Legutóbbi tartalom: Grace_Raid

 1. G

  nyulak

  Köszönöm szépen a segítséget! :-) Szénadiétát tartunk, ha csak az van előtte, akkor kevésbé megy a hasa, de nem szűnik meg teljesen. Azt hiszem orvost fogunk váltani, mert a jelenlegi érdemben nem tud segíteni rajta, sajnos. Max egyébként egy világutazó nyuszi, Los Angelesből repült...
 2. G

  Állatterápia

  Na igen. A goldie-k nyugodtak és szelídek, bírják a strapát és könnyen taníthatóak.
 3. G

  nyulak

  Ha egy törpenyúlnak folyamatosan megy a hasa de negatívak a leletei, akkor mi baja lehet? Hiába váltottunk tápot, a helyzet nem változik, az állatorvos passzol... Ötletek?
 4. G

  Aki a kutyát szereti...

  Hiába, az állatok szeretében nincs hamisság, ha ragaszkodnak valakihez, azt őszintén teszik. Nem úgy, mint egyes emberek!
 5. G

  Házi és egyéb állatok képekben :)

  Mindenki szívesen oszt meg képeket a kedvenceiről, lehet, hogy én is rakok fel néhányat :-)
 6. G

  legjobb pózok az ágyban.

  Az én cicám ha mélyen alszik, a hátára fekszik, négy lába az égnek áll, fejét meg szinte maga mellé hajtja majdnem 180 fokban :-) Amikor a kis unokaöcsém először meglátta így, kétségbeesve rohant hozzám, hogy a macska kitörte a saját nyakát :-)
 7. G

  gazdit keresunk

  Én is így véleledek. Pedig kár a topikért, nagyon sok a gazdira váró állat. Én is inkább örökbe fogadtam egyet, ugyanúgy szeret, mint akikért pénzt adtam :-)
 8. G

  LOVAK és PARIPÁK...

  Mert most ez "megy". Lehet, hogy divatból. A lovardába, ahová én járok több, mint 15 éve, nem egy amúgy a lovaktól félő kislány jár, mert a barátnője is lovagol... Szerintem valahol a szülők is erőltethetik... Pedig ennek nem erről kellene szólnia!
 9. G

  Ember-kutya barátság

  Amikor egy-egy kutyám meghalt az elmúlt évek során, egy kicsit mindig velük haltam én is :-( De ezt csak az érti meg, aki maga is veszített el már állatot...
 10. G

  Agility, kutyás sportok

  De legalább jól éreztétek magatokat! A német juhászom élvezte az agilityt nagyon :-)
 11. G

  Kutyául fázom...

  A felettem lakó nő kutyaruha varrásból él, úgy hogy van rá igény, az biztos... Mondjuk az igaz, hogy nekem nem volt ilyen mit is adjak rá, hogy ne fázzon roblémám télen a tibeti masztiffal :-)
 12. G

  Állatterápia

  További sok sikert a munkádhoz! Egyszer egy ismerősöm Aspergeres kisfiát vittük el lovagolni tanulni. A lovardában úgy gondolták, beteg gyereknek jó lesz egy rákos ló is. A pacinak hónapjai voltak hátra, reszketeg lábakon járt körbe-körbe a gyerekkel a hátán. Nem tudtam, hogy melyiküket...
 13. G

  ÁLLATBARÁT Kutyák, macskák és egyéb szőrös, tollas

  Most csak egy maine coon cicám van, de régebben kertes házban volt tibeti masztiffom, pumim, németjuhászom, labradorom is.
 14. G

  Kutyák-macskák

  Akkor nekem nagy mázlim van, mert az én maine coonom béketűrő, még egyszer se fújt rám, nem hogy karmolt vagy harapott volna!
 15. G

  Felebarátom egy macska

  Az én maine coonom szintén! Ha akar valamit, odajön, bújik és a szemembe nézve purrog! Vagy két lábra áll és finoman a mellső tappancsaival megpaskolja a hátsó felemet, hogy: "Hé, figyelj rám, hol a kajám?!"
Oldal tetejére