DXNMarta

Veres Márta vagyok, a DXN online üzletépítője.

20 évvel ezelőtt találkoztam először az MLM-el és tetszett is maga a koncepció, de abban az időben még volt „biztos" munkahelyem és nem érdekelt különösebben egy MLM vállalkozás indítása.

4 évvel ezelőtt viszont munkanélküli lettem és akkor kezdett el foglalkoztatni a gondolat, hogy belekezdjek egy ilyen vállalkozásba.

Több sikertelen próbálkozás után rájöttem, hogy nem nekem való a hagyományos hálózatépítés. Nem szeretek eladni, nem szeretem zaklatni az ismerősöket és még kevésbé szeretek megkeresni idegeneket.

Így hát döntenem kellett: vagy feladom az MLM életstílushoz fűződő álmaimat, vagy keresek egy olyan céget, ahol online, az interneten tudom építeni az üzletemet.

Szerencsém volt, rábukkantam a DXN cégre, amely egy olyan internetes online MLM rendszert dolgozott ki, amely egyedülálló a világon, teljes mértékben nélkülözi a hagyományos, „becserkésző" módszerek alkalmazását. 16 nyelvű webiroda és webáruház segítségével a világ bármelyik pontjáról egy számítógép segítségével irányíthatom DXN vállalkozásom.

Elmondhatom, hogy megtaláltam a számomra legmegfelelőbb üzleti lehetőséget, akkor dolgozom, amikor akarok, és annyit, amennyit szeretnék.

Ha szeretné megtudni, hogy tudna Ön is ilyen feltételek mellett pénzt keresni, nem kell mást tennie, mint kötelezettségek nélkül feliratkozni az üzleti hírlevélre az oldalamon: http://dxnuzlet.dxn.hu/
Születésnap
1962 Január 26 (Kor: 59)
Weboldal
http://dxnuzlet.dxn.hu/
Lakhely
Sepsiszentgyörgy
Neme
Foglalkozás
DXN üzletépítő

Kapcsolatba lépni

Skype
marta.veres62
Facebook
afacereaDXN

Trófeák

 1. 15

  Extrémül kedvelt

  Üzeneteidet már 100 alkalommal kedvelték!
 2. 10

  Nagyon kedvelt

  Üzeneteidet több mint 25 alkalommal kedvelték!
 3. 2

  Valaki kedvel

  Valaki kedvelte egy üzenetedet. Csak így tovább!
 4. 2

  Visszajáró

  Már 30 üzenetet írtál. Szeretsz itt lenni?!
 5. 1

  Első üzenet

  Szólj hozzá a fórum bármelyik részéhez, hogy megkaphasd ezt.
Oldal tetejére