Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

Lovenista

Állandó Tag
Állandó Tag
..ami ugye tudjuk, igen kedves gesztus lenne más helyzetben. De a torkom kaparása szerencsére átlendített az udvariassági akadályokon, úgyhogy nagyon is hálás tudtam lenni a vízért.
 

Erzséb

Állandó Tag
Állandó Tag
A köhögésem nem hogy csillapodott volna, hanem egyre hevesebb méreteket öltött és már úgy tűnt, úgy járok, mint az egy ideig balsorsú Hófehérke, de szerencsére egy nagydarab, tenyerestalpas, vörös hajú asszonyméreteit meghazudtoló sebességgel mögém ugrott és alaposan hátba vágott.
 

greboo

Állandó Tag
Állandó Tag
Az értékes víz a számból a homokra fröccsent, ami rettentő gyorsan felszívta az értékes nedűt. Fáradtságomban és a nap égető, kiszipolyozó ereje miatt, az eszméletlenség határát súroltam.
 

greboo

Állandó Tag
Állandó Tag
A vörös nő fellökött a hátára, én pedig a nyáltól ragadós arcomat a drótszőrű bundájába töröltem...
 

diLey

Új tag
(nem kapcsolódik) Az ablak előtt ülve némán figyelte a távoli zajokat. A játszótéri hinta nyikorgását, a park fáin fészkelő csibék éhes csipogását, az álmos autóvezetők türelmetlen, folyamatos dudálását. Valamikor ő is a zsivaj forgatagában élt. Hintáztatta a fiát a játszótéren, etette a galambokat a parkban, megállás nélkül dudált a sztrádán, mert túlságosan fáradt volt ahhoz, hogy észrevegye az út elején feltört vizet.
 

Tropi

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy távoli kontinens messzi országának kis falujában közben egy ideges ember kétségbeesetten próbálta megkötni a nyakkendőjét, s elméjének legparányibb zugában sem volt még jelen a szikrája sem annak a gondolatnak, hogy miként fog sorsa hamarosan összefonódni a hátán köhögéstől fulladozó embert cipelő tevéével.
 

Lea_M.

Új tag
Ha nem a polgármester lenne a teher a hátán, még ledobná a porba, had nyekkenjen, de mivel kell neki egy eladó telek, inkább cipeli tovább.
 

SZKT

Állandó Tag
Állandó Tag
Ekkor ledobta a testet. Az felkavart némi homokon a helyen, ahová esett. Köpködött. Az orra, szeme és szája, a füle, és testének minden nyílása tele volt az átkozott homokkal.
 

Melinduska

Állandó Tag
Állandó Tag
De mégis mosolyogva néznte ahogy a test, a polgármester teste landol a porban. Abban a porban, amit a polgármester annyira gyűlölt.
 

Lea_M.

Új tag
A fény, a távolból érkezett, egy kis tavacska felszínét csillantotta meg aranylóan a nap sugara, a tevénk, pedig igencsak szomjas volt.Orrcimpái megremegtek, amikor beszívta a távolból érkező víz illatát, és minden erejét összeszedve, futásnak eredt, hogy mielőbb csillapíthassa szomját. Ám, a polgármester is szomjas volt....
 

maria-h

Állandó Tag
Állandó Tag
Utolsó erejével elkezdett a telefonjáért kotorászni a zsebében. Lázasan járt az agya, melyik haverját hívja fel, ki hoz neki egy pohár vizet?
 

Suada77

Állandó Tag
Állandó Tag
A telefon hosszan, kitartóan csengett a vonal másik végén... csörr-csörr, egyre erőszakosabban és hangosabban, de ezt már Kázmér nem hallhatta meg.
 
Oldal tetejére