Hírek Bukta? Tarolt az állami megrendeléseken a magyar milliárdos, most nyomoznak utána

Hűtlen kezelés miatt nyomoz a Készenléti Rendőrség és a Nemzeti Nyomozó Iroda Balásy Gyula cégeinél. A Szabad Európa birtokába jutott táblázat szúrt szemet a hatóságoknak, amelyben a New Land Media és a Lounge Design kft. jócskán túlárazott bizonyos szolgáltatásokat.

A gyanú szerint Balásy-cégei trükköztek a kiszámlázott óraszámokkal és darabszámokkal. Utólag persze nehéz ellenőrizni, azt, hogy valójában hány szakember mennyi idő alatt végezte el a munkát. Néhány kiugróan magas tételek is szerepelnek a listán. Például egy portréfotózás egy stúdióban 379 ezer forint, plusz stúdióbérlésbe került, csoportkép esetén ez az ár 450 ezer forint plusz műterembérlet volt. A Szabad Európa utánajárt és ez valójában a piacon legfeljebb 200 ezer forintba kerülhet.

Az ügy pikantériája, hogy amióta a Nemzeti Kommunikációs Hivatal központosította az állami megrendeléseket, rengeteg megrendelést kaptak Balásy cégei. A 40. leggazdagabb magyar az Opten adatai szerint 2019-2022 között közel 29 milliárd forintnyi osztalékot vett fel a New Land és a Lounge-csoporthoz köthető cégeiből.

Érdekesség, hogy ezeket a cégek csinálták a kormány kampányait, ezen belül a kékplakátos hirdetéseket.

1712238371049.jpeg
 
A cím kérdésének megválaszolásához az első mondatot addig kell csak elolvasni, hogy balásy gyula, s máris megvan a válasz: nem.
 
Íme egy kép miért nem ez van a plakátokon?
Hisz siker vagy nem?
Csatolás megtekintése 1993355
Hadházy vagy tisztességes oknyomozó újságírók 3 naponta ledobnak egy "atombombát", hatása zéró... az emberek csak várják és várják és rendületlenül várják a nagybetűs atombombát ... hát ... őszintén szólva fogalmam sincs mi lenne az ízlésüknek tetsző atombomba (de erős sejtésem szerint semmi, kb az entellektüel fanyalgás és a forgalomban lévő közhelygyűjtemény beszél belőlük) :rohog:
 
Hadházy vagy tisztességes oknyomozó újságírók 3 naponta ledobnak egy "atombombát", hatása zéró... az emberek csak várják és várják és rendületlenül várják a nagybetűs atombombát ... hát ... őszintén szólva fogalmam sincs mi lenne az ízlésüknek tetsző atombomba (de erős sejtésem szerint semmi, kb az entellektüel fanyalgás és a forgalomban lévő közhelygyűjtemény beszél belőlük) :rohog:
Igen ez is érdekes hogy az ellenzékiek már hosszú évek óta hangoztatják hogy mi folyik a NER berkein belül és kívül de, semmi hatása...
Most egy NER-ből származó egyénnek meg mindent elhisznek.
Vagyis a saját szemüknek és a pénztárcájuknak SEM hittek de, most egy ˝prófétának˝hasra vágódtak.
Ami nem zavar ha ez hozzájárul a bebetonozott fidesz káderek bukásához de, nem csak a személyeknek kellene menni hanem az egész struktúrának ami sajnos ideológiailag is megnyomorította a társadalmat.
Csak nem látom hogy valami mozgás lenne a felsőbb helyeken az hogy alul és középen neveket cserélnek az semmi.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást

Statisztikák

Témák
38,141
Üzenet
4,805,505
Tagok
615,887
Legújabb tagunk
koborfruzsi
Oldal tetejére