Az oltásellenesség hazugságai

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocsánat, én egy hivatalában vezető tisztséget betöltő személyről írtam, aki akkoriban meglepett a statisztikai hivatalban előforduló anomáliáról.
Nem a pongyolán összegyűjtött adatokról!
Ami adatot egy tudományos kutatás során összegyűjtenek azzal a szándékkal, hogy a statisztikai hivatal felé továbbítják, az is emberek adatbevitelével éri el célját: (amennyiben feltárható) nyilvánosságra hozzák!
Kedves phoenyx
-
A statisztikai hivataloknak rengeteg osztálya van. A politikai blockkok létezésének idelyén volt Pesten egy hivatal ahol a Statisztikai adatok ugy össze lettek keverve, hogy a "külföld" félre legyen vezetve. A programmozok ott kapták az álldást a programjaikra.
-
Kérlek informáljad magadat hogyan néz ki egy szeriöz mathematikai kiértékelés. A villamoson utazok száma nem egy tudományos felmérés. Továbbá döntö az, hogy tudjuk milyen következtetést szabad egy adatbol levonni vagy sem.
-
Ahelyett, hogy szemrehányást teszünk egymásnak mond meg melyik adatrol van szo és akkor utána lehet nézni.
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindig aktuális...

"Minden évben 1 milliárd ember betegszik meg influenzában és 0,5-1 millió ember hal meg a járvány következtében világszerte, mégsem akarnak minket médianyomás alatt, kampányszerűen beoltani, és nem rendel el a WHO 6-os fokozatú járványriadót, amely - kevesen tudják - azt jelenti, hogy a WHO-nak joga van az egyes országok kormányait akár kötelező oltás elrendelésére utasítani, az oltást megtagadókat pedig hatóságilag összegyűjteni és karanténba zárni.

A jelenlegi halálozási mutatókat alapul véve kiszámolható, hogy a kampány és az oltás költségei számszerűleg azt jelentik, hogy egyetlen emberélet megmentése 200 millió forintba kerül a kormánynak - ha tényleg hatásos a vakcina, ami vezető virológusok szerint szintén kérdéses. Felvetődik a kérdés, hogy tényleg ennyire szeretnek bennünket, vagy más áll a háttérben? Léteznek szakmai körökben olyan aggályok, amelyek a vakcina biztonságos voltát kérdőjelezik meg: nem volt elég idő a tesztelésére, mindössze 160 felnőttön és 40 gyereken tesztelték. Az oltóanyag teljes és nem hasított (split) vírust tartalmaz, amelyeket korábban tilos volt gyerekeknek beadandó oltásban használni. Ezeknek az aggályoknak azonban a szakemberek inkább magánbeszélgetésben és nem hivatalos közleményekben adnak hangot, mivel az egészségügyi kormányzat kilátásba helyezte az oltást nyilvánosan ellenző orvosok szakcionálását.

Emlékezzünk vissza a járvány kezdetén csírájában elfojtott szakmai kollégiumi állásfoglalásokra. Tény, hogy a már évtizedek óta használt kötelező védőoltások beadása után is előfordulnak súlyos, néha halálos szövődmények, idegrendszeri zavarok (a védőoltások higanytartalma meggyőző összefüggésbe hozható a gyermekkori autizmus kialakulásával), ezért érthető egyes orvosok hozzáállása. Az is ismert, hogy 1976-ban egy kampányszerű sertésinfluenza- vírus elleni védőoltás 25 ember halálát és 500 lebénulását okozta az USA-ban: ezek után felelőtlenség volna mérlegelés nélkül beadni az oltást. De tegyük félre az aggályokat, tételezzük fel, hogy tökéletesen biztonságos az oltóanyag, és vizsgáljuk meg, hogy valóban képes-eez az oltóanyag megfelelő védelmet biztosítani egy világjárvány esetén.

A jelenlegi oltóanyag nem a mostani járványt okozó ún. „vad típus”-ból készült, hanem egy, az 1930-as években az USA-ban izolált törzsből. Amikor a hatóságok nyilatkoztak, hogy az oltóanyag az előzetes vizsgálatokban hatékonynak bizonyult, az mindössze annyit jelent, hogy azzal a genetikai szerkezetű törzzsel szemben hatékony, amelyből az oltóanyag készült. Ez azért elvárható, különben nem nevezhetnénk védőoltásnak. Az influenza vírusának mutációs rátája olyan nagy, hogy gyakorlatilag egy éven belül olyan genetikai változáson eshet át, amely a néhány hónappal korábbi változatból kifejlesztett oltóanyagot is hatástalanná teszi. Erre maga az élet szolgáltatja a legjobb példát: az 1918-as nagy spanyolnátha járvány idején azok, akik áprilisban megbetegedtek a vírus első hullámától (amelynek halálozása 18 százalékos volt a fiatal felnőttek körében) és meggyógyultak, a vírus második hullámának érkezésekor, októberben újra megbetegedtek és sokan meg is haltak (a fiatal felnőttek halálozása 50 százalékos volt). Mit jelent ez?

Pontosan azt, hogy az áprilisi fertőzés átvészelése és a védettség kialakulása (egy betegség átvészelésekor általában erősebb védettség alakul ki, mint amit a védőoltás biztosít) semmiféle védelmet nem jelentett az októberi vírus érkezésekor, amely az áprilisi törzs mutációjával jött létre. Még akkor is, ha feltételezzük, hogy a jelenleg beadott 80 éves törzsből készült oltóanyag képes védelmet nyújtani egy 2009-es törzs okozta fertőzéssel szemben, abban biztosak lehetünk, hogy ha kialakul a vírusnak egy olyan mutációja, amely az 1918-asjárványhoz hasonlóan képes fiatal, életerős emberek millióinak halálát okozni (mert kialakulhat), az ellen a jelenlegi oltás semmiféle védelmet nem jelent. Mintha egy karddal a kezünkben várnánk az atomtámadást.

Graeme Laver, a világ egyik legnevesebb virológusa, a biokémia és a molekuláris biológia professzora, aki több mint 30 évig foglalkozott az influenza vírusának kutatásával, óvatosan, de tökéletesen érthetően fogalmazott, amikor megkérdezték a véleményét a védőoltással kapcsolatban:


„A semminél jobb, és senkinek nem adnám határozottan azt a tanácsot, hogy ne oltassa be magát. De ne bízzanak abban, hogy sok haszna van.”


Az igazi veszélyt az jelenti, hogy a most beoltott százezrek, milliók hamis biztonságérzettel néznek az esetleges pandémia elé, amely ellen nem rendelkeznek a vérükben ellenanyagokkal. A beoltottak millióinak védettsége nem a saját kezükben, hanem a vírus kezében van. Holott léteznek olyan természetes módszerek, anyagok, amelyek hatékonysága nem a vírus genetikai változékonyságán múlik, hanem attól független. Ezek a módszerek nem az ún. szerzett immunitást manipulálják, mint a védőoltások, hanem az immunrendszerünk ősi, egyben leghatékonyabb részét, a természetes immunitást, amelynek hatékonysága nem függ a vírus genetikai változékonyságától. Az Egyesült Államok hadserege is használ egy olyan, élesztő sejtfalából kivont természetes anyagot (1-3,1-6 béta-glükán), amelyet azon alakulatainak biztosít, ahol biológiai fegyver bevetésére van esély. Erről hallgatnak a hírforrások. Ez az anyag patkánykísérletekben a lépfene (anthrax) kórokozójával szembeni ellenálló képességet tízszeresére emelte egészen kis, 1mg/kg-os dózisban. A béta-glükánok, mivel térhálós szerkezetű glükózpolimerek, semmiféle mellékhatásokkal nem rendelkeznek, még a terápiás dózis százszorosának bevételekor sem. Ismertek már természetes anyagok, módszerek is, amellyel fokozhatjuk a természetes immunitás aktivitását - ezekről sem szól a média.

Az 1918-as világjárvány idején is voltak olyan orvosok, akik ismerték ezeket a természetes módszereket (például: Schimert Gusztáv), és akiknek a praxisában nem halt meg senki a járvány idején, szemben a sokszor 50 százalékos halálozási aránnyal. Miért éppen az életerős, fiatal emberek körében szedte a legtöbb áldozatot a spanyolnátha? Mert őket nem közvetlenül a vírus, hanem a saját immunrendszerük reakciója ölte meg! Ez az ún. „Systemic Inflammatory Reponze Syndrome” (SIRS) vagy „citokin vihar”. Ha a természetes immunitás gyenge és nem képes uralni és gyorsan felszámolni a fertőzést, a másodlagos immunválasz során a szerzett immunitás reakciója olyan heves lehet, hogy akár tüdőszövet széteséséhez is vezethet. Általában ez a magyarázata fiatal, korábban egészséges emberek hirtelen légzési elégtelenségének és halálának.

Szomorú volt hallani az országos tiszti főorvos nyilvános kirohanását, amelyben a honfitársaink egészségtudatosságra törekvő részét cinikusan „vitaminzabálóknak”-nak nevezete, egy olyan országban, amely több betegség tekintetében vezeti a világ halálozási listáit. Gyakorlatilag megdönthetetlen bizonyítékok utalnak a krónikus mikrotápanyag-hiányállapotok és a krónikus degeneratív betegségek összefüggéseire, amelyek következtében Magyarországon évente 50 ezerrel többen halnak meg rákban, szívbetegségben és más krónikus degeneratív betegségben, mint az európai átlag.

Ha ugyanilyen elszántan és határozottan lépnénk fel a degeneratív betegségek „járványával” szemben, mint ahogyan most az influenzajárvánnyal szemben tesszük, akkor az országunk egészségi állapotának tekintetében néhány év alatt sereghajtókból példaképekké válhatnánk."
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves evepatocs
-
Illet volna hozzátenni az általad bekopirozott cikhez, hogy a cikk egy ezoterikus, magát természet-gyogyásznak nevezö oldalrol származik a H1N1 virus idejéböl 5 évvel ezelöttröl.
-
Ezek az emberek nemcsak fenyegetnek hanem mindig van a tarsolyukban egy szuper megoldás, csak az iskolamedicin nem hagyja öket kibontakozni. Az internetoldalt, a "Homeopata gyermekgyógyász, a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület elnöke " cikke disziti.
-
Már ne haragudj, nem csoda, hogy anyian halnak meg Magyarországon amikor gyogyszer helyet "cukorba mártott golyocskákkal" kezelitek a betegeket.
-
20120720-222607.jpg

-
"Az ördögbe, hova is tettem a vész esetére tartogatott Bach-virágterápiás üvegecskémet!?"
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves evepatocs
-
Illet volna hozzátenni az általad bekopirozott cikhez, hogy a cikk egy ezoterikus, magát természet-gyogyásznak nevezö oldalrol származik a H1N1 virus idejéböl 5 évvel ezelöttröl.
-
Ezek az emberek nemcsak fenyegetnek hanem mindig van a tarsolyukban egy szuper megoldás, csak az iskolamedicin nem hagyja öket kibontakozni. Az internetoldalt, a "Homeopata gyermekgyógyász, a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület elnöke " cikke disziti.
-
Már ne haragudj, nem csoda, hogy anyian halnak meg Magyarországon amikor gyogyszer helyet "cukorba mártott golyocskákkal" kezelitek a betegeket.
-
20120720-222607.jpg

-
"Az ördögbe, hova is tettem a vész esetére tartogatott Bach-virágterápiás üvegecskémet!?"
Nem az a lényeg,hogy hol irták,hanem mit irtak benne,ami teljesen tudományosan megalapozott.
Vagy te még nem hallottál Graeme Laver-ről, aki a világ egyik legnevesebb virológusa??Talán kétségbevonod kijelentéséének helyességét?? Ha igen tedd közzé tudományos folyóiratokban...

Nem kell összeesküvéselméleteket gyártani,ahol nincs...nézd a tudományos oldalát!!:)
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem az a lényeg,hogy hol irták,hanem mit irtak benne,ami teljesen tudományosan megalapozott.
Vagy te még nem hallottál Graeme Laver-ről, aki a világ egyik legnevesebb virológusa??Talán kétségbevonod kijelentéséének helyességét?? Ha igen tedd közzé tudományos folyóiratokban...

Nem kell összeesküvéselméleteket gyártani,ahol nincs...nézd a tudományos oldalát!!:)
Kedves evapatocs, mi a tudományos abban a szövegben?
-
"Ha ugyanilyen elszántan és határozottan lépnénk fel a degeneratív betegségek „járványával” szemben, mint ahogyan most az influenzajárvánnyal szemben tesszük, akkor az országunk egészségi állapotának tekintetében néhány év alatt sereghajtókból példaképekké válhatnánk."
-
Ez marhaság, a rák és szivinfarktus az nem ragályos betegség. természetes, hogy más modszerekkel kel ellenük küzdenünk.
-
Korábban nem volt sok rákos mert már elöbb meghaltak járványos betegségben.

-
1987 juliusában lépte át az emberiség az 5 milliardos határtért és alig 20 évvel késöbb már 7 milliardan vagyunk. Természetes, hogy a pandemi veszély sokszorosára nött, a rákos bezegségek abszolut száma emelkedik.


 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem az a lényeg,hogy hol irták,hanem mit irtak benne,ami teljesen tudományosan megalapozott.
Vagy te még nem hallottál Graeme Laver-ről, aki a világ egyik legnevesebb virológusa??Talán kétségbevonod kijelentéséének helyességét?? Ha igen tedd közzé tudományos folyóiratokban...

Nem kell összeesküvéselméleteket gyártani,ahol nincs...nézd a tudományos oldalát!!:)
Kedves evapatocs, mi a tudományos abban a szövegben?
-
"Ha ugyanilyen elszántan és határozottan lépnénk fel a degeneratív betegségek „járványával” szemben, mint ahogyan most az influenzajárvánnyal szemben tesszük, akkor az országunk egészségi állapotának tekintetében néhány év alatt sereghajtókból példaképekké válhatnánk."
-
Ez marhaság, a rák és szivinfarktus az nem ragályos betegség. természetes, hogy más modszerekkel kell ellenük küzdenünk.
-
Korábban nem volt sok rákos mert már elöbb meghaltak járványos betegségben.

-
1987 juliusában lépte át az emberiség az 5 milliardos határtért és alig 20 évvel késöbb már 7 milliardan vagyunk. Természetes, hogy a pandemi veszély sokszorosára nött, a rákos bezegségek abszolut száma emelkedik.


 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem az a lényeg,hogy hol irták,hanem mit irtak benne,ami teljesen tudományosan megalapozott.
Vagy te még nem hallottál Graeme Laver-ről, aki a világ egyik legnevesebb virológusa??Talán kétségbevonod kijelentéséének helyességét?? Ha igen tedd közzé tudományos folyóiratokban...

Nem kell összeesküvéselméleteket gyártani,ahol nincs...nézd a tudományos oldalát!!:)
Kedves evapatocs, mi a tudományos abban a szövegben?
-
"Ha ugyanilyen elszántan és határozottan lépnénk fel a degeneratív betegségek „járványával” szemben, mint ahogyan most az influenzajárvánnyal szemben tesszük, akkor az országunk egészségi állapotának tekintetében néhány év alatt sereghajtókból példaképekké válhatnánk."
-
Ez marhaság, a rák és szivinfarktus az nem ragályos betegség. természetes, hogy más modszerekkel kell ellenük küzdenünk.
-
Korábban nem volt sok rákos mert az emberek többsége már elöbb meghalt járványos betegségben.

-
1987 juliusában lépte át az emberiség az 5 milliardos határtért és alig 20 évvel késöbb már 7 milliardan vagyunk. Természetes, hogy a pandemi veszély sokszorosára nött, a rákos bezegségek abszolut száma emelkedik.
-
Még egy: a világhirü virologus, Graeme Laver akit idézel már 2008-ban meghalt, a H1N1 epidemia pedig 2009-ben volt.
-
Továbbá analizáljuk, mit is mondott Laver ebben az egy mondatban? Azt, hogy a védöoltás neked személy szerint nem garancia, ez igy is van, a védöoltás a nyájat védi nem okvetlen az individuumot.
-
Ha kevés ember van beoltva valoszinübb, hogy megbetegedsz.
Erröl van szo, semmi másrol. Se többröl se kevesebbröl. Nincs abszolut biztonság.

 
Utoljára módosítva:

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Igazán sajnálom, hogy mindig ugyanazt a muzsikát kell fujjam de a problémák gyökere mindig ugyan ott van.
-
Azok az emberek akik nem akarják elfogadni az evolutio tényét hajmaresztö elméleteket szönek, nem értik a védöoltások lényegét.
-
Az evolutio az nem fejlödés hanem változás. Teljesen mindegy hogy mi mit várunk el az evolutiotol, az evolutio egyszerü alkalmazkodás a környezethez.
-
Hogy milyen változásokkal kell számoljunk a jövöben azt megtudjuk ha megfigyeljük és összeszámoljuk a dolgokat amivel a testünknek manapság problémája van.
-
Pont ezeken a helyeken fogunk változni. Már most immunok vagyunk egy csomo betegséggel szemben (gondoljunk csak arra miként halt meg husmérgezésben, egy egyszerü rántotthustol egy neves vegetáriánus kutatopár)
-
Az idök során az immunrendszerünk anyira elvan kényeztetve, anyira ovva vagyunk, hogy nincs mit tennie (látjuk allergiák) 150 évvel ezelött a sertésinfluenza (amiröl beszéltünk H1N1) több tizezer emberéletbe került volna, mindenekelött a gyengébb immunszervezettel rendelkezök haltak volna meg.
-
Hála a modern orvostudománynak - akár milyen keményen is hagzik - a természetes szelektionak ez a hatása az embernél teljesen eliminálva lett.
-
Aki a védöoltások ellen van az szeretné ha a természet döntene arrol kit vigyen el a halál, "hagy hulljon a férgese" alapon. Tulajdonképpen azért appellálnak, hogy zárjuk be a rendelöket, a korházakat had tombolja magát ki a "karma". :)
-
Akár milyen hihetetlenül hangzik, a végén még az AIDS-szel szemben is immunok leszünk. ;)
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Igazán sajnálom, hogy mindig ugyanazt a muzsikát kell fujjam de a problémák gyökere mindig ugyan ott van.
-
Azok az emberek akik nem akarják elfogadni az evolutio tényét hajmaresztö elméleteket szönek, nem értik a védöoltások lényegét.
-
Az evolutio az nem fejlödés hanem változás. Teljesen mindegy hogy mi mit várunk el az evolutiotol, az evolutio egyszerü alkalmazkodás a környezethez.
-
Hogy milyen változásokkal kell számoljunk a jövöben azt megtudjuk ha megfigyeljük és összeszámoljuk a dolgokat amivel a testünknek manapság problémája van.
-
Pont ezeken a helyeken fogunk változni. Már most immunok vagyunk egy csomo betegséggel szemben (gondoljunk csak arra miként halt meg husmérgezésben, egy egyszerü rántotthustol egy neves vegetáriánus kutatopár)
-
Az idök során az immunrendszerünk anyira elvan kényeztetve, anyira ovva vagyunk, hogy nincs mit tennie (látjuk allergiák) 150 évvel ezelött a sertésinfluenza (amiröl beszéltünk H1N1) több tizezer emberéletbe került volna, mindenekelött a gyengébb immunszervezettel rendelkezök haltak volna meg.
-
Hála a modern orvostudománynak - akár milyen keményen is hagzik - a természetes szelektionak ez a hatása az embernél teljesen eliminálva lett.
-
Aki a védöoltások ellen van az szeretné ha a természet döntene arrol kit vigyen el a halál, "hagy hulljon a férgese" alapon. Tulajdonképpen azért appellálnak, hogy zárjuk be a rendelöket, a korházakat had tombolja magát ki a "karma". :)
-
Akár milyen hihetetlenül hangzik, a végén még az AIDS-szel szemben is immunok leszünk. ;)
Drága Ernoe!
Nem kell fújnod,elhiszem neked,hogy hiszel a darwini hypotézisben.Tudod azok az egyetemista diákok is hittek,amit a biológia tanáruk tanitott nekik...,de sajna bizonyságot nem mutattak róla,egyetlen átmenti fajt sem tudtak reprodukálni...

Ami pedig a védőoltásokat illeti,ott is meg kell találni az egyensúlyt.Senki nem állitja,hogy pl:szamárköhögés ellen ne kapjanak védőoltást a gyermekek,mert ilyen pici babáknak még nincs kifejlődve az immunrendszere,de pl: a Hepetitis B elleni védőoltást mindenkire kiterjeszteni,és reklámozni tök felesleges,nem beszélve a H1N1-ről,ami teljesen abszurd...
 
M

magdusis

Vendég
Drága Ernoe!
Nem kell fújnod,elhiszem neked,hogy hiszel a darwini hypotézisben.Tudod azok az egyetemista diákok is hittek,amit a biológia tanáruk tanitott nekik...,de sajna bizonyságot nem mutattak róla,egyetlen átmenti fajt sem tudtak reprodukálni...

Ami pedig a védőoltásokat illeti,ott is meg kell találni az egyensúlyt.Senki nem állitja,hogy pl:szamárköhögés ellen ne kapjanak védőoltást a gyermekek,mert ilyen pici babáknak még nincs kifejlődve az immunrendszere,de pl: a Hepetitis B elleni védőoltást mindenkire kiterjeszteni,és reklámozni tök felesleges,nem beszélve a H1N1-ről,ami teljesen abszurd...

SOHA nem szabad elfelejteni,amikor csecsikről beszélünk,hogy nélkülözhetetlen az anyatej;nem a tápértéke vagy bármi más miatt,de a benne levő immunanyagok miatt.
Ha nincs a saját anyának teje -ami az ideális lenne-,vagy ha nem tud vagy akar szoptatni,akkor keresni kell más szoptatós anyát,akinek van többlete.Az első néhány hónapra mindenképpen.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindig aktuális...

"Minden évben 1 milliárd ember betegszik meg influenzában és 0,5-1 millió ember hal meg a járvány következtében világszerte, mégsem akarnak minket médianyomás alatt, kampányszerűen beoltani, és nem rendel el a WHO 6-os fokozatú járványriadót, amely - kevesen tudják - azt jelenti, hogy a WHO-nak joga van az egyes országok kormányait akár kötelező oltás elrendelésére utasítani, az oltást megtagadókat pedig hatóságilag összegyűjteni és karanténba zárni.

A jelenlegi halálozási mutatókat alapul véve kiszámolható, hogy a kampány és az oltás költségei számszerűleg azt jelentik, hogy egyetlen emberélet megmentése 200 millió forintba kerül a kormánynak - ha tényleg hatásos a vakcina, ami vezető virológusok szerint szintén kérdéses. Felvetődik a kérdés, hogy tényleg ennyire szeretnek bennünket, vagy más áll a háttérben? Léteznek szakmai körökben olyan aggályok, amelyek a vakcina biztonságos voltát kérdőjelezik meg: nem volt elég idő a tesztelésére, mindössze 160 felnőttön és 40 gyereken tesztelték. Az oltóanyag teljes és nem hasított (split) vírust tartalmaz, amelyeket korábban tilos volt gyerekeknek beadandó oltásban használni. Ezeknek az aggályoknak azonban a szakemberek inkább magánbeszélgetésben és nem hivatalos közleményekben adnak hangot, mivel az egészségügyi kormányzat kilátásba helyezte az oltást nyilvánosan ellenző orvosok szakcionálását.

Emlékezzünk vissza a járvány kezdetén csírájában elfojtott szakmai kollégiumi állásfoglalásokra. Tény, hogy a már évtizedek óta használt kötelező védőoltások beadása után is előfordulnak súlyos, néha halálos szövődmények, idegrendszeri zavarok (a védőoltások higanytartalma meggyőző összefüggésbe hozható a gyermekkori autizmus kialakulásával), ezért érthető egyes orvosok hozzáállása. Az is ismert, hogy 1976-ban egy kampányszerű sertésinfluenza- vírus elleni védőoltás 25 ember halálát és 500 lebénulását okozta az USA-ban: ezek után felelőtlenség volna mérlegelés nélkül beadni az oltást. De tegyük félre az aggályokat, tételezzük fel, hogy tökéletesen biztonságos az oltóanyag, és vizsgáljuk meg, hogy valóban képes-eez az oltóanyag megfelelő védelmet biztosítani egy világjárvány esetén.

A jelenlegi oltóanyag nem a mostani járványt okozó ún. „vad típus”-ból készült, hanem egy, az 1930-as években az USA-ban izolált törzsből. Amikor a hatóságok nyilatkoztak, hogy az oltóanyag az előzetes vizsgálatokban hatékonynak bizonyult, az mindössze annyit jelent, hogy azzal a genetikai szerkezetű törzzsel szemben hatékony, amelyből az oltóanyag készült. Ez azért elvárható, különben nem nevezhetnénk védőoltásnak. Az influenza vírusának mutációs rátája olyan nagy, hogy gyakorlatilag egy éven belül olyan genetikai változáson eshet át, amely a néhány hónappal korábbi változatból kifejlesztett oltóanyagot is hatástalanná teszi. Erre maga az élet szolgáltatja a legjobb példát: az 1918-as nagy spanyolnátha járvány idején azok, akik áprilisban megbetegedtek a vírus első hullámától (amelynek halálozása 18 százalékos volt a fiatal felnőttek körében) és meggyógyultak, a vírus második hullámának érkezésekor, októberben újra megbetegedtek és sokan meg is haltak (a fiatal felnőttek halálozása 50 százalékos volt). Mit jelent ez?

Pontosan azt, hogy az áprilisi fertőzés átvészelése és a védettség kialakulása (egy betegség átvészelésekor általában erősebb védettség alakul ki, mint amit a védőoltás biztosít) semmiféle védelmet nem jelentett az októberi vírus érkezésekor, amely az áprilisi törzs mutációjával jött létre. Még akkor is, ha feltételezzük, hogy a jelenleg beadott 80 éves törzsből készült oltóanyag képes védelmet nyújtani egy 2009-es törzs okozta fertőzéssel szemben, abban biztosak lehetünk, hogy ha kialakul a vírusnak egy olyan mutációja, amely az 1918-asjárványhoz hasonlóan képes fiatal, életerős emberek millióinak halálát okozni (mert kialakulhat), az ellen a jelenlegi oltás semmiféle védelmet nem jelent. Mintha egy karddal a kezünkben várnánk az atomtámadást.

Graeme Laver, a világ egyik legnevesebb virológusa, a biokémia és a molekuláris biológia professzora, aki több mint 30 évig foglalkozott az influenza vírusának kutatásával, óvatosan, de tökéletesen érthetően fogalmazott, amikor megkérdezték a véleményét a védőoltással kapcsolatban:


„A semminél jobb, és senkinek nem adnám határozottan azt a tanácsot, hogy ne oltassa be magát. De ne bízzanak abban, hogy sok haszna van.”


Az igazi veszélyt az jelenti, hogy a most beoltott százezrek, milliók hamis biztonságérzettel néznek az esetleges pandémia elé, amely ellen nem rendelkeznek a vérükben ellenanyagokkal. A beoltottak millióinak védettsége nem a saját kezükben, hanem a vírus kezében van. Holott léteznek olyan természetes módszerek, anyagok, amelyek hatékonysága nem a vírus genetikai változékonyságán múlik, hanem attól független. Ezek a módszerek nem az ún. szerzett immunitást manipulálják, mint a védőoltások, hanem az immunrendszerünk ősi, egyben leghatékonyabb részét, a természetes immunitást, amelynek hatékonysága nem függ a vírus genetikai változékonyságától. Az Egyesült Államok hadserege is használ egy olyan, élesztő sejtfalából kivont természetes anyagot (1-3,1-6 béta-glükán), amelyet azon alakulatainak biztosít, ahol biológiai fegyver bevetésére van esély. Erről hallgatnak a hírforrások. Ez az anyag patkánykísérletekben a lépfene (anthrax) kórokozójával szembeni ellenálló képességet tízszeresére emelte egészen kis, 1mg/kg-os dózisban. A béta-glükánok, mivel térhálós szerkezetű glükózpolimerek, semmiféle mellékhatásokkal nem rendelkeznek, még a terápiás dózis százszorosának bevételekor sem. Ismertek már természetes anyagok, módszerek is, amellyel fokozhatjuk a természetes immunitás aktivitását - ezekről sem szól a média.

Az 1918-as világjárvány idején is voltak olyan orvosok, akik ismerték ezeket a természetes módszereket (például: Schimert Gusztáv), és akiknek a praxisában nem halt meg senki a járvány idején, szemben a sokszor 50 százalékos halálozási aránnyal. Miért éppen az életerős, fiatal emberek körében szedte a legtöbb áldozatot a spanyolnátha? Mert őket nem közvetlenül a vírus, hanem a saját immunrendszerük reakciója ölte meg! Ez az ún. „Systemic Inflammatory Reponze Syndrome” (SIRS) vagy „citokin vihar”. Ha a természetes immunitás gyenge és nem képes uralni és gyorsan felszámolni a fertőzést, a másodlagos immunválasz során a szerzett immunitás reakciója olyan heves lehet, hogy akár tüdőszövet széteséséhez is vezethet. Általában ez a magyarázata fiatal, korábban egészséges emberek hirtelen légzési elégtelenségének és halálának.

Szomorú volt hallani az országos tiszti főorvos nyilvános kirohanását, amelyben a honfitársaink egészségtudatosságra törekvő részét cinikusan „vitaminzabálóknak”-nak nevezete, egy olyan országban, amely több betegség tekintetében vezeti a világ halálozási listáit. Gyakorlatilag megdönthetetlen bizonyítékok utalnak a krónikus mikrotápanyag-hiányállapotok és a krónikus degeneratív betegségek összefüggéseire, amelyek következtében Magyarországon évente 50 ezerrel többen halnak meg rákban, szívbetegségben és más krónikus degeneratív betegségben, mint az európai átlag.

Ha ugyanilyen elszántan és határozottan lépnénk fel a degeneratív betegségek „járványával” szemben, mint ahogyan most az influenzajárvánnyal szemben tesszük, akkor az országunk egészségi állapotának tekintetében néhány év alatt sereghajtókból példaképekké válhatnánk."
-
Kedves evapatocs
-
Szeretném még megtoldani a hozzászolásomat. Azt irod a "satisztikával vissza lehet élni" vagy ilyesmit. Hát bizony vannak akik megprobálják lejáratni a mathematikusokat a mikor ilyen hülyeségeket irnak:
-
A jelenlegi halálozási mutatókat alapul véve kiszámolható, hogy a kampány és az oltás költségei számszerűleg azt jelentik, hogy egyetlen emberélet megmentése 200 millió forintba kerül a kormánynak - ha tényleg hatásos a vakcina, ami vezető virológusok szerint szintén kérdéses.
-
Felvetődik a kérdés, hogy tényleg ennyire szeretnek bennünket, vagy más áll a háttérben?
-
Belekell gondolni, hogy ezt a marhaságot egy doktori cimmel rendelkezö lény irta.
-
Tegyük át a védöoltást egy másik prevenciokkal élö területre, a tüzoltoságra ök ugyancsak fecskedövel dolgoznak mind az orvosok.
-
Németországban a tüzrendészet kiadásai 4 milliard euorot tesznek ki évente, ha elvégeznénk ezzel a számmal azt a müveletet amit az ezoterikus doktornö csinált és nállad nem keltett fel ellentmondást, kiszámolhatnánk, hogy az évete tüzhalállal meghalt emberekre 1 milliárd eurot adunk ki. (Valoban, tüzhalálban kevesebben halnak meg mind a darázscsipésben
-
Szoval a bekopirozott cikked rengeteg csacsiságot tartalmaz. Ne fogadj el mindent kritika nélkül.
 
Utoljára módosítva:

eto demerzel

Állandó Tag
Állandó Tag
Hat szoval ami a statisztikat illeti. Nem relevans. Tul sok mindentol fugg. Vegyuk peldaul a mortalitast. Nem mind1 hogy: europai, afrikai vagy austral. ev, milyen kornyeztben not fel (aki nagyvarosban not fel annak tobb a szenyezodes a szervezeteben, nincs adat a gyermek korrol ami nagyon fontos a vitaminok, taplalkozas szempotjabol). Meg varoson belul is vanna eltersek amik befolyasoljak a statisztikat. A balesetek, az orvosi felugyelet, a levego minossege, a stresz, az illeto munkas volt, ha volt milyen munkat vegzet, mind befoljasolja a vegeredmenyit, az idot, korhatar, stb. Persze el lehet hagyni par dolgot de akkor mar nem relavans. Summa summarum, 3 felel hazugssag: van a fullentes, a nagyotmondas es a statisztika.
 

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
Hat szoval ami a statisztikat illeti. Nem relevans. Tul sok mindentol fugg. Vegyuk peldaul a mortalitast. Nem mind1 hogy: europai, afrikai vagy austral. ev, milyen kornyeztben not fel (aki nagyvarosban not fel annak tobb a szenyezodes a szervezeteben, nincs adat a gyermek korrol ami nagyon fontos a vitaminok, taplalkozas szempotjabol). Meg varoson belul is vanna eltersek amik befolyasoljak a statisztikat. A balesetek, az orvosi felugyelet, a levego minossege, a stresz, az illeto munkas volt, ha volt milyen munkat vegzet, mind befoljasolja a vegeredmenyit, az idot, korhatar, stb. Persze el lehet hagyni par dolgot de akkor mar nem relavans. Summa summarum, 3 felel hazugssag: van a fullentes, a nagyotmondas es a statisztika.
Had kérdezzem meg, az időjárásjelentés előrejelzéseivel hogy állsz? Az élelmiszerek ilyen-olyan anyag tartalmával hogy állsz? A vérképed eredményeivel hogy állsz? Mert ma szinte egyetlen mérésen alapuló eredményt sem fogad el, aki a statisztikában ilyen mértékben kételkedik.
Csak az merül fel bennem, hogy hogy a manóban nevezik komoly tudósok tudománynak? Részesei a magyar gyerekek ellen szervezett világméretű összeesküvésnek?
 

eto demerzel

Állandó Tag
Állandó Tag
Had kérdezzem meg, az időjárásjelentés előrejelzéseivel hogy állsz? Az élelmiszerek ilyen-olyan anyag tartalmával hogy állsz? A vérképed eredményeivel hogy állsz? Mert ma szinte egyetlen mérésen alapuló eredményt sem fogad el, aki a statisztikában ilyen mértékben kételkedik.
Csak az merül fel bennem, hogy hogy a manóban nevezik komoly tudósok tudománynak? Részesei a magyar gyerekek ellen szervezett világméretű összeesküvésnek?
Nem nezek idojaras jelentest. Van egy saljat barometerem es az utan megyek. Kulomben jo hogy kerded a verkep eredmenyt. :) Ugyan azt a vermintat 2 kulon helyen vizsgaltatam be. 2 kulon eredmenyi. reklamaltam. Tudod mi volt a valasz. 1. Az eredmenyi fugg a felhasznalt reagenstol, melyik ceg gyartota miota van a gepben, a gepnek milyen az alapota, stb. (korrekt valasz). 2. Nincs garancia hogy az eredmenyi helytalo mivel a ver adas es az analizis kozott eltelt idoben valtozasok alhatnak be a szervezetben. Szerintem a ketelkedes az elso lepes a megismeres fele. Nem fogal el mindent "ad hoc" hanem utanna nezel. A merest tulajdonkeppen nagyban befoljasolja maga a mero ember is, avval a tenyel hogy mer (kvantum fizika). De most mar elcsunsztunk a fo vonaltol. :)
 

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem nezek idojaras jelentest. Van egy saljat barometerem es az utan megyek. Kulomben jo hogy kerded a verkep eredmenyt. :) Ugyan azt a vermintat 2 kulon helyen vizsgaltatam be. 2 kulon eredmenyi. reklamaltam. Tudod mi volt a valasz. 1. Az eredmenyi fugg a felhasznalt reagenstol, melyik ceg gyartota miota van a gepben, a gepnek milyen az alapota, stb. (korrekt valasz). 2. Nincs garancia hogy az eredmenyi helytalo mivel a ver adas es az analizis kozott eltelt idoben valtozasok alhatnak be a szervezetben. Szerintem a ketelkedes az elso lepes a megismeres fele. Nem fogal el mindent "ad hoc" hanem utanna nezel. A merest tulajdonkeppen nagyban befoljasolja maga a mero ember is, avval a tenyel hogy mer (kvantum fizika). De most mar elcsunsztunk a fo vonaltol. :)
Látod, az utolsó mondatodban egyetértünk.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
A statisztika nem állit semmit az individuumrol, ezért tök mindegy, hogy ki milyen speciális eset. Evett e vitamint vagy sem, munkás, vagy szellemi dolgozo, menyi szenyezödésnek volt kitéve stb.
-
Gondolj csak bele, hogy egy gáz hömérséklete független attol, hogy "egy atom" benne gyorsabban mozog mind a másik, nagyobb vagy kisebb.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Az ember megváltoztatja magakörül a világot akár, milyen ovatos.
Ennek az oka, hogy az élet össze van kötve az anyagcserével, jobbanmondva az anyagcsere az élet.
-
A Hinduk állma, hogy ne vegyenek részt ebben a folyamatban, ök szeretnének a Himalaya tetején lakni és havat enni, szeretnének megszabadulni a vágyaiktol, szereték kiapcsolni a gondolataikat, hogy elérjék a Nirvánát.
-
Hát szerintem ez egy rossz cél, az abszolut passzivitást megkapjuk minden eröfeszités nélkül ha meghalunk.
-
De vissza az oltáshoz. Többször emlitettem, hogy bennünket a természet hozott létre de a természet már régota nem olyan mind korábban, ugyan ugy kidobott magábol mind ahogy egy gyerek elhagyja az anyaméhet.
-
Mi egy teljesen mesterséges környezetben élünk, önmagunk foglyai vagyunk. Sok vadállat ki sem birná velünk, a háziállatok pedig ugy elpusztulnának a természetben mind mi magunk. A kulturnövények sem tudnának megélni a támogatásunk nélkül.
-
Mi egy teljesen uj világot teremtettünk magunk körül és enélkül nem tudunk már élni (és ehez még nem számoltam hozzá a virtuális világot, a számitogépet)
-
A védöoltások azok amikkel idomitjuk magunkat a régi környezethez, az immunrendszerünk elalaudna nélküle.
-
Biztos, hogy vannak területek ahol nem szabad elveszitenünk a kapcsolatot a természettel de ez nem a korokozok világa. Lehet, hogy rászoknánk a tifuszra és a tetanuszra is ha sokan közüllünk megbetegednének. Biztos lenne egy pár aki mutálna és legyöznénk a betegséget de ahoz soknak megkéne elöbb hallnia, soknak szenvedni kéne.
-
Figyeljük meg, korábban csak a nök ápolták magukat, egy férfi nem kent krémet még a tenyerére sem (maximum beleköpött) még kesztyüt sem huzott a munkánál, az nöies lett volna.
-
Ma mindenki keni-feni magát, sok idös ember fiatalabnak látszik mind korábban, a nök hamis hajjal, hamis mellel, hamis szempillával és börszinnel... keresnek maguknak egy "igazi férfit".
-
Mi "vattában csavarva" élünk, egy lombikban, már most, ami a jövöben csak fokozodni fog mindegy mit teszünk. Biztos vagyok benne, hogy egy szép napon mégy egy üres planétán is megfogunk tudni élni, már most vannak emberek aki több mind egy évet töltöttek a világürbe, tubusbol ettek, nem érezték még a gravitatiot sem.
-
Az oltások elengedhetetlenek mert különben nincs kapcsolatunk a valos világgal.Ha nem oltjuk be magunkat és arra várun, hogy a biologiai evolutio segitsen rajtunk akkor sok szenvedés halál lesz az eredménye. Ki venné azt a lelkére?
 
Oldal tetejére