Legutóbbi tartalom: andreascostas

 1. A

  egy ilyen oldal nem maradhat üresen,

  Új igazgatót neveznek ki a diliházba. Ismerkedik leendő munkahelyével, sorra járja a kórtermeket. Egyszer az egyik ápolt megkérdi tőle: - Hát te mit keresel itt? - Én vagyok az új igazgató. - Jól van, öcsi, ezt itt majd hamar kiverik belőled!
 2. A

  egy ilyen oldal nem maradhat üresen,

  A bolondokat vizsgáztatják. Megkérdezik az elsőtől: - Mennyi 2x2? - 56. - Sajnos nem. Következőt! Mennyi 2x2? - Péntek. - Sajnos nem. Következőt! Mennyi 2x2? - 4. - Igen! Hát hogy jött rá? - Kivontam az 56-ból a pénteket.
 3. A

  egy ilyen oldal nem maradhat üresen,

  - Mi a különbség az elmebeteg és az idegbeteg között? - Az elmebeteg azt hiszi, hogy 2x2 az 5. Az idegbeteg tudja, hogy 4, de ez szörnyen idegesíti.
 4. A

  egy ilyen oldal nem maradhat üresen,

  Ideggyógyászhoz bemegy egy férfi: - Segítsen doktor úr. Bacilusok szállnak az arcom felé! - csapkod a kezével. - Ne felém hajtsa! Ne felém hajtsa!
 5. A

  Tények Chuck Norrisról

 6. A

  Okos hozzászolások

  Spórolj a vízzel! Fürödj másodmagaddal! Azért vagyok a világon, hogy másokon segítsek. De fogalmam sincs, mások miért vannak a világon. Olyan részeg vagyok, hogy anyám nem ismerene rám, legalábbis remélem. Utálom a házimunkát! Az ember beveti az ágyat, elmosogat, és fél év múlva kezdheti az...
 7. A

  Okos hozzászolások

  Takarékoskodj a WC-papírral, használd mind a két oldalt. Méghogy kutyát fürdetni! Hisz én sem szoktam. Mivel minden okos enged, már rég a hülyék uralkodnak. Az élet kegyetlen. Ha hülye vagy még kegyetlenebb.
 8. A

  Brutális viccek

  - Hogy vonzzák a katonasághoz az emokat? - Gyertek fiúk, itt meg lehet halni.
 9. A

  Brutális viccek

  - Hova megy az emós tini nyáron? - Haláltáborba.
 10. A

  Ásványvíz és az ezzel járó őrület

  Én legtöbbször sima csapvízet iszom. Ha ásványok kellenek, beveszek egy multivitamin tablettát. :D
 11. A

  Tények Chuck Norrisról

  Chuck Norris megszámolta a végtelent. Kétszer.
 12. A

  Tények Chuck Norrisról

  Chuck Norris bement az X-faktorba és kiestek a mentorok.
 13. A

  Szőke nős viccek

  Kétüléses repülőgépen utazik a szőke nő, amikor a pilóta váratlanul szívrohamot kap és meghal. A szőke belekiabál a rádióba: - Torony, segítsenek, bajban vagyok. Meghalt a pilóta! - Nyugalom hölgyem! - jön a válasz a toronyból. - Először is adja meg a magasságát és a helyzetét! - 163 centiméter...
 14. A

  Szőke nős viccek

  - Az általános iskolás 4. osztályos tanulói közül a barna hajú, a vörös hajú, vagy a szőke hajú lánynak van nagyobb melle? - ??? - A szőkének, mert ő 22 éves.
 15. A

  Szőke nős viccek

  A szőke nő bemegy a McDonald's-ba: - Kérek 2 dl kólát, 1 hamburgert és egy kis sültkrumplit. - Itt fogyasztja? - kérdi az eladó. - Nem, ott a hátsó asztalnál.
Oldal tetejére