Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusztok ,
nálunk ma olyan sült csirkeszárnyak lennének rizses lecsóval és jéghegy salátával . Desszertként ma csak öszibarack kompot addandó , nehogymár megszokját a "jót. Mert ugye tegnap este Krumpli leves volt Marhakrinolinnal és muffin desszertként . Mert ha kirándulnak akkor napközben teleeszeik magukat mindenfélével és este nem akarnak rendessen enni . Igy nem zavar ha csak "levest" kell kiöntenem .:mad2:De zavar!!/
 

Christierna123

Állandó Tag
Állandó Tag
Pizza a fagyasztóból. Három hét után az éjjel érkeztem haza, a hűtő tele fagyasztott pizzával, állítólag akciós volt, sejtelmeim szerint a gyerek ezen élt. És mivel a koszos ruha hegyekben áll és mosni kell, főzés nem lesz, jöjjön a pizza a fagyasztóból.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Gulyás leves, sajtos hajtovány. Vendégeket várunk, gyerek nemrég töltötte a 10-et, szülinapi buli lesz. Kapunk egy cukrászdai csokitortát, én meg sütöttem egy gigameganagy gyümölcsös sütit. Alul csokis pikota, rajta vaníliás krém, azon gyümölcs (barack, meggy és szeder), tetjén zselé. Elég mutatós és gyerek kedvence.
Mostanában kísérletezünk a marha különböző részeivel. Elsősorban azért, mert a megszokott részek eléggé drágák lettek, másodsorban meg mert férj egyik barátja hentes, potom áron kapunk tőle kipróbálásra fura részeket. Amiből ma főztem, az kb. ott helyezkedik el a marhán, mint a sertésen a dagadó. Sem csont, sem inak, sem porc nem volt benne, egy vékony hártyán kívül semmi eldobó nincs belőle. Vékony, 1-2 centi vastag rész, olyan egy méter hosszú. Fogunk még ilyet venni, akkor majd megkérdezem, pontosan hogy hívják.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére