TRUMP FIZET, MERT DIÁKJAIT NEM TUDTA MEGTANÍTANI A MEGGAZDAGODÁSRA

Donald Trump peren kívül megegyezett a Donald Trump Egyetem őt feljelentő 6 ezer egykori diákjával, és hajlandó 25 millió dollárt fizetni.

A megválasztott elnök még 2005-ben alapította a felsőoktatási intézményt, ahol üzleti tanulmányokat hallgattak a diákok busás tandíj, akár 35 ezer dollár ellenében. A felperesek azt állították, semmit nem tudtak hasznosítani a tanultakból, nem lettek gazdagok.

Trump ügyvédje szerint a megegyezés ügyfele kompromisszumkészségét bizonyítja. A megválasztott elnök felelősséget visel a Trump Egyetem hallgatói iránt, de az adott ügyben semmilyen felelősség nem terheli – mondta Daniel Petrocelli.

– Elégedettek vagyunk ezzel a végkifejlettel. A hallgatók mindegyike visszakapja tandíjának a felét. Tehát boldogok vagyunk a megállapodással – jelentette ki a felperesek jogi képviselője, Jason Forge.

A Trump ellen indított perek száma megszaporodott, mikor kiderült, hogy indul az elnökségért.

A sajtó akkor kapta fel az ügyet, amikor Trump azt mondta, két esetben is származása miatt volt részrehajló a mexikói bíró, akinek nem tetszett választási ígérete, hogy falat fog emelni a mexikói határra.

VS.

trump egyetem.jpg
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok!Mercedes Ron: A mi hibánk című könyvét keresnem magyarul epub-ban?Valakinek meglenne esetleg?
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,141
Üzenet
4,804,916
Tagok
615,863
Legújabb tagunk
Batteriestaz
Oldal tetejére