Jelenléti iv

Status
Not open for further replies.

lufi1961

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép napot mindenkinek. A beköszönésen kívül, szeretném, ha meghonosodna itt, hogy megírjuk pl milyen az ídő, milyen kedvünk van. Hát én kezdeném is. Szombathelyen szép napos az idő, és a kedvem is jobb, mert sajna beteg vagyok, és ma már jobban érzem magam. Kezdem már megszeretni ezt az oldalt, mert tényleg mindenféle téren lehet társalogni. Hát akkor csapjunk a lovak közé..
 

norabraun

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Malagaban gyönyörü napos idö van,bar ez itt nem meglepö.Jó étvágyat mindenkinek.Lufi jobbulást!
 

Életvirág3

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép napot mindenkinek!
Most regisztráltam.
Egy Márai idézetet küldök:

[FONT=&quot]"nem szabad egyedül utazni. A magányos utazó kényszermunkát végez… Az ember csak társaságban tudja látni, érzékelni a világot… Megfelelő ember társaságban a Földet is körülutazhatod, s úgy tűnik majd, pillanat volt az egész. Egyedül csak vánszorogsz a világon át, expresszvonaton és repülőgépen is."[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
 

hegyekel

Állandó Tag
Állandó Tag
“Örüljetek az örülőkkel, sírjatok a sírókkal. Egymással egyetértésben legyetek, ne legyetek nagyratörők, hanem az alázatosakhoz tartsátok magatokat. Ne legyetek bölcsek önmagatok szerint. Ne fizessetek senkinek rosszal a rosszért. Arra legyen gondotok, ami minden ember szemében jó. Ha lehetséges, amennyire tőletek telik, éljetek minden emberrel békességben.”
(Magyar Bibliatársulat újfordítású Bibliája - Pál levele a rómaiakhoz 12:15-18 )
 

Életvirág3

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Melitta!
Köszönet a segítségért.Sikerült tagnak lennem.

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére!
 
Status
Not open for further replies.
Top