Jelenléti iv

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

szivosniki

Állandó Tag
Állandó Tag
Az emberekben harag van, féltékenység van, gyűlölet van, tehát a szeretet neve alatt ezeket osztják meg másokkal, hiszen ez van bennük. Amint vége a mézesheteknek, és leveszed a maszkodat, felszínre bukkan a valóság, és akkor mit fogsz megosztani? Azt osztod meg, amid van. Ha harag, akkor haragot, ha birtoklási vágy, akkor a birtoklási vágyat. Az pedig harcot, konfliktust és küzdelmet eredményez, mindenki megpróbál a másik fölé magasodni.
A meditáció olyasvalamit ad, amit meg tudsz osztani másokkal. A meditáció megadja a minőséget, az energiát, amely szeretetté válhat, ha kapcsolódsz valakivel. Egyébként nincs meg benned ez a minőség. Senkiben sincs meg. Neked kell megteremtened. A szeretet nem olyasvalami, ami veled születik. Olyasvalami, amit létre kell hoznod; valami, amivé válnod kell. Küzdelem, erőfeszítés és nagyszerű művészet.
Ha túláradó szeretet van benned, azt már nem tudod osztani. De ez csak akkor történhet meg, ha kapcsolatba tudsz lépni önmagaddal. És a meditáció nem más, mint annak elsajátítása, hogyan léphetsz kapcsolatba önmagaddal.
 

szivosniki

Állandó Tag
Állandó Tag
A létezés a testben nagyon bizonytalan Bármelyik pillanatban csak egy kicsit több oxigén, vagy egy kicsit kevesebb, és halott vagy! Egy kicsit kevesebb cukor a vérben, és halott vagy... egy kis agyműködési zavar, és halott vagy!
 

szivosniki

Állandó Tag
Állandó Tag
Az élet a sebezhetőségben létezik, a veszélyben, a bizonytalanságban. Nincs biztonság, és nem is lehet. A biztonság csak a halott embereké. Ők nagyon erősek. Meg tudsz ölni egy halott embert? Nem tudsz. El tudsz pusztítani egy halott embert? Nem tudsz. A halottak nagyon erősek!
Minél kifinomultabb minőségű az élet, annál törékenyebb. Nézz meg egy rózsát, nézz meg egy verset, nézz meg egy dalt, nézz meg egy zenét: másodpercekig vibrál, azután nincs többé! Nézd meg a szerelmet: az egyik pillanatban ott van, a következőben nincs. Nézd meg a meditációt. Ahogy feljebb jutsz, látni fogod, hogy a dolgok egyre-egyre sebezhetőbbek. Ezért nincs semmi baj a sebezhetőséggel; ez az élet működésének megértése. Ostobaság erőt színlelni. Senki sem erős, senki sem lehet erős; az csak az ego játéka. Még Nagy Sándor sem erős - jön egy nap, és minden ereje eltűnik.
Ezért tanuld meg elfogadni a sebezhetőségedet, és akkor nagyon mély megértéshez és mély energiaáramláshoz jutsz. Nem fogod problémának érezni. Ez nem egy probléma; ez valami nagyon jelentős dolog.
 

doddyyyy

Állandó Tag
Állandó Tag
de zenét még mindig nem lehet letölteni
pedig már rég regisztráltam és az üzeneteket is megírtam még többet is mint amit kellett... akkor most mi van??
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére