Mi volt a mai menü? II.

Gecsényi Róbert

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyros-tálat választottam kedvenc kifőzdémben. Nagyon finom volt minden, de a hús..hát biztos szerelmes volt a szakácsnő (akit imádok egyébként) mert betyár sós lett.
Olyan sós volt, hogy már az első falatnál azon gondolkodtam,hogy leküldjek-e mellé egy pofa sört (persze minden falathoz ez dukálna akkor, de így elfogyna akár egy fél rekesznyi sör, én meg bebódulnék a szék alá és kérnék vagy két kórházi kacsát is, mert biztos nem lenne erőm elvergődni a WC-ig), vagy hirtelen citromot facsarjak rá (persze ekkor meg grimaszolnék mint az éhes hiéna a káposztasaláta mellől). vagy esetleg nyomjak rá habot kakaószórással (de hát nem a cukrászda raktárában vagyunk); de végül megettem úgy ahogy van.
Most a vízcsap mellett táborozom, a slozi közel; vedelek és könnyítek.
:D
 

Zalabai Kata

Állandó Tag
Állandó Tag
Ó,igen....sikerült vennem akciós felső csirkecombot, 10 kilót 6745 forintért. Megy a fagyóba, de ma abból lesz ebéd is, sült combi lesz. Mostanában sok burgonyát ettünk ezért készítek egy besamellt, belekeverek egy zacsi kifőzött tésztát, tepsibe öntöm, és megsütöm, a tetejét jól megszórom sajttal. Fura összeállítás, de finom együtt.
 

Hekate

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt a kisunokám. Már tegnap jött. Ma ő rendelte az ebédet. Húsleves, sok tésztával, és tojásos nokedli.
Utána málna és áfonya volt a desszert. Fagyi is van, de azt nem kap, mert kissé náthás, és a köhögést is elkezdte.
Így van tavasz óta. Egy hétig beteg, egyet megy az oviba, aztán megint beteg. Az elmúlt két három hónapban volt hányós-hasmenéses vírus, középfülgyulladás, skarlát, kötőhártya gyulladás, meg egyéb megfázós apróságok. Erősíteni kellene ezeknek a piciknek az immunrendszerét, mert minden apró betegség leteríti őket.
 
Oldal tetejére