Hírek Magyar Péter elmondta, mi lenne az első lépése, ha pártjával megnyerné a választást

A 444-nek adott interjúban nem erősítette meg, de nem is cáfolta a NER-ből kicsekkoló Magyar Péter, hogy pártalapításra készül. Varga Judit exférje, a Diákhitel Központ egykori vezetője azt mondta, hogy a március 15-ére meghirdetett eseményre készülnek, „ott bejelentjük, amit be kell jelenteni.” Hozzátette: sok minden még mindig nem dőlt el, a következő napokban találják ki a „pontos kereteket”. A pártalapítás kérdése többször is előkerült a több mint egyórás interjúban. Magyar Péter végig úgy beszélt erről, mintha kész tény lenne az új párt elindítása, és már csak az a kérdés, hogy mi jön létre hivatalosan is.



Egy ponton például arról beszélt: benne van „a kifutási lehetőségek” között, hogy a még nem is létező pártjával elindul a június 9-i önkormányzati választásokon és az EP-választáson. Magyar Péter szerint hasznos lenne, ha ez az új politikai erő el tudna indulni az EP-választáson, mert akkor nem mondhatják, hogy egy sokadik ellenzéki pártról van szó. Ha nem így lesz, akkor ellenzékváltás fog történni, mert a Fidesz földcsuszamlásszerű győzelmet arat majd, mondta. Nem tudja, miből finanszírozna egy EP-kampányt, a közösségi finanszírozásban és kreatív megoldásokban bízik. Eddig egy forintot sem fizetett azért, hogy a mondanivalója eljusson a nyilvánossághoz.






Március 15-én ismertetni fogja az általános politikai programját, ebből a 444-nek is elárult pár részletet: „Ha van egy harmadik erő, annak lesz egy világos programja, akkor matematikailag ki kell alakuljon egy olyan eredmény, hogy két pártnak vagy két pártszövetségnek kétharmada van. Egyedül senki nem tud kormányozni, ez már egy óriási változás lesz. A mi programunknak az első pontja lesz, hogy az Országgyűlés első napján a kormány működésének első napján az összes kétharmaddal bebetonozott köztisztviselőt leváltjuk. És onnantól a pártok megállapodnak, mint a régi szép időkben.” Magyar Péter szerint „bárki bármit állít, szabad választásokon megdönthető, leváltható és koalícióba kényszeríthető” a Fidesz. Azt ígérte, hogy március 15. után a harmadik erő megszervezésén fognak dolgozni, ami a NER lebontásához kell.

Kitért arra is, egyáltalán miért van szükség a pártalapításra. „Sokan mondják, akik támogatnak, hogy jaj, csak párt ne legyen, és maradjon ez egy mozgalom vagy egy civil szervezet. Meg kell érteni, hogy a képviseleti demokráciában aki igazán hatást akar elérni a folyamatokra, annak nyilván pártban kell gondolkodnia.” Magyar Péter szerint az influenszerek 150 ezres tüntetése is azt mutatja, azzal nem lehet hatást elérni, hogy az emberek dühösek és kieresztik a gőzt.

A Medián friss közvélemény-kutatása szerint akár a párt nélküli választók 13 százalékát is megszerezhetné Magyar Péter azok közül, akik hallottak róla. Emiatt gondolja úgy Magyar Péter, hogy egy új ellenzéki párt felbukkanása a kegyelmi ügy miatt kialakult helyzet miatt a Fidesznek sem lenne jó. Nem véletlen, hogy „a rogáni és a gyurcsányi propaganda kéz a kézben próbálja lejáratni”.






Magyar Péter szerint a Fideszben is látják, amit az emberek többsége érez, hogy „ilyen még nem volt”, ami nem egy újabb 1 százalékos párt lehet. Mindkét oldalról jelentkeztek politikusok a pártjába, de konkrét neveket nem akart mondani. „A jelen hangulatban egy harmadik erő csak akkor lehet sikeres, hogy ha nem a politikában már jelen lévő szereplőkkel működik együtt.”

Vízválasztónak nevezte március 15-ét, akkor fogják meglátni, mekkora igény van egy új pártra. „Szeretném látni, hányan csatlakoznának egy olyan programhoz, egy olyan nemzeti minimumhoz, amit mi vagy én próbálok meghatározni.” Amit most csinál, az egy „one man show”, de hosszútávon ezt nem lehet csapat nélkül csinálni, mert idővel „bedarálják”. Három-négy ember szervezi a március 15-i eseményt, de azt nem akarta elárulni, hogy kik ezek.

Magyar Péter szerint a felmérések azt mutatják, hogy most van egy erős anti-establishment hangulat, az emberek többsége elégedetlen a hatalmi elittel, amibe beletartozik a kormány és az ellenzék is. Ha máskor lépett volna a nyilvánosság elé, tizedekkora hatása lett volna a kiállásának. Azt mondta magáról, hogy se nem izgalmas, se nem mond új dolgokat, mégis valamiért figyelnek rá az emberek.

Komolyan gondolta, amikor egy hónapja a Partizán műsorában rossz viccnek nevezte a politikai szerepvállalását, de nem számolt azzal, hogy milyen hatása lesz a kiállásának, rengeteg támogató üzenetet kapott azóta. Csak akkor lesz valódi hatása az ő tevékenységének, ha alternatívája lesz a 20-30 éve fennálló politikai status quónak. Magyar Péter a korábban a Telexnek adott videóinterjújában beszélt arról, hogy sokan győzködik, lépjen be a politikába.



1710364940825.jpeg
 
Ezt érthető hogy úgy fogalmaztál.
De mivel itt már egy láncolatról van szó és sorra jöttek a dőlések és s "bombák"
Ezért az ügy elindítója mindig a gyufa az az a gyutacs.
Lehet az is eljön(lehet) hogy már semmit se fog számítani mi volt Bicskén.
Az akkor számít ha lesz egy ország sorsát jövőjét igazán szívügyén viselő kormány akinek fontos lesz, milyen állapotok uralkodnak egy gyermekotthonban. Lesznek hozzáértő nevelők, lesz felügyelet és számonkérés.
Nem leszünk többet következmények nélküli ország. Megszűnik a NER bűnszervezetté vált.De már születésénél sem jó gondolat.
Már akkor kirekesztő volt.És szép de hazug mondat: Nemzeti együttműködés rendszere.
Ez csak őket jelentette már akkor is.
Abban igazat adok neked, hogy Bicske volt a gyufa, de jelen pillanatban már csak mellékszál annak ellenére, hogy belebukott Novák, Varga és Balog.
Az, amibe Gulyás Gergely bukott bele, az a fősodratú szál, és a nagy kérdés, hogy ennyivel ezt a történetet meg tudja-e úszni a fidesz, vagy további áldozatokat is követel a már amúgy is kritikus helyzet. A közelgő választásnak pedig óriási a tétje, a rendszer tartóoszlopai vannak végveszélyben.
 
de jelen pillanatban már csak mellékszál annak ellenére,
Erre ott volt a válasz lassan Bicske már elveszti jelentőségét
És ilyen szempontból már most vannak nagyobb horderejű tétjei
Na lassan megértjük egymást.De én már mikor beidéztél már abban benne volt épp csak nem "mellékszál" szóval
Lehet az is eljön(lehet) hogy már semmit se fog számítani mi volt Bicskén.
Az akkor számít ha lesz egy ország sorsát jövőjét igazán szívügyén viselő
 
nem hallgattam meg


Van benne egy számomra és sokak számára új név:
Martonovics Bernadett Detti
Keresésre egyelőre ennyi:

A „Martinovics Dettiként” emlegetett személy valójában Martonovics Bernadett, aki ebben az időszakban a Varga Judit vezette Igazságügyi Minisztérium Civilisztikai és Igazságügyi Kodifikációs Főosztályának vezető kormány-főtanácsosa volt.
Olyan összekötő kapocs lehetett
Tovább olvasva
Martonovicsról a tanúvallomások szerint mindenki tudta, hogy Molnár Zoltánnak, az Igazságügyi Minisztérium akkori közigazgatási államtitkárának a „szócsöve”.
Tehát gombolyodik a dolog
Már Molnár Zoltán-ig jut ha egyszer elkezdik komolyan benni
1711615063053.png
 
Utoljára módosítva:
Rogán hatékonyan dolgozik?
A sövényen innen inkább úgy tűnik, hogy a történések kicsúsznak a kezéből.
Tegnap volt egy videója goyonak én megnéztem
Lakner Zoltán a meghívott
Már ott elhangzik
Nem dolgozik jól a Rogán
És nem képes már hatékonyan elfolytatni dolgokat
Ezért hirtelen jöhet egy személycsere egy buktatás
De Rogánnak már volt ilyen.
 
Utoljára módosítva:
Puzsér 0:38-nál sorolja azokat a lehetőségeket, amivel Orbánnak kell szembesülnie, ha elveszti a 2/3-os többségét. Ezen gondolkodjon el mindenki. Ez egy reális célkitűzés. Az, hogy valaki helyből távolugrással legyőzi, legyőzheti a fideszt egy választáson, az egy ordas nagy hazugság.

 
Puzsér 0:38-nál sorolja azokat a lehetőségeket,
Puzsérnak az bája túl szerény
De mivel nagyjából azt mondta amit mi is itt beszéltünk
Ezért jót mondott :)
Például tudtuk egy lépésben Magyar Péter sem
Például már latolgattuk kikkel biztos nem áll össze
sejthető hogy kis pártokkal (én a kutyákat mondtam)
Hogy belé-olvadbának a többiek a ma létezőek közül
Én kétlem: bolond a momentum szélsőséges és szolga a mi hazánk.
MZP érdekes kérdés.
De hogy kisebbségben kormányozhat tovább Orbán ezt meg te mondtad(eredmény ha nincs 2/3) ez ugyanaz de még ha sima egyszerű többség se lesz, akkor lehet a kisebbségi kormányzása
Hogy DK egyedül marad-e a 14%-val arra semmit se mondok.
Mivel tudjuk a Puzsér mennyire utálja Gyurcsányt
Szinte lekicsinyli
Jó alkusz pedig.
 
Utoljára módosítva:
Varga Judit, köszönjük!
Köszönjük, hogy eltakarodtál!

Elutasította a bíróság egy nő távolságtartási kérelmét, akit aztán halálra késelt a volt férje​


Néhány héttel ezelőtt elutasította a bíróság annak a nőnek a távolságtartási kérelmét, akit aztán kedden a volt férje késelt halálra Tamásiban. A férj évek óta halálosan fenyegette a volt feleségét és annak párját. A nő megkéselését a saját fia jelentette a mentősöknek.
A férfit négy évvel ezelőtt letartóztatták azért, mert rendszeresen életveszélyesen fenyegette a volt feleségét, ezért a férfi februári kiszabadulása után a nő a bírósághoz fordult. A volt férj azonban kedd reggel váratlanul megjelent a nőnél, és halálra késelte. A gyilkosságot beismerte – tudta meg az RTL Híradó.
A rendőrökkel az egykori házaspár fia közölte, hogy külön élő apja megkéselte az anyját. A nő a mentő kiérkezésekor már nem volt életben, a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A 49 éves volt férj a háznál megvárta a rendőröket.
A GYILKOSSÁGOT BEISMERŐ VOLT FÉRJ LETARTÓZTATÁSÁT A RENDŐRÖK KEZDEMÉNYEZTÉK, CSÜTÖRTÖKÖN DÖNT RÓLA A BÍRÓSÁG.

A környékbéliek a csatornának arról számoltak be, hogy az áldozatot kedvesnek, míg a volt férjet agresszívnak, magának valónak ismerték.
Négy évvel ezelőtt februárban vették először őrizetbe a férjet azért, mert tönkrement házasságuk miatt folyamatosan azzal fenyegette feleségét és annak új párját, hogy megöli őket.
EGYIK ALKALOMMAL KÖZÖS, 17 ÉVES FIUK SEGÍTSÉGÉVEL EGY SZÉKHEZ KÖTÖZTE A NŐT, HOGY MEGFÉLEMLÍTSE.
A rendőrök akkor a házkutatáson éles fegyvert is találtak és letartóztatták, mindössze néhány hete szabadult a férfi.
AZ RTL INFORMÁCIÓI SZERINT A VOLT FELESÉG 60 NAPRA MEGELŐZŐ TÁVOLTARTÁS ELRENDELÉSÉT KÉRTE, ÉS BÁR AZ ÜGYÉSZSÉG INDOKOLTNAK TARTOTTA, A TOLNA VÁRMEGYEI TÖRVÉNYSZÉK ELUTASÍTOTTA A KÉRELMET.
A csatorna megkereste a bíróságot, hogy megtudják, milyen indokkal utasították el a kérelmet, de azt írták, nem adhatnak tájékoztatást. Az eset körülményeit a Tolna vármegyei RFK bűnügyi osztályán, emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban vizsgálják.
 
Jelen helyzetben szerintem van esély arra, hogy megdőljön a kormány 2/3-os szériája.
Megfeledkezel arról épp az elébb latolgattuk a Magyar Péter ügyet
Az tartalmazta a 2/3 nál kevesebb lesz gondolatot.
És most nézzük Magyar Péter verzió nélkül nélkül
Az akkor a klasszikus a győztes mindent visz esete az pedig hirtelen ugrik 2/3 ra.
Nézzük mit eredményezhet még Magyar Péter: azt ami már ma is látszik
Mennyiségnyi Fidesz szavazó elkóborlását.
De ezek nem a jelenlegi ellenzékhez mennek.
Hanem az egyéb pártokra voksolnak.
Na ez egy érdekes eset:Senki nem vált kormányt
Éppen csak kisebb arányban nyer a fidesz.
És a Puzsér hülyéskedése Összeáll a DK és a Fidesz
De közte van az hogy: nyer a fidesz de hány százalékkal és azt miként matematikázzák?
A te eszed a 2/3ra jár
Az enyém a polgármestereknél. A területi nyerésnél.
Sőt ne szaladj előre
Jön a közbülső mérleg az EU választás ott mit ért el Magyar Péter
Mert ettől sok függ- pl van e pártja a az utcai tömegből mennyi lesz rá voksoló.
Ezt legalább várjuk meg mielőtt az országgyűlést latolgatja bárki
 
Kiváncsi lennék, hogy
- mivel zsarolta Magyar Péter 16 éven keresztül Varga Juditot, hogy ö hallgatott?
- miért nem irta alá az igazságügyminiszter az isztambuli egyezményt, amivel magán és nőtársain is segíthetett volna?
- miért akadályozta a családon belüli erőszak jogi szigorítását?
- miért hívták be Magyar Pétert a Karmelitába, hogy lebeszéljék a válásról?
- miért volt érdeke a családbarát kormánynak, hogy összetartson a látszat kedvéért egy erőszakon alapuló házasságot?
- miért nem indítatott Varga Judit egy nyomozást?
- mi az, amit 1 év után tett Varga Judit, amire válaszként Magyar beváltotta a "zsarolását"?
Nem igazán tudok most ennek ellenkérdezni de helyesbíteni
az utolsó szerintem kitalálható.
És még hozzá is adok egy összeesküvés elméletet

Egy év után mi más most?
A kellő időpillanat kihasználása a Bicskei botrány tette a lépést.
De én látok tervszerűséget.
az hogy az ep választásokra mondta, egy videóban honnét tudják hogy nincs már bejegyezve egy párt?
Eddig ez elhangzott.
Most eresztem szabadjára a fantáziámat.
Annyira jó minőségű az a felvétel.
Annyira készségesen beszél Varga Judit.
Már már szándékosnak érzem.
Elképzelem Varga tudja el is mondta "nincs kilépés a maffiából"
De pedofil ügyet is ismerte: az természetesen kitalálható számára hogy be fognak áldozni párakat.
Ő is bukni kényszerül.
De ne felejtsük Ő önként adta be lemondását és önként vonult vissza az ep képviseletből is
A gondolat most lép hajmeresztőbe: megrendezték "halálukat"
Mármint a vallomást, hogy ő csak elszólta magát otthon.Hagyta kikérdezni.
Nos ebben az esetben van kilépés a maffiából ha eljátsszák az áldozati szerepet.Így a Varga Judit tanúként kihallgatása ha eljön mert közeleg.

Az ügyészségnek a hangfelvétel után szerintem nem sok választása van, nyomozást kell elrendelnie. Azért én arra kíváncsi lennék, hogy a hangfelvétel alapján beidézettek közül kinek lesz kedve röhögni.
És végig zsaroltat és lehallgatottat mutatnak.
Ez egy nagy terv lehetne.
a kockázat óriási.De menekülés és közös próbálkozás ha dominó megdől és nem nagy fölénnyel(ez ma már bukás) nyer a Fidesz a választáson.
Az ad választ meddig jut el a nyomozóhatóság képes-e Varga judit beszélni.
Még ott fura mondat: „Döbbenet. Magyar Péter tényleg megtette. Ezzel zsarol több mint egy éve”
Ha a terv része akkor döbbenet ami történik.
Mi van még?
Az hogy Fideszen belül is ott a sok repedés.A feszültség nagy.
estleg egymást megpróbálják majd a széttépés elé vetni.
Igazából Magyar Péter még azt is mondta a zászlóbontáskor:
Az hogy kikkel nem fog össze E mellett rákérdeztek és Fidesszel?
Azt mondta a hivatalos Fidesszel nem(a NER-s re értette)
És a többi Fidesszel?
Igen azokkal igen.
szóval meg is lenne képes tartani a nem bűnöző Fideszeseket.
De ez eddig egy része történés és mondatként elhangzott.
A többi az összeesküvés elmélet játék.
Mert már a racionalitáson túl van minden.
De ez igen nagy kaliberű terv lenne és igen kockázatos
és tényleg: Döbbenet. Magyar Péter tényleg megtette.
Ez ep választásokon sok minden kimutatkozik.

A többi kérdésed jó:

idézőjel másolata.jpg - mivel zsarolta Magyar Péter 16 éven keresztül Varga Juditot, hogy ö hallgatott?
- miért nem irta alá az igazságügyminiszter az isztambuli egyezményt, amivel magán és nőtársain is segíthetett volna?
- miért akadályozta a családon belüli erőszak jogi szigorítását?
- miért hívták be Magyar Pétert a Karmelitába, hogy lebeszéljék a válásról? idézőjel másolata.jpg
Ezekre meg sem kísérelek válaszolni
 
Utoljára módosítva:
Ilyen magas posztot betoltott embertol mit is varhatnank ha sajat magat sem tudja megvedeni? Minket noket , foleg akiket bantalmaznak hogy fogja megvedeni?
A legtobb verekedos ferfi a kiszolgaltatot helyzetben levo not olyan helyzetbe hozza hogy az ne tudjon kilepni a bantalmazo kapcsolatbol. Legtobbszor nincs kello anyagi forras hogy uj eletet tudjon kezdeni a no esetleg a gyerekeivel. Varganak nem volt ilyen problemaja.
HA mar a Pegazus ugyben fut fat lehallgattak akkor neki miert nem jutott eszebe a bantalmazo ferj lehallgassa? Bizonyitekot szerezen a duhajkodasaira?
Magyar Peternek annyit koszonhet, hogy most mar siman nem fog a fidesztol eljonni mert meguszta a pegazus balhet Wolnert Stadot a pedofil kegyelmet es jonnek a Rogan a Polt Peter ugyek stb.
Krokodil konyeket lehet ejteni neki minden rendelkezesre allt, penz hatalom o egy igazsagugyi Miniszterno akit ilyen helyzetbe nem hozhatnak hisz eleget tanult hogy minden lehetoseget kihasznalhason a sajat erdekebe.

 

Nem értek egyet a DK gondolatmenetével.
A kegyelmi ügy morálisan támadható, jogilag viszont nem, köztársasági elnök döntése végleges és nem visszavonható.

A felvételt viszont én egész más aspektusból nézem: "kihúztak, de nem mindent"... "mindez csak azért történhetett meg, mert Polt nem ura a helyzetnek".
Ez beismerő vallomás Varga részéről, hogy igenis beavatkoztak, csak nem sikerült mindent eltüntetni.
És itt lépjünk egyet hátra, és nézzük a lehetséges következményeket nem csak nemzeti szinten, és ne írjuk le azzal, hogy Polt majd ezt is elsikálja.
Ez a felvétel az unió számára is bizonyíték, hogy az igazságszolgáltatás nem független, ergo amit vállaltak, az csak papíron teljesítették. Ez minimum az uniós pénzek kiutalásának felfüggesztésével kell hogy járjon, amíg az esetet kivizsgálják.
Ez pedig, ha nem is ér fel egy hirtelen ledobott bombával, de egy olyan alattomosan terjedő avartűz, amit nem lehet megállítani, és a végén ugyanazt eredményezi, mint egy bomba.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,803,398
Tagok
615,793
Legújabb tagunk
ViperHun
Oldal tetejére