Mi volt a mai menü? II.

Ternyák

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Mindenkinek!
Mostanság kínlódom a kajával, mert a köszvény felé barangolok. A diétából, ami neki jó, az 90%-ban nem jó a cukornak. Állítólag ez jellemzően előfordul cukorbetegek között. Marhára boldoggá tett. Végül diéta + gyógyszer is lett.
Tele van a hócipőm.
Tegnap sült tőkehal (én nem ettem), zöldséges rizs, paradicsommártás, hagymás-paprikás krumpli és tükörtojás (azt is óvatosan lehet enni, mert nem bírom szedni a koleszterin csökkentőket, helyette a Flóra vitált eszem, de az is csak módjával).
Lehetne: tejtermék (tejfölt ne) rizs, krumpli, zöldségek (amit szeretek, na azt abból sem), liszt (én ott is elvileg csak a teljes kiőrlésűt használom, amit nem kéne).
Ma: sajtos-joghurtos tészta volt.
Holnap: Leveles tésztában sonka-sajt sütve, helyette eszem paradicsomszósz-főtt krumpli varriációt (ez zsírmentesen tökéletes diéta gyomorrontásnál :rohog: :rohog: ).
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyoknak még paprikás krumpli, kisebbeknek milánói.

Tegnap este divatbemutatón voltunk! Lányomék évfolyama készítette a műsort.
Mivel az iskolában van siketek és hallássérülteknek is osztály jelnyelven előadtak pár Abba számot.
Nagyon jól éreztük magunkat! Ügyesek voltak!
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Svéd húsgolyók krumplipürével, áfonyalekvárral. Fiúk későn jönnek ma haza, én masszőrnél leszek - nem tudok frissen krumplit sütni.
Lányom megeszi a maradék milánóit.

Tegnap úszott a város! Egy városrészt le is zártak. Volt ahol beszakadt az út és hömpölygött a víz. Állítólag szakértők szerint 1 nap alatt 1 havi csapadék esett.
Nagy dugók voltak már reggel az utakon. Javasoltam Férjemnek, hogy ma ne autóval, hanem csónakkal menjenek, de azért mára már jobb volt a helyzet.
 
Top