Legutóbbi tartalom: Regiomontánus

 1. Regiomontánus

  A magyarság mitológiája, ősi küldetése

  Hasonló korból, hasonló történelmi tanulmányokkal a háttérben, jobb..., ha azt elfelejtem megfontolással..., csatlakozok az idézett kommenthez. Folyamatosan kutatom, keresem a valódi, igaz, magyar őstörténelmünket.
 2. Regiomontánus

  Egymondatos történetírás

  Kockás..., Kockás! - kiabált harsogva, az apró falusi piacteret bekerítő korlát túloldalától Bezsi igazgató Úr, aki a helyi általános iskola és természetesen az itt élők, köztiszteletben álló lakója volt.
 3. Regiomontánus

  Egymondatos történetírás

  A hirtelen dermedté vált csöndben a buján tekergő asztalterítő alól szánalmas kaparás, prüszkölés, fújás, morgás, vinnyogás, nyüszítés közben, egy vágtázó kofáskosár bukkant elő.
 4. Regiomontánus

  Egymondatos történetírás

  - Jaj, a sok tojás! - hallatszott a távolból, de Margó hirtelen föl sem tudta fogni, mi történt, csak állt s nézte a csúszó raklapokról guruló, szétloccsanó, áttetsző sárga, nyúlós láppá változó portékáját.
 5. Regiomontánus

  Szóban név

  EleoNóra
 6. Regiomontánus

  Egymondatos történetírás

  Margó azon gondolkodott, szóljon-e Zsoltikának, hogy holnap meglepetés vendég jön hozzájuk, mikor óriási csörömpöléssel, mint kártyavár omlott össze az előtte álló árusító asztal.
 7. Regiomontánus

  Egymondatos történetírás

  - Akkor holnap, otthon leszünk, kora délután várjuk a párommal!
 8. Regiomontánus

  Szóban név

  BoRiska
 9. Regiomontánus

  Egymondatos történetírás

  Gyakorlott, gyors mozdulattal megigazította a raklapon sorakozó tojást és meglepő eleganciával, egymásba helyezett néhány papír tojástartót.
 10. Regiomontánus

  Egymondatos történetírás

  - Ó..., hahaha..., még, hogy nem tudok újat mondani az Óvónéninek?
 11. Regiomontánus

  Kifogtál egy ARANYHALAT. Mit kérnél tőle?

  Egészséget a Földön. Békét az emberek között. Szeretetben éljünk.
 12. Regiomontánus

  Ha emlékszel ezekre, akkor már "öreg" vagy...

  Olyan jó olvasni, ezt a sok kedves emléket a régi táborokról. Igen, hatalmas élmény volt abban az időkben, s nagyon vártuk a nyári szünidőt a táborozás lehetőségével. Mi minden évben, más-más helyen voltunk, hasónlóan..., tíz-tizenkét személyes katonai sátorokban volt a szállásunk. Volt, hogy...
 13. Regiomontánus

  Egymondatos történetírás

  Majd hatalmas harapásokat falt a kofáskosara aljából előkotort tegnapi eladatlan sülttök sarkából, s teli szájjal széles mosoly közben megjegyezte...
 14. Regiomontánus

  Egymondatos történetírás

  - Ó kedves új anyuka, együttérzek a Zsoltikával kapcsolatos nevelési problémákkal, tudom..., hogy eleven, mozgékony, és ismerős..., hogy gyakran szétszórtak, figyelmetlenek, igen..., igen..., hogy szófogadatlan..., de tessék elhinni, Nekem..., negyven év pedagógiai tapasztalat után, nem igen tud...
 15. Regiomontánus

  Egymondatos történetírás

  Hol nem volt, de egyszer volt, s minden hasonlóság csak a sosem volt véletlen varázslatos műve...
Oldal tetejére