Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

castrum

Állandó Tag
Állandó Tag
„A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!” (Ralph Waldo Emerson)
 

castrum

Állandó Tag
Állandó Tag
„Légy büszke magadra, mert minden látszat ellenére tökéletes vagy. Isten nem csinál selejtet!”

( Darnel Christian )
 

castrum

Állandó Tag
Állandó Tag
"Mert minden érték, amit az életben találhatunk, azokból a kapcsolatokból fakad, amiket a körülöttünk lévőkkel alakítunk ki. Mert nincs semmi olyan anyagi dolog, ami felérhetne a szeretet és a barátság megfoghatatlan kincsével."
Robert Anthony Salvatore
 

castrum

Állandó Tag
Állandó Tag
“Az igazán nagy dolgok az apró rezdülésekben érhetők tetten. Mennyivel szegényebb a tenger végtelen felszíne, ha nem fodrozzák hullámok, mennyivel egyhangúbb a kék ég, ha nem csipkézik apró felhők, és milyen halott az erdő is, ha a fák ágain nem fészkelnek madarak, a fűben nem nyüzsögnek parányi bogarak. Ilyen a lélek is: ha nem figyelünk az alig észrevehető, apró örömökre, az élet szépségének legjavát veszthetjük el. ” (Elisabeth Lobber)
 

castrum

Állandó Tag
Állandó Tag
“Az igazi szeretet ajándék: nem kérheted és nem is követelheted, ahogyan ő sem kér, és nem követel semmit. Van, ha életre hívod; és nincs, ha elvárod, hogy legyen. Földi eszköznek semmi hatalma felette.” (Tatiosz: Életbölcsességek)
 

castrum

Állandó Tag
Állandó Tag
“Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdőd levegővel, idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva a barátaidat, és szívvel-lélekkel szoríts mindekivel kezet. Ne félj attól, hogy félreértenek, és egy pillanatig se törődj az ellenségeiddel. Döntsd el határozottan mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé. Legyen szemed előtt a magasztos cél, amit kitűztél magad elé - és akkor egy idő múlva észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek, ugyanúgy, ahogy a korallállatka kiválasztja a tenger habjaiból mindazt, amire szüksége van. Képzeld önmagadat annak a tehetséges, komoly, hasznos embernek, aki lenni akarsz, és ez a gondolat óráról órára jobban átalakít majd, hogy saját eszményedet megközelítsd… A gondolat minden, őrizd meg e helyes lelki magatartást: a bátorság, az őszinteség, a jó kedély szellemét. A gondolkozás szinte alkotás. Minden jó dolognak a vágy a szülője, és midnen őszinte imádságot meghallgat az ég. Olyanokká leszünk, amilyenekké szívünk mélyén lenni szeretnénk.” (Elbert Hubbard)
 

castrum

Állandó Tag
Állandó Tag
“Ha valakivel találkozol, gondolj arra, hogy a találkozás mögött ezer ésezeregy ok rejlik. Minden emberi kapcsolat szent egymásratalálás. A másik emberbenönmagad másik felét ismered fel, minden vonásában saját vonásaidat látod meg.Amit róla gondolsz, magadról gondolod. Amit vele teszel, magaddal teszed. Amitróla képzelsz, azt magadról képzeled. Mindaz, amit neki kívánsz, egy naponveled fog megtörténni.” (Tatiosz)
 

castrum

Állandó Tag
Állandó Tag
„Paul Valéry szerint általában annak a véleményét fogadjuk el, aki olyannak hisz bennünket, amilyenek lenni szeretnénk!!!”
 

castrum

Állandó Tag
Állandó Tag
„ A valódi megbocsátás lehetővé teszi a bűntudat végtelen körforgásának megállítását, és végre szeretettel nézhetünk magunkra és másokra!!!”
 

castrum

Állandó Tag
Állandó Tag
"Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől.
Először meg kell érezni a lelkét.
Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát.
Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied.
Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed.
Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van."
 

castrum

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha valamikor nem viszonozzák amosolyodat, legyél nagylelkű, és
küldj annak az embernek még egy mosolyt, mert senkinek sincs akkora szükségeegy mosolyra, mint annak, aki nem tudja, hogyan kell mosolyogni másokra!
 

castrum

Állandó Tag
Állandó Tag
"...az igazi szabadság ugyanis nem az elkötelezettség teljes hiányát jelenti, hanem azt, hogy képes vagy önállóan dönteni,és elkötelezni magad amellett, ami neked a legjobb." Paulo Coelho

 
Oldal tetejére