Twilight

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
New Moon

Köszi, és biztosan jó. Bár több helyen olvastam, hogy a NM-től többet vártak, és hogy a Twilight jobb...
Majd meglátom. Bár ez az első 3 fejezet, amit tegnap este sikerült elolvasnom tetszett. :D

Mellesleg már nagyon kíváncsi vagyok a 2. filmre is, sehogy sem tudom elképzelni milyen lehet, és eredeti előzetes sincs még fönn YouTube-on sem. Csak a sok-sok fan made vidi. Bár van egy pár jó ezek között is, az tény.

http://www.youtube.com/watch?v=AsghUBi81qY
Ez például szerintem nagyon jó... *_*

Mivel még nagyon messze van a bemutató, egyenlőre "csak" az új szereplőket ismerhetjük (hiszen nemrég lett végleges pl a Volturi klán szereplőgárdája is) meg, DE itt egy vidi, amiből megtudhatjuk, hogy jövő csütörtökön végre adnak egy kis ízelítőt a NM forgatásáról a főszereplők: Kristen, RP és Lautner.
Itt a beharangozó vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=a-ZDNAfdDf4
és még egy ugyanarról csak kicsit bővebben:
http://www.youtube.com/watch?v=_PyHsUC6FxM

Utána pedig szerintem bizti gyorsan már másnap felpakolják a rajongók a youtube-ra magát a kisfilmet is! ;)
 
Szerintem nagyon jó a film, de a könyv jobb ,mert sok mindent részletesebben leír , ami a filmben nincs.
Szóval szuper a könyv és a film is.
 

SophieBp

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönet a sok zenéért :) Hát kár hogy Carter Burwell nem akar a többi filmhez is szerezni, szerintem zseniális. Főleg a Bella's Lullaby. Egyébként Rob Pattinson sem panaszkodhat, nekem tetszik amit és ahogy énekel.Csak kicsit nehéz kihámozni a szöveget:p Itt van tőle még egy dal, nem a filmből.
 

Babiee

Állandó Tag
Állandó Tag
A Breaking Down-t nem tudná felrakni valaki magyarul?
Vagy már fel van, csak én nem vettem észre? =S
Akkor bocsi...
 

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönet a sok zenéért :) Hát kár hogy Carter Burwell nem akar a többi filmhez is szerezni, szerintem zseniális. Főleg a Bella's Lullaby. Egyébként Rob Pattinson sem panaszkodhat, nekem tetszik amit és ahogy énekel.Csak kicsit nehéz kihámozni a szöveget:p Itt van tőle még egy dal, nem a filmből.

Igen, én is nagyon sajnálom Burwell-t... :(

Hihi... az bizti, hogy szörnyen nehéz kihámozni RP szövegét, de nekem eszméletlenül tetszett már elsőre is a Let me sign, később el sem akartam hinni, hogy ezt a jó számot RP énekli! Meglepett vele (pozitív értelemben). Arról meg ne is beszéljünk, mennyire jól zongorázik!!! A helyében én tuti a zenész karrieremet építgetném, mert nagyon tehetséges zenész!!!
 

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
Hírek

Third film in 'Twilight' series gets release date[FONT=&quot]

Just a day after "Twilight" fans got a look at the artwork for "New Moon," they're getting another treat: On June 30, 2010, "Eclipse" is coming.

"Yes, it's true," a source at Summit Entertainment confirmed to MTV News Friday evening (February 20). " 'The Twilight Saga's Eclipse' is dated for Wednesday, June 30, 2010."

<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
A cikk tovább is folytatódik... akit érdekel, szabadfordításban itt a cikk lényege:

[/FONT]<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CGBOR%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Megvan a Twilight harmadik részének megjelenési dátuma
<o></o>
Épp egy nappal azután, hogy a Twilight rajongók egy apró bepillantást nyerhettek a New Moon forgatásába, kaptak még egy ajándékot: az Eclipse (Napfogyatkozás) vetítési dátuma: 2010. Június 30.
<o></o>
„Igen, ez igaz,” erősítette meg a Summit Enertaintment egyik forrása az MTV News péntek esti adásában (február 20.) „ A Twilight Saga Eclipse részének bemutatója 2010. Június 30, szerda lesz.”
<o></o>
A stúdió gyorsan kész akar lenni, mégsem akarja, hogy a New Moon és az Eclipse hátba támadja egymást, akár a Mátrixnál és a Gyűrűk uránál volt annak idején, mert túl korán kerültek egymás után a mozikba.
A stúdió nem választott még rendezőt sem az Eclipse-hez, pedig úgy gondolják, hogy mindegyik rész egyedülálló alkotás kell, hogy legyen, azaz Chris Weitz rendezi a New Moon-t, ahogy egyedül rendezte Catherine Hardwicke az eredeti Twilight-ot.
<o></o>
A Twilight rajongók úgy tudják, hogy Meyer utolsó könyve, a Breaking Down csak akkor kerül megfilmesítésre, ha az előző három film beváltja a hozzá fűzött reményeket (anyagilag értve). Meyer ráadásul úgy gondolja, hogy a Breaking Down-ból (Hajnalhasadás) két külön filmet kell készíteni. Viszont van egy kis gond, mert ehhez az Eclipse-nek nagy sikere kell, hogy legyen, különben a Summit nem folytatja a Twilight Saga megfilmesítését!

xxx

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CGBOR%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:18.0pt 70.85pt 9.0pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> A rajongók, már akkor húzgálták a szemöldöküket, mikor bejelentették a New Moon vetítési dátumát egy évvel a Twilight utánra téve. Most, hogy az Eclipse csak pár hónappal később kerül a mozikba a New Moon után, még furcsábbak a reakciók. Miközben azt követelik Chris Weitz-től, hogy a második filmet forgassa le három hónap alatt, és új rendezőt keresnek a harmadik részre, mindezeket úgy, hogy négy hónap marad a két film vágására, összeállítására és a speciális effektek beleépítésére, mielőtt a mozikba kerül a NM, majd pár hónappal később az Eclipse.
<o></o>
Természetesen az Eclipse rendezője más lesz, nem Weitz, de bárki legyen is az, nem sok ideje marad összerakni a filmet. De minden Twilight rajongó abban reménykedik, hogy talán megváltoztatják a dátumot, hiszen annyiszor tettek már így Hollywoodban. Ha viszont nem így lesz, akkor úgy tűnik, hogy a Twilight ugyanolyan sorsra juthat, mint a Dr Szöszi 2 vagy a Fűrész… vagyis azok a filmek, amik a következő részeikkel mind megbuktak!
 

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
nagyon örülök a zenéknek tök jó hogy felraktátok. de az lenne a kérdésem hogy az a zen a mi a legvégén megy mikor Victoria leengedi a haját és lejön a lépcsőn az nincs meg mert én azt nem láttam közte de lehet hogy csak figyelmetlen vagyok

Nem tudom, hogy miért nem került fel ez a szám az albumra, de tény, hogy nincs rajta. :confused:
Amúgy a Radiohead - 15 steps című száma szól a végén, mikor Victoria lefelé megy a lépcsőn.
Felrakom ezt is, hogy meglegyen. ;)
 

sportoslinda

Állandó Tag
Állandó Tag
Hy!
én is imádom ezt a filmet!Szerintem nagyon jól megcsinálták!Szerintem nagyon jól játszanak a színészek már nagyon várom a folytatást fogom elkezdeni a könyvet!Nem tudtok még hasonló jó filmeket?
én kedvenc képeim:
TWILIGHT.jpg


twilight-book-layout-poster.jpg
 

alnissza

Állandó Tag
Állandó Tag
én úgy tudom, hogy be szeretné fejezni...de csak pár év múlva, mivel a kézirat kitudódott, és csak akkor akarja folytatni, ha már lecsengett...sajnos :(
 

diabianca

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Zsu!
Annyi szép percet okoztál nekem ezekkel az összekötő zenékkel......... Örök hálám.....
Gyönyörűek, sokkal jobban felidézik a film történéseit, mint maguk a filmzenék. Mégegyszer köszönöm.
 

tareen

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok! :( sajnos vagy én vagyok béna, v nem tom, de nekem nem engedi letölteni/megnyitni a lefordított könyveket, szal, aki el tudná nekem küldeni az eclipse-t, a breaking down-t és a midnight sun-t magyarul annak nagyon megköszönném. imádtam az első két könyvet, fantasztikus, de már kíváncsi lennék a többire is. Szal pls, valaki küldje el nekem: [email protected]-ra.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére