Keresztszemes mintak a Vilag minden tajarol V. 2015

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Reikha79

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos hiába vannak meg az újságok mégis foghíjasak. Most káromkodnék,de visszafogom magamat,mert ilyen nincs,hogy 3 különböző helyről is ugyan olyan hiányos újságot tudtam leszedni!
Sajnos hiányzik az április(64), a július(67) az augusztus( 68) és a november(71)
Már regisztráltam az oldalukon,hogy ezeket az újságokat megveszem,de mi biztosít rá,hogy benne lesz? Vagy reklamálhatok?:eek:o_O

Igen, én is így jártam, hogy 3 helyen is végignéztem, és mindenütt ezek hiányoznak :(
 

evelyn13

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát vásárlás előtt biztos, hogy találsz olyat az oldalon, hogy elérhetőség. ott szerintem előre lelevelezheted, hogy megtaláltad régebbi példányokat, de az újságok hiányosak, és érdeklődni szeretnél, hogy teljes, minden oldalas lapszámot kapsz-e. Egy kérdést megér. Inkább, minthogy.

Az áprilisnak amúgy is nagyon örülnék, ha meg tudnád szerezni, ha jól emlékszem, abban van egy botanikai bellpull sorozatnak a tavaszi darabja, amiért annyira fáj a szívem, a nyár-tél-ősz megvan. :(
:dr_24:
 

szsuzsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
Erre a bébis abc-re lenne sos szükségem, de nem találom. Pedig úgy emlékeztem, hogy fönt van valahol. Segítsetek nekem.
Köszönöm
 

Csatolások

  • image.jpeg
    image.jpeg
    46.5 KB · Olvasás: 253

evelyn13

Állandó Tag
Állandó Tag
Egészen pontosan a 2001 évjárat 61-72 számok. Megtaláltam egy részét, (január, február, március, május, Június, szeptember, október, december)
Ami nincs meg április, július, augusztus, november. Néhány újság hiányosan vann fenn. Tehát a minta nem teljes.
Ha így is érdekel titeket, akkor a meglevőket felteszem.
Edet
Igen, én is így jártam, hogy 3 helyen is végignéztem, és mindenütt ezek hiányoznak :(
A csuda tudja, mennyit töltöttem le az elmúlt x órában. :D Szerintem valaha valaki azt az egy rosszat feltöltötte, és az kering.
NOS MOST DUGJUK ÖSSZE A FEJÜNKET HOGYAN TOVÁBB!!!!:cool:
Tegnap regisztráltam a Cross Stitch Collection magazint forgalmazó honlapra vagy mire.Gondoltam megveszem a hiányzó újságokat elektronikus példányban.
Vagy letölthetőbe.:) Mindegy! Nincs email elérhetőségük és csak olyan 2011 ig visszamenőleg találtam újságot. :mad:Az ár tűrhető még ki is fizetném 2,valamennyi euro.;)Az Eby-on is hozzá lehetne jutni a papír formátumhoz,de 5 euró felett van és még a postázási költség is.:(Szóval aranyba mérik az meg nincsen!:dr_4::dr_4::dr_4::dr_4:
Ha valaki tud jó és használható ötletet,hogyan lehetne ezen hiányzó újságokat vagy csak lapokat becserkészni akkor várom az ötleteket!:p Nem adjuk fel!:hurra:
A kapcsolatok most jól jöhetnek ha valakinek más fórumon van ismerőse akkor azt is lehet noszogatni.Én az olaszoknál próbálkozom!:)
 

fazekasné

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Kerresem a threads country sydney kép mintáját a többit már kihímeztem csak ez az egy hiányzik.
Kérlek Benneteket aki tud segítsen köszi Andrea
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére