Legutóbbi tartalom: Kultatukka

 1. K

  Mi a címe?

  Ezt én is megtaláltam, de sajnos az illusztráció alapján (az egyik antikvár oldalon találtam néhány befotózott oldalt belőle) nem ez a keresett a könyv. Mindenesetre köszönöm szépen, hogy időt szántál rá. :)
 2. K

  Mi a címe?

  Kedves Fórumtársak! Édesapámnak keresek egy könyvet ajándékba, amit ő gyerekkorában, az ’50-es évek végén, ’60-as évek elején olvasott először. Állítása szerint ez egy illemkönyv volt, melyben humoros rajzokkal illusztrálták a fejezeteket. Több ilyen vicces rajzra is tisztán emlékszik, pl. a...
 3. K

  Gyermek és ifjúsági könyvek III.

  Sziasztok! A Napraforgó 2005 Kft. kiadásában 2011-ben megjelent 1000 érdekesség az állatokról c. könyvet keresném. A segítséget előre is nagyon köszönöm!
 4. K

  KÉRÉSEK: filmek, mesék, musicalek, operettek,stb - II.

  Sziasztok! Keresném a Varg Veum sorozat utolsó részét, a Fagyos szívek c. epizódot magyar szinkronnal. http://www.imdb.com/title/tt2182239/?ref_=fn_al_tt_2 Az interneten fellelhető (mind a letöltési, mind az online) linkeken sajnos nem a Fagyos szívek c. epizód, hanem a sorozat egy másik része...
 5. K

  KÉRÉSEK: filmek, mesék, musicalek, operettek,stb - II.

  Sziasztok! Keresném Vaszilij Suksin "Vörös kányafa" c. filmjét. Édesanyámat szeretném meglepni vele, neki nagy kedvence volt. Jó lenne örömet okozni neki. :) Előre is köszönöm!
 6. K

  KÉRÉSEK: filmek, mesék, musicalek, operettek,stb - II.

  Sziasztok! Keresem az alábbi Spektrumos sorozatokat: Brutális biológia Brutális kémia Brutális fizika Előre is köszönöm!
 7. K

  KÉRÉSEK: filmek, mesék, musicalek, operettek,stb - II.

  Sziasztok! Homoki Nagy István filmjei közül keresném: Cimborák 1 – Nádi szélben Cimborák 2 – Hegyen völgyön Sajnos az interneten sehol nem találtam élő linket. Előre is köszönöm!
 8. K

  KÉRÉSEK: filmek, mesék, musicalek, operettek,stb.

  Sziasztok! Keresem a Bandi a hegyen c. TV Paprikás sorozat 3., 8., 13., 14. részét. (Az első kettőt ugyan megtaláltam itt, de sajnos 1-1 fájl hiányzik, illetve hibás.) Előre is nagyon köszönöm!
 9. K

  Eszperente szólánc 2.

  neszesszer
 10. K

  Eszperente szólánc 2.

  telhetetlen
 11. K

  Szólánc - összetett szavakkal 2.

  ólomkatona
 12. K

  Szólánc "A" betűs szavakkal.

  alaptalan Üdv mindenkinek! :)
 13. K

  1 feladat, több megoldás

  csillagos, csillogás k_nt_r
 14. K

  Szólánc

  melegház
Oldal tetejére