Küldetéses Gyermekek: Autisták és Indigók

dreamaya

Kitiltott (BANned)
Stephen Hawking nyugdíjasként is tovább dolgozik
www.sg.hu

Kanadában kutatja tovább a világegyetem keletkezésének titkait Stephen Hawking brit asztrofizikus, az egyik legismertebb kortárs tudós, akit jövőre nyugdíjba küld a Cambridge Egyetem.

Az idő rövid története és más tudományos sikerkönyvek szerzője a cambridge-i matematika tanszék Lucas-professzori állásából (Lucasian Professor) vonul nyugállományba. Lucas professzor volt Sir Isaac Newton is. Ő volt a második, Hawking pedig a 17. a sorban. 1980-ban nevezték ki, nyugdíjazásának egyetlen oka, hogy januárban 67 éves lesz, és így eléri az állás betöltésének felső korhatárát.

A kanadai Ontario tartományban, Waterlooban működő Perimeter elméleti fizikai kutatóintézet (PI) Hawking nyugdíjazásának hírére létrehozott egy státust, amelyet felajánlott a brit tudósnak. Hawking el is fogadta a felkérést a Distinguished Research Chair (kb. kiemelt kutatások tanszéke) vezetésére. 2009 nyarán kezdi a munkát. "A PI kutatásainak kettős középpontjában a kvantumelmélet és a gravitáció áll. Ez a két téma nagyon fontos nekem, mert vizsgálatuk elvezethet az univerzum keletkezésének megértéséhez" - közölte Stephen Hawking az intézet honlapján.

Hawking alig 20 évesen szerzett doktori fokozatot a Cambridge Egyetemen. Harmincéves korában súlyos betegséget (amiotrófiás laterális szklerózis) állapítottak meg nála, amely a mozgató idegpályák megállíthatatlan elsorvadásához vezet. Ma már csak az ujjait tudja mozgatni és egy számítógép segítségével kommunikál. A speciális billentyűzettel bevitt szöveget egy beszédszintetizátor alakítja hangos beszéddé.

Legfőbb kutatási témája a relativitáselméletet összehangolása a kvantummechanikával. Teóriája szerint mind a tér, mind az idő véges, de semmilyen határuk vagy szélük nincs. Kutatásai "melléktermékeként" azt a sokak számára kiábrándító tételt is felállította, hogy az időutazás nem lehetséges. A tudós egy másik téren is lelohasztotta a kedélyeket, amikor 2005-ben visszavonta elméletét a fekete lyukakról (a mindent magukba szippantó, még saját fényüket is elnyelő, fűtőanyagukat teljesen elégető és ezért összeomló csillagokról) és leszögezte: az ezekben eltűnő anyag nem kerül át párhuzamos univerzumokba.

Stephen Hawking nevét leginkább Az idő rövid története (The Brief History of Time) című könyve révén ismeri a világ. Az először 1988-ban megjelent kötetet több mint negyven nyelvre fordították le és világszerte harmincmillió példány kelt el belőle. 1999 végén a BBC internetes közvélemény-kutatása során ő lett az egyetlen élő ember, akit beszavaztak az elmúlt évezred tíz legjelentősebb gondolkodója közé (hatodik helyen, Charles Darwin és Immanuel Kant között).

2001-ben jelent meg Az univerzum dióhéjban (Universum in a Nutshell) című munkája, amelyben arra hívja fel a figyelmet, hogy az emberi faj nem éli túl a következő ezer évet, ha nem terjeszkedik a világűrben.

Csatolás megtekintése 214967<!-- google_ad_section_end --><!-- eTarget ContextAd End -->
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
ut.gif

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD>
</TD><TD class=blocktop width="100%">
A gyermek intelmei szüleihez

</TD><TD></TD></TR></TBODY></TABLE>

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD class=main-body>Ne kényeztess el! Tudom jól, hogy nincs mindenre szükségem, amit kérek, csupán kipróbálom, hogy mit csikarhatok ki Tőled!
Légy velem határozott! Ez azért fontos nekem, mert ezáltal érzem magam biztonságban.
Ne engedd, hogy rossz szokásokat vegyek fel! Te vagy az egyetlen, aki ezekre még idejekorán figyelmeztethet.
Ne viselkedj úgy velem, mintha fiatalabb lennék, mint valójában vagyok! Ezzel csak azt éred el, hogy ostoba módon „nagy”-ként próbálok viselkedni.
Ne javíts ki mások előtt! Sokkal többet érsz el, ha kettesben csendesen megmagyarázod, hogy mit hibáztam. Ne tégy úgy mintha hibáim bűnök lennének! A kettő összekeverése megzavarja bennem az értékek megtanulását.
Ne védj meg cselekedetem következményeitől! Néha szükségem van arra, hogy – fájdalmak árán – magam tapasztaljam a következményeket.
Ne vedd rossz néven, ha azt mondom, hogy ”nem szeretlek”! Legtöbbször nem te vagy akit nem szeretek, hanem a hatalmat ami akadályoz, hogy kedvem szerint cselekedjek.
Ne törődj sokat apró egészségügyi panaszaimmal! Néha csak azt szeretném elérni, hogy figyeljenek rám.
Ne korholj állandóan! Ha folyton zsörtölődsz, csak úgy tudok védekezni, hogy süketnek tettetem magam.
Ne felejtsd el, hogy nem tudom mindig pontosan kifejezni magam! Ezért néha úgy tűnik, mintha nem lennék becsületes. Ne rázz le, ha kérdésekkel fordulok Hozzád!
Ha nem válaszolsz, egy idő után azt veszed majd észre, hogy abbahagyom a kérdéseket és máshol keresek választ a kérdéseimre.
Légy következetes! Ha nem vagy az, zavartnak érzem magam, és nem tudok többé bízni benned.
Ne mondd nekem azt, hogy a félelmeim butaságok! Nagyon is valósak ezek a félelmek, és csak úgy tudsz segíteni nekem, ha megpróbálsz megérteni.
Sose tégy úgy mintha tökéletesen tévedhetetlen lennél! Túlságosan nagy lesz a csalódottságom, amikor rájövök, hogy nem vagy az.
Ne gondold, hogy elveszíted a tekintélyedet, ha bocsánatot kérsz tőlem! Ez inkább meleg érzéseket ébreszt bennem.
Ne felejtsd el, hogy szeretek kísérletezni! Kérlek, nyugodj bele próbálkozásaimba, nem tudok meglenni ezek nélkül.
Ne felejtsd el, hogy gyorsan felnövök! Biztos nehéz Neked velem lépést tartani, de kérlek, legalább próbáld meg. Ne felejtsd el, hogy nem tudok létezni szeretet és megértés nélkül. Talán nem is kell ezt neked hangoztatnom! Vagy mégis? Kérlek tartsd magad jó kondícióban! Szükségem van rád.
</TD></TR></TBODY></TABLE>

indigovilagindigovilag1222177293.jpg

fold.gif
 

dreamaya

Kitiltott (BANned)
Drága Madaracska :)
Neked szuperérzékeny Galaktikus Maya antennáid vannak :o
Már többször belefogtam, hogy a KristályMamának elmondjam a lényeget, de mindig olyan okoskodónak éreztem és inkább töröltem.
Te viszont szenzációs és ugyanakkor szeretetteljes anyagokat hoztál, ami minden lényeges információt tartalmaz.
Kitűnik belőle az is, hogy a különleges gyermekek édesanyjukat szeretnék rávezetni a különlegességre :idea: kiss
Köszönöm szépen :11:
Ölellek dreamaya
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Madaracska :)
Neked szuperérzékeny Galaktikus Maya antennáid vannak :o
Már többször belefogtam, hogy a KristályMamának elmondjam a lényeget, de mindig olyan okoskodónak éreztem és inkább töröltem.
Te viszont szenzációs és ugyanakkor szeretetteljes anyagokat hoztál, ami minden lényeges információt tartalmaz.
Kitűnik belőle az is, hogy a különleges gyermekek édesanyjukat szeretnék rávezetni a különlegességre :idea: kiss
Köszönöm szépen :11:
Ölellek dreamaya

Kedves Dreamaya!
Örömmel tettem. Nem csoda, hisz egy indigó fiú édesanyja vagyok. Azonkívül van még két lányom is, akiknek nagyon hasonló a természetük, csak nem annyira szélsőségesek.
Legyen nagyon szép napotok, és szép éjszakátok.
Sok szeretettel Erzsi.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Indigók! Lehet levelezni.
Találtam egy honlapot.

http://health.groups.yahoo.com/group/indigo-gyerekek/

<TABLE class=ygrp-desc cellSpacing=0 cellPadding=0><TBODY><TR><TD>"Üdvözöllek kedves Indigó!
Nem véletlenül sodródtál épp erre az oldalra.Ha csatlakozol öszinte veled egykorú fiatal társakra találsz, akik megosztják veled tapasztalataikat.Tanácsot adnak, s segítenek amiben csak tudnak.

Miért hoztam létre a listát?Mert nemvolt és ugyéreztem szükség van rá.Na meg azért mert az indigógyerekek születési aránya Magyarországon a legmagasabb.Egymást segítve hamarabb fejlődünk az úton.
Jellemző indigó tulajdonságok:
Egyfajta felsőbbségi tudattal jönnek a világra.Úgy érzik, megérdemlik, hogy "itt legyenek" és csodálkoznak, ha valaki ezt a nézetet nem osztja.Az önbizalom nem probléma a számukra.Nehézségeik vannak az abszolút tekintélyelvűséggel (elvárják a magyarázatot és a választási lehetőséget).Egyszerüen nem tesznek meg bizonyos dolgokat; például nem szeretnek sorba állni.Csalódottá válnak az olyan rendszerektől, amelyek rutinnal müködnek és nem követelik meg a kreativitást.Gyakran más megoldásokat találnak bizonyos problémákra, mint a társaik az iskolában, mint a szüleik odahaza.Ha nincs körülöttük hozzájuk hasonló, gyakran magukba zárkóznak, és az az érzésük támad, hogy senki emberfia nem érti meg őket. Az iskola nehezen viselhető el a számukra.Nem reagálnak a fegyelmező ijesztgetésre.Nem félénkek.

Csatlakozz hozzánk mindenképp, ha indigógyerek vagy.Ha nem vagy indigó de fiatal és jártas vagy az ezoteriaban akkor is itt a helyed.
UI:Érdeklődő felnöttek,indigógyerekek szülei is csatlakozzanak vagy bárki aki úgyérzi,hogy itt a helye.

A feliratkozáshoz segítség:
irj a secreted kukac gmail.com és a [email protected] -ra és felveszünk kézzel a listára."

</TD></TR></TBODY></TABLE>

Sok szeretettel Erzsi.kiss
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Szent Teréz imája:



Hozzon a mai nap belső békét a számodra. Bízz az Istenben annyira, hogy tudd, pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Ne felejtsd el a végtelen lehetőségeket, amelyek a hitből erednek. Használd az adottságokat, amelyeket kaptál, és add tovább a szeretetet, amely megadatott számodra. Légy elégedett abban a tudatban, hogy az Isten gyermeke vagy. Legyen ez a tudat teljesen a tiéd, és adja meg lelkednek a dal, a tánc, a hála és a szeretet szabadságát. Ez mindannyiunké.


ezo56.jpg

 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
ezo-151.jpg

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=4 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD bgColor=#cccccc>"A világtörténetben egyetlen ember sem nélkülözhető. Valóban: mindenki egyszeri és megismételhetetlen, és sajátos feladattal jött a Földre, melyet csak és kizárólag ő tud megoldani, rajta kívül senki más." Claude de Saint-Martin


</TD></TR><TR><TD bgColor=#cccccc>"Az egészség tehát nem más, mint a valódi tudása annak, hogy kik is vagyunk valójában: tökéletesek vagyunk, a teremtő gyermekei." Edward Bach


</TD></TR><TR><TD bgColor=#cccccc>"Senki sem különálló sziget, minden ember a kontinens egy része, a szárazföld egy darabja, ha egy göröngyöt mos el a tenger, Európa lesz kevesebb, éppúgy, mintha egy hegyfokot mosna el, vagy barátaid házát, vagy a te birtokod, minden halállal én leszek kevesebb, mert egy vagyok az emberisséggel, ezért hát sose kérdezd, kiért szól a harang: érted szól."
John Donne


</TD></TR><TR><TD bgColor=#cccccc>"Aki kifelé tekint álmodik, aki befelé, az ébred." Jung


</TD></TR><TR><TD bgColor=#cccccc>Magna cum Laude
"Színezd újra, színezd újra,
Az életed, ha megfakulna,
Az égbolt beborulna,
Ne menekülj, csak színezd újra!"


</TD></TR><TR><TD bgColor=#cccccc>"Érzelmileg, mentálisan és spirituálisan érettnek kell lennetek, megfelelő belső egyensúllyal kell, hogy rendelkezzetek, mert lehettek spirituálisan olyan fejlettek is akár, mint bolygótok legnagyszerűbb gurujai, de ha érzelmi szintetek egy öt éves gyermek érzelmi állapotának felel meg, és egész életetek azzal telik, hogy az egótok szerint reagáltok – akkor az entitások rá fognak csatlakozni az energiátokra. És valójában az érzelmi szinten éretlen vagy mentális szinten éretlen Fénymunkások azok, akik a leginkább kiteszik magukat az entitások rácsatlakozásának, mindössze azért, mert a szellem fénye felkelti az entitások figyelmét, erre ráharapnak, és te jóságos ég, micsoda lakoma is ez, hiszen az én érzelmi vagy mentális intelligencia hiánya leás a sötétségbe, és dilettáns módon elpancsolgat mindazokkal a negatív energiákkal."

Bereményi Géza: Csönded vagyok

"Most elmondom, mid vagyok, mid nem neked.
Vártál ha magadról szép éneket,
dícsérő éneked én nem leszek,
mi más is lehetnék: csak csönd neked.

E szó jó: csönd vagyok, csönded vagyok.
Ha rám így kedved van maradhatok,
ülhetsz csak tűrve, hogy dal nem dicsér,
se jel, se láng csak csönd, mely égig ér.

S folytatom mid vagyok, mid nem neked,
ha vártál lángot, az nem lehetek,
fölébem hajolj, lásd hamu vagyok,
belőlem csak jövőd jósolhatod.

Most elmondtam mid vagyok, mid nem neked.
Vártál ha magadról szép éneket,
dícsérő éneked én nem leszek,
mi más is lehetnék: csak csönd neked."

Tegyük szebbé közösen a világot!
Benne olyan akciók, amivel reményeink szerint egy kicsivel kellemesebbé tesszük a hétköznapokat. Az általunk szervezett eseményeket megtalálod a naptárban. Ám ha te is tudsz olyan kezdeményezésről, aminek az a célja, hogy egy szebb és jobb világot varázsoljon körénk, oszd meg mindenkivel! Írd be a naptárba, hogy bárki részt vehessen, és közösen osztozzunk az örömben!



</TD></TR></TBODY></TABLE>

ezo-236.jpg
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
NÉGY EMBER A SIVATAGBAN


Részlet Tóbiás Rövid (!) Történetek c. Könyvéből<O:p</O:p


<O:p</O:p



ezo-186.jpg
ezo24.jpg
ezo38.jpg
</O:p




Elhangzott a 2006-ban Frankfurtban tartott Szexuális Energia Iskolában <O:p</O:p



Tóbiás: Történetünk azzal kezdődik, van négy ember a sivatagban, és mindegyikük önként bebörtönözte saját magát. Ezek az emberek a semmi közepén tengették életüket, ahol a nap minden nap sütötte a bőrüket.
<O:p</O:p
Az egyikük egy cölöphöz kötötte magát, ami mélyen a talajba volt süllyesztve. Erről a magas cölöpről egy lánc fonódott emberünk bokájára. A lánc körülbelül két méter hosszú volt. Nem tudott onnan elmenekülni, a bokájára béklyózott lánc következtében. Minden alkalommal, amikor megpróbált onnan kiszabadulni, rájött, hogy a lánc egy helyben tartja őt.
<O:p</O:p
A második embertől nem messze szintén állt egy talajba süllyesztett cölöp, de az ő lábait nem kulcsolta lánc. Helyette egy mély árok húzódott a cölöp és az ő kis szelet sivataga körül. Az árok színültig volt alligátorokkal, és tudta, hogy emiatt képtelen innen kiszabadulni. Ezért aztán nap nap után körbe-körbe sétált az ő kicsiny kis szigetén a sivatag kellős közepén, ahol is panaszkodott, mérgelődött, és vitatkozott saját magával. De az alligátoroktól való félelme egyhelyben tartotta őt.
<O:p</O:p
A harmadik férfi egy New-Age-es volt. Az ő esetében is volt egy cölöp a középpontban, mégpedig egy jókora fémcölöp. A cölöpöt egy hatalmas gumiszalag ölelte körül, mint egy óriási gumi pánt vagy szíj, ami szorosan emberünk derekára fonódott. Minden egyes alkalommal, amikor megpróbált onnan kiszabadulni, csak húzta, húzta a testével a gumiszalagot, de amikor egy bizonyos távolságra elért, a gumikötél visszarántotta őt a cölöphöz. Minden egyes nap, amikor felkelt, csak rázta a fejét, és azt gondolta: -Ez nem volt vicces, ma újra meg kell próbálnom kiterjesztenem magam. És minden áldott nap kifeszítette a gumikötelet, ami újra és újra visszarántotta őt a cölöphöz.
<O:p</O:p
Aztán ott volt a negyedik ember. Neki is volt egy megtermett fém cölöpje, ami mélyen a talajba volt süllyesztve. Neki nem voltak láncai, a cölöp körül nem húzódott mély árok, és gumikötél sem volt a dereka körül. Ő hangokat hallott. A hangok azt mondták neki: -Ne merészelj távol menni ettől a cölöptől a sivatagban! Ha megteszed, a gonosz szellemek martalékául fogsz esni. – Minden alkalommal, amikor megpróbált öt vagy tíz lépésre eltávolodni a cölöptől, meghallotta a hangokat, és ilyenkor gyorsan visszaszaladt a cölöp komfortjához és biztonságához.
<O:p</O:p
Ez a négy ember így élt napról-napra, éjszakáról-éjszakára. Zavarodottan, mérgesen, bebörtönözve ebbe a sivatagba. Míg egy nap egy angyal érkezett hozzájuk. Az angyal azt kérdezte: - „Miért van ott az a lánc a bokád körül?” – És a leláncolt ember így felelt: -„Mások rakták rám. Nem az enyém. Idezártak engem. Ez nem engedi, hogy fejlődjek, és korlátok közé zár.” Az angyal bólintott, majd azt mondta:-„Hm, milyen érdekes!”
<O:p</O:p
Az angyal odament a második emberhez, ahhoz, akinél alligátorok úszkáltak az árokban, és azt kérdezte: -„Miért választottad ezt? Miért vannak körülötted alligátorok?” Erre az így felelt: -„Ezek az életemben szereplő dolgok. Ezek a félelmek, amik felemésztenek és felfalnak, hacsak megpróbálom elhagyni ezt a sivatagbeli kis börtönömet. Inkább itt maradok ilyen szerencsétlen szánalmasként, semmint hogy az alligátorok elevenen felfaljanak.” És az angyal bólintott, majd azt mondta:-„Hmm. Érdekes”
<O:p</O:p
Odament a harmadik emberhez, a New-Age-eshez, akinek a derekára gumikötél feszült, és megkérdezte tőle:-„Hát ez aztán nagyon különös. Mi ez?” „Egy gumiszalag, amit az emberiség tömegtudata rakott rám. Ahányszor csak megpróbálok kiterjedni, ez visszaránt engem a póznához. Feltételezem ez a karmám. Ez a dolgom itt a Földön.” És az angyal bólintott: -„Nagyon, nagyon érdekes!”
<O:p</O:p
Odament a negyedik emberhez, és azt kérdezte tőle:-„Rajtad nincs semmi, semmi nem köt ide. Miért nem fogod magad, és sétálsz ki ebből a sivatagból?” Azt felelte:- De drága angyal, ahányszor csak megpróbálom, azt mondják, hogy ezek a láthatatlan lények fel fognak falni. Démonok vannak ott kint, tudtál róla? Nem akarok találkozni velük, mert fogalmam sincs, mit kell velük csinálni, ezért inkább itt maradok, ahol biztonságos.”
Tudod – mondta az angyal – nekem fennhatóságom van arra, hogy mindegyikőtöket szabaddá tegyelek. Levághatom a láncot a bokádról. Megtisztíthatom az árkot az alligátoroktól. Levehetem azt az ostoba gumikötelet a derekadról. Sőt, még a hangokat is elhallgattathatom, hogy ne beszéljenek többé hozzád.
<O:p</O:p
Erre most azt gondolhatnátok, hogy a történet happy end-del zárult. Mindegyik ember megszabadult és rájöttek mekkora őrültség is volt mindez. De amikor az angyal levette a láncokat, elvágta a gumikötelet, megsemmisítette az alligátorokat és elhallgattatta a hangokat, ezek az emberek egytől egyik mind megőrültek, ott a sivatag kellős közepén. Képtelenek voltak ezt kezelni. Annyira szerelmesek voltak ezekbe a dolgokba, amik egyhelyben tartották őket, hogy nem tudtak tovább egy lépést se tenni.
<O:p</O:p
Pedig bárcsak egy kicsit tovább jutottak volna azon, amit sivatagként érzékeltek, a kis dombon túlra, ami a bebörtönzöttségükön túl állt, akkor láthatták volna, hogy az egyáltalán nem is volt sivatag. Mindössze egy golfpályán voltak, egy homokgödörben. Csodaszép vízi utak, fák, egy klub épület terült ott el, ami telis teli volt angyali és emberi létezőkkel, akik készen álltak arra, hogy mindent megadjanak nekik, amit csak akartak. Lehetett volna saját golf kocsijuk, annyit játszhattak volna, amennyit csak akartak volna. Egész nap ott ücsöröghettek volna a bárban mennyei sört iszogatva, vagy amit csak szemük- szájuk kívánt volna. De a félelmük nem engedte mozdulni őket.
<O:p</O:p
Akármilyen ostobának is tűnt ez az egész ennek az angyalnak a szemében, aki segítette a megszabadulásukat – a négy férfi számára ez nagyon is valóságos volt. A sivatag valóságos volt, a dolgok, amik nem engedték őket mozdulni, valóságosak voltak. A félelmeik – a belülről és a kívülről érzett félelmeik mind nagyon, de nagyon erősek voltak, amik létrehozták ezt a hatalmas illúziót. Egészen annyira, hogy amikor elnyerték a megszabadulást ezek alól, nem tudták hogyan kezeljék a szabadságot. Nem tudtak mit kezdeni a valódi választásokkal. Nem tudtak mit kezdeni az élet szépségével.
<O:p</O:p
Természetesen a saját börtönükbe zárták be magukat. Valójában soha senki nem töltötte meg az árkot alligátorokkal, senki nem rakta rá azt a gumikötelet az ember derekára, senki nem kötözte oda a láncot a póznához, és valójában semmiféle hangok nem beszéltek. De az emberek hajlamosak mindezekre! Létrehozzák a valóságuk illúzióit!
<O:p</O:p
Tehát Shaumbra, ez egy felkérés itt most kivétel nélkül mindannyiótok számára, hogy engedjétek el a félelmeiteket. Ez egy felkérés most arra, hogy nézzétek meg azokat a dolgokat, amik visszatartanak benneteket. Halljátok meg az angyalokat, akik eljönnek hozzátok! Arra kérnek téged, hogy szabadítsd meg magad, hogy hagyd abba a kifogások gyártását, hogy fejezd már be, hogy bezárod magad a saját börtönödbe! Pedig itt kint nagyon is csodálatos, ezen a kis sivatagon túl, ami nem más, mint egy homokgödör. Nagyon csodálatos. Megteremthetsz mindenféle dolgokat, de addig képtelen vagy elképzelni potenciális életed szépségét, amíg hozzá vagy kötve ahhoz a cölöphöz! Amíg egy gumikötél szorul a derekadra! Amíg az alligátorok miatt aggódsz! Amíg a saját félelmeid hangját hallgatod! Miközben felemészt a félelem és a korlátok, még csak el sem tudod képzelni milyen csodálatos lehetsz, és milyen könnyed lehet az élet, és hogy micsoda öröm is az élet minden egyes pillanatban.
<O:p</O:p
Még most is, miközben itt ültök ezekben a székekben, korlátolt emberi elmétekkel még csak el sem tudjátok képzelni, hogy micsoda öröm és beteljesülés származik a többi emberrel végzett munkából, akik szintén szabadok akarnak lenni, és ahol nem kell magatokra vennetek az ő terhüket. Tudjátok a pszichológusok a legtöbbször hajlamosak magukra venni a pácienseik terheit, és ettől ők maguk is szerencsétlenekké válnak. De amikor tanítotok, Shaumbra, nem kell magatokra vennetek senkinek sem a dolgait! Az angyal, aki eljött és felszabadította a négy foglyot, nem rakta a saját bokájára a láncokat, nem vette magára a gumikötelet, nem rakott maga köré egy alligátoroktól hemzsegő árkot, és nem engedte, hogy a külső hangok befolyást gyakoroljanak rá.
<O:p</O:p
Amikor a munkátokat végzitek, ne vegyétek magatokra mások problémáit! Becsüljétek és tiszteljétek őket! Amennyiben azt választják, hogy továbbra is hozzá akarnak láncolódni ahhoz a cölöphöz, tiszteljétek őket ezért, de attól még kérjétek meg őket, hogy hozzanak egy döntést! Időnként egészen el lesztek képedve attól, hogy miket mondanak. Lesz, hogy amikor azt mondod nekik: „Bármikor azt választhatod, hogy elengedd azokat a bokádra kulcsolódó láncokat! Mit választasz? – Az emberek ilyenkor tipikusan azzal kezdik, hogy: „de… de… nem vagyok benne biztos, nem is tudom.” A zavarodottság teszi mindezt.
<O:p</O:p
Ebben a pillanatban, most, ahogy itt ültök, el sem tudjátok képzelni a rátok váró gyönyörűséges távlatokat, amelyek ott vannak közvetlenül az orrotok előtt! Ami sivatagnak tűnik, nem más, mint egy apró kis homokgödör az életben.


ezo-171.jpg
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD bgColor=#ff6c02 height=20>Üzenet </TD></TR><TR><TD align=middle height=50>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=3 width="95%" border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top bgColor=white>
Nyitottság

aranyfeny11338811691216564041.gif
<B><BIG>Hiszen Isteni tulajdonságaid birtokában minden szintű bőség elérhető számodra természetes módon.</B></BIG>

"A megoldás pedig a nyitottság állapotának elérése.
E nélkül még én sem tudok segíteni.
Ezt pedig úgy tudod elérni, hogy elengeded magad, és nem törődsz semmivel.

Egyszerűen csak hagyod létezni magad abban az állapotban, amiben most vagy.
Nem harcolsz tovább ellene, egyszerűen csak létezel.
Semmi mást nem kell, hogy tegyél csak azt, hogy ne akarj most semmit.
Furcsán hangzik, hogy ne tégy semmit.
-Akkor mitől fog megváltozni az életem?-gondolhatnád…Hát attól,hogy nem harcolsz tovább,nem akarsz többé már semmit, és ezzel kinyitod a kaput a megoldásnak.
Megnyitod magad ezáltal az Isteni segítségnek. Abban a pillanatban hogy elengeded a görcsösséget azonnal tudok hatni az életedre. Ez így működik. Ennyire egyszerű.

A nyitottság állapota az állapot, mikor a felismerések,információk el tudnak jutni hozzád.
A benső tudásod az a fényeszencia, ami mindig felszínre kívánkozik benned.
Megragad minden alkalmat ahhoz, hogy megmutatkozhassék. Mindig keresi a kiutat.
Mindig a legkisebb ellenállás felé irányul. Mikor elérkezel abba az állapotba, amikor megnyílsz, akkor ez a minőség meg tud nyilvánulni és te képes vagy arra,hogy hozzáférj a benned lévő bölcs, Isteni részedhez, ahhoz a tudásanyaghoz, ami mindig ott volt benned.

Ez a lényeg. Ez a ti kincsetek.
Szeretném, ha fel tudnátok ismerni,hogy ez a minőség a tiétek.
Mindig kint keresitek azt, ami már bennetek van.
Csodáljátok azokat az embereket, akik valami emberfeletti dolgot csinálnak.

Különlegesnek tartjátok őket, de nem veszitek észre, hogy ők nem mások mint ti, ők csak használják azt, amit ti MÉG nem. Nagyon hangsúlyos a MÉG.
Az a célom ezen a mai napon, hogy egy olyan oldásban részesítselek benneteket,aminek a segítségével képesek lesztek megélni a bennetek lévő kincseket.
Tudnod kell, hogy az a segítség amit most neked felajánlok az egy igazán olyan felajánlás,ami rólad szól. Csak kizárólag rólad.

Most arra kérlek, hogy senki, de senki másra ne gondolj, csak magadra.
Eddig mindig másokat helyeztél magad elé.
Tudom, hogy felelősséget érzel a Világért, embertársaidért, a családodért, a szeretteidért…
Ami most következik, csak akkor sikerülhet, ha csak magaddal törődsz a gyógyítás a felszabadítás idejére.
Tudom, hogy szeretnéd ezen a napon felszabadítani a szeretteidet is és szeretnél az egész Világ sorsán változtatni.
Minden meg fog történni a maga idejében.
Szép sorjában fogunk haladni.
De először most te jössz!
Arra kérlek, hogy végy egy mély lélegzetet!"

Forrás, teljes szöveg: http://www.kryon.shp.hu/hpc/web.php?a=kryon

</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD bgColor=#ff6c02 height=20>TÓBIÁS ANYAGOK </TD></TR><TR><TD align=middle height=50>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=3 width="95%" border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top bgColor=white>
KVANTUMUGRÁS sorozat

aranyfeny11338811691213189055.jpg
Levél a felébredő emberekhez” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Mindazok az angyalok, akik most veled vannak, és mindazok az emberek, akik melletted állnak, megértik az utazásodat. Van ma számodra néhány üzenetük, a legelső és legfontosabb pedig mindközül az, hogy nem vagy egyedül! Másodsorban pedig az, hogy az a folyamat, amin éppen keresztülmész, tulajdonképpen teljesen természetes. Zavarosnak tűnhet, és úgy érezheted, hogy elveszel benne, pedig ez mind nagyon is természetes. Ezzel lehetővé teszed, hogy a régi emberi látszat, és annak illúziója, akinek eddig magadat gondoltad elhalványuljon. Ahogy ez kifakul, elkezded megismerni a lehető legmélyebb és legszeretőbb szinten önmagadat is Istenként, Szellemként, Isteniként, és többé nem korlátoz majd az a régi emberi személyiség, hiszen most már megérted, hogy örökkévaló vagy, hogy nagyszerű vagy, és hogy megválaszthatod a saját valóságodat, sőt még azt is, hogyan élj most a Földön.

Mi, akik itt most összegyűlünk körülötted, megosztjuk veled azt, hogy az összes válasz benned van. Nem fogod azokat a guruknál megtalálni. Semmilyen angyali létezőnél nem lelhetsz rá azokra, hiszen a válaszok benned vannak. Ebben a dualista állapotban az élet, a fény és a sötétség, a jó és a rossz, a maszkulin és a feminin fogalmaival való élet során, elhitted azt a hitrendszert, ami azt állítja, hogy a válaszok valahol máshol vannak. Pedig ezek tényleg ott vannak benned. A legigazabb és legbecsesebb helyen vannak benned, amit felfedezhetsz egy csendes pillanatodban, a légzés pillanatában, önmagad elfogadásának pillanatában.

Forrás: http://www.shaumbra.wire.hu/html/kvantum10.php

</TD></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
aranyfeny11338811691192544835.jpg


2007. május 19. – ENTITÁSOK LEVÁLASZTÁSA ÉS ÁTALAKULÁS A SZAKRÁLIS GEOMETRIÁN KERESZTÜL


Lord Melchizedek és a Fény Plejádi Mesterei vezetik le ezt a magas szintű transzformációs folyamatot. Az erőteljes szakrális geometriai minták és vibrációk felhasználásával egy erőteljes Geometriai Fénytestet hoznak létre, ami „láthatatlanná” tesz benneteket a negyedik dimenziós alsó asztrál sík entitásai, valamint a kollektív tudat asztrális testéből kiterjedő alacsony vibrációs kivetítések számára. Tanulmányozásra kerülnek az efféle rákapcsolódások és csatlakozások különböző okai, amelyek azután beleavatkoznak életünkbe, valamint az is, hogy lehet ettől megvédeni önmagukat, az otthonunkat, és a szeretteinket. Ez egy erőteljes tisztítási folyamat, amit a Mesterek kínálnak számunkra, és bármikor használható, amikor csak ennek szükségét érzed.


KUTHUMI FELEMELKEDETT MESTER




ENTITÁSOK LEVÁLASZTÁSA, ÉS ÁTALAKULÁS A SZAKRÁLIS GEOMETRIA ÁLTAL


Michelle Eloff ©


Johannesburg Dél-Afrika


2007. május 19.

www. thelightweaver. co. za. Az anyag átírását Michelle Eloff készítette.


Az alábbi információ szigorú feltételek mellett adható tovább másoknak, mely szerint semmilyen információ nem változtatható meg, nem törölhető, és nem használható fel anyagi haszonszerzés céljából, és az információ forrását minden esetben fel kell tüntetni.
Kérjük figyelembe venni, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag össze leszel kapcsolódva a csatornázott lénnyel, és ez hasonló folyamatot indít el benned is. Ez nem teljesen ugyanaz, mintha ott lennél a csatornázott Mester jelenlétében, ugyanakkor a hatása éppen annyira erőteljes. Nem kell aggodalmaskodnod a channeling résztvevőinek megadott határidők vonatkozásában. Te is megkapod a saját határidődet Isteni Tervednek, Időzítésnek és Célodnak megfelelően.


Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a bizalom, a meglátás, a befogadás és a tudatosság áldásait. Üdvözöllek benneteket szeretteim.


Nagy örömmel és élvezettel tölti el szívünket, hogy itt lehetünk veletek a mai napon, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerében.


Szeretteim, ahogy a Krisztusi Fény jelenlétében összegyűlünk, kiterjesztjük Fényünket, Szeretetünket és Támogatásunkat mindegyikőtök felé a geometriai hálók és energia formációk megteremtése kapcsán, melyek hozzájárulnak a mai napon megtapasztalásra kerülő tisztulási folyamathoz.
Az entitások kapcsolódása egy olyan téma, aminek eddig nem sok figyelmet szenteltetek. Nem is igazán beszélnek erről, pedig nagyon fontos, hogy az emberek tudatában legyenek annak, hogy az énen kívülről származó energiák az énen keresztül milyen befolyással bírnak az életetekre. Az entitások csatlakozásának rengeteg formája fellelhető, sok különböző entitás létezik, és ezek az energiák képesek hatást gyakorolni a harmadik dimenzióra. Az ő birodalmuk a negyedik dimenziós asztrális övön belül található, ami egy olyan hely, ami a sötétséget táplálja – ha ezt nevezhetjük így – az ő tudatuk a sötét én tudata, vagyis olyan tudattal bírnak, amelyik nélkülözi a megvilágosult ént. Mivel a sötétség mindig is mindössze a fény hiányát jelenti, ezért amikor a fény részecskék mozdulatlanná válnak, akkor beáll a sötétség. Ezért aztán ahhoz, hogy valaki átalakíthassa a sötétséget, mindössze az szükségeltetik, hogy egyszerűen újra aktiválja a fény részecskéket. Ez pedig az erőteljes Vonzás Törvénye, a Szándék Törvénye, valamint a tudatos társteremtés révén valósítható meg. És ez nem csak a külső világra vonatkozik, hanem éppen úgy önmagatokra is. Hallottatok már csapdába esett lelkekről, elveszett lelkekről, hallottatok már más teremtett formában létező entitásokról – a hüllőkről, a drákóiakról, a szürkékről, és sorolhatnám még. Ezek mindössze egy olyan erőnek tulajdonított nevek, ami azt választja, hogy a sötétségre helyezi a fókuszt. Most, hogy elmagyaráztam nektek a sötétség mibenlétét, talán meg fogjátok érteni azt, hogy a sötétség hogyan és miért lép életbe.


Mikor is bárki, attól függetlenül, hogy ő kicsoda, spirituális, érzelmi vagy mentális fejlettségétől függetlenül azt választja, hogy elsődleges fókusza a sötétség legyen, vagy bármi olyan, ami nélkülözi a fényt, azzal azt kockáztatja, hogy magához vonzza ezeket az entitásokat. Nem csak ezen a módon lehet bevonzani egy entitást; tulajdonképpen nagyon, de nagyon sok olyan Fénymunkás van, aki felkelti ezeknek a lényeknek a figyelmét a belőlük sugárzott fény mennyiségével. Ezekben az entitásokban, attól függetlenül, hogy maguk választották a sötétségre való fókuszálást, él egy belső vágy a szabadság iránt. Mivel azonban nem ismerik ennek elérésének a módját, benne maradnak a sötétség ingoványában, miközben a fényre vágynak. Abban a pillanatban, ahogy megpillantják a fényt, elkezdenek felé gravitálni. Ez az oka annak, hogy már oly sok alkalommal elmondtuk a Fénymunkásoknak, hogy érzelmileg, mentálisan és spirituálisan érettnek kell lennetek, megfelelő belső egyensúllyal kell, hogy rendelkezzetek, mert lehettek spirituálisan olyan fejlettek is akár, mint bolygótok legnagyszerűbb gurujai, de ha érzelmi szintetek egy öt éves gyermek érzelmi állapotának felel meg, és egész életetek azzal telik, hogy az egótok szerint reagáltok – akkor az entitások rá fognak csatlakozni az energiátokra. És valójában az érzelmi szinten éretlen vagy mentális szinten éretlen Fénymunkások azok, akik a leginkább kiteszik magukat az entitások rácsatlakozásának, mindössze azért, mert a szellem fénye felkelti az entitások figyelmét, erre ráharapnak, és te jóságos ég, micsoda lakoma is ez, hiszen az én érzelmi vagy mentális intelligencia hiánya leás a sötétségbe, és dilettáns módon elpancsolgat mindazokkal a negatív energiákkal. Ezzel tehát a szó szoros értelmében egy svédasztallá váltok számukra, édességként, savanyúként, főételként és desszerként is felkínálva magatokat, hogy úgy mondjam! (nevetés)


Sokan erre azt mondjátok: -”De ha én egyáltalán nem törődöm ezekkel az entitásokkal, akkor miért csatlakoznának hozzám?”- Igen, ez korrekt. Ugyanakkor, ha életetek bármelyik területén a korlátozásokra, a negativitásra koncentráltok, akkor azzal azt kockáztatjátok, hogy egy entitás hozzátok kapcsolódjon. Mindazok a tanítások és könyvek, amik a rendelkezésetekre állnak - sőt most ehhez csatlakozik a „Secret” (Titok) c. film is, aminek kapcsán biztos vagyok, hogy mindannyian tisztán látjátok, hogy mindazt az üzenetet tartalmazza, amit én, Kuthumi, és a többi Felemelkedett Mester eljuttatott az emberiséghez az elmúlt úgy ötven év során a csatornázókon keresztül. Minden itt van – minden eszköz a rendelkezésetekre áll, és ez minden egyes ember számára elérhető. A „Secret”/Titok c. film bemutatása, hogy úgy mondjam megerősíti, hogy a tömegtudat lehetőséget kapott a felszabadulásra.


Ez annak a következménye, hogy néhány „dugó” eltávolításra került. Szeretnék egy kicsit erről beszélni, mielőtt tovább folytatnám az entitás kapcsolódás témáját. Ezek a „dugók” olyan implantátumok, amelyeket fejlődésetek során különböző időkben helyeztek el bennetek. Ezeket különféle entitások helyezték el, különféle okokból kifolyólag, de a fő okuk természetesen az volt, hogy a hatalomnélküliség állapotában, áldozati tudatosságban tartsanak benneteket. De most már tudjátok, hogy mindössze egyszer vagytok áldozatok, és a többi esetben már önként vállaljátok annak megtapasztalását. (nevetés) Csak arra az eshetőségre mondom, ha elkezdenétek most azt mondani: - „Ó, igen, áldozat vagyok, szegény én!” (nevetés)


Ezeknek a dugóknak az eltávolítása hosszú ideje folyik már, mostanra ez a folyamat felgyorsult, és a legtöbb esetben automatikusan történik meg, vezetőitek segítségével. Én, Kuthumi személyesen is közreműködtem ebben, és sok más rendszer is segédkezett ezeknek az implantátumoknak, vagy ha úgy jobban tetszik, memória-blokkolóknak az eltávolításában. Ezek a test azon különböző részein belül kerültek elhelyezésre, amelyek kapcsolatban állnak a központi idegrendszerrel, valamint a test azon képességével, amivel képes elolvasni a környezetében lévő energiákat. Az idegrendszer bizonyos területeinek nyugalmi vagy szunnyadó állapota, ami lényegében az agy túlnyomó részére vonatkozik, tudatlanságban tartotta az emberiséget az emberi testben élő lélek hatalmával kapcsolatosan, és ebből következően az emberek hatalmával kapcsolatosan. De mindez most változóban van. Ez már egy ideje a változás állapotában van, és ti mindannyian képesek vagytok kezelni ezeket a változásokat.


A hét fő csakrában lévő „dugók” ma eltávolításra kerülnek, és a Plejádi Mesterek, valamint Lord Melchizedek segítségével, akik elhozzák a szakrális geometriai formációkat, az elkövetkezendő 33 nap folyamán végbemegy ezeknek a „dugóknak” a szétszerelése – hogy úgy mondjam-, vagy átalakulnak egy kulccsá, ami önmagában egy nagyon erőteljes folyamat. Véget ért az úgynevezett „Kali Yuga”, a Nagy Alvás. Ez már régebben véget ért, és minél többet dolgoztatok magatokon, annál közelebb kerültetek a teljes ébredéshez, a teljes tudatossághoz, a teljes emlékezéshez. Erre az emlékezésre jelenlegi inkarnációtokban sor kerül, ha ezt választjátok. És ez azáltal következik be, hogy egyszerűen azt fogjátok választani, hogy gyakoroljátok a Vonzás Elveit, és életetek mesterévé váltok.


Túlnyomó többségetek ismeri a tanításaimat. Különösen az elmúlt három év során tanításaim fókuszában az állt, hogy az énhez vezesselek, terelgesselek benneteket, a hatalomnak azon területeire, ahol a „Titok” – ahogy ezt mostanában hívják – létezik. És most azt mondom nektek, hogy rá fogtok jönni a „Titokkal” kapcsolatos Titokra, sőt még az is lehet, hogy még mélyebb tikokra is rábukkantok a „Titokkal” kapcsolatos titkok során. (nevetés) Nem úgy hangzik ez kissé, mintha a Da Vinci Kód folytatása lenne? Igen? (nevetés) Mindenki hozzáadja a maga véleményét pro és kontra, ugorjunk hát bele a közepébe, még mielőtt erre sor kerülne! Oda fogjuk nektek adni a titkon belül rejtőző titkot, és az ő összes titkukat! (nevetés) Talán ki akartok fecsegni néhány titkot? Állítsátok össze a saját titkotokat, bár természetesen ez többé már nem titok, hiszen mindenki tud róla! De akkor miért is nevezik ezt „A Titoknak”? Van valakinek valami halvány sejtése? Nekem sincs! (nagy nevetés)


Értsétek meg, hogy az élet könnyedebb oldala az, ami áramlásban tartja az energiát, és ez fog elvezetni titeket a teljes emlékezés birodalmaiba. Humor, nevetés, könnyedség – ezek képezik annak az alapnak a kulcs összetevőit, amit önmagatok számára teremtetek. Ezért is beszéltem a múltkoriban olyan nyomatékosan a pletykálkodás, az ítélkezés, a kriticizmus és a mások nevetségessé tétele kapcsán. Nem kerülhettek be a teljes emlékezés állapotába, ha közben a sötétséghez ragaszkodtok. Amikor a másik felett ítélkezel, akkor belemerülsz a sötétségbe. Amikor másokról pletykálsz, akkor átadod magad a sötétségnek. Amikor irigység és gyűlölet él a szívedben a másik iránt, akkor a sötétségben pancsolsz. Féltékenység, kapzsiság, bujaság: ezek a vétkek azok, amelyek utat nyitnak a sötétség dimenzióinak.


Egy intenzív utazáson vettetek részt annak érdekében, hogy eltávolodjatok ezektől a dimenzionális befolyásoktól, és belépjetek a képlékeny, folyékony univerzumba, hiszen erről szólt az egész hatodik dimenziós munka, ahogy ezt nemrégiben feltártam előttetek.


A képlékeny, folyékony univerzum lehorgonyzása – és a Folyékony Szeretet Hatodik Sugara ennek részét képezte, és esetleg azok közületek, akik ezen részt vettek, emlékeznek arra, amikor azt mondtuk, hogy senki sem lesz képes elérni a Krisztus Tudat valódi bőségét a nyolcadik univerzumon keresztül, hacsak nem jönnek keresztül a folyékony szeretet hatodik dimenzióján. Mindennek, amit mondunk annak oka van, mivel mi látjuk a nagyobb képet. Megadjuk nektek a rejtvény vagy a puzzle darabkáit, és segítünk azok összerakásában. Mindössze annyit kérünk tőletek, hogy figyeljetek ránk, bízzatok meg bennünk, és alkalmazzátok a tanultakat. Még azokban a pillanatokban is, amikor azt gondoljátok magatokban, hogy a ti spirituális utatok valójában nem más, csak egy kozmikus tréfa, és hogy ti képezitek az univerzum humorának a központi témáját, vagy ami a jelen üzenet közvetítőjének a kedvence: - Isten elveszítette az üveggolyóit, és most felfordítja az ember egész világát, csak hogy megtalálja azokat! (nevetés)


Mindennek célja van. A Szellem soha nem cselekszik cél hiányában. Megszámlálhatatlan terv érik most be. Létezik egy „A” Terv, és a legtöbben rendelkeztek „B” továbbá „C” tervvel is, az Univerzum pedig elmegy egészen a „Z” Tervig! (nevetés) Soha semmit nem hagy figyelmen kívül, minden aspektus megvizsgálásra kerül! Ezért amikor azt javasoljuk, hogy szenteljetek időt a csendes visszavonulásra, akkor ezt okkal mondjuk. Amikor arra kérünk titeket, hogy pihentessétek a testeteket, szenteljetek figyelmet testetek érzéseire, akkor mindezt okkal mondjuk. Amikor azt mondjuk, hogy a pletyka, a kritika, az ítélkezés, az elutasítás és a nevetségessé tevés egyenlő a fekete mágiával, akkor azt komolyan gondoljuk. És ez nem csak arra az esetre vonatkozik, amikor ezt másokra vetítitek ki, hanem arra is, és ez még rosszabb, amikor ezt magatokkal teszitek. Don Miguel Ruiz, aki lehorgonyozta a „Négy Egyezség” tanításait – elismeri és elismétli a Mesterek tanításait, mi szerint a pletyka a legsötétebb mágia az összes közül, a szavak óriási erejénél fogva.


Hadd tárjak elétek egy képet szeretteim! A szavak nagy erővel bírnak, mivel rezgéseket testesítenek meg. Olyan rezgéseket, amit nem feltétlenül éreztek vagy értetek. A szavak rezgésének a hatásait azonban már érzitek. Amikor egy, a szíveteknek nagyon kedves személy azt mondja nektek: -„Szeretlek” – erre testetek pozitív módon reagál. De ha ugyanez a személy valami negatívat mond nektek, akkor a testetek sokkot kap, összehúzódik, és érzelmi, sőt gyakran még fizikai fájdalmat is érez. Ezt azoknak a szavaknak a rezgése okozza, valamint az, hogy megértitek azoknak a bántó szavaknak a jelentéstartalmát. Namost, ez történik olyankor, amikor szemtől szembe álltok az illetővel. Amikor az emberek kizárólag abból a célból jönnek össze, hogy pletykálkodjanak más emberek életéről, mindössze azért, mert nem kedvelik az illető életstílusát, vagy a gondolkodásmódját, vagy mert éppen féltékenyek, irigyek arra a személyre, vagy mert nem értik meg a másik embert, nos ilyenkor a tűzzel játszanak. Ez az energia létrehoz egy formációt, és ennek az energiának a rezgése pedig megszólítja az entitásokat: -”Hello, itt vagyok, gyere és kapj el, van egy kis „eledelem” a számodra, egy nagy tál igazán ízletes fincsi kis negatív energia!” Ez olyan valami, amivel mindenkinek tisztában kellene lennie.


És ez egyre csak fokozódik. Hányszor fordult már elő, hogy bementetek egy szupermarketbe, ahol is minden tele van újságokkal, amik mind a „LEGFRISEBB PLETYKÁT” kürtölik világgá a hasábjaikról? Vajon ez milyen energiát sugároz ki magából? Uh! Ez mire hív fel benneteket? Arra, hogy beleártsátok magatokat más emberek életeinek a drámáiba, olyan emberekébe, akiket még csak nem is ismertek! Ez eltávolít benneteket életetek céljától, eltérít mindattól, ami fontos számotokra. Persze sokkal könnyebb más emberek problémáin köszörülni a nyelveteket, és rámutatni arra, hogy milyen rosszak is, milyen bizonytalanok is ők, mennyire nincsenek egységben, továbbá, hogy bizonyos dolgokat tönkretettek, legalábbis amiről ti azt hiszitek, hogy azok tönkrementek, és ami szerintetek az egység hiányát jelenti. Pedig még csak nem ismeritek az egyén életének a teljes esszenciáját. Ha valaki olyanról beszéltek, aki csinált valamit, és megítélitek őket: „-Jaj, Istenem, azt gondoltam róla, hogy olyan spirituális és olyan elkötelezett” vagy „Te jó ég, azt gondoltam róla, hogy egy gyógyító, és nézd mit csinált!” Mégis mit tudtok ti annak a személynek az életéről és azokról a körülményeiről, ami ahhoz a viselkedéshez vezetett? Semmit! Csak a felszínre összpontosítotok, és amikor ezt teszitek, azzal kinyitjátok a negyedik dimenzionális asztrál sík ajtaját, és a szó szoros értelmében beinvitáljátok a negatív energiákat, hogy csatlakozzanak hozzátok pletykálkodásotokban!


A másik dolog, amit tesztek – most, hogy már ismeritek a „Titkot” és a Vonzás Törvényét, ennek könnyűnek kell lennie – a szavak, amiket kimondotok, és amiknek a kimondásával saját magatokra vonatkozóan keltitek azokat életre! Mi történik tehát akkor, amikor mások pletykálnak rólad, ujjal mutogatnak rád, visszautasítanak téged, és azzal vádolnak, hogy nem vagy egységben… stb. Szerintetek ez miért történik? Mert ti hívtátok azt életbe saját szavaitokkal, ti fókuszáltatok arra, és ezzel már meg is szőttétek a varázslatot. Megteremtettétek saját magatok fekete mágiáját. Ez pedig helyet teremt az entitások számára, hogy rácsatlakozzanak és táplálkozzanak abból az energiából, amit ti hoztatok létre abban a környezetben. Az a személy, akiről pletykáltál, aki felett ítélkeztél, akit kritizáltál, most pszichés támadás alá került általad, és ezért neked kell vállalnod a felelősséget. Minden ember, aki részt vesz a pletykálkodásban… stb. ezzel karmát vesz magára a másik személlyel kapcsolatban, és ezt ki kell egyensúlyoznia. A pletykálkodás tehát negatív karmát teremt számodra.


Az a személy, aki energetikailag a befogadó oldalon áll, drámai hatás alá kerül, olyannyira, hogy fizikailag akár meg is betegedhet. Álltál-e már valaha mások kritikájának, vádaskodásainak, ítélkezéseinek és pletykájának a kereszttüzében? Vagy inkább úgy kellene feltennem a kérdést, hogy van itt valaki olyan, aki ezt még soha nem élte át? Van itt valaki?
[FONT=Times New Roman, serif]A csoport válasza: Nem.[/FONT]



Gondoltam. Milyen érzés volt? Biztos vagyok benne, hogy ha most erre visszagondoltok, képesek lesztek felidézni azt az emléket, ami talán valami olyasmi érzést keltett bennetek, mintha az összes energiát leszívták volna a testetekből, mintha kiment volna belőletek az erő – sokkos állapot, hitetlenség, szomorúság, bánat, harag, bűntudat és szégyen – mindezek az érzelmek életre keltek bensőtökben. És pontosan ugyanezek az érzelmek kelnek életre másokban is, amikor ti teszitek ugyanezt velük. Tehát ahhoz, hogy az entitások hozzátok csatlakozzanak, elég egy szempillantásnyi idő is, és sokkal nagyobb mértékben elérhetőek vagytok számukra, mint azt felfognátok. Nagyon fontos, hogy megértsétek, milyen finom módjai vannak annak, hogy bevonzzátok őket a teretekbe.


Azt is hozzá kell ehhez tennem, hogy amikor beszélsz egy másik személlyel, vagy maximum két másikkal - egy személlyel való problémádról, és ennek a személynek a cselekedete következtében fennálló érzéseidről és gondolataidról, hogy úgymond ezáltal könnyíts a szíveden, az egy másik helyzet, hiszen ilyenkor nem az a szándék vezérel, hogy pletykálj a másikról, vagy, hogy támadd őt, hanem ebben az esetben az elengedés szándéka vezérel, és az, hogy ezt valakivel megoszthasd. Aki esetleg némi iránymutatással, meglátással vagy tisztasággal tud szolgálni érzéseid kapcsán. Néhány esetben ez rajtad kívül további három személyt igényel, hogy meg legyen a négy elem struktúrája. Mindig hozd be a Szellemet az ilyen szituációba, hogy a Szellem közvetítse az energiákat és segítse az átalakulást! Ha valakivel problémád van, és azt megbeszéled egy, esetleg két vagy három nagyon jó barátoddal, vagy egy nagyon jó barátoddal és egy terapeutával, az rendjén való. De az, hogy utána fűnek-fának, akivel csak összefutsz, elújságold azzal a bizonyos illetővel való incidensedet, hogy ez a személy mit tett veled, nos, kedveseim, ez már pletykálás! Ezzel már pszichés pocsolyát hoztok lére, amivel aztán magatokhoz vonzotok majd egy entitást, aki ebből az energiából fog majd táplálkozni. Világos és egyszerű! Mindenki érti?
[FONT=Times New Roman, serif]Csoport válasz: Igen![/FONT]



Nagyon jó! A másik okom az volt ennek az információnak az átadására, hogy elmondjam, hogy nem kell drága energiátokat és értékes időtöket a más emberek életében bekövetkező drámákra fordítanotok, hiszen oly sok minden van a saját életetekben, ami a figyelmetekre áhítozik. És ezek nem minden esetben megoldásra váró problémák, hiszen az energiát kreatívan is felhasználhatjátok. Az energiát használhatod arra is, hogy ellásd üzemanyaggal az életedet, hogy ösztönözzön, hogy új teremtésekkel állj elő, új ideákkal, hogy ezt az energiát fektesd be az életedbe, a szolgálatodba, gyógyítási praxisodba, a karrieredbe, vagy bármibe, amit csak választasz. Vonzd ezt az energiát Magadhoz, és állítsd azt célod és terved irányába! Ne feledd, ha belebonyolódsz a más emberek életét érintő pletykálkodásba, és ha ez nem a gyógyítás érdekében történik, ezzel arra teszel kísérletet, hogy figyelmen kívül hagyd a saját életedet! Ez eltávolít attól, ami fontos. Tehát a negativitás a szó szoros értelmében eltávolít téged! Azáltal, hogy figyelmen kívül hagyod önmagad, eltávolodsz magadtól, ha félsz az önmagaddal eltöltött csendes időszakoktól, azzal eltávolodsz magadtól; ha félsz a teremtéstől, azzal eltávolodsz magadtól. A félelmi periódusok eltávolítnak saját magadtól.


Tehát ezzel beengedsz egy entitást. És az mihez kezd? A legsebezhetőbb csakrádon keresztül csatlakozik hozzád, általában a szolar plexuson keresztül, vagy a szakrális, második csakrádon keresztül. Egy bizonyos idő eltelte után kedvetlennek, depressziósnak, haragosnak érzed magad, mintha minden az idegeidre menne, mindenki, akit csak látsz irritál, mindenki dolga az idegeidre megy, és minél inkább ideges, frusztrált és mérges leszel, annál ínycsiklandozóbb étel válik belőled! Az az entitás majd gondoskodik arról, hogy továbbra is a negativitásra fókuszálj, hiszen ő ebből táplálkozik. Akármennyire is vágyik a fényre, szüksége van arra, ami életben tartja – a félelmedre, a negativitásodra.


Minden harag vonzza a negativitást. És most itt nem arról beszélek, amikor valakinek van egy, vagy esetleg néhány rossz napja. Hanem arról, amikor ez vég nélkül folytatódik, és ebben az esetben 98% esélyed van arra, hogy egy entitás rád csatlakozott. Néha az entitások az élő téren keresztül csatlakoznak hozzád. Lehetnek entitások abban a térben, ahova te fizikailag belépsz. Ez lehet egy otthon, amibe beköltözöl, egy földterület, ahol élsz, egy hely, ahova ellátogatsz, vagy az is elég lehet, ha keresztülhajtasz egy olyan vidéken, ahol érzed, hogy kivételesen sűrű az energia. A sötétség produkál ilyen negatív jelenlétet. Azért léteznek, mert létezik negativitás. Hozzád kapcsolódhatnak, amennyiben azt választod, hogy folyton a negativitáson lovagolsz. És megismétlem, ez nem akkor következik be, amikor van egy rossz napod vagy egy rossz heted. Hanem azalatt az időszak alatt, amikor arra ösztökéllek, hogy tegyél valamit a helyzet érdekében, menjél át egy folyamaton, hogy eljuss annak mélységéig, hogy mi is az, ami idegesít téged. Nagyon sok módszer létezik erre, és tudom, hogy a legtöbben jártok is ilyen terápiákra. Lássátok el a terapeutákat sok munkával, hiszen az a dolguk! Az majd kitisztít benneteket!


Minél világosabbak/fényesebbek vagytok, annál nehezebb számukra rátok csatlakozni. Miért? Mert a fény rezgése oly gyors és oly magas, hogy nem tudnak rácsatlakozni, hiszen az ő frekvenciájuk sokkal sötétebb, mint a fényé, vagyis képtelenek belétek akasztani a kampójukat, azaz rátok csatlakozni, azaz kinyújtani egy zsinórt, és azon keresztül bejutni sebezhető csakráitok egyikébe. Az entitások sokszor használnak ki olyan helyzeteket, ahol a drog is megtalálható, sőt olyanokat is, ahol túlzott alkohol fogyasztás történik. Ez egyfajta minta a számukra, egy aláírás, egy aduász, ha úgy tetszik, ami arra szólítja fel az entitást, hogy elérhető vagy a számára. A drogok használata, valamint a rendszeresen fogyasztott nagy mennyiségű alkohol rendkívül veszélyes. Az alkohol fogyasztás egy csatornát hoz létre a testen belül, ami keresztülmegy az összes csakrán, és ahogy végigmegy ezeken a csakrákon, maga mögött hagy egy negativitás magot. Ezért a rendszeresen fogyasztott alkohol elülteti ezeket a magokat. Ezek a magok a túlzott alkohol fogyasztáson keresztül fogannak meg bennetek, annak rezgése, valamint annak kapcsán, hogy az alkohol mit tesz a testtel, mindez pedig degeneratív folyamatot indít be.


A drogok más hatással vannak a testre, mint az alkohol. Míg az alkohol sokkal inkább fizikai hatással van a testre, addig a drog sok más szinten lép működésbe, és leginkább a harmadik szemre és a korona csakrára van hatással. A degeneráció az agyalapi mirigynél és a tobozmirigynél veszi kezdetét, és rendkívül nagy hatással van a hypothalamusra. Tovább jut az agykéreg területére, ahol egy újabb degenerációs folyamat veszi kezdetét. Namost, ha a drog és az alkohol együtt kerül elfogyasztásra, akkor az összes dehidratált (kiszáradt) agysejt megduzzad, és ezzel utat enged annak, hogy további negatív energia lépjen be a testbe. A kiszáradt/dehidratált test szintén nagyon sebezhetővé válik a negatív energiára. Namost, amikor az agy ennyire tele van méreganyaggal, és megrészegíti mindkét anyag együttes fogyasztása, azzal szó szerint megnyílik a pokolba vezető kapu, hogy úgy mondjam. Különösen azoknál az embereknél, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mire nyitották meg magukat.


Sokan mondják, hogy használnak elme/tudat módosító drogokat, és ha az ember tisztában van azzal, hogy mit csinál, akkor az biztonságos. Nem, ez nem így van, különösen akkor, ha még rendelkezel testbe zárt traumákkal. Ha még mindig élnek benned mély sebek, akkor annak a kockázatnak teszed ki magad, hogy megnyitod magad valami olyanra, amiről esetleg fogalmad sincs, hogy hogyan kezeld azt. Az alkoholnak más hatásai vannak, mint a drogoknak. Azt akarjuk ezzel mondani, hogy nagyon körültekintőnek kell lennetek, ha valaki elmegy hozzátok Spirituális utazás álnév alatt, vagy bármilyen befelé tartó utazás álneve alatt, és elme vagy tudat módosító szereket használ. Ha teljes mértékben tisztában vagytok minden folyamatotokkal, akkor vágjatok bele! De ha van még valami trauma a testetekben/sejtjeitekben, akkor hatalmas kockázatnak teszitek ki magatokat, még akkor is, ha a segítők megtartják számotokra a teret. Megnyitjátok magatokat az asztrális világra, ahol olyan dolgok léteznek, amit még csak fel sem tudtok fogni. Azért tudnak létezni, mert az emberiség létbe hívta őket a negativitáson és a félelmen keresztül, és mindezek egymásra épülnek. Olyan környezetben tartózkodni tehát, ahol nagyon nagy mennyiségű alkohol kerül elfogyasztásra, és drogok vannak használatban, nem pusztán annyit tesz, hogy bulizol egyet a barátaiddal, hiszen ott vannak a láthatatlan haverjaitok is! És ki mondja meg nekem, hogy mi
lesz a főfogás a menüjükben?


A legtöbb alkohol és drogfüggő entitás mérete kb. egy kétéves gyermeknek feleltethető meg, bár a szájnyílásuk úgy néz ki, mint a ti tengerlakó cápáitoké, és az ilyen entitás szó szerint bekapcsolódik a Lélek Lakhelyére, ami a tarkón található a nyakszirt feletti területen, ahol a nyúltvelő helyezkedik el. Aztán innen egy csövön keresztül bejut a Lélek Lakhelyére, végigmegy az agykérgen, egészen eljut a tobozmirigybe, az agyalapi mirigybe, és szó szerint kiszívja belőletek a fényt. Valamint kiszívja az agyatokban található összes információt is, és az összes, gerincvelő folyadékot is, mivel képes bejutni a központi idegrendszerbe. Ennek következtében pedig képes bejutni összes párhuzamos létezésetekbe is, és Isten segítse meg bármelyik párhuzamos létezésedet is, amelyik nehéz időszakon megy éppen át, mert te jó ég, az be fogja húzni mindazt a negativitást a te teredbe is. Ezért végeztek oly sok úgynevezett ördögűzést sok emberen, ahol is szó szerint az történt, hogy saját párhuzamos vagy lehetséges/alternatív énjük szállta meg őket, akiket akkora traumaként ért az az esemény, hogy energiájuk egy része lehasadt, és az időn és a téren át összeolvadt a te mintáddal. Ilyenkor történik meg az is, hogy az entitások keresik a megnyilvánulás útját, ahol átvehetik az irányítást az energiád felett, és irányíthatják az életedet. Történt már ilyen, és manapság is akad rá példa. Ez 10 alkalomból 9, 5-szer bekövetkezik olyan emberekkel, akik nincsenek tisztában azzal, hogy mit tesznek, olyan energiákkal játszanak, amit nem értenek, ezért olyan veszélyes a tudatlanság.

Ha bármihez is vonzódtok, mielőtt belementek, térképezzétek azt fel! Ha nyaralni mentek, biztosan tudni szeretnétek hova is utaztok, mi található ott és hol lesz a szállásotok. Mikor egy új karrierbe kezdtek bele éppen, biztosan megérdeklőditek, hogy az a munkakör mivel is jár, milyen is az a cég, ahova állásért jelentkeztek? Ha a fizikai életetekben ez megteszitek, miért nem teszitek meg a többi kapcsán is? Az is pont ugyanolyan fontos. Mindez az információ roppant lényeges, mert olyan emberekkel kerültök majd kapcsolatba, akik szenvednek az entitások rájuk csatlakozása következtében. Ez talán nem annyira intenzív, mint a megszállottság esete, de vannak olyan emberek, akik annyira mélyponton vannak, depressziósak és kiábrándultak magából az életből, hogy fogalmuk sincs, mihez kezdjenek, hova menjenek vagy kihez forduljanak. Ezek az emberek megtalálnak majd titeket. És mivel ez a tudás a rendelkezésetekre áll, olyan értékes és fontos információk birtokában vagytok, amivel segíthettek nekik, és ugyanakkor magatoknak is.


A mai lecke lényetek legmélyére hatol, hiszen ez nem csak a másik emberről való ítélkezésről és pletykálásról szól, hanem rólatok. Valamint a benneteket irányító szándékokról, amelyek részévé váltak hálótoknak, amelyek meghatározzák külső életeteket. Ahogy egyre több és több dugó kerül eltávolításra, ahogy egyre inkább emlékeztek, minél tudatosabbakká váltok, annál vonzóbbak lesztek nem csak fizikai embertársaitok számára, hanem azoknak az entitásoknak a szemében is. Ugyanakkor fel vagytok vértezve azzal a tudással, hogy nem tudnak kapcsolatba lépni veletek, ha tudjátok mi a dolgotok. Tehát ez a fajta teória, hogy úgy mondjam nagyon lényeges alapozási terv számotokra. Ez annak az alapja, amiből dolgozni fogtok. Hozzá kell tennem, hogy Lord Melchizedek arra kér, hogy ismételjem el számotokra azt, hogy rendkívül lényeges, hogy ne keveredjetek bele más emberek drámáiba a pletykálkodáson, ítélkezésen, kritikán, nevetségessé tételén… stb-n keresztül, mert az ellentétessé, fordítottá teszi azokat a szakrális geometriai alakzatokat, amelyeket veletek együtt szándékozunk létrehozni. Lényegében azt mondja, hogy minden, amit ma teszünk, azoknak a fenti energiáknak a következtében vagy szétesik, vagy pedig ellentétessé válik, hiszen az átfordítja a fény részecskéket sötét, stagnáló energiákká. Tehát mindenféle sűrűség, szándékos sűrűség leállítja mindazt, amit ma véghezviszünk.


Tehát akkor szeretteim, legyetek tudatában annak, hogy kivel vagytok – ebben rejlik a megkülönböztető képesség hatalma. Legyetek tudatában annak, hogy miféle beszélgetésekbe bocsátkoztok bele. Legyetek tudatában annak, hogy mit olvastok, mit néztek meg a televízióban, hiszen, mindaz, amit megnéztek a TV-ben, mindaz, amit a rádióban hallotok, amit elolvastok egy könyvben, befolyással bír gondolataitokra. Az egy rezgés. Minden, ami ezeken az eszközökön keresztül a tudomásotokra jut, valóságotok részévé válik – ezért is van az, hogy az emberiség ilyen szintű erőszakot, áldozatiságot, gyűlöletet és pusztítást tapasztal meg. Hiszen mivel is tölti el ideje jó részét az átlagember ezen a Föld nevű bolygón? Elég, ha egy pillantást vettek a legjobban menő mozifilmek címeire, legjobban menő magazinokra, hit parádéitok zenéinek szövegeire, és már meg is kapjátok a választ. Ennyire erőteljes a Vonzás Törvénye. Ekkora hatalommal rendelkeztek mindannyian kivétel nélkül itt a Föld bolygón, hiszen az emberisége hozta létre ezt a világot, amelyben éltek. Mai világotok a bolygón élő minden egyes ember belső világának külső tükröződése.


[FONT=Times New Roman, serif]Kezdjük akkor el mai átvitelünk energia aspektusát! Helyezkedjetek el kényelmesen[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]![/FONT]



Lazítsátok el a testeteket azáltal, hogy mélyen lélegezzetek be, és teljesen lélegezzetek ki, és közben engedjétek meg, hogy izmaitok ellazuljanak, majd csukjátok be a szemeteket, ha eddig nem tettétek volna meg. Vegyetek még egy mély lélegzetet, a kilégzés a szátokon keresztül történjen, és engedjétek meg, hogy az összes izmotok ellazuljon. Tudatosítsd magadban, ahogy fejbőröd összes izma ellazul, a szemed körüli izmok is ellazulnak, a szád körüli izmok is, valamint az állkapcsod és a nyakad is ellazul. Engedd le a vállaidat, lazítsd el a mellkasod, a gyomrod, és engedd, hogy hátad, karod és kezed összes izma ellazuljon. Engedd, hogy csípőd lazán belesimuljon a székbe. Lazítsd el felső végtagjaidat és vádlidat, majd bokádat és lábfejedet is. Lélegezz!


Most arra kérünk, hogy tudatosan hívjátok be összes személyes vezetőtöket, a Mestereket és az Angyalokat (szünet) akiket Lord Melchizedek, valamint a Fény Plejádi Mesterei kísérik. Ez a 13 Plejádi Mester képviseli DNS-etek 12 rétegét, valamint benneteket. A tudatos emberi lény képviseli a 13-ik elemet. Ők képviselik sorsotok 12 ösvényét, maszkulin és feminin természetetek 12 aspektusát, az év tizenkét hónapját, a nappali időszak 12 óráját, valamint az éjszakai időszak tizenkét óráját, miközben mindvégig ti képviselitek a 13-ik elemet.


Lord Melchizedek képviseli a hatalma teljében álló döntéshozót, a cselekvőt, a tanítót, és vezetőt intuíciótokon keresztül. Amikor készen állsz, engedd meg, hogy a 13 Plejádi Mester belépjen szent energia meződbe, és szorosan körbeálljon téged. Miközben ezt teszik, összekapcsolódnak 12 DNS rétegeddel.(szünet) A 13-ik Plejádi Mester pedig veled kapcsolódik össze, veled, azzal az emberrel, aki itt és most vagy. (szünet) Továbbá energiát küldenek ki hat párhuzamos életednek, akik a múltat képviselik, valamint hatnak, akik a jövőt képviselik, és most mindegyikük összekapcsolódik veled itt és most, veled, aki a 13-ik elemet képviseled. Összekapcsolódnak éved 12 hónapjával, a nappal 12 órájával, az éjszaka 12 órájával, 12 maszkulin és feminin aspektusoddal. (szünet) Lélegezzetek, miközben ez a híd létrejön, és lazítsatok. (szünet)


Lord Melchizedek most megtestesíti magát előttetek, a Plejádi Mesterek pedig szorosan körbevesznek. Most belenéz a szemedbe, és azt kéri, hogy legyél szíves állni a tekintetét. (szünet). Miközben ez történik, egy erőteljes hangrezgés árad ki a torkából, ami eléri a torok csakrádat. (szünet) Ez a vibráció most átáramlik teljes energiameződön, valamint hat múltbeli és hat jövőbeli idővonaladba is. 6 maszkulin és 6 feminin aspektusodba, és mindazokba az energiákra, valamint helyszínekre, amelyekkel a Plejádi Mesterek összekapcsolódnak. Ez az energia hullámzás megtestesíti az Isteni Kódfejtőket, amelyek automatikus aktiválni kezdik az entitás leválasztás hálóját. Ezt a hálót mindig az Isteni Anya és az Isteni Atya teremti meg Létbe lépésed pillanatában. Kozmikus Szüleink Isteni Megnyilvánulása ez, ami pontosan ebből a célból került megteremtésre, de csak akkor kerülhet integrálásra, amikor erre készen állsz, amikor ezt kéred. Ennek az az oka, hogy ez a palást egyfajta láthatatlanságot teremt köréd, hogy úgy mondjam. Ugyanakkor ehhez az is szükségeltetik, hogy vállald fel a megéréshez, érettséghez vezető erőteljes utazást. Ezért minden olyan aspektusod, ami bármilyen tekintetben is fejletlen állapotban leledzik, szembenézést igényel, és ösztönzést érzel majd azok felülvizsgálatára, hogy aztán felzárkózhasson lényed többi részéhez.

Szeretteim, tehát ha tudatosan hajlandóak vagytok felvállalni az érettséghez vezető utazást, és tudatosan hajlandóak vagytok felvállalni azt az utazást, minek során újra jogot formáltok azon aspektusaitokra, amelyek a fejlődés fejletlen, blokkolt állapotában vannak, akkor adjátok meg Lord Melchizedek számára a folytatáshoz vezető szabad utat. Ha van köztetek bárki is, aki nem kívánja ezt végigcsinálni, akkor arra kérünk téged, hogy legyél olyan kedves, és hagyd el most körünket, és akkor csatlakozz újra hozzánk, mikor befejeztük az aktiválást. (hosszú szünet)


Képzeljetek most el egy bizsergető érzést, ami felmászik a gerincoszlopotok mentén, és néhányan még az ezzel járó melegséget is érezhetik. (szünet) Tudatosítsátok magatokban, ahogy ez az energia a medence területéről belép a gyökér csakrába, felmegy a gerincetek mentén, és képzeljétek el, ahogy áthatja agytörzset, miközben beáramlik a tobozmirigybe, az agyalapi mirigybe és agyatok összes sejtjébe. (szünet) Ahogy ez az energia felfelé vándorol gerincoszlopotok mentén, elkezd beszivárogni a gerinc mentén található idegvégződésekbe, egészen addig, míg teljesen eggyé nem válik központi idegrendszeretekkel. (szünet) Ez az összekötő zsinór kapcsol titeket össze ezzel a palásttal, ami nem más, mint az Istenség Szent Palástja, ami Kozmikus Szüleink belső Lenyomatát őrzi, és ami láthatatlan takarótokká lesz. (szünet) A gerincetek mentén lévő energia felerősödhet, néhányan ezt bizonyos csakrátokban érezhetitek; csak engedjétek meg ennek az áramlását, és lélegezzetek ebbe a csakrátokba, ha úgy érzitek, hogy az energia túlságosan intenzív, vagy éppenséggel beragadt. Lelki szemeitek előtt ezt egy szabadon áramló fény folyóként lássátok! Ez az energia az Anyaföld testének legmélyéről származik, ami Isteni Kozmikus Anyánk egy aspektusának fizikai megtestesülése, aki ebből a fizikai aspektusából táplál benneteket ezzel a fénnyel. (szünet)


Most azt veszitek észre, hogy Lord Melchizedek szeme egyre inkább kivilágosodik, és szinte már-már folyékonnyá válik. (szünet) Látásotok kissé elhomályosulhat, ahogy továbbra is rajta tartjátok a tekinteteteket, majd azt látjátok, hogy mindkét szeméből egy-egy háromdimenziós csillag tetraéder emelkedik elő és kettőtök között lebeg. Mindkét csillag tetraéder Isteni Kozmikus Szüleink szív csakrájából árad ki, és ahogy megfigyelitek őket, észreveszitek, hogy egymás felé mozognak, majd eggyé válnak. (szünet) Vegyetek egy mély levegőt, és miközben kifújjátok a levegőt, ez a csillag tetraéder egyre inkább kiterjed, egészen akkorára nő, amíg képes kényelmesen magába fogadni benneteket, a Plejádi Mestereket, a vezetőiteket, és Lord Melchizedeket. (szünet) Most mindössze azt kérjük tőletek, hogy hagyjátok, hogy a testetek reagáljon ezekre a rendelkezésetekre bocsátott energiákra. Ezek az energiák a csillag tetraéderből sugárzódnak ki. Ezek nagyon finoman hangolt energiák, amelyek most elárasztják négy alsó testedet, és elkezdik újraépíteni azokat a rendszereket, amelyeken keresztül az életre reagáltok. (szünet) Továbbá fizikai testetek hét csakráját is áthatják, és aktiválják ezt az átalakulási folyamatot, melynek során a dugókból kulcsok lesznek, szabadságotok ajtajának kulcsai. (szünet)


Lord Melchizedek most felemeli a kezét, kitárja tenyerét, és több ezernyi geometrikus alakzat, forma és energia lövell ki a tenyér csakrájából, amelyek örvénylésbe kezdenek testetek körül, ami által létrehoznak egy olyan vibrációt, ami elindítja az általatok valaha is megtapasztalt legerőteljesebb entitás lekapcsolást. (szünet) Csak lélegezzetek, amíg ezek az energiák összeolvadnak energia mezőtökkel. Mindegyikük egy nagyon bonyolult információs rendszert testesít meg. Megnyitják a fényhez vezető ösvényeket, amelyen keresztül az összes sűrűség átmegy, és fénnyé alakul. (szünet) Ez a több ezernyi geometrikus alakzat, forma és vibráció teljesen átalakítja vibrációs frekvenciátok hangját, és megemeli annak csúcspontját, ami által automatikusan eltávolítja az összes entitásszerű kapcsolódást melyek gondolatok, érzelmek, hozzáállások, hitrendszerek, felfogás, érzékelés, elvárások és félelmek formájában ott vannak. Csak engedjétek meg, hogy ez megtörténjen! (szünet)


A 13-ik Plejádi Mester bal tenyerét gyengéden korona csakrádra helyezi, hogy könnyedebbé tegye a korona csakrádon keresztül kijövő energia áramlását. Ennek a Mesternek a tenyeréből kiáradó vibráció elősegíti az agyalapi mirigyetek kapacitásának a kibővítését, a fény felszívásának tekintetében, majd ezt továbbítja a tobozmirigyhez, ami elkezdi megváltoztatni a fizikai szemetek és fületek szerkezetét, és azt a képességeteket, hogy szabadabban használhassátok harmadik szemeteket. (szünet) Az ezzel kapcsolatos fiziológiai változások ennek a bizonyos gyakorlati gyógyításnak és elengedésnek a következtében és ennek részeként következnek majd be. (szünet) Ez az átalakulás, amelyre igent mondtatok, meg fogja változtatni életetek struktúráját, biztosítva azt, hogy mindaz, ami tükrözi az entitás rácsatlakozásokat, a dugók és egyéb implantátumok következtében jelen lévő korlátok teljes mértékben eltávolításra kerülnek, aminek eredményeképpen az egyik legősibb életmintátok esszenciájában és jelenlétében állhattok. És mit nyújt ez számotokra szeretteim, hát szó szerint egy tiszta lapot. Nagyon sokan extrém gyors változásokon estek majd át. Mindezek a változások a választásotok következtében magatokban meghozott változások közvetlen külső tükörképei lesznek. Azt a hajlandóságotokat tükrözik majd, hogy megszabaduljatok az életetekben jelen lévő összes kötődéstől, kapcsolódástól, mindattól, ami a stagnálást, a sötétséget, az illúziót, a korlátozást képviseli, és mindattól, ami azt az üzenetet hordozza magában, hogy csapdában vagytok, hogy nem rendelkeztek hatalommal. Ezek mind eltávolításra, átalakításra kerülnek érési folyamatotok következtében, és egyik sem lesz képes ott maradni.


Életetek teljes átrendezését választottátok. (szünet) Testetek, mely a lakhelyetek, életetek szerkezete, ebből következően fizikai otthonotok, fizikai karrieretek, emberek, akik életetek részét képezték, azok a dolgok, amik foglalkoztattak benneteket, most mind megváltozhatnak, amennyiben többé már nem képezik részeteket. Vegyetek még egy mély lélegzetet, és lazítsatok! (szünet) Az a frekvencia, amelyen keresztül ezek a szakrális geometriai formák és alakzatok bekerültek energiamezőtökbe, most felgyorsul. És Kozmikus Szüleink, az Isteni Anya és az Isteni Atya belép ebbe a térbe, és személyesen adják fel rád ezt a palástot, megáldva téged szeretetben, tudomásul véve a mai napon meghozott választásodat. És ezen a választásodon keresztül érkeznek majd a kinyilatkoztatások. (szünet) Ezen választásod értelmében kerülsz majd ki a sötétség ciklusaiból, a sötétség bármelyik dimenziójához való kapcsolódásodból, és felöltöd szerepedet, ami nem más, mint a Szabadság Követe! Lélegezzetek mélyen, miközben eligazítják rajtatok a palástot. (szünet)


És most a 12 Plejádi Mester elkezd tested körül forogni az óramutató járásával ellentétes irányban. Ezzel egy, az óramutató járásával ellentétes irányú spirált hoznak létre körülötted, és ahogy ez a spirál mozgásba lendül, elkezdi kiszívni energiameződből - különös tekintettel négy alsó testedre - mindazokat a maradék kapcsolódó energiákat, ami esetleg itt maradt még egy bármilyen formában létező entitástól, minden dimenzión keresztül, minden párhuzamos és alternatív valóságban, maszkulin és feminin éned minden aspektusából, minden gondolati folyamatból, amit érzelmi, spirituális vagy fizikai éned motivált. (szünet) Mindazok a portálok, amik a negyedik dimenzióban található asztrál síkra nyílnak és aktívak voltak energiameződben, most egy inkubátorba kerülnek behelyezésre. Ezek a portálok nem záródnak be, mindössze ezekbe az inkubátorokba kerülnek. Idővel ezek az inkubátorok utazásod során teljesen átalakulnak majd azokba a portálokba, amelyek elvezetnek majd téged azokba a dimenziókba, ahol a Fenséges Én Vagyok Jelenlét, és a Monád Én lakozik. De ezzel együtt jár egy utazás, és tudni fogod, hogy ez az átalakulás mikor következik be. (szünet)


Azt kérem most tőletek, hogy vizsgáljátok meg, mi zajlik jelen pillanatban az elmétekben, az érzéseitekben, érzelmeitekben és testetekben. Hatalmas alkalmazkodás folyik a testetekben, nem csak sejtszinten, nem csak a DNS-etekben, hanem automatikusan. Testetekben az atomok között létező részecskék folyamatosan újraillesztik magukat, mivel egészen más a frekvenciátok. Már most mások vagytok, mert az a választásotok, hogy véget vettek a sötétségben való létezésnek, mindörökre megváltoztatott benneteket. Az a választásotok, hogy részt vesztek ebben a mai folyamatban, egy új lépést jelent a folyékony univerzumok új dimenzióján belül, ami majd elvezet benneteket a hatalmas kreativitás, a felismerés, a ráébredés és a tevékenység világába. Ezért az összes csakráitokban ott lévő dugó, ami most átalakult kulccsá, arra kerül felhasználásra, hogy kinyissátok azokat a dimenzionális átjárókat, amelyek a folyékony univerzumba vezetnek, és mindez kegyelemben és automatikusan fog megtörténni. Lélegezzetek mélyen! Azt látjuk, hogy egy páran émelyegtek. A hányinger, az émelygés a félelemhez kapcsolódik. Szavaim egyfajta ismeretlenség érzést keltettek bennetek, nem tudjátok, hogy most mi következik. Ez az ismeretlentől való klasszikus félelem. Csak lélegezzetek át ezen, és hagyjátok, hogy átalakuljon a jövőben elétek táruló potenciálotok izgalmává! (szünet)


Lélegezzetek a nyakszirtetekre, mert néhányan feszültséget és kellemetlenséget éreztek azon a területen. Végezzetek fejkörzést, ha úgy érzitek. Csak engedjétek meg, hogy ez az áramlás bekövetkezzen! A fájdalom, a hányinger, a kényelmetlenség, a félelem mind az egótól származó reakciók. Most ti vagytok az élen. Minden képességetek meg van arra vonatkozóan, hogy megmutassátok az egótoknak, hogy azáltal, hogy megbíztok a Szellemben, valamint azáltal, hogy megbíztok önmagatokban mindig minden tökéletesen rendben lesz. (szünet)


És most szeretteim Lord Melchizedek elkezdi megváltoztatni az energia áramlásának irányát. A Plejádi Mesterek most az óramutató járásával megegyező irányban kezdenek el mozogni, amivel megteremtenek egy, az óramutató járásával megegyező spirált, ami most elkezdi magába szívni azokat a geometriai vibrációkat, amelyek hangja, nagyon új testetek sejtei számára. Ez a bizonyos hang újrarendezi a sejteket körülvevő szokásos formát, és ez a forma egy új formációt hoz létre, és ez önmagában egy genetikai tervezetté válik, ami átkerül a jövőbe. Ezekből a geometriai alakzatokból geometriai képek lesznek, amelyekből összeáll az új genetikai rendeződés, ami nem csak benneteket támogat, hanem a gyermekeiteket is. Továbbra is képzeljétek el, ahogy ez az erőteljes hang belétek áramlik, és rajtatok keresztül eljut azokhoz a genetikai frekvenciákhoz, amelyek összekötnek titeket a gyermekeitekkel – ha vannak gyermekeitek – majd tovább megy, és összekapcsol benneteket biológiai szüleitekkel és testvéreitekkel – amennyiben vannak testvéreitek – attól függetlenül, hogy fizikai formában vannak vagy sem. (szünet) Ez ugyanezt a lehetőséget aktiválja számukra is, miszerint választhatnak, hogy továbbra is a sötét oldalon kívánnak tartózkodni, vagy pedig azt választják, hogy belépnek saját életük megélésének a fényébe, felvállalják az ezzel járó felelősséget, és lehetővé teszik, hogy az érettség folyamata kibontakozzon előttük. Amennyiben gyermekeitek még nincsenek 10 évesek, úgy automatikusan azt fogják választani, amit ti választottatok ma, és lábnyomotokban fognak járni. (szünet)


És most szeretteim, arra kérünk, hogy spontán módon engedjétek meg, hogy elmétekbe bármilyen geometriai forma belépjen! (szünet) Töltsétek fel ezt a geometriai alakzatot a lehető legragyogóbb és legerőteljesebb fénnyel és energiával, amit csak el tudtok képzelni! ÉS most irányítsátok ezt a geometriai alakzatot otthonotok földrajzi területére, és képzeljétek el, ahogy ez a masszív, csodálatos fénnyel és energiával megtöltött forma lassan ráereszkedik otthonotokra. (szünet) Növeljétek ez akkorára, hogy beleférjen az az egész terület, amelyre otthonotok épült. (szünet) Vegyetek egy mély lélegzetet, és miközben kilélegeztek, a szakrális geometria alakzaton belül található energia aktiválásra kerül. És ez kienged magából egy tisztító erőt, egy átalakító erőt, és átalakítja az otthonodban található minden fellelhető negativitást. Magába szívja a negativitást az állataidból is – ha vannak otthonodban állatok – és teljes egészében átalakítja az otthonodban élő növények életenergiáját. Otthonotok szerkezete most elkezdi magába szívni ezt a fényt, és a transzmutáció elkezdődött, az entitás lekapcsolások elengedése teljes egészében aktívvá vált.


Mindenki, akivel megosztod az otthonodat, ugyanezen a folyamaton fog keresztülmenni. Bárki, aki beteges szándékkal lépi át otthonod küszöbét, automatikusan egy meghatározott geometrikus mezőbe kerül elhelyezésre, amely majd megtartja annak a személynek a negativitását, vagy pedig nagyon rövid időn belül távozni fognak. Az otthonodban lévő emberek, akikkel megosztod a teredet, otthoni segítők, lakótársak, szeretők, olyan partnered, akivel már beteljesítetted a szerződésed, félelemmel teli gyermekek, akik nem akarnak saját függetlenségüket felvállalva tovább lépni, vagy a bérlőid – rájuk mind hatással lesz ez a folyamat, és ha azt választják, hogy nem integrálják be saját terükbe az élet fényességét, akkor kikerülnek majd a teredből. Az általad megteremtett erőteljes energia, és ez a geometriai alakzat egy láthatatlan járműként is szolgálni fog otthonod körül, ami védelmezni fog téged a kollektív tudat negatív befolyásaitól is. Ugyanakkor mindez óriási tudatossági szintet igényel a részedről. Tudatossági szinted magas, ezért rá kell, hogy hangolódj, tudatában kell lenned mindannak, ami az otthonodban, az otthonod körül történik, és abban a pillanatban, amikor nem érzed olyan jól magad, hozd be ezt az energiát és aktiváld újra ezt a geometriai hálót!


Ha egy negatív térbe mész, vidd magaddal ezeket az energiákat. Ugyanakkor, ha ismételten azt választod, hogy belezuhanj a tudatlanság birodalmába, akkor az mindössze öt nap alatt szétszedheti ezeket a geometriai hálókat, pusztán azért, mert a negativitás által megtestesített sűrűség eltávolítja a fény magas vibrációját. A fény szó szerint elhúzódik ettől, különösen akkor, ha ott van a magas frekvenciájú fény elutasítására vonatkozó szándék, aminek következtében valamiféle elkülönültséget fogsz megtapasztalni. Azok, akik a sűrűséget testesítik meg, és azt választják, hogy elutasítják a fény magas vibrációjú intenzitását, ez szétválasztással fog járni. De ami ott marad számodra, az sokkal értékesebb minden anyagi dolognál, amit csak el tudsz képzelni, és ami csak fellelhető a Földön, még a világ összes pénzénél is.


Vegyetek három mély lélegzetet, miközben Lord Melchizedek és Plejádi Mestereitek elkezdik újrakalibrálni testeteket, és újra összhangba hozzák az energiákat. (Szünet) Most mindössze azt kívánjuk tőletek, hogy lazítsatok és belül is lazuljatok el. (szünet) Add át magad a fénynek! Annak a fénynek, amit magadhoz vonzottál, aminek a társteremtésében közreműködtél. (szünet) Képzeld el magad, amint besétálsz abba az életbe, amire mindig is olyan mélyen vágytál! (szünet) Képzeld el, ahogy magadba szívod az abban az életben benne lévő fényt! (szünet) Ne feledd, arra fókuszálj, amit meg kívánsz teremteni, amit érezni kívánsz! (szünet) Ennek megtételére vagy beprogramozva, hiszen az univerzum vonzási törvénye szerint ez nem is lehet másként. Ez a törvény szüntelenül működésben van, függetlenül attól, hogy éppen hol tartasz, ki vagy, mit gondolsz, mit teszel, vagy mit mondasz. A törvény működik. (szünet)


Vegyetek ismét egy mély lélegzetet, és lazítsatok! (szünet) Emlékezzetek arra, hogy ez a tisztulás folytatódni fog. Az elkövetkezendő 33 nap rendkívüli fontosságú. Továbbra is a megalkotott hálókon belül maradtok – Lord Melchizedek, a Plejádi Mesterek és a személyes vezetőitek jelen lesznek. Használhatd ezt a folyamatot arra, hogy megvédd magad, valamint szeretteidet, azáltal, hogy kivetítesz egy geometriai alakzatot, ami épp az eszedbe ötlik, pont úgy, ahogy ezt az előbb az otthonoddal kapcsolatosan megtetted. (Szünet)


Az óramutató járásával megegyező irányú spirál elkezd lassulni, amíg tökéletes harmóniába nem kerül fizikai tested csakráival, a bensőddel, és mindazzal, ami körbevesz téged, és el nem éri a békesség állapotát. (szünet) Most lazíts! (szünet)


Most mondj köszönetet mindazért, amit kaptál, mindazért, amit tanultál. Adj köszönetet mindazért, ami átalakult, és adj köszönetet mindazért, ami továbbra is követi a saját ösvényét, még akkor is, ha az nem rezonál az általad választott isteni ösvénnyel. (Szünet) Most arra kérünk benneteket, hogy maradjatok még az Anya/Atya Isten jelenlétében, és fogadjátok be a Kozmikus Szüleinktől érkező áldásokat és szeretetet. (szünet) Miközben energiájuk feltölt titeket, emlékezetni szeretnénk arra, mennyire szeretünk, tisztelünk és vezetünk benneteket, és arra, hogy soha nem hagyunk egyedül. (szünet) Használjátok az erőtöket, váljatok ezé az erővé, és éljetek olyan életet, amit megérdemeltek! Maradjunk még csendben legalább egy teljes perc erejéig.


Kuthumi vagyok, áldásom rátok, Adonai.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
19


Kristálygyerekek
7
Legelőször a szemüket vesszük észre. Nagyok, áthatóak, és életkoruk ellenére bölcsen csillognak. Szemeik hipnotikus módon babonáznak meg bennünket, mindeközben teljes mértékig belelátnak a lelkünkbe. Ezek az új fényküldöttek boldogak, elbűvölőek és megbocsátóak. Sok tekintetben tökéletesek, megmutatják az utat, egy pozitív célt, amerre az emberiség tart!
Az indigógyermekekkel szemben a kristályok igen derűsek és kiegyensúlyozottak. Persze vannak időnkénti dühkitöréseik, de ezek a gyerekek igencsak megbocsátóak és könnyen kezelhetőek. A kristálygyerekek képviselik azt a generációt, amelynek tagjai az indigógyerekek úttöréséből profitálnak. Először is, az indigógyerekek egy "hosszú éles kést hordoznak" magukkal, mellyel bármely integritást nélkülöző dolgot „lenyesnek". Így a kristálygyerekek ezt a megtisztított nyomot követik majd egy biztonságosabb és egy sokkal biztosabb világba.


Jellemzőik:


  • nagy szeműek és átható a tekintetük
  • vonzó személyiséggel rendelkeznek
  • nagyon szenvedélyesek
  • későn kezdenek el beszélni
  • nagyon muzikálisak, és hamarabb "énekelhetnek", mint beszélnének
  • a beszédhez telepátiát és saját maguk által kialakított jelbeszédet alkalmaznak
  • kiegyensúlyozottak, édesek és kedvesek
  • megbocsátóak a többiekkel szemben
  • nagyon érzékenyek és empatikusak
  • nagyon szoros összeköttetésben állnak a természettel és az állatokkal
  • gyógyító képességgel rendelkeznek
  • nagyon vonzódnak a kristályokhoz és kövekhez
  • gyakran beszélnek angyalokról, spirituális vezetőkről és előző életbéli emlékekről
  • rendkívüli művészi adottságaik vannak és kreatívak
  • aurájuk színe gyönyörű, sok színben pompázik, áttetsző, mint egy kristály
  • az újonnan leszülető kristálygyerekek egyre növekvő, mély spirituális képességekről tesznek tanúbizonyságot


(Kivonat Dr Doreen Virtue: Kristály Gyerekek c. könyvéből)



Kristálygyermek gyógyítás


3
Olyan gyermekekkel, fiatalokkal foglalkozom, akik teherként élik meg az életet, és egy világ fájdalmát cipelik magukban, magukon. Szeretet alapon működnek, de gyakran befelé fordulnak, hiszen amit a külvilágban látnak, számukra elrettentő. Hatékony segítséget tudok nyújtani ezen fiatalok számára, hogy a világuk ne folytonos menekülés legyen önmaguk, és az élet elől. Már az első alkalmak után észre fogják tudni venni a boldogságot, és az örömet, és mindezek által tudják majd tovább segíteni más csillag szülött társaikat. A gyermekek a legnagyobb tanítóink, szenteljünk a mi belső gyermekünknek is nagyobb figyelmet!


Ványa Csilla - Kristálygyerek gyógyító - 0620-374-13-85
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Ujföld,ujenergia,2012



23

Aranykor
2012

11:11

Új emberiség Újföld

szivárványlét


Újföld-Új emberiség! A változások korát éljük az itt és mostban. A halak korából áttér az emberiség a vizöntő korába,ahol már nem mondják meg hogy ki vagy és hogy mit tegyél. Elérkezet az idő hogy viszzatérjünk saját hatalmunkba és meglássuk,és megértsük magunkban azt akik vagyunk. Lehetőséget kapot az emberiség hogy kilépjen a tudatlanságból és megtapasztalja a tudatos létet. Lerombolodnak a régi hitrendszerek és a régi minták,de ezt mindenkinek önmagában kell elkezdenie. A jelen levő energiák mind ezt támogatják. Az egyéni tudatoság és a kolektiv tudatoság nagy változáson megy át kilépve a múlt berögzült mátrixából hogy átlépjen a folyékony szeretet új matrixába az aranykorba.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
27

Az 1940 -es évektől érkeztek tesztpilloták akiken keresztül láthatová vált,hogy megérett az emberi tudat a változásra és az öntudatra ébredésre. Nagy számban csak a 70 es évek közepétől érkeztünk,hogy amikor itt az idő elinditsuk a változásokat. Én 1976-ban születtem és évekig azt sem tudatam,hogy mit miért csinálok,kicsit hülyének is éreztem magam mig nem kezdtem megtalálni az igazságom. 28 éves koromban valami katant,valami elindult bennem amelyet egy 2 éves kristályfiú jelenléte nyitott meg bennem. Elkezdtem tudatosan keresni ki is vagyok és jöttek a válaszok . Amit sokáig utáltam magamban egyszer csak képeséggeként érthetővé váltak számomra. Miért romboltam,miért nem tudtam koncentrálni,miért logtam ki a sorból otthon, az iskolába,a munkahelyemen"nehezen kezelhető" mit és miért láttam és éreztem;mitől vagyok ilyen intiutiv és érzékeny?
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
6
A szivárványgyeremekek az aranykor gyermekei. A 2000-es évek közepétől érkeznek hozánk, a szivárvány lét isteni uttörőiként. Számukra már csak múlt a dualitás ,ahol fekete,vagy fehér létezet vagy fény és árnyék. Magukba foglalják a szinek összes spektrumát . Tiszta és teljes egységtudattal rendelelkeznek. Elöször járnak itt a földön,első életük itt. Kristályszívük nyitott kapu,számukra már nem létezik a világok közötti tudati elválás.Számukra nem kérdés kik ők és honnan érkeztek.Ők már tudják hogy Istenek és egy szívben látják a
világot!






 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
angyall%E1ny.gif

A fényküldött imája

Igaz önvalóm, Isten és a Szeretet valóságában időzöm. Ebben a központban, mint egy hurrikán közepén, minden nyugodt, biztonságos és békés. Hatalmam, bölcsességem és békém abból ered, hogy ebben a középpontban maradok.
Kérem Isten és az ő angyalainak spirituális támogatását, hogy tudatomat mindig átitassa az igazság.
Szándékosan elengedem ragaszkodásomat az anyagi világhoz, tudva, hogy ezzel hatékonyan segíthetek másokon. Bízom Istenben, hogy mindennel ellát, amire szükségem van, és engedem, hogy mindenható bölcsessége irányítson minden utamon.
Elfogadom a szeretet és öröm állandó jelenlétét, tudva, hogy megérdemlem a boldogságot és az egészséget. Önszántamból, szeretettel elengedek minden egóból eredő ítélkezést önmagamról és a többi emberről, tudva, hogy minden, amire vágyom attól az elhatározásomtól függ, hogy akarom-e megtapasztalni az egységet a mindennel, ami él.
Tudom, hogy gyógyítanom és tanítanom kell Isten nevében, és most teljes mértékben késedelem, vagy ellenállás nélkül elfogadom a küldetésemet. Felajánlok mindent, ami akadályozna belső hangom meghallásában, és boldogan bízom belső vezetőmben, hogy irányítani fog a Fényküldött útján, ahol a szeretet eszköze lehetek.
Elengedem félelmeimet és kétségeimet küldetésemmel kapcsolatosan, és most elkötelezem magam a tudatosságnak, hogy mindig halljam Belső Hangomat.
Tudom, hogy ez az egyetlen eszköz, amire valaha szükségem lesz önmagam és a világ gyógyításához.
Ámen
Dr.Doreen Virtue
Fényküldöttek útja
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
fold.gif

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD class=blocktop width="100%">
Emma története Lehet, hogy a Tiéd is?

</TD><TD></TD></TR></TBODY></TABLE>

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD class=main-body>Menjünk vissza 1965-be. Együtt fogunk most odautazni. A legtöbben már éltetek abban az időben a Földön. Ha mégsem, csatlakozzatok hozzánk akkor is, abban az időben.
1965… kora este van, egy gyönyörű kislány térdel az ágya mellett, és imádkozik.
Azért imádkozott, mert az édesanyja ott állt mellette, és őt figyelte, mert biztos akart lenni abban, hogy elmondja az esti imát, mielőtt lefeküdne aludni. „Miatyánk, ki vagy a Mennyekben, szenteltessék meg a te neved…” Emmának fogjuk hívni ezt a kislányt – Emmának fogjuk őt hívni. Emma egy kollektív energia, nagyon is valódi, és nagyon is az összes Shaumbrát képviseli. Néhányan közületek valóban megtapasztaltátok ezeket a dolgokat, és néhányan nagyon is kötődni fogtok Emmához. Ott imádkozik az ágya mellett, miközben az édesanyja figyeli őt, ugyanakkor Emma nem rezonált erre az imára. Már elmondta több százszor vagy talán több ezerszer is, de még most is homályos maradt az értelme számára. Soha nem értette. Kívülről fújta az egészet, de valójában nem igazán értette az ima jelentését.
De érezte az energiáját. Tulajdonképpen egy félelmet érzett, miközben ezt az imát mondta, mintha valaki figyelné és bírálná őt. Nem szeretett imádkozni, de az anyja ragaszkodott hozzá. Nem csak azért nem szerette, mert le kellett hozzá térdelnie. Nem csak azért nem szerette, mert mást szeretett volna csinálni. Az az ima mindig félelmet keltett benne- tulajdonképpen minden ima félelmet ébresztett benne, amit az anyja kedvéért kellett elmondania. Emma csak azért mondta el azokat, hogy az anyja meg legyen elégedve. Azért tette mindezt, mert azt gondolta, hogy ettől az anyja talán majd jobban fogja érezni magát.
Az élet nehéz volt. Emma édesanyja és édesapja már egy éve elváltak. Az anyagi helyzetük is egyre nehezebb lett, és Emma érzett az anyjában egyfajta aggodalmat és félelmet, ami korábban soha nem volt jellemző rá. Az édesanyja régebben mindig mosolygott, énekelt és nevetgélt. És most ráncok jelentek meg Emma édesanyjának az arcán. Megkomolyodott a hangja. Nem volt több éneklés. Édesanyjának rajta kívül, még két bátyjáról is gondoskodnia kellett. Egyébként nekik nem kellett már imádkozniuk. Emma anyja teljesen belefáradt a fiúkkal való vitatkozásba… ezért most már csak Emmán múlt – gondolta ő – ennek az imádkozási rituálénak a teljes felelőssége a család összes tagja érdekében.
Emma édesanyja reggelente le szokott ülni az asztalhoz, és kávézás közben el szokta olvasni az újságot, de Emma ezt az érzést sem szerette. Látta, hogy az anyja aggodalmaskodik olyan dolgok miatt, mint a háború. Nagy ritkán csendesen beszélgetett a barátaival egy nukleáris támadásról. Beszélt a politikáról, valamint híres, és vezető emberek meggyilkolásáról. Emma nehézséget és szomorúságot érzett benne, és nem tudott mit kezdeni ezzel az érzéssel.
Egy hang így felelt: - Drága Emma, velem vagy. Velem vagy.
Emma kissé összezavarodott. Gyorsan próbálta végigpörgetni az elméjét, és összerakosgatni a darabkákat, miközben azon gondolkodott, hogy mit is mondott vagy mit is kért. De a következő szavak buggyantak ki a száján: - Félek. Félek, és nem tudom mit tegyek.
És a hang azt mondta: - Csak érzed a dolgokat. Érzed az édesanyádat. Érzed a körülötted lévő többi embert, de ezek valójában nem a te érzéseid.
Emma egy pillanat erejéig elgondolkodott a hallottakon – és újra mondom, hogy nem a 10 éves Emma, hanem a kiterjedtebb Emma – elgondolkodott kissé a hallottakon, majd azt kérdezte a hangtól: - Mit kellene most tennem?
És a hang azt válaszolta: - Pontosan azt, amit teszel. Pontosan azt. Itt lenni a Földön kislányként, és minden napját élvezni.
Ezen Emma kissé felbátorodott, mert olyan megnyugtató volt a hang. Jólesett neki. Tudta, hogy hallotta már valahol, de arra nem emlékezett, hogy hol.
Azt kérdezte a hangtól: - Tehát mit kellene tennem? Mi fog velem történni?
És a hang így felelt: - Fel fogsz nőni. Iskolába fogsz járni – középiskolába. Közepes eredményekkel fogsz végezni, de végezni fogsz.
Emma közbevágott, és azt mondta: - Miért van az, hogy a többi gyerek nem kedvel engem? Úgy tűnik, nem tudok beilleszkedni közéjük. Miért érzem magam olyan különbözőnek tőlük?
A hang vett egy mély levegőt, és így szólt: - Azért, mert más vagy, mint a többiek. Egy másik utat választottál. Egy másik ösvényt választottál. Nem az a helyzet, hogy a többiek nem kedvelnének, hanem az, hogy nem értenek téged. Nem arról van szó, hogy megbántanál valakit is, hanem arról, hogy a többiek zavarba jönnek tőled – még a saját édesanyád is aggódik miattad.
Emma azt kérdezte: - Mi fog még velem történni?
És a hang azt mondta: - Fiatalon fogsz férjhez menni. Egyetemre fogsz járni. Az egyetem első éve után férjhez mész. Azt fogod majd mondani magadnak, hogy később majd folytatod az egyetemet, de helyette gyermekeket fogsz szülni, és a nevelésükkel fogod eltölteni az idődet. Mikor a harmincas évid közepébe érkezel, a férjed meghal majd egy autóbalesetben.
Emma elgondolkodott ezen egy kicsit, majd azt kérdezte: - Isten akarja, hogy ez történjen velem?
És a hang így válaszolt: - Nem, egyáltalán nem. Te választottad mindezt. Mindezt te választottad saját magadnak. Bármikor változtathatsz rajta, amikor csak akarsz, de ez az, amit magadnak választottál.Emma azt kérdezte: -És azután mi fog történni?
És a hang így felelt: - Azután kiábrándult, csalódott leszel. Depresszióba esel. Öngyilkos gondolataid lesznek, nagyon magányos leszel. Nagyon, de nagyon sok nehéz év vár rád az életben.
Emma ezen is elgondolkodott, azon, hogy milyen különös döntést hozott, majd megkérdezte: - De ugye lesznek körülöttem emberek, akik majd segíteni fognak?
A hang azt mondta: - Emberek nem lesznek. Egyedül fogod ezt végigcsinálni.
Majd így folytatta: - Emberek nem lesznek, de lesznek angyalok. Ott lesznek ők, akik nem emberi formában élnek, akik szeretnek és támogatnak majd, és mindig a rendelkezésedre fognak állni, de a dolgok jelentős részét egyedül kell végigcsinálnod.
Emma vett egy mély levegőt, majd elmélkedni kezdett a hallottakon… és azt kérdezte: - És ezek után mi fog történni?
A hang így szólt: - Miután végigmész életed eme sötét időszakán, akkor a dolgok majd apránként elkezdenek összeállni számodra. Elkezdesz majd emlékezni arra, hogy elsősorban miért is vagy itt a Földön. Elkezdesz majd emlékezni, hogy miért pont ezeket a tapasztalatokat választottad önmagadnak. Meg fogod érteni, hogy ezeket a tapasztalatokat nem büntetésként róttad ki magadra, hanem a megértés és az együttérzés érdekében. Meg fogod érteni, hogy mindezeket a tapasztalatokat azért választottad az életed részeivé, mert bizonyos értelemben – ez egy várakozási periódus volt – vártál a megfelelő időre és a megfelelő helyre.
Emma mindezt magába fogadta. Abban nem volt biztos, hogy ez most rossz vagy jó dolog. Majd azt kérdezte a hangtól: - És azután mi lesz?
A hang azt mondta: - Azután majd visszajövök hozzád. Újra elbeszélgetünk majd, pont úgy, mint most. Ez 1998 környékén lesz majd. Valami történni fog akkor az életedben – amit még nem választottál ki. Ez lehet akár egy könyv is, amit elolvasol. Lehet egy barát is, akivel beszélgetsz. Lehet egy nagyon rémisztő szituáció is az életedben. Esetleg egy autóbaleset, aminek kapcsán a kórházba kerülsz. Még nem döntötted el, hogyan is történjen. De amikor ez bekövetkezik, visszatérek hozzád, és megint elbeszélgetünk. Együtt fogunk nevetni és sírni az életed történésein, és akkor elkezdjük majd életed következő szakaszát.
Emma azt kérdezte: - Miért nem kezdjük el most azonnal? Miért kell várnunk 1998-ig?
És a hang erre ezt válaszolta: - Azért, mert a világ még nem áll készen, mert valami történni fog az energia alapvető működésével a Földön - azzal az alapvető móddal, ahogy az emberek ezt behozzák az életükbe. És ez még nem készült el. És még az is lehet, hogy nem is fog bekövetkezni. Lehet, hogy nem jön el. Lehet, hogy katasztrófa lesz a Földön, de az is lehet, hogy erre az egészen új szintre fog lépni.
Emma szünetet tartott, és elgondolkodott a hallottakon…majd azt kérdezte: - És mi fog történni majd 1998-ban, amikor visszajössz és megint beszélni fogunk?
A hang így felelt: - Emlékeztetni foglak arra, hogy ki vagy és miért jöttél ide, valamint az összes jövőbeli potenciálodra. Emlékeztetni foglak arra, hogy miért jöttél ide – hogy te választottad azt, hogy itt legyél a Földön azért, hogy Teremtő lehess az Új Energiában. Ott lehetsz az elsők között, akik ezt elhozzák a Földre, akik nemcsak beszélnek erről, nemcsak gondolkodnak ezen – hogy ott legyél az elsők között. Azért jöttél ide a Földre, hogy teremtő légy az Új Energiában. Az emberek iránt érzett szívből jövő szereteted és vágyad, valamint az önmagad iránt érzett szereteted hozott ide téged, hogy megtapasztald ezt a fantasztikus megnyitást. 1998-at követőn egy sor tapasztalaton fogsz keresztülmenni, ami kiképez és megtanít majd arra, hogyan váljon belőled tanító, hogyan váljon belőled teremtő, hogyan élj a Földön, és végül arra, hogyan válj példává, vezetővé és szabvánnyá a többi ember számára, hogy az elsők között lehess.
Emma elgondolkozott mindezen, és lassan elkezdett emlékezni, hogy elsősorban miért is van itt. Azt kérdezte: - Mikor újra eljössz hozzám 1998-ban, és miután átmentem életem következő szakaszán, még akkor is egyedül leszek? Még akkor is olyan egyedül leszek, mint most?
És a hang azt válaszolta: - Nem, nem… mert én nemcsak veled beszéltem, hanem 144. 000 másik emberrel is. Nem leszel egyedül. Lesz egy családod – nem egy biológiai családod, mégcsak nem is angyali családod. Lesz egy családod, amit Shaumbrának hívnak. Ők is nagyjából ezeken a dolgokon mennek keresztül, mint amin te most. Találkozol majd a támogatásukkal. Egyesítitek az energiáitokat, miközben végig függetlenek és egyedülállóak maradtok. Egyesíted velük az energiádat, hogy segíts az emberiségnek ezt a következő korszakát behozni, hogy segíts az Új Energia idejét és az Új Energia potenciáljait előre jelezni – azt a potenciált, ami túllépi a dualitást, túllépi a háborút, a szenvedést, ami által képessé válsz majd a tested meggyógyítására egy szempillantás alatt, ami által képes leszel beintegrálni az Istenségedet a valóságodba. Tehát, drága Emmám, nem leszel egyedül.
Emma vett egy mély lélegzetet, és elmélkedni, gondolkodni, érezni, majd emlékezni kezdett mindenre. Összeállt a kép.
Végezetül azt mondta: - Köszönöm, hogy eljöttél hozzám ma este. Holnap este is eljössz, hogy újra beszélhessünk?
És a hang erre azt felelte: - Nem, nem jövök. Nem tehetem. Várnod kell 1998-ig, és akkor újra eljövök hozzád. Nem fogsz arra emlékezni, hogy ma este beszéltünk. Mikor visszatérsz az ágyadba és Rageddy Ann babáddal a karjaidban majd felébredsz, nem fogsz emlékezni a beszélgetésünkre. Sok hosszú és nehéz éved lesz még addig, amíg visszatérek hozzád. De visszajövök, és emlékeztetlek majd a Shaumbra család energiájára.
Ez volt hát Emma története. Ez a ti történetetek Shaumbra.
A hang, amit Emma hallott, a Shaumbra hangja volt, ami akkortájt még nem született meg a Földön, Metatron hangja volt, az én hangom, azaz Tóbiás hangja volt, és csak arra vártunk, hogy mindnyájan felnőjetek. Az Új Energia és az új potenciál hangja volt. Eljöttünk hozzátok, 1998-ban, vagy 2002-ben, vagy valamelyik évben. Visszajöttünk, hogy emlékeztessünk titeket arra, hogy kik vagytok. Visszajöttünk, hogy emlékeztessünk titeket a Shaumbra családra.
Shaumbra… a Shaumbra nem egy angyali család. A Shaumbra nem egy biológiai család. A Shaumbra nem kultusz, nem vallás, vagy ehhez hasonló. A Shaumbra egy megállapodás… egy megállapodás arra vonatkozóan, hogy visszatértek. Hogy az elsők között lesztek, akik beléptek az Új Energiába. Különböző spirituális családokból származtok. Ez az, ami egyedülálló a Shaumbrában. Vannak közöttetek olyanok, akik Mihály Házából jöttetek, vannak, akik Raphael Házából, vannak, akik Gábriel Házából, és folytathatnám a sort. Néhányan az Arkangyalok többszörös házaiból valók vagytok, de mind különböző családokból, eltérő helyekről származtok, és különféle háttérrel rendelkeztek. De van egy dolog, ami mindegyikőtökben egyedülálló és közös, mégpedig az, hogy mindannyian beleegyeztetek abba, hogy itt legyetek. Beleegyeztetek abba, hogy nagyon, de nagyon nehéz életeken menjetek keresztül ezt megelőzően. Beleegyeztetek a hosszan tartó várakozásba – a nehézségekbe, az önmagatokba vetett kétségekbe azért, hogy eljussatok erre a pontra. De Shaumbra, most már itt vagyunk. Itt vagyunk, és visszatértünk hozzátok – azon a hangon, amit Emma hallott 1998-ban. Azon a hangon, ami 1999. augusztusában kezdett beszélni hozzátok, és amit azóta is teszünk.
Shaumbrák vagytok – ez nem kérdés, kétség nem fér hozzá. És mint Shaumbrák idejöttetek ebbe az életetekbe. Azért jöttetek ide, hogy kiterjesszétek az energiát. Hogy négy dolgot megtegyetek, amiből az első az energia kiterjesztése. Attól a naptól kezdve kiterjesztitek az energiát, amióta csak megszülettetek, és ezért volt az, hogy sokszor nem értettek meg benneteket. Ti kiterjesztők vagytok, nem pedig összeszűkítők.
Azért jöttetek ide, hogy lehetővé tegyétek az energia kiterjesztését, nem pusztán csak a növekedését és a felépülését – nem csak azért, hogy a dualitáson vibráljatok, hanem, hogy kiterjedjetek. Legkorábbi napjaitoktól kezdve kiterjesztők voltatok. Ezért volt az, hogy a többiek nem mindig értettek meg titeket. Nem a mások útját követtétek, hanem a saját utatokat jártátok.
Azért is jöttetek a Földre, hogy teremtők legyetek. Nagyon kevés ember mondhatja magáról, hogy teremtő. Vannak követők, vannak engedelmeskedők, és vannak a túlélők. A legtöbb mindössze túlélő. Ők azok, akik az ősi karmikus játszmáikat játsszák magukkal és a körülöttük levőkkel. De ti azért jöttetek ide, hogy azt mondjátok: -Én teremteni fogok.
Ez az eredeti cél, mert mit is tesz egy teremtő, hát teremt. Néhányan itt most leblokkolódtatok, de mi dolgozunk rajtatok. Néhányan nem értitek mit jelent teremtőnek lenni. Küzdötök vele, de közben tanultok. Sokkal többet fogtok tudni erről.
Azért jöttetek ide, hogy ebben az időszakban éljetek. Éljetek! Beszéltünk erről legutolsó iskolánkban – arról a szükségletről, hogy túl kell lépni a túlélésen, és valóban, igazán élni kell, és élvezni kell az életet itt és most a Földön. Annyit beszélhettek, amennyi csak jólesik. Annyit filozofálhattok Istenről, a Szellemről és mindezekről amennyit csak akartok, de ameddig itt vagytok a Földön, és nem testesítitek meg a szellemet a testetekben, és nem éltek és nem élvezitek az életet, amíg nem nevettek az élettel és az életen, amíg nem becsültök meg minden egyes pillanatot, addig nem éltek. Addig mindössze túléltek. Túléltek, és 10 lépést visszaléptek a dualitásban. Azért jöttetek ide, hogy éljetek, és példát mutassatok a többi embernek abból, hogy hogyan kell élni. Szomorú ezt kimondani, de ti is és én is tudjuk, hogy a legtöbb ember nem tesz mást, mint túlél. Azt sem tudják, hogy miért vannak itt. Úgy telik el egy napjuk, hogy mindössze csak azzal a nappal, azzal az egy dologgal foglalkoznak. Azért jöttetek ide, hogy megmutassátok nekik, hogy hogyan kell élni, hogyan kell szert tenni a szenvedélyre.
És végezetül Shaumbra, azért jöttetek ide, hogy tanítsatok. Ezt teszi egy szabvány. A szabvány egy példa – egy ragyogó példa – és saját példájuk által tanítják a többieket. Taníthatnak egy osztályteremben. Azzal is taníthatnak, ahogy végigsétálnak az utcán. Tanítás… a szabvány az a példa, aki felállítja mások számára az új potenciált. Ti, csakúgy, mint Emma, itt vagytok ebben az Új Energiában, és ez nem volt ám könnyű. Tudjuk, hogy magányosak voltatok.
Sokan úgy gondoljátok, hogy még csak beteljesülést sem hozott. Még nem kapott el benneteket a szenvedélyetek heve, de ebben az Új Energia évében, de ebben a teremtői évben a szenvedély elkezd bejönni. Ez nem egészen olyan, mint amit valószínűleg elképzeltetek, emberi fogalmaitok szerint. Ez nem olyan, és ez elkezd beáramolni.
Ebben a pillanatban, mindannyian… mindannyian kisugározzátok saját energiátokat, és ezt hozzáadjátok a Shaumbra csoport energiájához. És a Shaumbra energiája kiáramlik a világba ebben a szent pillanatban, és egy új potenciált teremt mindazok számára, akik ezt keresik.
Eljut mindazokhoz, akik ebben a pillanatban mondják el imáikat – nem a régi imákat, hanem a saját imáikat. Ők azok, akik segítségért és vezettetésért fohászkodnak.
Most azt tanuljátok, hogy az energia hogyan működik. Többet fogunk erről még beszélni az elkövetkezendő üléseinken – az energia új fizikájáról – ami túllép a vibrációs energián, és belép a kiterjedési energiába, és behozza az Új Energiát az életetekbe itt és most. Erről fogunk beszélni az elkövetkezendő pár Shoud alkalmával, különös tekintettel arra, hogyan érkezik be az Új Energia, és hogyan dolgozhattok vele.
Ma Metatron, a Shaumbra hangja, és az Arkangyalok hangjai mind vissza akartak térni Emmához és hozzátok, hogy újra hallhassátok a hangot.
És ez így van. * Tóbiás 7. Shoud részlet Fordította: Telegdi Ildikó
A teljes anyag a http://www.shaumbra.wire.hu - n található.
</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
tn_1195016963.jpg

Az első karácsony, amikor a koszorú az áhítatos várakozás részévé vált, 1860-ban volt, amikor a berlini árvaházban Johann Heinrich Wichern evangélikus lelkipásztor az ünnep előtt gyertyákkal díszített kör alakú, abroncsos csilláron jelezte a még karácsonyig hátra lévő idő múlását. Talán az árvaházi gyerekek másoknál még türelmetlenebbül várhatták a karácsony érkezését. Még előbb, a románkori templomokban is voltak körcsillárok, de a múló idő jelzése meggyújtott gyertyákkal, ez a gondolat volt maga az újdonság. A fenyőkoszorút kezdték használni erre a célra világszerte. A népszokás szerint koszorút kötöttek a nyári napforduló napján is, amikor legrövidebb az éjszaka, vagyis június 24-én Keresztelő Szent János, vagy a hagyományos hazai megnevezés szerint Szent Iván napján: virágokból, aratás befejeztével kalászos szalmából, szüret végeztével szőlőből. E nagy múltú szokások mellé a múlt század második felében került az adventi koszorú hagyománya.

Az adventi koszorút az észak-német területeken, főleg protestáns környezetben készítették századunk elején. Majd Ausztriában is népszerűvé vált, a katolikus lakosság körében is. Magyarországon főleg a második világháborút követő időben vált szokásossá, templomokban, középületekben, otthonokban adventi koszorút a csillárra függeszteni. Különös izgalma az adventi vasárnapoknak: először egy, majd két, három, végül négy gyertya gyulladhat meg rajta...

A rajta lévő gyertyák a karácsony előtti vasárnapok liturgikus színeiben jelennek meg a hagyománytisztelőknél.
Nem mindegy, hogy melyik vasárnap milyen szinű gyertyát gyújtunk meg. Az első vasárnap a kék gyertyáé, a második a pirosé, a harmadik a fehéré, és a negyedik a liláé.


Hogy miért?

Advent angyalai:


Az első vasárnap angyala (2000. XII. 3.)
Négy héttel karácsony előtt valami nagyon fontos dolog történik: egy angyal kék köpenybe öltözve leszáll az égből, hogy közelebb húzódjon az emberekhez. A legtöbb ember ezt észre sem veszi, mert túlságosan el van foglalva mással. De azok, akik jól figyelnek, meghallják a hangját. Ma van az első napja, hogy az angyal először szól, s keresni kezdik azokat, akik meg tudják és meg akarják hallgatni őt.

A második vasárnapi angyala (2000. XII. 10.)
A második adventi vasárnapon piros palástba öltözött angyal száll le a mennyekből, kezében egy nagy serleget hoz. Az angyal szeretné megtölteni az aranyserlegét, hogy tele vigye vissza a mennybe. De mit tegyen a serlegbe? Játékot? Ajándékot? Törékeny, finom szövésű ez a serleg, a Nap sugaraiból készült. Nem tehet bele kemény, nehéz dolgokat. Az angyal észrevétlen végigmegy a világ összes házán és lakásán, mert valamit keres. Tiszta szeretetet minden ember szívében. Ezt a szeretetet teszi a serlegébe, s viszi majd vissza a mennybe. Mindazok. akik a mennyben élnek, fogják ezt a szeretetet, s fényt készítenek belőle a csillagoknak. Ezért olyan jó felnézni a hunyorgó, ragyogó csillagokra.

A harmadik vasárnap angyala (2000. XII. 17.)
Advent harmadik vasárnapján egy fehér ragyogó angyal jön le a földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakik a szívében, s megérinti fénysugarával. Azután a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz és egész testükhöz. Így még az, aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s megszállja a béke, a tiszta szeretet és a boldogság érzése.

A negyedik vasárnap angyala (2000. XII. 24.)
A karácsony előtti utolsó vasárnap egy nagy, lila lepelbe öltözött angyal jelenik meg a mennybolton, és járja be az egész Földet. Kezében lantot tart, és azt pengeti. Közben szépen énekel hozzá. Ahhoz, hogy meghallhassuk, jól kell figyelnünk, s szívünknek tisztának kell lennie. A béke dalát énekli. Sok kis angyal kíséri, s együtt énekelnek. Daluktól valamennyi mag, amely a földben szunnyad, felébred, így lesz majd új élet tavasszal a Földön.

Az adventi koszorú hagyománya lelki megtisztulásra és megújulásra is alkalmat ad, hogy az ünnep, csakugyan ünnep legyen, és akkora figyelemmel fordulhassunk egymáshoz, amelyet mindannyiunk megérdemel.



tn_1195016916.jpg

Az adventi koszorú gyertyáinak meggyújtása a bűnök faggyújának elégésén keresztül a tiszta, magasztossá emelt koszorú (gyűrű, vagy kör) jelkép eléréséig vezet. A karácsony eljövetele szabadulás a kör zárt burkából, a folytonosságból, a szeretet ereje által.

Az adventi koszorú elkészítésének műveletét rituálénkká tehetjük. A művelet nem csupán ügyes barkácsolás - bár kell hozzá kézügyesség! - hanem mágikus teremtés is egyben. Meditáció, vagy elmélyült ima előzi meg, hogy az anyagot a kezedbe fogod. Az anyag a fa elemét jelképezi, fenyőág, háncs, vessző. Vagy más hasonló természetű anyag. Színe a zöld. A gyertyák színe hagyományosan a lila. A lila a misztika színe, az ezoterikus, spirituális tudatosságot hozza el életünkbe. Segít egyre mélyebbé tenni hitünket. Anyaguk a földet jelzi, a viasz, vagy más gyantás anyag az anyaghoz kötöttség jelképe.

A gyertya lángja a tűz. Nem porlaszt el, nem olvaszt el egyszerre mindent, fokozatosan ég el. Hétről hétre erősebb lesz, hisz először egy, majd végül már négy gyertya ég a koszorún. Teremtő - romboló ereje is egyre erősödik, hétről hétre növeli erődet a változtatáshoz, új dolgok felismeréséhez, a régiek elengedéséhez. Csak azokat a dolgokat égeti fel, amiket már oda kell adnod, amikre nincs már szükséged. Ez jelenti a lelki felkészülést az ajándékozásra, ám az ajándékok elfogadására is felkészít.

A koszorúra tűzött fagyöngy jelképezi a levegőt, mivel a fa koronájában terem, színe a levegő törtfehérje. A koszorút átölelő szalag hulláma víz. A kék szín - ami a lilával harmonizál is - való hozzá a legjobban, esetleg kék-fehér, vagy kék-lila párosításban használhatjuk fel. Az ezüst, a víz és a hold családot teremtő energiáját is belophatjuk koszorúnkba.

Ha ezeket a színeket ki szeretnénk cserélni másikra, ezt is megtehetjük, de jó, ha választásunk tudatos, az életünk problémáit, sorsfordulóit jelképező eseményekkel harmonizál. Meditációnk következő lépése a gyertyák betűzése a koszorúba. Gyakran találkozunk olyan elrendezéssel, ami a gyertyákat aszimmetrikusan helyezi egymás mellé. Ezt az elrendezést nem javaslom. A négy gyertya a négy égtáj felé kell hogy álljon, mert így teremthetünk egységet kint és bent, fent és lent. Ha asztalunkra állítjuk a kész koszorút, ügyeljünk, hogy a gyertyák a megfelelő irányban álljanak.

A harmadik lépcsője ennek a szakrális folyamatnak a fagyöngy, vagy a gyöngyök betűzése a koszorúba. A gyertyák közötti levegős hely kitöltése, a dekoráció, az életöröm, a könnyedség, a gyöngyökkel való játék megtestesítője, célja, hogy megtaláljuk az örömet az alkotásban, a játékban. Erre a fázisra a nevetés meditációját érdemes alkalmazni. A nevetés levegővel tölti meg a tüdőnket, erővel, vitalitással tölti meg testünket, vérünk felpezsdül. A meditáció abból áll, hogy ok és cél nélkül elkezdünk nevetni. Eleinte ez lehet, hogy erőltetettnek, vagy kínvigyornak tűnik, de nem ez a lényeg. Addig folytassuk a gyakorlatot, amíg felszabadultan, és teli tüdőből kacagva letesszük a hétköznapok szívet nyomaszó terheit.

Az utolsó mozzanat a szalag felkötése. A szalag a víz jelképe elmossa a még bennünk maradt problémákat, a lelkünkben felgyülemlett salakot. Amikor felkötötted a koszorúdra, -igyál a koszorúd sikerére-, vagyis tölts meg egy poharat sima vízzel, mondj egy imát felette, fejezd ki jókívánságaidat az Univerzumnak magadnak és ürítsd fenékig a poharat. Érezd, ahogy a víz jótékony ereje átjár, és belső erővé válik, amiért munkálkodtál eddig.

Ha elhelyezted asztalodon a koszorúdat, gyújtsd meg az első gyertyát minden este és a tűz lángjának erejét felhasználva mondd el imádat, vagy meditációs gyakorlatodat végezd el. Ha nem jut eszedbe másik gyakorlat, az is elegendő, ha a Miatyánkot mondod el nem a begyakorolt zsolozsmázós módon, hanem úgy, hogy minden sorát átéled és átérzed, és a napod során aszerint is cselekedsz.

Bucher Kati
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
var.gif

Egy nagyon szép idézet :

Azt szeretni aki szeret minket : emberi
Azt gyűlölni aki szeret minket : ördögi
De azt szeretni aki gyűlöl minket : isteni

bal.gif
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Szent Mihály üzenete az indigó- és kristálygyermekekről

bab_k_cs_sze.jpg


Indigó gyermekek


"Az új hullám gyermekei, kik felébresztik a mélyen alvó folyamatokat. Robbanásszerű változást okozva haladnak, törnek utat a bozótban.
Energiájuk sűrű, erőteljes rezonancia, mit ti a fizikai sík fizikai létformában agresszívnak, illetve agressziónak megéltek. Harcos nemzedék, harcos energiával, ezen külső burkon belül végtelen finomság, szeretetrezonancia van elzárva.
Ezért van jelen, hogy a harcos nemzedéken belül végtelen érzékenység, szociális segítőkészség, hatalmas aktivitás (kereskedői, üzletkötői készség) kreativitás és művészi hajlam van együttesen jelen.
Indigó gyermek családi, majd tágabb környezete szabja meg, hogy a 4 alapkészségből melyiket mutatja meg.
Mennyi ma az indigó és kristály gyermek születési aránya Magyarországon?
Hagyományos képletrendszerrel is érkező fizikai létformák is vannak, ez a szétválasztódás két pólusa miatt van jelen. Hiszen fizikai létformának életfeladata a választás szabadsága.
2005-ben születettek 70%-a kristály,
10%-a indigó,
20%-a hagyományos - fennmaradó 20% hagyományos energetikai képlet, aki (Magyarországon) a bolygón zajló változásokhoz választásuk mentén alkalmazkodni képes.
Nagyon kérlek benneteket, segítsétek fejlődésüket - olyan nevelőrendszer vagy azt követően választott tevékenységi forma, mely a harcosságukat, agresszivitásukat keretek között tartja. Ez a keret rendszeres határtartalma hozza felszínre a belső finom rezonanciákat, mely nekik a stabilságot, biztonságot adja.
Kristály gyermek


Jól illeszkednek a harcos nemzedékhez, hiszen mindazt, amit elődjeik leromboltak, arra ők gyógyírt, vigaszt hoznak.
Nemzedékek között ők vannak jelenleg a legmagasabb rezonanciaszinten, energetikájuk így olyan, mint a fénytiszta kristályrendszer, melyen a Nap energetikája, megtörik, tehát a tejfehér hegyikristály és a Nap energiáját együttesen közvetítik.
Testük-lelkük-szellemük szabad. Együtt élnek, léteznek a természet folyamataival. Fontos számukra a fénytiszta szeretetrezonanciával megtöltött energetikai tér. Ebben aktiválódnak azok az energiák, mely a környezetükre gyógyítóan hat.
Hatalmas kristálytiszta, fénytiszta energetikai rendszerük ismételten az ősi mély bölcseletet érzékelik.
Tudásuk, bölcsességük túlmutat a jelen fizikai létforma szellemiségén, ők azok a lények, kik a bolygó kibillent szeretetlen állapotát ismételten a béke, a harmónia egyensúlyi állapotába hozza. Ők azok, akik szintetizálnak, ezen új szintézis legfelsőbb fokán állnak. Világító lényük messzire hat, aurájuk fénylő, magasztos küldetést teljesítenek, hiszen fizikai létforma embergyermek-testbe bölcsek, filozófusok, emelkedett mesterek kerültek.
Szeressétek, emeljétek, segítsétek őket, a felemelkedés és az emelkedett állapot állandó rezonanciaszintjét ők közvetítik.
Figyeljétek meg, a kristály gyermekek fizikai teste a magzati létformában milyen nehezen alakul-fejlődik ki, hiszen indigó energetikájú, harcos természetű szülőpárban ezen energiák tombolnak, nehezen jutnak nyugvópontra. Édesanyák energetikai rendszere feszült, nyugtalan. Ebben a térben a magas rezonanciájú kristálytiszta, fénytiszta energia nehezen alakul, fejlődik, gyakran fordul elő korai, idő előtti megszületés, mert a feszülő energiák a későbbiekben közömbösítik egymást.
Felismerésük

Hőtérkép, aurafotó, grafológia, emberi megfigyelés, az energetikai kép vizsgálata segítséget ad, de kérlek, ne gondolkodj abban, hogy kizárólag energetikailag illő párok kerülnek össze. A szabad választás törvényét nem hagyhatod figyelmen kívül egyetlen folyamatban sem.
Ha egy újabb irányt mutatsz, egy újabb fényforrás világít a fizikai tér sötétjében s mutatja az irányt. Lesznek azok, kik követik a Fényt, és lesznek azok, kik a sötétség útján maradnak tovább!
(2005. október)" Forrás: www.angyalház.hu
Megjegyzés: az aurafotókkal vigyázni kell, mert nem mindegyik igazi. Vannak olyanok, amelyeken a színeket csak számítógéppel keverik ki. Ne essünk áldozatul a csalóknak!!!
A leghitelesebb az, ha magát nem hirdető léleklátót keresel fel, akit az emberek ajánlanak. Tudod: Jó borásznak nem kell cégér!
 
Oldal tetejére