Legutóbbi tartalom: P.Éva

 1. P

  Köszönöm!

  Köszönöm!
 2. P

  Köszönöm! Sajna már nem létezik a datán a feltöltés.

  Köszönöm! Sajna már nem létezik a datán a feltöltés.
 3. P

  Szia! Hálás köszönet a munkádért! Szorgalmasan szedegetem :) Viszont a múlt-kor 2020 őszi...

  Szia! Hálás köszönet a munkádért! Szorgalmasan szedegetem :) Viszont a múlt-kor 2020 őszi számát (Hiúságunk története) nem találom. kimaradt véletlenül, vagy én vagyok figyelmetlen? őt Csaba (Éva férje)
 4. P

  Hangoskönyvelők

  Több olyan program is van, amivel ezt megteheted, keress rá az " mp3 cut" vagy/és "mp3 split" szavakra és válaszd ki a neked kényelmeset. Ha emlékeim nem csalnak az alábbi könnyen kezelhető és biztosan ingyenes, magyar, teljes értékű...
 5. P

  Problémád van a fórum kezelésével? Írd ide...

  Valamikor réges-régen, jó pár frissítéssel és költözéssel ezelőtt, volt egy olyan opció a keresésben, hogy egyből az üzeneteket listázta egy rövid részlettel, amiben szerepelt a keresett szó és nemcsak a topikokat. Ez a lehetőség elveszett az idők homályában, vagy csak átalakult és én nem találom?
 6. P

  Átálltunk

  Köszönet a munkátokért! :cool: A réges-régi kereső funkciót; a találatokat üzenetenként hozza elő nem lehet valahogy előcsalni?
 7. P

  Gyógypedagógusoknak, logopédusoknak, szülőknek..

  Köszönet a munkádért! Ez ugye ugyanaz az anyag eltérő tömörítésben? (vagyis elég az egyiket leszednem)
 8. P

  Kreatív ötletek mindenfele temaban:naptar,stb...

  ...és a többi. Ez őrületes! Gratulálok a szebbnél szebb dolgaidért! Végre valaki, aki nem teleszemeteli kamu hozzászólásokkal a fórumot (hogy meglegyen a 20 hozzászólása). Csodálatos bemutatkozás, remélem maradt még pár ötleted és apránként azokat is megosztod velünk.
 9. P

  Kreatív ötletek mindenfele temaban:naptar,stb...

  A hozzászólás mezőben (vagy, ha szerkeszted a meglévő hozzászólást) van egy Kiegészítő Lehetőségek panel, ott rákattintasz a Csaatolás manager gombra, kikeresed a gépeden a képfájlt (Fájl feltöltése saját gépedről/Tallózás..) és kattintasz a Feltöltés gombra.
 10. P

  Ötletek, módszerek tanuláshoz, tanításhoz, neveléshez, alap,- közép-és felsőfokon

  környezetismeret feladatlap 1. osztály Az iskolai komplex tanulmányi versenyhez nekem kell megcsinálnom a környezetismeret blokkot az alsós osztályokban. Egyenlőre az elsőssel vagyok kész (összeollóztam különböző könyvekből/felmérőkből) Hálás lennék, ha valaki letesztelné az elsősein, hogy...
 11. P

  Ötletek, módszerek tanuláshoz, tanításhoz, neveléshez, alap,- közép-és felsőfokon

  Bagolydoktor (négy elemből áll), azt hiszem már felrakta valaki, illetve játszóház 1-2
 12. P

  Ötletek, módszerek tanuláshoz, tanításhoz, neveléshez, alap,- közép-és felsőfokon

  Ígéretesnek tűnik a játék. Az említett táblázathoz hol lehetne hozzájutni?
 13. P

  Versek, mesék ‎

  Ilyesmit a PC játékok gyerekeknek topicban, vagy a kereső használatával találsz: http://canadahun.com/forum/showthread.php?p=1725222&highlight=mano+muzsika#post1725222 A belinkelt hozzászólásban található csatolt fájlban van a 3 datás link és a jelszó a kicsomagoláshoz.
 14. P

  Ötletek, módszerek tanuláshoz, tanításhoz, neveléshez, alap,- közép-és felsőfokon

  Anya taníts engem! Vélemény a Könyvfalókról: Nagyon örültem, amikor nyár végén születésnapomra megkaptam ezt a könyvet (húgomtól, aki szintén anyuka), mert azon kívül, hogy voltak saját ötleteim, gyakran törtem a fejemet, mit is lehetne játszani egy kisbabával. A könyv kéthavi lebontásban...
 15. P

  "bölcsességek"

  Ismeretlen szerzőktől: Egészséges ember nincs, csak kellően ki nem vizsgált van. Az emberek mindent megtesznek, csak dolgozni ne kelljen. A pesszimista optimizmus: a legrosszabbra készülünk és reméljük, hogy túléljük. Régen azt hittem, hogy rossz világ van, de azóta kiderült, hogy jó...
Oldal tetejére