Legutóbbi tartalom: fzr46fzr

 1. F

  Átálltunk

  Egy dolgot tessetek szíves megmondani, hogy az alábbi üzenet mit jelent: Rejtett tartalom: A tartalom megtekintéséhez válaszolnod kell a témában... Például:http://canadahun.com/temak/magyar-filmek-i.25544/page-62 Ugyanis nem látok lehetőséget a válaszra, így a rejtett tartalom retve marad :o(((
 2. F

  Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

  Hát ez egy kicsit, hogyismondjam butuskaság, de ha csak így lehet... 001
 3. F

  Toltsuk egyutt a Karacsonyt és a szilvesztert 2010!

  Én csak azt kívánom mindenkinek, hogy az idei év ne legyen rosszabb, mint a tavalyi (jobb persze lehet)!:):):) És ha ez még 90 éves koromig így marad, meg leszek elégedve a világgal.
 4. F

  Cigihez kapcsolodó minden

  Nagyon nehéz leszokni róla. Én sokszor próbáltam, volt, hogy másfél év mulva visszaszoktam. De az utolsó leszokás sikerült.:D:D:D Immár tizenegynéhány éve nem dohányzom. Komolyra fordítva a szót, a gyermekeinknél azt kell megakadályozni (szép szóval, tiltással, példamutatással) hogy rászokjanak.
 5. F

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Józsi bácsi az 50-es években felutazik Budapestre, de mivel utoljára a hárború előtt járt ott, nehezen tud eligazodni. Gondol egyet, és megszólít egy járókelőt: - Tessék mondani, merre van a Horthy Miklós utca? - Jaj, bácsika, ne mondjon ilyet, mert rögtön elviszik! - válaszolja a járókelő -...
 6. F

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Az orvos az egyik betegét teszteli a pszichiátriai osztályon. - Mi lenne, ha levágnám a bal fülét? -kérdezi fürkészően az orvos a pácienstől. - Nem hallanék jól. És nem is látnék jól. - Hogyhogy nem látna jól? - Mert leesne a szemüveg a fejemről.
Oldal tetejére