Nagy Bando..........

Nagy-Bandó: “A múltkor Kecskeméten voltam és tiszta véletlenül hallottam egy kórházi dolgozótól:
Oda viszik Orbán feleségét mindig, amikor összeveri.
Egy beteg ember az ország élén.”


24506695_1977563569158228_3286315971953819648_n.jpg


Az ATV közleményben határolódott el a humorista kijelentésétől:

“Az ATV mindig és minden helyzetben tiszteletben tartja mások személyiségi jogait. Nagy Bandó András tényállítasai súlyosan sértették egy politikus magánéletét és személyiségi jogait, ezért nem tesszük közzé a videót.

Ez a lépés a csatorna saját döntése.”

 
Nem értem most mi bajotok van. Megmondták, az asszony helye a konyhában van, feladat még a szülés, slussz passz!
Orbán Viktor egy jó hazafi, ha valóban bántalmazza a feleségét csak állampolgári kötelességét teljesíti, az asszony elkóricált a konyhából hát visszapofozza. Ott helye, süssön, főzzön ha már szülni nem tud, és örüljön, hogy még egyedüli feleség, mert Ura és parancsolója ha egyszer utánozni kezdi a barátait könnyen vihet haza még szaporodás képes többedik feleséget!
:cool::)


 
Putyint is otthagyta a felesége, szóval ez nem lehetetlen.
Amúgy azért biztosan nem kellett nélkülöznie soha (legalábbis mióta férhez ment).
*
Inkább eszem üres kenyeret, üres teával, de engem ne tángáljon senki. Aztán Putyinnak - állítólag - -- helyén van az esze, amíg döbrögiről ezt és így nem "énekelhetjük" el, legfeljebb a saját táborának hangadói. Azok is érdekből, mert amíg egy kisvasúton és foci pályákon, meg ördöngős" migránsokon jár a "vezír" esze, addig van jól, a fityesz stábnak jön a mani, sőt még a több mani. Ők viszont nem ellenségeik saját maguknak, az ő szempontukból érthető, hogy minél tovább maguk előtt állítják döbrögit, még akkor is, ha ki lenne tömve fűrészporral... Ez a szerencsétlen asszony pedig, hogy vissza is kanyarodjak a témához, elképzelhető, hogy nem mer elválni. Egy olyan embertől, akinek jól forognak az eszének kerekei, minden gond nélkül le lehet lépni. De ha a kerekek össze is meg "vissznya" is forognak, attól viszont nem biztonságos. Ki tudja, mivel félemlíti meg őt a "másik fele"? Hatalma van, tudjuk. Már többször bizonyította.
 
Mondtam - Bandó nagyon egyszerűen és könnyen félreérthető. Nem fideszes, soha nem volt az. Nagyon-nagyon régóta semmilyen se nem. Azután meg, a Torgyánnal Nagy-Bandó bánt el...? Ez számomra pedig még újdonság is. Ő egyszerűen egy környezetét nyitott szemmel figyelő, elkeseredett értelmiségi, akinek van humora és lehetősége is ahhoz, hogy néha elmondja, mit tapasztal.
Itt Canadaba bevallalta en onnan tudom de ebbe a videoba is utalt ra.
Torgyanrol en nem szoltam ,bar o is meger egy miset.

Pufi canadai producer volt o hozatta ki Nagy Bandot eloadasra./es meg vagy 140 muveszt./
 
*
Inkább eszem üres kenyeret, üres teával, de engem ne tángáljon senki.
Tudtommal jogász a hölgy, akárcsak a párja, szóval nem hinném, hogy esetében az üres kenyér réme fenyegetett volna, persze nem ismerem a képeségeit.
Aztán Putyinnak - állítólag - -- helyén van az esze, amíg döbrögiről ezt és így nem "énekelhetjük" el, legfeljebb a saját táborának hangadói.
Sajnos ellent kell mondanom neked. Aki képes egy egész országot az uralma alá terelni, az nem lehet hülye. ellenkezőleg. Veszélyesen okos.
Azok is érdekből, mert amíg egy kisvasúton és foci pályákon, meg ördöngős" migránsokon jár a "vezír" esze, addig van jól, a fityesz stábnak jön a mani, sőt még a több mani.
Azt már évszázadok óta tudják, hogy ahhoz, hogy a belső problémákról eltereld a figyelmet, keresni kell egy külső ellenséget.
Ő is ezt teszi, megfejelve azzal, hogy az állam pénzét magánosítja.
Ők viszont nem ellenségeik saját maguknak, az ő szempontukból érthető, hogy minél tovább maguk előtt állítják döbrögit, még akkor is, ha ki lenne tömve fűrészporral... Ez a szerencsétlen asszony pedig, hogy vissza is kanyarodjak a témához, elképzelhető, hogy nem mer elválni. Egy olyan embertől, akinek jól forognak az eszének kerekei, minden gond nélkül le lehet lépni.
Szerintem meg nem. Most már nem. Korábban még talán. Mert mára kialakították az erkölcsös keresztény kormányfő képet, amit ez a válás önmagában is romba döntene. Ezt nem engedheti meg magának a regnáló hatalom.
De ha a kerekek össze is meg "vissznya" is forognak, attól viszont nem biztonságos. Ki tudja, mivel félemlíti meg őt a "másik fele"? Hatalma van, tudjuk. Már többször bizonyította.
Mint előbb kifejtettem, itt már nem csupán Orbánról lenne szó, hanem az "intézményről" amit megstestesít.
 
Azért nem kellene mindenfajta rosszindulatú vagy politikai célból készített baromságot azonnal minden további nélkül elhinni!
Most nem mondok ellent de vedd figyelembe Madvegy írását is
https://canadahun.com/temak/nagy-bando.58408/#post-5242398
Bandó nagyon egyszerűen és könnyen félreérthető. Nem fideszes, soha nem volt az. Nagyon-nagyon régóta semmilyen se nem. Azután meg, a Torgyánnal Nagy-Bandó bánt el...? Ez számomra pedig még újdonság is. Ő egyszerűen egy környezetét nyitott szemmel figyelő, elkeseredett értelmiségi, akinek van humora és lehetősége is ahhoz, hogy néha elmondja, mit tapasztal.
Sokkal inkább egyszerű szociális érzékenységű ember.
Nem tartozik párthoz még szimpátiával se
 
Utoljára módosítva:
Több mint negyven éve ismerem Nagy Bandót.. Szerintem semmit sem változott, vagy ha igen, romlott..
Azért vannak akik emlékeznek rá polbeat énekesként nem pontosan lehetett értelmezni, a rendszer ellen, vagy mellette ágál-e.. Aztán bizony igaza van Melittának amikor Vili (bocs itt a többség Pufiként ismerte) megkapta a Köztársasági keresztjét Bandó nagyon gusztustalanul poénkodott rajta,( s én Kanadai dolgait nem is ismerem) pedig.... Szóval szerintem a Nagy Bandó András ugyanolyan beteg ember, mint az Orbán Viktor, az hogy Ő miként éli családi életét az nem érdekel ,de azt gusztustalannak tartom ha valaki a nyilvánosság előtt más családi szennyesét teregeti, ráadásul nem is első, hanem sokadik kézből származó információk alapján.....Ugye kis millióan vannak akik Orbánnak benyalnak, így ezzel már nem érdemes kirukkolni.. Na de ha támadja valaki ugye több lőszer van, mint fegyver... Az egész mai nemzetközi sajtó Orbánnal foglalkozott, de az sem semmi amit Gáti a Népszavában tegnap "álhírként" jegyzett.. Szóval szerintem kulturált világban a politikusi tettek elemzésének van csak helye, s azok elleni fellépésnek ... A családi ügyek a családra és a barátokra tartoznak, legfeljebb a hatóságokra ha szükséges hivatalból eljárni(állampolgári, vagy érdekvédelmi szervezetek bejelentésére, vagy a sértett panasza alapján)..... Az igaz, hogy meglehetősen lejtett a pálya, mikor Orbán megnyerte a választásokat. De megnyerte, s egyelőre még Magyarország demokratikus ország, s januárban kiderül a FreedomHouse továbbra is így véli-e...
S nem egyedül álló Európában, ha egy fiatalember belekóstol a hatalomba, akkor semmi sem drága, hogy visszaszerezze, megtartsa azt.. Ugyebár ez történik manapság Magyarországon....
 
NAgy Bando volt kint Canadaba es voltam is az eloadasan, akkora fideszes ,hogy tobben be is szoltak neki.
Ennek szaladj neki újra én se hiszek belőle egy szót se előttem medvegy is kételte
És mindez független pufi esetétől
Vagy hogy te ott mit láttál, vagy hogy ott kik szóltak még be neki
Egy előadásból felmérni semmit nem lehet
Életpályát folyamatában kell látni.

Úgy tűnik onnan ezt olvasva hogy fideszes?
  1. https://24.hu/poszt-itt/2017/08/10/...-tiszai-baratom-igy-szolt-a-nagy-nemzeti-iro/
  2. https://24.hu/poszt-itt/2017/11/04/bando-lebukott-a-nagykorosi-fideszes-szarkevero/
Valójában mindössze az LMP-t segítve vállaltam 2014-ben, hogy az országgyűlési választásokon, hódmezővásárhelyi független jelöltként megméretem magam Lázár Jánossal szemben. Épp ezért én bárhol előfordulhatok, ahol normális emberek várnak és kérdeznek, vagy meghallgatják a közéleti tartalmú jubileumi kabaré estemet. (Megjegyzem: odáig jutottunk a rákosista Fidesszel, hogy a november 13-i, soltvadkerti estem plakátját Kiskőrösön már kitenni sem volt könnyű.)
 
Utoljára módosítva:
Az eröszak nem privát-ügy.
-
A családon belüli eröszak hosszu idön keresztül privát-ügynek számitott,
Az 1990-es évektöl kezdve érvényes a nemzetközi jog, a nök elleni eröszak az emberi jogok megsértését jelenti és az államoknak kötelessége az álldozatok védelme függetlenül attol, hogy a sértett egy feljelentést tesz vagy sem.
-
Statisztikai adatok szerint minden negyedik nö átél eröszakot a partnerétöl az élete folyamán.
Elméletileg mindenki ismer legalább két személyt akivel ilyen megtörtént.
-
Nehéz elképzelnem, hogy egy állando stressnek kitett politikus, aki Europa (söt a világ) megmentését tüzte ki magának célul, akit saját bevallása szerint az apja rendszeresen megagyalt, nem használna hasonlo eszközöket a házasélettel járo konfliktusok megoldásánál. Öszintén kivánom a felesége részére, hogy a hiresztelés alaptalan legyen.
-

-
Nagy verés lehetett, ha egy felnött embernek igy eltorzul az arca a visszaemlékezésnél.
 
Szerintem egy vezetö politikusnak annyi ideje nincs otthon, hogy fingjon egyet, nemhogy összeverje a feleségét. Újonnan egy bejegyzés Orbán szapulására.
Egy egészségügyi alkalmazottnak szigorú titoktartási kötelezettsége van. És persze, Orbán összevert felesége pont Kecskemétre fog menni elláttatni magát..... akkor már inkább egy magánklinikára megy, ahol, ha megszegik a titoktartási kötelezettségüket, még be is lehet perelni.
Persze az is lehet, hogy pont ö, a feleség akarta kiszivárogtani....:dr_31:

Nagy-Bandó régen jó volt, manapság nem is hallgatom.
 
Ha már pletyizünk...

Nagy Bandó néhány éve titokban viszonyt kezdett egy nála 30 évvel fiatalabb nővel, akitől gyermeke is született, akit ugyancsak titkolt három éven át a felesége és a gyerekei előtt. Így élte kettős életét, míg végül kiborult a bili. Nagy Bandó 44 év házasság után faképnél hagyta a feleségét, de azért az új nőt nem veszi el.
Ajj de csúnya dolog is más magánéletében vájkálni! De ez legalább igaz!
 
A családon belüli eröszak hosszu idön keresztül privát-ügynek számitott,
Ha a bántalmazott fél nem tart igényt a megmentésére, akkor az bizony a privát ügyük is marad mindaddig, amíg a hatóság nem látja indokoltnak a beavatkozást. De a bántalmazott fél még akkor is előhozakodhat a szokásos "leestem a lépcsőn" vagy "nekimentem a lengőajtónak" mesével, és akkor megint csak a privát ügyük marad.
 
Ő egy megkeseredett, frusztrált, nem igazán tehetséges "humorista", aki fölött erőteljesen eljárt az idő.
Annyira nem volt tehetséges és intelligens, hogy a jelenlegi mellőzöttségét sértődés és sértések nélkül emelt fővel viselje.
Ostoba, hiú sértettség okán - teljes önkontroll nélkül - gyűlölködik, gyalázkodik.
Erre még rátesz egy lapáttal azzal, hogy szinte már elitta az eszét, a kocsmában szinte a saját piszkából szedik össze.
Szánalomra méltó, frusztrált, gyenge ember.
 
Ha a bántalmazott fél nem tart igényt a megmentésére, akkor az bizony a privát ügyük is marad mindaddig, amíg a hatóság nem látja indokoltnak a beavatkozást. De a bántalmazott fél még akkor is előhozakodhat a szokásos "leestem a lépcsőn" vagy "nekimentem a lengőajtónak" mesével, és akkor megint csak a privát ügyük marad.
Felteve hogy a hazugsag nem cafolhato meg.
 
Oh ez már egy nagyon nagyon régi történet. Sajnos sok ember azt sem hiszi el amit éppen saját szemeivel lát vagy nem akar hinni. Tőbb video is terjeng errőla neten hogy iként bántalmazza a feleségét sőt van amiben be valja hogy neki komoly pszihés gondjai vannak. Az az igazság hogy ha betartanák a tőrvényt ebben az országban akkor ez az ember nem is lehetne olyan pozícióban amit éppen betölt. Ezt mindneki tudja azok is akik tehetnének lépéseket ez ügyban csak amig dagad a zseb a zsétől addig kényelemseb nem tenni semmit. sajnos nagyon sokan megvehetőek na de milyen áron?
 
Ő egy megkeseredett, frusztrált, nem igazán tehetséges "humorista", aki fölött erőteljesen eljárt az idő.
Annyira nem volt tehetséges és intelligens, hogy a jelenlegi mellőzöttségét sértődés és sértések nélkül emelt fővel viselje.
Ostoba, hiú sértettség okán - teljes önkontroll nélkül - gyűlölködik, gyalázkodik.
Erre még rátesz egy lapáttal azzal, hogy szinte már elitta az eszét, a kocsmában szinte a saját piszkából szedik össze.
Szánalomra méltó, frusztrált, gyenge ember.
Lényegében magad is azt műveled itt amit egyik mondatodban írsz
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,803,347
Tagok
615,789
Legújabb tagunk
vireni
Oldal tetejére