Mi volt a mai menü? II.

Gecsényi Róbert

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyros-tálat választottam kedvenc kifőzdémben. Nagyon finom volt minden, de a hús..hát biztos szerelmes volt a szakácsnő (akit imádok egyébként) mert betyár sós lett.
Olyan sós volt, hogy már az első falatnál azon gondolkodtam,hogy leküldjek-e mellé egy pofa sört (persze minden falathoz ez dukálna akkor, de így elfogyna akár egy fél rekesznyi sör, én meg bebódulnék a szék alá és kérnék vagy két kórházi kacsát is, mert biztos nem lenne erőm elvergődni a WC-ig), vagy hirtelen citromot facsarjak rá (persze ekkor meg grimaszolnék mint az éhes hiéna a káposztasaláta mellől). vagy esetleg nyomjak rá habot kakaószórással (de hát nem a cukrászda raktárában vagyunk); de végül megettem úgy ahogy van.
Most a vízcsap mellett táborozom, a slozi közel; vedelek és könnyítek.
:D
 

Zalabai Kata

Állandó Tag
Állandó Tag
Ó,igen....sikerült vennem akciós felső csirkecombot, 10 kilót 6745 forintért. Megy a fagyóba, de ma abból lesz ebéd is, sült combi lesz. Mostanában sok burgonyát ettünk ezért készítek egy besamellt, belekeverek egy zacsi kifőzött tésztát, tepsibe öntöm, és megsütöm, a tetejét jól megszórom sajttal. Fura összeállítás, de finom együtt.
 

kukta

Állandó Tag
Állandó Tag
Össze vissza keveredett az étlapom...a maradékok elfogytak...ma és holnapra kieszeltem borsó paprikást csirkehússal...meg lett hozzá tarhonya és káposzta saláta...dezertnek kaptam a szomszédaszonytól aprósűteményt...
 

Hekate

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt a kisunokám. Már tegnap jött. Ma ő rendelte az ebédet. Húsleves, sok tésztával, és tojásos nokedli.
Utána málna és áfonya volt a desszert. Fagyi is van, de azt nem kap, mert kissé náthás, és a köhögést is elkezdte.
Így van tavasz óta. Egy hétig beteg, egyet megy az oviba, aztán megint beteg. Az elmúlt két három hónapban volt hányós-hasmenéses vírus, középfülgyulladás, skarlát, kötőhártya gyulladás, meg egyéb megfázós apróságok. Erősíteni kellene ezeknek a piciknek az immunrendszerét, mert minden apró betegség leteríti őket.
 
Top