 

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a pénzügyi összeesküvéselméletekben hiszek, meg az ilyen-olyan csoport világuralmi terveiben. Ugyanis ezekben a témákban az alapismereteim hiányoznak, csillogó, de sánta érvekkel meg lehet győzni.
Immunológiához nem értek, de az alapokkal tisztában vagyok, a gyógyszer kutatásról, gyártásról, gyógyszerré minősítésről és a farmakológiáról vannak ismereteim, ezért ezekben a témákban látom az összeesküvéselméletek gyengéit. :)
 
Utoljára módosítva:

eto demerzel

Állandó Tag
Állandó Tag
Hat oszinten nem is tudom. A nyomdaban ahol dolgozom minden evben oltas van. Midnen evben azok akik kaptak, egy hetre kiesnek a termelesbol. Majd 10 eve figyelem a tendenciat. Ugyan az volt a gyerek oltasokkal is. Kerdeztem hogy ha beadja es baja lesz a gyereknek akkor ot felelossegre vonyak? Azt mondta nem, mivel nem o fejlesztete ki a szert. Ha gond van akkor a gyartoval kell pereskedni. A mellekhatasok (amik valojaban hatasok csak a gyartonak nem tetszenek igy azt mondjak hogy ezek melekhatasok) miatt a gyarto pedig nem valal feleloseget. Igy mi nem engedtuk hogy a gyerek megkapja az oltasokat. El es virul. Nem ketlem hogy 50 eve meg volt helye az oltasnak. De ma, szerintem inkabb mereg mint "gyogyszer".
 

Christierna123

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ernoe, a statisztika az aminek én akarom, hogy legyen. Ha azt akarom bebizonyítani, hogy a mit tudom én melyik oltás - legyen az influenza elleni - szkizofréniát okoz, bebizonyítom és nagyon egyszerűen: a mintát a pszichiátriai intézetből veszem és írok egy szuper kis dolgozatot, mint Doktor Akárki akinek fórumtársunk feltöltötte a grafikonját. És az oltásnak az ég adta világon nincs köze a szkizofréniával. A statisztikával úgy játszom ahogy akarok és olyan eredményeket hozok ki amilyeneket akarok. De ameddig jobb nincs....:D
 
M

magdusis

Vendég
Kedves Kyra, az ebola vírusnak pillanatnyilag nincs ellenszere. Van valami anyag, ami félig sem gyógyszer.
A gyógyszer ugyanis attól lesz gyógyszer, hogy a törvényes követelményeknek megfelelően bizonyítják a hatását és felmérik a mellékhatásait, mindezt dokumentálják és az illetékes hatóság gyógyszernek minősíti. A gyógyszer jogi és nem kémiai, vagy biológiai kategória.

Tehát van valami anyag, amit kifejlesztettek, de nem próbálták ki kellő alapossággal.
Bizonyos esetekben kigyógyult a fertőzésből, akinek adták, de volt olyan, akinél használták és mégis meghalt. Tehát messze nem nevezném az illető anyagot az ebola, a jelenleg járványt okozó ebola vírus ellenszerének. Felhasználták anélkül, hogy rendesen bevizsgálták volna, mert a kockázatok összevetéséből arra jutottak, hogy veszíteni való sokkal kevesebb van, mint az esetleges nyereség. Az sincs bizonyítva, hogy aki felgyógyult, az anyagtól gyógyult meg.

Elméletileg igen,előbb bizonyítják a hatását,.......... ,és utoljára az illetékes hatóság gyógyszernek minősíti.Így kellene,hogy legyen.
DE nem volt így pl.néhány éve a kislányoknak bevezetett oltással sem,nem volt vizsgálva a tömeges alkalmazás előtt,a tanárok forszírozták,és voltak tanárok,akik nem akartak ilyesmiben részt venni,és inkább otthagyták az egészet.
Az első dolog volt az engedélyezés,nem az utolsó.Papíron,elméletileg bebizonyították,hogy nem lehet káros hatása,..stb.De igazából az első tömegen próbálták ki,az emberek tiltakoztak is ellene,hogy kísérleti nyulaknak használják őket;egy ideig halasztgatták,hogy megnyugodjanak az emberek,aztán váratlanul és hirtelen mégis megcsinálták.
Szóval miután itt már megtörtént néhány éve a tömeges kipróbálás,az első hullámbeli mellékhatásokról már valószínűleg vannak adatok,a többi meg majd kiderül.
A másik dolog,hogy vannak országok,ahol az orvosoknak nem kötelessége a esetleges mellékhatások jelentése.Az USA-ban úgy tudom,igen,Kanadában,nem.Amíg az orvosok maguk dönthetik el,hogy mit jelentenek,mit nem,addig nem biztos,hogy minden jelentődik.Persze,bejelentheti az ember maga is,ha át tud jutni a bejelentés hivatalos útvesztőin....
Lehet,hogy a probléma az államilag fizetettség,ami morális gát lehet,nem tudom.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
444.hu/2014/09/16/los-angeles-elit-iskolaiban-olyan-keves-gyereket-oltanak-be-mint-del-szudanban/
 

tornando

Őstag
Ezüst támogató
Állandó Tag
444.hu/2014/09/16/los-angeles-elit-iskolaiban-olyan-keves-gyereket-oltanak-be-mint-del-szudanban/
Akkor most agyukra ment a jólét?
Vagy csak felvilágosulatlanok?
Dél Szudánt értem nincs kiépített orvosi hálózat
Én nem büszkélkednék Los Angeles-i elit helyében
Az ostobaság egyenese arányos az iskolázottsággal?
Vagy csak a hisztérikus sznobság terjed?
Vagy annyira jól ismerik a gyógyszer üzlet mocskait?
 
Utoljára módosítva:

borzmacs

Állandó Tag
Állandó Tag
MEK nel is lehet talalni sok statisztikat
toberkolozis
1948 9972 halalozas
1960 3097
1970 1191
1980 1245
1990 699
1993 701

Nincs mitol felni ha az ember be van oltva.
Isten mentsen meg egy jarvanytol ,ami most az emberiseget fenyegeti az ebola, meg sajnos nincs kidolgozott oltas vedelem, es mar nagyon sokan haltak meg. A virusok is mutalnak, es ujabb es ujabb veszelyekkel kell mindig szembe nezni.


Lehet hogy nem fogalmazok tökéletesen, de talán azért ennyire rosszul sem. Én még mindig nem akarok arról vitázni h hatásosak e a védőoltások, v károsak. Viszont ha sok nálunknál fejlettebb országban nem kötelező, nem fenyegetik az embert, akkor magyarországon miért? Kérdeztem hogy miért nem rettegnek ott az emberek. Erre azt a választ kapom, hogy azért nem mert"Nincs mitol felni ha az ember be van oltva.". Mint már írtam lehet nehéz a felfogásom, de ez a kijelentés kettő dolgot jelenthet.
1. Pontosan tudod hogy ezekben az országokban mindenki beoltja magát. Nyilván nincs így ezért ez a lehetőség kilőve. (az én közvetlen ismerettségi körömben öt embert ismerek akik nincsenek oltva)
2. Azok akik be vannak oltva nem félnek, mert az oltás miatt nem kapják el a betegséget. Igen, ez már logikusan hangzik. Viszont itt mindenki ettől fél, és azzal érvel hogy megfertőzik őket a nem oltott emberek. Tehát akkor magyar nem oltott ember fertőz, külföldi nem oltott ember fertőz, ill. magyar oltott ember fél, külföldi oltott ember nem fél? Itt ausztriában nem hullanak az emberek, ezért azt kell gondoljam ténylag ők a fejlettebbek.
 

tornando

Őstag
Ezüst támogató
Állandó Tag
A Melitta linkjénél-olvastam egy hozzászólást:
"Ezt bedobtam egy chemtrail-hívő csoportban. Ott megkaptam, hogy örülök a szaros 80 évemnek, mikor a Bibliában le van írva, hogy 800 évig éltünk...
Itt sajnos agyam ledobta az ékszíjat, így rövid úton bannoltak, de arra azért még kíváncsi lettem volna. hogy hogyan oldják föl, hogy akkor is a tudomány növeli az élettartamot."
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Mindenki azt tart fontosnak amit annak itel.
Tornado en ezt talaltam temaba illonek amiert vegul bemasoltam a linket.
(mint amilyen Santa Monica vagy Beverly Hills) alacsony az oltási arány, és sok a szamárköhögés.
Kommentelohoz, lehet leirva vagyon a 800 ev de az utobbi tobbszaz evben visszamenve 40-50-60 ev volt a atlageletkor.
borzmacs
Statisztika ezt mutatja hogy majdnem visszaszoruloban van teljesen a tuborkolozis.
Nincs ezen mit szepiteni vagy rontani, ezek a sulyos betegsegek valoban leteztek es olyan szamban volt jelen mint ma a rak szinte majd minden csaladban.
Continensenkent is valtozik, ugy a fertozo betegsegek ,ugy az egyeb halalozasi statisztikak.
Regen 200-300 halal eset volt kozuti balesetben ma ez tobb ezerszerese.
A rak is es annak kulonbozo fajtai is van hogy csokken az egyik, es a masikfajta rak meg szedi aldozatait.
 
Utoljára módosítva:

tornando

Őstag
Ezüst támogató
Állandó Tag
Az a 800 év soha nem ehetett igaz
A humorát kell észrevenni a hozzászólásnak:
"Ezt bedobtam egy chemtrail-hívő csoportban. Ott megkaptam, hogy örülök a szaros 80 évemnek, mikor a Bibliában le van írva, hogy 800 évig éltünk...
Itt sajnos agyam ledobta az ékszíjat, így rövid úton bannoltak, de arra azért még kíváncsi lettem volna. hogy hogyan oldják föl, hogy akkor is a tudomány növeli az élettartamot."
chemtrail-hívő=összeesküvés-elmélet
 

borzmacs

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves borzmacs
-
A védöoltások koordinálva vannak Europában ezért élhetünk nyugodtan. Ne csináljunk a betegségekböl ideologiai küzdelmet, a betegségek nem tesznek különbbséget nemzetek között, egyedül a megelözés ami megmenthet bennünket.
-

-
Természetes, hogy rettegnek a Schweiziakat, hogy lassan ök lesznek a szamárköhögés egyedüli exportörei, vannak akik nem oltatják be magukat, hagyják a gyerekeket kinlodni.
-
Csak a fejemet tudom csoválni milyen badarságokat mondanak az összeesküvéshivök, az AIDS-t és ebolát sötét hatalmaktok bevetettnek tartják, a Bill Gatest egy tömeggyilkosnak titulálják.
-
A védöoltások okozta mellékhatások nagyon ritkát, különösen a napjainkba. Egy laborban semmi probléma mert az egerek mind jolfejlett joltáplát egészséges körülmények között élö példányok, a reális életben, az emberek között nem igy van.
-
En megértem, hogy egy gyakorlo orvosnak a személyes tapasztalata egy párszáz beteggel egészen más eredményhez vezet mind a járványügyi hivatalokban találhato orjási adatbol láthato. Ez olyan mind az árviz, aki látja Passaunál a vizállást az kitudja számolni mi fog késöbb Mohácson történni.
-
Semmi szándékom valakiben büntudatot kelteni, a statisztika nem egyedi esetekröl szol hanam a tömegröl. Pont forditva igaz, az oltások ellenzöi dolgoznak individuumokkal.
-
A védöoltások hatásossága nem hit kérdés, konkrét számok mutatják, hogy kilehet irtani bizonyos betegségeket, jol lehet mérni milyen hatásos egy kitörö járvány leküzdése.
-
A betegség, a járvány egy reális veszély mig a védöoltás okozta mellékhatás a megszurás okozta csipésen kivül egy alaptalan félelem. Az elsö impfung ellen (himlö) kézzel lábbal védekeztek a vallásos emberek mert a védöanyag egy tehénböl volt nyerve, ami ellentmond az ember felsöbbrendüségének. Az eredmény az lett, hogy a protestánsok egészségesek voltak a keresztények betegek. Idöközben ök is belátták, hogy a védekezés hatásos, csak éppen a HIV-virus ellen nem engednem meg egy darab gumi használatát.

Kedves Ernoe,

ezt a mondatodat hogyan kell értelmezni:

A védöoltások koordinálva vannak Europában ezért élhetünk nyugodtan

Erről a koordinálásról itt ausztriában még nem hallottam. Vagy rendkívül titokban csinálják, vagy pedig itt nincsen ilyen. Hogyan lehet a védőoltást koordinálni? De ez még mindig nem magyaráz meg nekem valamit, amiről itt egy senki nem akar tudoimást venni.
Miért illet meg engem a jog itt ausztriában hogy ne oltassam be a gyerekeimet, és magyarországon miért nem illeti meg uez az embereket? Nem messze élek svájctól, ezért érdekes hogy azt állítod hogy ott természetesen rettegnek. Én csak két családot ismerek svájcból (nem kérdeztem h oltatnek e) de soha nem mondták hogy rettegnek. Esetleg Te ott élsz? De ha tényleg rettegnek, akkor miért nem teszik kötelezővé? A nem oltottak többségének a nyomására? Vagy vmi más oka van?
 

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
Elméletileg igen,előbb bizonyítják a hatását,.......... ,és utoljára az illetékes hatóság gyógyszernek minősíti.Így kellene,hogy legyen.
DE nem volt így pl.néhány éve a kislányoknak bevezetett oltással sem,nem volt vizsgálva a tömeges alkalmazás előtt,a tanárok forszírozták,és voltak tanárok,akik nem akartak ilyesmiben részt venni,és inkább otthagyták az egészet.
Az első dolog volt az engedélyezés,nem az utolsó.Papíron,elméletileg bebizonyították,hogy nem lehet káros hatása,..stb.De igazából az első tömegen próbálták ki,az emberek tiltakoztak is ellene,hogy kísérleti nyulaknak használják őket;egy ideig halasztgatták,hogy megnyugodjanak az emberek,aztán váratlanul és hirtelen mégis megcsinálták.
Szóval miután itt már megtörtént néhány éve a tömeges kipróbálás,az első hullámbeli mellékhatásokról már valószínűleg vannak adatok,a többi meg majd kiderül.
A másik dolog,hogy vannak országok,ahol az orvosoknak nem kötelessége a esetleges mellékhatások jelentése.Az USA-ban úgy tudom,igen,Kanadában,nem.Amíg az orvosok maguk dönthetik el,hogy mit jelentenek,mit nem,addig nem biztos,hogy minden jelentődik.Persze,bejelentheti az ember maga is,ha át tud jutni a bejelentés hivatalos útvesztőin....
Lehet,hogy a probléma az államilag fizetettség,ami morális gát lehet,nem tudom.
Nem ismerem azt az esetet, amiről beszélsz. Nem ismerem Kanada vonatkozó törvényeit. Azt TUDOM, hogy Magyarországon, az EU-ban és az USA-ban kemény törvények szabályozzák az oltóanyagok kipróbálását hatásosságra és mellékhatásokra. Minden oltóanyag a bevizsgálás törvényben szabályozott végrehajtása és dokumentálása után kerülhet engedélyezésre és csak utána forgalomba. Azok az emberek pedig, akiken kipróbálják az anyagot, kötelezően tudnak róla, hogy kísérlet résztvevői és írásban belegyeznek.
Látatlanban borítékolom, hogy Kanadában sincs másként.
Nem tudom, mi lehetett az a botrány, amikor gyerekeken titokban próbáltak ki valamit, ami az engedélyezésen sem ment keresztül. Remélem, hogy olyan példás büntetést kaptak a felelősök, hogy mindenkinek elment a kedve a további törvényszegéstől.
 
M

magdusis

Vendég
Nem ismerem azt az esetet, amiről beszélsz. Nem ismerem Kanada vonatkozó törvényeit. Azt TUDOM, hogy Magyarországon, az EU-ban és az USA-ban kemény törvények szabályozzák az oltóanyagok kipróbálását hatásosságra és mellékhatásokra. Minden oltóanyag a bevizsgálás törvényben szabályozott végrehajtása és dokumentálása után kerülhet engedélyezésre és csak utána forgalomba. Azok az emberek pedig, akiken kipróbálják az anyagot, kötelezően tudnak róla, hogy kísérlet résztvevői és írásban belegyeznek.
Látatlanban borítékolom, hogy Kanadában sincs másként.
Nem tudom, mi lehetett az a botrány, amikor gyerekeken titokban próbáltak ki valamit, ami az engedélyezésen sem ment keresztül. Remélem, hogy olyan példás büntetést kaptak a felelősök, hogy mindenkinek elment a kedve a további törvényszegéstől.
Nem találom hirtelen az akkori részleteket.Esetleg lehet,hogy az engedélyezés csak a kipróbálásra szólt?Nem tudom.Minden probléma nélkül kihagyták az akadékoskodókat,de arról beszéltek,hogy a többség reakciója miatt sokan váltottak iskolát.
Én csak a mellette kardoskodó ismerőseim reakcióiról emlékszem,ahogy próbálták ''rábeszélni '' a többieket a szülők befolyásolására.

Botrány nem volt,nem is titokban történt;mondom,az engedély,a papírmunka ,a pecsét az alkalmazásra volt az első,amiről értesültek az emberek.Az sem volt titok,hogy nem volt még kipróbálva -hiszen annyira új még,mondták- .
Nem volt miért büntetést sem adni,hiszen adminisztrative minden rendben volt,és gyakorlatilag senkit nem kényszerítettek.
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusz cdurmol,
nem szeretnélek kiábránditani , de nagyonsokszor az alanyok nem is tudják milyen gyógyszerek lesznek rajtuk kiprobálva . Lehet ez ahol Te élsz nem igy van de sajnos Németországban ez még szokásos . Igaz jó pénzt is fizetnek érte , van elégsok személy aki mint ilyen "Labor patkány " keresi kenyerét .
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Canadaba is lehet menni kiserleti nyuszinak, es itt is fizetnek erte, van aki meggyozodesbol megy mert segiteni akar es a penz is jol jon, van aki +penzt akar keresni.
Sokan jarnak rendszeresen veradasra hetente kethetente mert kell a penz.
Mire embereken kiprobaljak addig sok sok allatkiserleten vannak tul, es ha ezek az emberek nem lennenek, meg lassabb lenne az ujabb gyogyszerek gyartasa engedelyeztetese amik azert nagyon sok betegnek eletet menthet.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ernoe!

"A Hepatitis B méreginjekció (“védőoltás”) a legújabb, 2011-es kutatások szerint 144 gén működését változtatja meg, ebből 7 gén gyulladások kialakulásával és az anyagcserével van kapcsolatban.

Így aztán érthető, hogy miért szenved oly sok gyermek és fiatal ízületi gyulladástól, amikor életkoruk egyáltalán nem indokolná. Ugyancsak többen jártak úgy ismerőseim körében, hogy a Hepatitis B vakcina után gizdává váltak a korábban mokány, izmos fiatalok.
Az oltási kötelezettséget előíró paragrafus alkotmánysértő, sárba tapos több nemzetközi egyezményt, de még magát az egészségügyi törvényt is szembeköpi. Az egészségügyi törvény bevezetője szerint ugyanis az Országgyűlés az egyén és a nemzet jólléte, egészsége érdekében és szolgálatában, felelősségtől ihletve törvénykezik – nos, az oltási kötelezettség mindezzel homlokegyenest ellentétes. Felelőtlen, egészség- és életellenes, kizárólag a vakcinalobbi érdekeit szolgálja – a gyártók gigaprofitját pedig egészségük elvesztésével, visszafordíthatatlan károsodásaikkal a gyermekek fizetik meg

A csecsemőkori kötelező méreginjekciókat néhány család sikeresen megússza a rendszer adminisztrációs réseinek következtében. Az iskolai kampányoltások keretében azonban erre sokkal kisebb az esély. Célszerű lehet az oltási napokon a diákoknak otthon maradni, sőt, mivel az oltottak akár teljesen tünetmentesen fertőzhetnek is, ezért több napig is tanácsos messze elkerülni az iskola környékét. Értendő ez minden évfolyamra.

A felelősségteljes szülő feladata kideríteni tehát, mikor oltanák gyermekét, s megelőzni a bajt. Ha nincs rá mód, hogy a gyermek otthon maradjon, akkor magyarázzuk el neki, hogy törvénysértő és életellenes, visszafordíthatatlan beavatkozás az oltás, és ha megpróbálnák erővel leoltani, az súlyos bűncselekmény – erre érdemes figyelmeztetni a kakaskodó védőnőket, iskolaorvosokat, tanárokat.

Célszerű találni több haladó gondolkodású osztálytársat, s összetartani, támogatni egymást, hisz sok esetben ilyenkor pszichikai erőszakot követ el a lebutított többség, s tévinformációk által felhatalmazva érezve magukat lehülyézik, leősemberezik a felvilágosultakat.

Nehéz ilyen helyzetben megértőnek lenni a támadó fellépést tanúsítókkal szemben, de gondoljunk arra, hogy beléjük plántálták a betegségektől való rettegést, mely betegségek miértjeivel nincsenek tisztában. Próbáljuk kedvesen, higgadtan elmagyarázni úgy, hogy megértsék: az oltások nem védenek, hanem temérdek gyógyíthatatlan betegséget okozhatnak, károsítják az immunrendszert, megváltoztatják a géneket, oda nem való anyagokkal mérgezik a testet-lelket. S hogy az oltatlan nem jelent semmiféle veszélyt, az oltottal ellentétben.

Nem célunk meggyőzni azokat, akik úgy hiszik, hogy a természet hibásan lett megalkotva, s az emberi szervezet a vakcinaipar korrekciójára szorul. Azonban fogjunk össze mindnyájan, akik tudjuk azt, hogy az élet láthatatlan rend szerint működik, s védjük meg gyermekeinket az államilag támogatott oltási önkénytől.

Az 1997-ben, az Európa Tanács által alapított Oviedói Egyezmény – melyet Magyarország 2002-ben aláírt – kimondja, hogy egészségügyi beavatkozás csak azután hajtható végre, ha abba az érintett szabadon, megfelelő tájékoztatást követően beleegyezett. A beleegyezés bármikor visszavonható. (2002. évi VI. törvény 5. cikk)
Nem követünk el tehát semmiféle szabálysértést, pláne nem bűncselekményt az oltások megtagadásával, s mások oltásmegtagadásra való buzdításával, hanem épp ellenkezőleg, egy immáron tíz éve érvényben lévő törvény betartatásáért küzdünk. Sajnálatos módon az egészségügyi hatóságok gestapós módszerekkel terrorizálják a felvilágosult szülõket, a lakájbíróságok pedig cinkos módon asszisztálnak hozzá. Határozott, szervezett civil fellépésre van szükség, gyermekeink egészsége, élete a tét!"

Köztudott, hogy a GYÓGYSZER hatalmas üzlet, és szerény országunkban orvoshoz jár az szépen át van világítva betegségileg, gyógyszerileg és még az is, hogy kiváltotta-e a felírt gyógyszert.

Ezt tovább már felesleges ragozni!!! Az üzlet az üzlet, és ennek az üzletnek vajmi kevés köze van a gyógyításhoz!!! Az érdek, hogy minél több gyógyszert tudjanak a páciensnek felírni és megvásároltatni VELE!!!

Fénnyel teli áldott szép napot kívánok.:Kati
Nem célunk meggyőzni azokat, akik úgy hiszik, hogy a természet hibásan lett megalkotva, s az emberi szervezet a vakcinaipar korrekciójára szorul. Azonban fogjunk össze mindnyájan, akik tudjuk azt, hogy az élet láthatatlan rend szerint működik, s védjük meg gyermekeinket az államilag támogatott oltási önkénytől.
Kedves 1958
-
A fenti mondatoddal fején ütöd a szöget. Hát igen, ez a nagy probléma, aki egy teremtö Istenben hisz annak még az orvos is egy Evil, aki állandoan Isten parancsa ellen dolgozik.
-
Az ember egy evolutios lény, nem pedig egy produkt. Veszel egy autotot akkor kapsz hozzá egy könyvet amiben az auto összes paramétere benne van, az élölényekröl nincs ilyen könyv, az orvosok azt kutatják mibe nem halunk bele és megprobálnak ellene kormányozni, mást nem tudunk csinálni. Ezt felkell egyszer fogni!
-
Az emberek különbözöek, nem vagyunk egyformák, ugyanakkor az emberiség állandon változik. A ma embere a holnap Neandervölgyije. Ma nem okvetlen azok halnak ki akik tegnap, ma nem kell mindenkinek vetni és aratni, izmosnak lenni, az embernek vannak más értékei is mind a bicepsze.
-
A fehérkenyeret azért találta ki az ember mert a foguk beletört az egészmagos kenyérbe, ma van protezis. Nemcsak a cukrot evö ember foga hullik ki hanem az elefánté is, a gyönyörü állat egészséges testtel kénytelen éhenhalni mert a "láthatatlan rend" amiröl beszélsz nem létezik.
-
Nem akarok belemélyedni, de az emberek 64%-a szemüveges, 2% szinte teljesen vak, a szemünk egy helyen teljesen alkalmatlan a látásra, aki egy ilyen pixelhibás fényképezögépet kapna a boltban, másnap visszavinné.
-
"Hiányosságokkal" jövünk a világra mondjuk pedig, nem is tudjuk hogyan kéne egy korrekt felépitett embernek kinéznie.
-
Igen az ember megváltoztatja a világot magakörül, az oltásellenzök ezt a "gonosz" emberek számlájára irják mert elfelejtik, hogy az anyagcsere az egyik legfontosabb tulajdonsága minden élönek. Egy kert, legyen az akár milyen "Éden" nem tudna enyi embert eltartani. Lassan több ember él a földön mind amenyi a temetöben van. Ez nem tréfa.
-
Az ember egy vándorlo biotop, rajtunk bennünk tizszer anyi mikroba él mind emberi sejt. Ezek formálnak bennünket. A bennünk levö virus-turmix ami az évi megfázásos betegséget okozza, mutálnak a bestiák. Amig hordákban szétszortan, izoláltan éltek az emberek minden törzsnek megvolt a saját bioszférája ugy mind ahogy manapság is minden ember szájában más nyál van. Lehetöleg nem iszunk egymás után.
-
A szex-elöjáték nem attol számit, hogy egy félorát dumálunk a nönek hanem a testnedvek kicserélésével, a védöoltás egy természetes elödje. Egyáltalán a nemekre valo osztodás elönye, hogy a parazitáink nem tudnak eluralkodni rajtunk, kénytelenek a kamatbol élni, nem döntenek bennünket a sirba. A sexuális szaporodás egyfajta védekezés.
-
Ha lenne egy nagy terv, amiröl beszélsz akkor a joisten eltüntette volna az összes káros virust és bakteriumot.Vagy nem? Pont az a tréfa az életben, hogy miként éljük tul ezt a veszélyes földet?
-
Nem a védöoltás az egyetlen amivel védekezünk a bennünket körülvevö élövilág ellen. Szinte minden amivel napközben foglalkozunk egy harc, egy küzdelem a mikrobák ellen.
-
A hütöszekrényt ezért találtuk ki, a ruháinkat ezért mossuk, forraljuk fel a tejet, sütjük meg a hust.... védekezünk. Természetesen vannak félresikerült deffenziv aktiok pl. a zsebkendö sok esetben csak arra jo, hogy magunkkal cipeljük a bacilusainkat de hát anyian vagyunk a földön, hogy nincs hova köpni, a nyálnak nincs ideje megszáradni természetes uton megöljük a bakteriumokat. A WC-ben lemossuk a bakteriumokat de ovatosságol egy kémiai-bunkot, dobunk utánuk, egy adag mérget öntünk a lefolyoba.....
-
Mindez a témához tartozik. Mindez a magja annak amiröl beszélünk, a bázis.
-
Felhoztál egy csomo vádat az epidemiákkal foglalkozo szakértök ellen, a kriminalizálásig. Mindegyik vád ugy kezdödik: Egy ismerösömnek a fia... gyerekkoromban.... egy nagynéni meséli... egy vidéki orvos meséli...
-
En amelett vagyok, hogy megbizhato számokat tegyünk az asztalra, ne egyedi esetröl beszéljünk hanem signifikáns számokrol. Az eredményhez nem kell babot számolnun, az rögtön leolvashato a demográfiábol, ha összehasonlitunk jol és rosszul ellátott területeket, ha megnézzük az epidemiák visszaszorulását védöoltások esetén. Igazolhatoan több betegséget teljesen visszaszoritottunk védöoltások segitségével.
-
Erdekes, hogy az oltástol, fogorvostol mindenki fél de a fájdalmakkal söt halállal fenyegetö betegségek gondolatát elüzzük magunktol.
-
Szerencsére ugyis mindig a másikat éri a szerencsétlenség. Világos, ha nem ugy lenne akkor a másik olvasna a balesetröl az ujságban és mi feküdnénk a korházban. (quod erat demonstrandum) :)

-
 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére