Legutóbbi tartalom: bogiovi

 1. B

  Óvodai élet 2016.

  Sziasztok!!ÉVZÁRÓRA kirándulós- erdőben barangolós verseket, dalokat mondókákat gyűjtök! Esetleg valakinek valami bevált forgatókönyve nincs amit megosztana?!Köszönöm előre is!!!
 2. B

  Óvodai élet 2016.

  Sziasztok!! "Patak partján selymes fűben, áll egy fehér házikó. Olyan kicsi, olyan kerek akárcsak egy szem dió. Megy a kis csiga, hátán a háza, csigabiga ballag lassan jár." dalról szeretném meg tudni ki a szerzője és milyen cd -n található, a dal meg van csak le kell hivatkoznom!!Köszönöm előre...
 3. B

  Ünnepeink: ÚJÉV - FARSANG

  Sziasztok!! Közlekedés témában tudnátok segíteni! Járművek farsangja. valakinek valami kidolgozott műsora esetleg?
 4. B

  Óvodába kidolgozott témahetek, projekttervek, foglalkozástervek, éves tervek

  Sziasztok!! Hajóról keresek dalt, mondókát tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!
 5. B

  Gyermekdalok, kották gyerekeknek 2013

  Sziasztok!! Hajóról keresek dalt, mondókát tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!
 6. B

  Ünnepeink: ÚJÉV - FARSANG

  Állatkert témában szeretnénk farsangolni ! Ehhez kérnék szépen segítséget.vers ,mese zene, ..bármi esetleg projekt amit már megcsináltatok?!
 7. B

  Márton-napi rendezvények

  Köszönöm szépen!!
 8. B

  Márton-napi rendezvények

 9. B

  Óvodai élet 2016.

  Köszönöm szépen!! Igen ezeket én is tudom évek óta csináljuk és egy kis újításra gondolok ezért kereskedem ebben a témában!!
 10. B

  Óvodai élet 2016.

 11. B

  Óvodai élet 2016.

  Sziasztok!! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ismertek-e olyan történetet, legendát, hogy miért is visszük a lámpásokat magunkkal Márton napi lampionos felvonulásnál.Ismerem a Márton legendát, több libás mesét is , de esetleg még valami mást erről? Köszönöm a segítséget előre is!
 12. B

  Márton-napi rendezvények

  Sziasztok!! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ismertek-e olyan történetet, legendát, hogy miért is visszük a lámpásokat magunkkal Márton napi lampionos felvonulásnál.Ismerem a Márton legendát, több libás mesét is de esetleg még valami mást erről? köszönöm a segítséget előre is!
 13. B

  Ötletek faliújságok, plakátok készítéséhez, teremdíszítéshez II.

  Nagyon sok méhecskés keret látván felbuzdulva én pöttyös kereteket keresek elsősorban zöld és sárga de már tarkát is találtam ami nagyon tetszik!! Esetleg valakinek ? Köszönöm előre is!
 14. B

  Pedagógus gyakornok - portfólió

  Kedves Ildikó! Nekem is gyakornokom van következő évben minősítés lesz neki, ezért szeretném elkérni az általad kidolgozott programot! Köszönöm szépen előre is,ha elküldöd. [email protected] címre.
 15. B

  Óvodai élet 2016.

  Sziasztok!! Évzáró- ballagásunk témája a szorgalmasság Bogaras témát tavaly kimerítettük tehát, a hangya, méh kívül keresgetek még a szorgalmasságról dalt, verset mesét esetleg ebben a témában valaki csinált már műsort?
Oldal tetejére