Legutóbbi tartalom: Exom

 1. E

  Mit olvastál utoljára? II.

  Eileen Wilks, A vérfarkasok világa 1. és 1.5.
 2. E

  Mit olvastál utoljára? II.

  Dianne Duvall: Halhatatlan őrzők sorozat 10. rész. Egyik kedvenc sorozatom. Ez a rész sem okozott csalódást. Dianne Duvall: Aldebari szövetség sorozat 2.rész. Ez a másik kedvencem. Alig tudtam letenni. Nalini Singh: Angyali Vadász sorozat 13. rész. Ez is nagyon jó kis kikapcsolódás volt.
 3. E

  Szia! Most fejeztem be D.Duvall az Aldebari Szövetség II. részét. Köszönöm szépen Szilvinek a...

  Szia! Most fejeztem be D.Duvall az Aldebari Szövetség II. részét. Köszönöm szépen Szilvinek a fordítást ez is fantasztikus élmény volt. És nagyon köszönöm a Halhatatlan Őrzők 10. részét is, melyet szintén nagyon jó kikapcsolódás volt elolvasni.
 4. E

  Egyszer már én is újraolvastam őket.

  Egyszer már én is újraolvastam őket.
 5. E

  Köszönöm szépen én is a Dianne Duvall könyveket! Nagyon megszerettem a Halhatatlan Őrzőket! Most...

  Köszönöm szépen én is a Dianne Duvall könyveket! Nagyon megszerettem a Halhatatlan Őrzőket! Most fejeztem be A lasarai olvasását és ez is nagyon tetszett! Izgatottan várom a következő fordításodat! Kitartást és minden jót kívánok!
 6. E

  Mit olvastál utoljára? II.

  Sziasztok! Legutóbb Nalini Singh Egy világ két faj, állandó küzdelem című sorozatának 13. részét (A tél pajzsa) olvastam. Az egyik kedvencem ez a sorozat, mely egy nagyon jól felépített fantasy történet. Élvezhető volt eddig mindegyik része, csak ajánlani tudom őket. Nekem nagyon jó...
 7. E

  Kedves Ajuda! Én is nagyon köszönöm neked a Kárpátok vámpírjai 33. részét. Most olvasom és alig...

  Kedves Ajuda! Én is nagyon köszönöm neked a Kárpátok vámpírjai 33. részét. Most olvasom és alig tudom letenni! Ez az egyik kedvenc sorozatom. Nagyon várom én is a folytatást!
 8. E

  Alig várom a 33. részt.

  Alig várom a 33. részt.
 9. E

  Nagyon köszönöm!!!

  Nagyon köszönöm!!!
 10. E

  Szia! Láttam, hogy olvastad a Kárpátok vámpírjai 32. részét, de nem találom sehol. Én is...

  Szia! Láttam, hogy olvastad a Kárpátok vámpírjai 32. részét, de nem találom sehol. Én is olvastam a többi részét és nagyon tetszett. Kérlek segíts, hogy hol találom meg ezt a részt.
 11. E

  Kedves Ajuda! Elolvastam az Ősi fajok első 3 részét és nagyon tetszett. Alig várom a folytatást...

  Kedves Ajuda! Elolvastam az Ősi fajok első 3 részét és nagyon tetszett. Alig várom a folytatást. Fantasztikus munkát végeztél!
 12. E

  Mit olvastál utoljára ?

  Thea Harrison Ősi fajok sorozatából elolvastam az első 3 részt. Nagyon tetszett mindegyik és alig várom a folytatását. Ez egy fantasy regény, melyben alakváltó, vámpír, boszorkány, tünde és elf is él az emberek mellett. Részben romantikus is mivel kialakuló életre szóló kapcsolatokról is szól...
 13. E

  Szia! Láttam hogy te felraktad J. R. Ward - Az angyalok jussa (A bourbon királyai 2.) könyvet és...

  Szia! Láttam hogy te felraktad J. R. Ward - Az angyalok jussa (A bourbon királyai 2.) könyvet és elolvastam az első két részt. Nagyon tetszett így szeretném megkérdezni van e 3. része magyarul, mert nem találtam meg. Előre is köszönöm a segítséget.
 14. E

  Szia Kresley Cole Halhatatlanok alkonyat után 14-15-16-17 engem is nagyon érdekelne magyarul, ha...

  Szia Kresley Cole Halhatatlanok alkonyat után 14-15-16-17 engem is nagyon érdekelne magyarul, ha megvan. Nekem nagyon tetszett az első 13 rész, főleg a valkűrök legidősebb tagja. Kérlek nekem is küld el őket. Előre is nagyon köszönöm, Dia
 15. E

  Szia! Én is szeretném megköszönni a sok fordítást, amit készítesz. Nagyon tetszik a Kárpátok...

  Szia! Én is szeretném megköszönni a sok fordítást, amit készítesz. Nagyon tetszik a Kárpátok Vámpírjai sorozat, mindet olvastam már kétszer és nagyon várom a 31. részt. Ezúton szeretnék érdeklődni Christine Feehan többi könyvéről is, hogy tervezed e lefordítani azokat is, mert ez roppant...
Oldal tetejére